Xclub

Britt Meijer 4 januari 2016 16
Xclub
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Xclub.nl is een spannende en sexy hangout op internet. Mannen en vrouwen van 18 en ouder zijn hier op zoek naar een vaste sexrelatie, zomaar een vluggertje of een spannende one night stand. Xclub.nl brengt gelijkgestemden met elkaar in contact om te flirten en voor ondeugende fantasieën. Registratie op deze datingsite is geheel gratis en je kunt direct kosteloos op zoek naar jouw perfecte match. Op datingsite Xclub.nl wordt niet gecensureerd en je krijgt er gecontroleerde profielen en reacties van andere Xclub.nl leden. Deze datingsite is er overigens niet alleen maar seks dating en ondeugende fantasieën. Er zijn ook veel leden die zich aanmelden voor onze ontmoetingsplaats om een serieuze relatie of een goede vriendschap voor het leven te vinden. Door een profiel aan te maken en je profiel compleet te maken, kom je gemakkelijk in contact met andere leden die voldoen aan jouw interesses, voorkeuren en eisen.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Xclub

Privacy is erg belangrijk voor deze datingsite. Er zijn veel functionaliteiten waardoor jij anoniem kunt blijven of waardoor je privacy gewaarborgd wordt. Zo kun je op dating site Xclub.nl jouw profielfoto anoniem te maken door deze te ‘blurren’. Op het moment dat een ander lid van deze datingsite jouw geblurde foto normaal wil bekijken, dan moet diegene eerst een fotoverzoek bij jou indienen. Al jouw persoonlijke gegevens die je aan de dating site toevertrouwt zijn beschermd in een database. Je gegevens kunnen op geen enkele manier door anderen worden misbruikt. Jouw gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden noch zullen deze gegevens doorgespeeld worden aan derden. Kom je een profiel tegen van iemand die je kent of liever niet wilt kennen, dan kun je deze gemakkelijk blokkeren.

Inschrijven Xclub

Inschrijven is gratis en gaat gemakkelijk en snel. Vanaf de home pagina kies je een nickname, wachtwoord en vul je e-mailadres in. Vervolgens kies jij je geslacht en welk geslacht jouw voorkeur heeft. Druk daarna op de knop ‘Stap nu in het avontuur’. Via e-mail ontvang je nu een link om je aanmelding te bevestigen. Hierna kun je direct starten met daten en nieuwe leden ontmoeten. Je komt in een scherm waar jij je profiel compleet kunt maken. Hoe completer jouw profiel, hoe groter de slagingskans. Datingsite Xclub heeft ook een puntensysteem. Dit werkt als volgt: Wanneer andere leden jouw profiel positief beoordelen met een ‘thumbs up’, dan ontvang je punten. Hiermee gaat jouw profiel-score omhoog. Na het aanmaken van je profiel ontvang je 5 gratis credits waarmee jij je profiel kunt uitproberen je e eerste berichten kunt sturen.

Gratis aanmelden

Kosten Xclub

Wil je meer? Dan is het nodig om credits aan te schaffen. Dat kan telefonisch of via het aanschaffen van een bundel, dit is veel voordeliger. Betalen via een credit pakket is eenvoudig en voordelig. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen:

XSMALL 40 credits 8 berichten / €1,25 per bericht €10,00
SMALL 90 credits 18 berichten / €1,11 per bericht €20,00
MEDIUM 175 credits 35 berichten / €1,00 per bericht €35,00
LARGE 440 credits 88 berichten / €0,85 per bericht €75,00
XLARGE 830 credits 166 berichten / €0,75 per bericht €125,00

De telefonische kosten voor de betaalde kant van de website zijn 1,30 euro cent per bericht voor Nederlandse deelnemers en 2,00 euro per bericht voor deelnemers uit België. De kosten voor de betaalde kant van de website via iDeal variëren tussen 0,64 euro per bericht en 1,25 euro per bericht. Het versturen van 1 bericht zijn 5 credits nodig op de websites van Next Step Media B.V. Je krijgt geen geld terug voor credits die reeds betaald zijn. Belangrijk om te weten is dat credits slechts 3 maanden geldig zijn. Niet gebruikte credits worden van je account verwijderd.

