Xflirt

Britt Meijer 4 januari 2016 12
Xflirt
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikerservaring Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Xflirt is een datingsite waar mannen en vrouwen andere leden kunnen ontmoeten. De focus ligt daarbij op een erotische date. Om te kunnen flirten en om contact te maken is een account aanmaken verplicht. De minimale leeftijd voor een account op X flirt is 18 jaar. Het gebruik van alle functionaliteiten op X flirt is voor vrouwen geheel gratis. Voor mannen zijn veel functionaliteiten gratis maar betalen ook om enkel functies te gebruiken.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid van Xflirt

Aan privacy wordt de nodige aandacht besteed door Xflirt. Dat is te zien aan de goed opgestelde algemene voorwaarden en het privacy statement. Er worden persoonlijke gegevens verzameld wanneer jij je inschrijft. De verzamelde gegevens worden rechtstreeks meegedeeld op de datingsite en zijn zichtbaar voor andere leden. Om nepprofielen tegen te gaan, zijn moderators actief op de datingsite. Ze keuren onder andere de teksten en foto’s die geplaatst worden door andere leden. Moderators handhaven de gedragsregels en doen aanpassingen wanneer dat nodig is. Er bestaat een strikte gebruikers policy waaraan gebruikers zich moeten houden.

Inschrijven op Xflirt

Om te kunnen daten is het aanmaken van een profiel verplicht. Daarvoor moet je minimaal 18 jaar zijn. Aanmelden kan vanaf de home pagina. Na het invoeren of je man of vrouw bent, je geboortedatum en waar je naar opzoek bent, wordt een nickname en e-mailadres gevraagd. Je bent nu direct ingelogd en je profiel is actief. Je kunt direct starten met daten. Via snelle zoekopdrachten kom je uit bij verschillende bijpassende profielen. Om je slagingskans te verhogen wordt aanbevolen om je profiel volledig in te vullen en een profielfoto toe te voegen.

Gratis aanmelden

Kosten van Xflirt

De datingsite Xflirt is voor vrouwen die op zoek zijn naar een man geheel gratis. De mannen kunnen gratis gebruik maken van een beperkt aantal tools. Als zij meer willen kunnen doen, zullen zij een betaald lidmaatschap moeten afsluiten. De kosten voor een lidmaatschap zijn als volgt:

1 maand kost 39 euro per maand

3 maanden kost 23 euro per maand

6 maanden kost 16,50 euro per maand

Acties en korting op Xflirt

Reglematig heeft datingsite Xfirt.nl acties en kortingen. Blijf op de hoogte via onze dating acties en dating nieuws pagina

Gratis aanmelden

Mobiele Xflirt app

Er bestaat geen mobiele Xflirt app. Wel is de pagina te gebruiken via tablet en smartphone via de browser.

Uitschrijven op Xflirt

Afmelden van datingdienst Xflirt gaat gemakkelijk en snel, het gebruik van de datingdienst houdt geen enkele verplichting in. Mijn account verwijderen gaat op 2 manieren. Neem contact op met de klantenservice of log in en ga naar ‘mijn profiel’ daarna ‘mijn account’ en dan verwijder account. Je account wordt direct verwijderd. Eventuele openstaande geldelijke middelen vervallen direct en worden niet terug betaald.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

12 Reviews »

 1. Erwin 7 november 2016 op 17:26 -

  Ja kost redelijk wat een abbo, maar zo heb je wel serieuze daters en dat schijd het kaf van het koren met de datingsites die per bericht afrekenen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Sugarboy 14 oktober 2015 op 11:18 -

  Ik snap niet echt dat het zo duur is. Er zijn best weinig functionaliteiten. Op mobiel is het niet gewoon slecht. Op de computer wel een aardige site maar de helft van de bedragen zou op z’n plaats zijn..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Hamburger 9 oktober 2015 op 17:46 -

  Best een leuke site voor sex contact of sex dates. Je krijgt vwwl berichten waar in ieder geval echte mensen achter zitten. Ik heb het getest. Kan niet anders…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Ns 28 september 2015 op 10:34 -

  Je profiel komt hier op de homepagina zodra je je aangemeld hebt. Echt slecht. Nooit meer xflirt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Weegleg 22 september 2015 op 15:01 -

  Heb een proef abonnement afgesloten en nu zit ik ineens aan een jaarcontract vast. Ik ga dit echt niet betalen. Oplichters..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Bart 19 september 2015 op 16:02 -

  Op deze site is het fijn dat je voor 1 bedrag gewoon onbeperkt kun daten. Niet per bericht betalen of andere onzin. Gewoon 1 bedrag, klaar.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Gatefish 14 augustus 2015 op 14:45 -

  Volgens mij ook nep profielen want ik krijg bij enkele geen reactie maar sommige spammen ook mijn berichten box vol. Word je toch helemaal gestoord van!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. DUUR!! 9 augustus 2015 op 00:01 -

  Duur deze site. Second love is nog goedkoper. Je krijgt hier wel snel afspraakjes. Dat is goed

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Sunshine 3 augustus 2015 op 23:07 -

  Hier heb je snel een date met sletterige vrouwen. Goed als je een sex date wilt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Oplichters 1 augustus 2015 op 14:37 -

  Niet proberen! Stelletje oplichters.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »