Victoria Milan

Britt Meijer 14 juli 2017 66
Victoria Milan
3.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

VictoriaMilan is er voor iedereen wiens relatie in een sleur zit en wel eens vreemd zou willen gaan of een affaire zou willen. VictoriaMilan is de grootste Europese datingsite die zichzelf richt op mensen die vreemd willen gaan. Zoek jij dus een spannende chat of een stiekeme date met een leuke man of vrouw? Dan is VictoriaMilan de beste datingsite voor jou! Bovendien is VictoriaMilan erg discreet en biedt ze zo een veilige omgeving om op zoek te gaan naar wat meer spanning!

Gratis aanmelden

Victoria Milan Betrouwbaarheid

VictoriMilan is een datingsite welke zich richt op mensen die vreemd willen gaan of een affaire willen. Daardoor is het erg belangrijk voor haar leden dat VictoriaMilan betrouwbaar is. Je wilt namelijk niet dat iemand er achter komt dat je actief bent op deze website, laat staan dat je partner er achter komt. Om er voor te zorgen dat je discreet te werk kan gaan bij Victoria Milan heeft de datingsite een aantal functies waarmee je erg discreet en veilig gebruik kan maken van de datingsite. Zo is het mogelijk om privéfotos in te stellen. Deze kunnen mensen pas zien na goedkeuring. Is het mogelijk om je gezicht automatisch te verbergen op een foto. De belangrijkste functie op de datingsite is de paniekknop. Als je hier op klikt dan word je meteen doorgestuurd naar een andere website, zodat men niet ziet dat je op Victoria Milan actief was. Ook logt de website automatisch uit na een bepaalde tijd. Zo kan er niet iemand per ongeluk inloggen. VictoriaMilan heeft na het AshleyMadison incident, waarbij talloze e-mailadressen en andere persoonlijke gegevens van gebruikers zijn vrijgekomen, de beveiliging sterk uitgebreid om dergelijke hacks bij haar eigen datingsite te voorkomen. 

Inschrijven en inloggen Victoria Milan

Inschrijven en een profiel aanmaken bij VictoriaMilan is erg eenvoudig. Je vult allereerst een discrete profielnaam in, je emailadres en je geboortedatum. Hierna dien je op een activatielink in je mailbox te klikken, waarna je actief aan de slag kan op VictoriaMilan. Voordat je echt aan de slag kunt moet je nog wel wat gegevens invullen. Zo zul je eerst even aan moeten geven hoe je er uit ziet en waar je naar op zoek bent, wat je hobbys zijn etc. Zeker bij een datingsite als Victoria Milan die zich richt op mensen die een affaire willen is het wel fijn dat je met redelijk weinig gegevens aan de slag kan met daten.

Gebruik en profiel Victoria Milan

Zodra je account bij VictoriaMilan geactiveerd is kun je beginnen met het zoeken naar een spannende date. Je kunt op verschillende manieren zoeken bij VictoriaMilan. Zo kun je eenvoudig een leuke date vinden die bij je pas. Je kunt via de snelle zoekfunctie andere gebruikers van de datingsite zoeken op leeftijd en locatie en zelf iemand leuks gaan zoeken. Uiteraard beschikt Victoria Milan ook over een uitgebreide zoekfunctie, waarmee je op tal van criteria kan zoeken naar andere gebruikers en zo sneller iemand vindt die bij jou voorkeuren past. Wat uiteraard erg fijn is nu je op zoek bent naar een affaire en niet erg lang zult willen zoeken naar een geslaagde date.

Bovendien heeft VictoriaMilan net als de andere grote datingsites ook een matchingsysteem, wat jou automatisch aan andere gebruikers koppelt. Indien je in je profiel aangeeft waar je naar op zoek bent dan gaat de datingsite voor jou personen zoeken die passen bij jouw voorkeuren en stelt deze aan je voor. Mocht je iemand leuks tegenkomen op de datingsite dan kun je deze favoriet maken zodat je die op een later tijdstip eenvoudig terug kan vinden. Indien je iemand leuk vindt, kun je deze persoon ook toegang geven tot jou privéfoto’s. Zo krijgen alleen geselecteerde personen jou foto’s te zien op. Dit maakt anoniem daten mogelijk.

Heb je uiteindelijk een match gevonden dan kun je aan de slag om er een spannend avondje uit te slepen. Je kunt iemand een knipoog sturen, een geschenk (soort van emoticon) of een berichtje.

Je kunt precies zien wie er naar jou geknipoogd hebben en wie jou favoriet hebben gemaakt. Dat is fijn want als het gevoel wederzijds is….

Al met al werkt VictoriaMilan erg fijn.  De website oogt fris en de zoek en match functie werken erg prettig.

Gratis aanmelden

Kosten Victoria Milan

Wil je de hele datingsite gebruiken en toegang krijgen tot alle functies dan zul je een Premium VIP lidmaatschap aan moeten schaffen bij VictoriaMilan. Hiermee kun je onbeperkt berichtjes lezen en versturen, kun je zien wie jouw profiel bekeken heeft en kun je uitgebreid zoeken.

De kosten van een premium VIP lidmaatschap zijn:

  • 1 maand € 49,99
  • 3 maanden € 39,99
  • 6 maanden € 29,99
  • 12 maanden € 19,99

Victoria Milan App

VictoriaMilan beschikt op het moment nog niet over een App voor Android, danwel iOS. Gelukkig heeft ze wel een goede mobiele website. Hiermee kun je gemakkelijk alle functies van VictoriaMilan gebruiken en nog discreter daten. Je kunt dus ook onderweg, of thuis op je mobiele telefoon of tablet gewoon gebruik maken van alle functionaliteiten van VictoriaMilan.

Nieuws en kortingen Victoria Milan

Regelmatig heeft Victoria Milan acties en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Victoria Milan

Om je account bij VictoriaMilan te verwijderen ga je naar het kopje instellingen. Hier kun je bij privacy instellingen je account deactiveren. Er worden hierbij meerdere opties geboden. Je kunt je account simpel verwijderen, maar je hebt ook een uitgebreide verwijdering. Hierbij worden al gegevens verwijderd, ook de berichtjes die je verstuurd hebt naar andere mensen. VictoriaMilan pakt het dus grondig en discreet aan. Je gehele geschiedenis wordt van de website verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

66 Reviews »

Schrijf een review »