Mobiele app Xclub

Op het moment van deze review is er geen mobiele app aanwezig. Uiteraard is het wel mogelijk om de dating pagina te gebruiken op tablet en mobiel door de datingsite te bezoeken via de webbrowser.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen Xclub

Enkele keren per jaar heeft Xclub acties en kortingen. Houd daarom de dating nieuws en dating acties pagina in de gaten.

Uitschrijven Xclub

Wanneer je voorzien bent of wanneer je om een andere reden je profiel wilt verwijderen is dat mogelijk. Je moet wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op rechtsboven -> instellingen. Daarna staat onderaan de pagina de knop ’profiel en account verwijderen’. Je kunt een reden opgeven waarom jij je profiel verwijderd en daarna worden alle gegevens gewist. Let op: Ook je openstaande credits, berichten en matches kun je daarna niet meer gebruiken of inzien.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

16 Reviews »

 1. xclublid 4 augustus 2017 op 12:24 -

  Scam heb met de leden gepraat en vindt hun foto’s op verschillende datingsites.
  Toch blijven ze het ontkennen!!!
  Blijf weg bij deze site~~~~!!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. FuckOff 23 april 2017 op 16:10 -

  Pure oplichterij!! Dat is het!! Maanden lid geweest en geen enkele date kunnen versieren! Het is zelfs zo dat de dames in kwestie identieke openingszinnetjes gebruiken!! Er was er zelfs ene bij die mij bleef lastigvallen nadat ik haar had gezegd mij niet meer te sturen! Geen enkele dame die moeite doet om tot een echte date te komen!! Sommige kunnen zelfs niet eens Nederlands schrijven zonder fouten!! Waarschijnlijk buitenlanders die een centje willen bijverdienen door goede mensen zoals ons te bedotten met hun mooipraterij!! Goeie raad: niet doen, want het is oplichterij!! Hah, ik kan zelfs geen review schrijven zonder één positief sterretje te geven!! WTF???

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Diederik 26 december 2016 op 23:24 -

  heb zo even rondgekeken, met meerdere dames gesproken, maar ze vragen alleen maar naar dingen over je, zodat je weer een berichtje stuurt. zelfs 1 daarvan stelde na een paar berichten zelfs dezelfde vraag nog een keer. duidelijk fake dit. NIET DOEN

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Diederik 26 december 2016 op 16:22 -

  Na meerdere gesprekken van minstens 5x berichten te hebben heen en weer gestuurd, kwam ik bij alle contacten erachter dat ze steeds heel vaag bleven en veel vragen stelden om je uit te lokken voor meer berichten. Het zou me niks verbazen als er mensen werken voor de site die aan het geldkloppen zijn hier. Helaas.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Sam 16 september 2016 op 17:25 -

  Prima website en leuk contact met de dames

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. R 9 september 2016 op 13:35 -

  WAARDERING: NUL STERREN of liever nog NEGATIEVE STERREN!!!! Pure geldklopperij dit. Als je al contact hebt via een niet gefingeerd profiel kun je geen afspraakje maken. Alle gegevens die leiden tot een telefoonnummer of websiteadres of fysiek adres worden niet doorgegeven aan de bedoelde ontvanger. Berichten worden gecensureerd zodat de ander bijna nooit jouw bericht volledig binnen krijgt!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. SamB 20 juli 2016 op 12:14 -

  Xclub is wel een dure datingsite omdat je per berichtje betaald maar goed. Als je even goed zoekt en een leuke vrouw zoekt die echt bij je past en dan pas berichtjes gaat sturen valt het allemaal wel mij. Ik moet dus zeggen dat ik best wel tevreden bent en alles werkt naar behoren.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Rickdater 11 april 2016 op 09:44 -

  Zelden in mijn leven zo’n dure datingsite meegemaakt als deze. Ik ben in 2 weken al 200 euro kwijt, en zoveel gebruik heb ik er echt niet van gemaakt!! Dan zou ik zeggen dat ONBEPERKTDATEN.NL echt beter is. Maar goed wie ben ik om dat te zeggen…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Christa 2 november 2015 op 21:36 -

  Volgens mij weinig leden en weinig nieuwe leden hiernop xclub. Iedereen die ik aanspreek reageert wel. Single zijn ze volgens mij niet allemaal XD

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Carlo 26 oktober 2015 op 06:53 -

  Er zijn heel weinig actieve leden op de site. Niemand reageert.mdaar wil je toch niet vor betalen. Ik snap de positieve reactie ook niet zo goes…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »