Xspeuren

Britt Meijer 8 maart 2016 11
Xspeuren
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Xspeuren is een casual datingsite voor erotische contacten in Nederland en België. Mannen, vrouwen of stellen die opzoek zijn naar erotisch contact zijn bij Xspeuren aan het goede adres. Een account aanmaken bij Xspeuren is helemaal gratis en volledig vrijblijvend. Zodra je bent ingeschreven, kun je direct aan de slag met het zoeken van een spannende date of match. Vind je weg tussen talloze mannen en vrouwen die opzoek zijn naar erotisch contact.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Xspeuren


De betrouwbaarheid van Xspeuren is niet geheel duidelijk. Omdat het een casual datingsite betreft is er niet veel informatie beschikbaar over keurmerken en dergelijke. Wel is er een degelijke set algemene voorwaarden en een privacy policy aanwezig. Ze garanderen dus wel er voorzichtig met je gegevens wordt omgegaan. Ook worden je gegevens verstuurd over een beveiligde ssl verbinding. Zo kunnen deze niet zomaar onderschept worden en zijn je wachtwoorden en gegevens veilig. Wat casual datingsite betreft geld er wel dat je voorzichtig moet zijn met wat je deelt. Ze zijn voor iedereen toegankelijk. Pas dus op met pikante foto’s van jezelf, want misschien zit je buurman of buurvrouw ook wel op de datingsite.

onbeperkt-daten

Inschrijven Xspeuren


Een account aanmaken bij Xspeuren is kinderlijk eenvoudig en helemaal gratis. Je kunt je inschrijven op de homepage via de button ‘aanmelden’. Om jezelf aan te melden geef je een nickname, emailadres, geboortedatum, geslacht en wachtwoord op. Ook geef je aan in welke provincie je woont. Vervolgens hoef je alleen nog maar je account te activeren via een activatie email. Kijk ook even goed bij je spam of de email niet daar terecht is gekomen. Vervolgens kun je meteen aan de slag met het zoeken van een date bij Xspeuren.
Uiteraard is het wel verstandig om je profiel verder in te vullen. Je zult zo ook meer matches ontvangen dit is uiteraard in je eigen belang.
Gratis aanmelden

Gebruik Xspeuren


Zodra je inschrijving is voltooid bij Xspeuren kun je aan de slag met daten. Wel is het verstandig je profiel in te vullen. Je kunt hier een verhaaltje over jezelf schrijven en wat persoonlijke informatie zoals je lengte en bouw opgeven. Verder is er ook nog een tabblad waar je kan invullen waar je naar opzoek bent. Dit is redelijk eenvoudig maar krijg je wel mannen of vrouwen met dezelfde interesses te zien. Dit maakt het gebruik van X Speuren dus wat eenvoudiger. Het kan namelijk nog wel een zoektocht zijn tussen de duizenden profielen naar iemand die bij jouw wensen aansluit. Heb je iemand gevonden die je leuk vind? Maak deze dan favoriet of stuur een flirt. Dit is helemaal gratis. Wil je met iemand in contact komen? Dit kost credits, welke op zijn beurt weer geld kosten.

onbeperkt-daten

Kosten Xspeurders


Zoals eerder gezegd is het gebruikt van Xspeuren helemaal gratis. Je kunt onbeperkt inloggen profielen bekijken en flirts versturen. Alleen het versturen van berichten kost credits, welke op hun beurt weer geld kosten. Ieder berichtje kost 1 credit. De kosten van de credits zijn afhankelijk van de hoeveelheid die je inkoopt. De kosten zijn als volgt:

 • 1 credit €1,40
 • 10 credits €10,-
 • 25 credits €22,50
 • 50 credits €40,-
 • 100 credits €75,-
 • 300 credits €200,-

Betaling kan via de mobiele telefoon, iDeal, mr Cash, Clickandbuy of Creditcard.
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie


Op moment van review is er geen mobiele dating applicatie beschikbaar van Xspeuren. Wel werkt Xspeuren goed op je mobiel en zijn alle functies te raadplegen.

Acties en kortingen


Regelmatig heeft Xspeuren acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina

.

Uitschrijven Xspeuren


Afmelden en je profiel verwijderen van Xspeuren gaat heel erg eenvoudig. Als je ingelogd bent op je profiel klik je op het knopje “help”. Hier vind je de knop “verwijder mijn profiel”. Zodra je hierop klikt moet je dit nog een keer bevestigen en is je profiel in zijn geheel verwijderd. Alle berichten en foto’s worden direct verwijderd. Wel zo veilig dus.
Gratis aanmelden

onbeperkt-daten

datingsites advertenties review

11 Reviews »

 1. Jan 13 maart 2016 op 16:34 -

  Ik raad u aan, gaat u nooit in contact komen met Sandra van 41 jaar uit Schiedam. Dit is overduidelijk een frauduleus profiel wat wellicht beheert wordt door de datingsite zelf. Laat u zich goed inlichten en lees de algemene voorwaarden alvorens u zich dient aan te melden. Wees gewaarschuwd!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »