Xclub

Britt Meijer 4 januari 2016 16
Xclub
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Xclub.nl is een spannende en sexy hangout op internet. Mannen en vrouwen van 18 en ouder zijn hier op zoek naar een vaste sexrelatie, zomaar een vluggertje of een spannende one night stand. Xclub.nl brengt gelijkgestemden met elkaar in contact om te flirten en voor ondeugende fantasieën. Registratie op deze datingsite is geheel gratis en je kunt direct kosteloos op zoek naar jouw perfecte match. Op datingsite Xclub.nl wordt niet gecensureerd en je krijgt er gecontroleerde profielen en reacties van andere Xclub.nl leden. Deze datingsite is er overigens niet alleen maar seks dating en ondeugende fantasieën. Er zijn ook veel leden die zich aanmelden voor onze ontmoetingsplaats om een serieuze relatie of een goede vriendschap voor het leven te vinden. Door een profiel aan te maken en je profiel compleet te maken, kom je gemakkelijk in contact met andere leden die voldoen aan jouw interesses, voorkeuren en eisen.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Xclub

Privacy is erg belangrijk voor deze datingsite. Er zijn veel functionaliteiten waardoor jij anoniem kunt blijven of waardoor je privacy gewaarborgd wordt. Zo kun je op dating site Xclub.nl jouw profielfoto anoniem te maken door deze te ‘blurren’. Op het moment dat een ander lid van deze datingsite jouw geblurde foto normaal wil bekijken, dan moet diegene eerst een fotoverzoek bij jou indienen. Al jouw persoonlijke gegevens die je aan de dating site toevertrouwt zijn beschermd in een database. Je gegevens kunnen op geen enkele manier door anderen worden misbruikt. Jouw gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden noch zullen deze gegevens doorgespeeld worden aan derden. Kom je een profiel tegen van iemand die je kent of liever niet wilt kennen, dan kun je deze gemakkelijk blokkeren.

Inschrijven Xclub

Inschrijven is gratis en gaat gemakkelijk en snel. Vanaf de home pagina kies je een nickname, wachtwoord en vul je e-mailadres in. Vervolgens kies jij je geslacht en welk geslacht jouw voorkeur heeft. Druk daarna op de knop ‘Stap nu in het avontuur’. Via e-mail ontvang je nu een link om je aanmelding te bevestigen. Hierna kun je direct starten met daten en nieuwe leden ontmoeten. Je komt in een scherm waar jij je profiel compleet kunt maken. Hoe completer jouw profiel, hoe groter de slagingskans. Datingsite Xclub heeft ook een puntensysteem. Dit werkt als volgt: Wanneer andere leden jouw profiel positief beoordelen met een ‘thumbs up’, dan ontvang je punten. Hiermee gaat jouw profiel-score omhoog. Na het aanmaken van je profiel ontvang je 5 gratis credits waarmee jij je profiel kunt uitproberen je e eerste berichten kunt sturen.

Gratis aanmelden

Kosten Xclub

Wil je meer? Dan is het nodig om credits aan te schaffen. Dat kan telefonisch of via het aanschaffen van een bundel, dit is veel voordeliger. Betalen via een credit pakket is eenvoudig en voordelig. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen:

XSMALL 40 credits 8 berichten / €1,25 per bericht €10,00
SMALL 90 credits 18 berichten / €1,11 per bericht €20,00
MEDIUM 175 credits 35 berichten / €1,00 per bericht €35,00
LARGE 440 credits 88 berichten / €0,85 per bericht €75,00
XLARGE 830 credits 166 berichten / €0,75 per bericht €125,00

De telefonische kosten voor de betaalde kant van de website zijn 1,30 euro cent per bericht voor Nederlandse deelnemers en 2,00 euro per bericht voor deelnemers uit België. De kosten voor de betaalde kant van de website via iDeal variëren tussen 0,64 euro per bericht en 1,25 euro per bericht. Het versturen van 1 bericht zijn 5 credits nodig op de websites van Next Step Media B.V. Je krijgt geen geld terug voor credits die reeds betaald zijn. Belangrijk om te weten is dat credits slechts 3 maanden geldig zijn. Niet gebruikte credits worden van je account verwijderd.

Mobiele app Xclub

Op het moment van deze review is er geen mobiele app aanwezig. Uiteraard is het wel mogelijk om de dating pagina te gebruiken op tablet en mobiel door de datingsite te bezoeken via de webbrowser.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen Xclub

Enkele keren per jaar heeft Xclub acties en kortingen. Houd daarom de dating nieuws en dating acties pagina in de gaten.

Uitschrijven Xclub

Wanneer je voorzien bent of wanneer je om een andere reden je profiel wilt verwijderen is dat mogelijk. Je moet wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op rechtsboven -> instellingen. Daarna staat onderaan de pagina de knop ’profiel en account verwijderen’. Je kunt een reden opgeven waarom jij je profiel verwijderd en daarna worden alle gegevens gewist. Let op: Ook je openstaande credits, berichten en matches kun je daarna niet meer gebruiken of inzien.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

16 Reviews »

 1. SPAM!! 2 oktober 2015 op 01:40 -

  SPAMSITE! Na aanmelding krijg je meteen tientallen berichten ook zonder dat je een foto toevoegd. Dit lijkt mij nep en een lekker makertje im geld te betalen voor een abonnement of credits. Hier zien ze mij niet mee.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Dreamer77 13 september 2015 op 02:30 -

  Goede site. Wel veel vrouwen en veel praten maar komt wel iets later wil zeker vaker op xclub flirten. Kan ook gratis lid worden?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. BigAppple 23 juli 2015 op 22:55 -

  Goede site maar inderdaad heb ik het idee dat er meer mannen dan vrouwen actief zijn.
  Voor de rest wel tevreden over de diensten

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Jos 20 juli 2015 op 08:34 -

  Op zich een goede website. Na een eerste keer lid. En nu een keer. Tref bijna dezelfde leden. Jammer dat de score die ze gebruiken niet duidelijk is en waarom. Het aantal dames staat niet in verhouding tot mannen.Opgemerkt door reacties dames. Zeker de leeftijdsgroep 40plus en oudeerverhouding staat tot mannen, zeker in de leeftijd 40plus. Bij een tweede keer kan niet hetzelfde emailadres gebruikt worden. Foto´s uploaden is beperkt tot 300 x 300. dus MB.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Wiplash 16 juli 2015 op 22:30 -

  Hier kun je pas snel een seks date scoren. Goeie uitvinding!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Suzanne B. 11 juli 2015 op 08:05 -

  Goede datingsite. Jammer dat ze geen app hebben. Ik zit hier zoveel op dat m’n vriend laatst zei dat ik wel erg veel achter de computer zit.. Hihi als hij er maar niet achter komt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »