Bullchat

Britt Meijer 22 maart 2018 73
Bullchat
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Op Bullchat, de gratis gay chat website vind je mannen over de hele wereld, dus ook lokaal. De chat site werkt locatie gebaseerd. Je kunt op deze manier gratis in contact komen met mannen bij jou in de buurt, maar je kunt ook instellen dat je ‘overal’ zit en zo kun je zelfs met buitenlandse mannen in contact komen. Op deze manier kun je op een speelse wijze in contact komen met andere gay mannen in jouw omgeving. Op bullchat kun je naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Praat anoniem met andere mannen en op deze manier kom je misschien wel in contact met jouw ideale date of heb je gewoon een leuke chat.

Nu chatten

Betrouwbaarheid Bullchat

Er is een kort, maar krachtig privacy beleid opgesteld, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen). Jouw IP adres is niet zichtbaar voor anderen. Daarnaast kun je ook volledig anoniem te werk gaan op Bullchat. Je hoeft geen foto te uploaden en je kunt je ook verschuilen achter een nickname. Natuurlijk kun je er voor kiezen om een foto te uploaden in de chat.  Alle foto’s worden al na 3 uur verwijderd, maar let op: foto’s kunnen wel worden gekopieerd. Denk dus goed na voordat je een foto in deze chatbox plaatst. Want je wil niet dat deze zomaar ergens op het internet circuleert.

Inschrijven op Bullchat

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Om direct te kunnen chatten moet je inloggen met een zogenaamde ‘nickname’. Een optie hierbij is dat jij je huidige locatie invult. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar het is ook mogelijk om je ‘overal’ te bevinden. Je krijgt dan geen locatie gebaseerde berichten. Dit maakt het natuurlijk wel lastiger om een geschikte match te vinden. Nadat je dit hebt ingevoerd, kun je direct aan de slag met chatten.

Nu chatten

Kosten Bullchat

Wist je dat bullchat als een van de weinig datingapps helemaal gratis is? Je kunt alle functies van de app volledig gratis gebruiken en hier zitten geen beperkingen aan verbonden. Je kunt het dus vrijblijvend uitproberen. Het enige nadeel van de app bullchat is dat er erg veel reclame in beeld komt. Deze kun je helaas dus ook niet uitschakelen door een betaald lidmaatschap aan te schaffen.

Bullchat app

De chat site beschikt op het moment van deze review niet over een mobiele app. Daarbij werkt de chat niet goed op smartphone en tablet. Op Apple devices is scrollen moeilijk en een foto uploaden is al helemaal niet mogelijk. Wat dat betreft zijn er nogal wat verbeterpunten voor de chat site.

Nu chatten

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van Bullchat en vergelijkbare chat en datingsites de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Bullchat

Omdat er geen registratie nodig is om deel te kunnen nemen aan de chat is afmelden niet nodig. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Je gegevens worden daarna ook verwijderd. Wil je opnieuw inloggen kun ben je je chatgeschiedenis kwijt.

Nu chatten

datingsites advertenties review

73 Reviews »

 1. remkqo 3 juli 2019 op 13:22 -

  Ik heb een beetje getest met een VPN inderdaad (die verbergt je IP-adres).. en kom erachter dat je bepaalde woorden NIET in je CV moet typen. Die filteren ze eruit en je wordt automatisch geblockt. Zo zette ik erin dat ik NIET op zoek was naar mensen die aan de “drugs” zitten. Ook het woord “drugz” werd gefilterd. TIP!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. bottom 29 juni 2019 op 08:39 -

  Gisteren van bull afgegooid ‘access denied” bij herinloggen. Over het waarom is een raden en zoals herhaaldelijke keren wordt je willekeurig zonder enig verweer van bull gegooid omdat een zot je zonder aanwijsbare reden blokkeert.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Danny 4 juni 2019 op 20:11 -

  IK heb een nieuwe pc met Windows10 erop – bij inloggen Bullchat krijg ik geen capchat te zien die ik moet ingeven…hoe komt dit? kan er dus niet meer op!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. ChubBiBottom 3 mei 2019 op 14:47 -

  Ik heb die problemen ook gehad tot ik een andere browser ging gebruiken..
  Als je problemen hebt kan je misschien dit doen :
  Probeer deze tips als n85.bullchat.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

  Stap 1
  Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
  Stap 2
  Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
  Stap 3
  Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
  Stap 4
  Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

  Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (n85.bullchat.nl) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Ronn 7 maart 2019 op 16:01 -

  Mijn berichtjes worden niet in de lijst opgenomen en sta buitenspel.
  Ik kan mijn eigen bericht wel lezen, maar de andere bezoeker niet die van mij
  Kennelijk is de spam-filter op hol geslagen.
  Waar kan contact gelegd worden met Bullchat ?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. mart 28 februari 2019 op 14:39 -

  waarom kan ik niet meer op bullchat

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Ginger 7 december 2018 op 10:54 -

  Sinds gisteren krijg ik de melding ( acces denied ) dat de toegang aan deze gratis site wordt geblokkeerd.

  Omdat ik in mijn tekst schreef dat ik geen seks zocht met drugs. Omdat er steeds drugs en pat dates wordt aangeboden. Die mensen moeten ze blokkeren en niet de gewone man

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. renee 23 september 2018 op 23:25 -

  ik heb regekmatig op bullchat gezeten maar ik had altijd vlug contact daar komt misschien hoe ik mij aanbood maar heb er bijna altijd met plezier op gezeten .ben ook wel eens meegenomen worden ergens heen en toen door meerdere gebruikt te worden en hadden dit afgesproken maar is uiteindelijk wel goed gekomen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Ron 17 september 2018 op 21:30 -

  Site werkt slecht. Na inloggen kom ik niet in de lijst te staan. Soms pas na een paar keer schonen van de cache wel. Je wordt er onregelmatig uitgegooid zonder dat je gechat hebt. Een keer illegale foto’s ontvangen, openlijke drugshandel. Wordt niets tegen gedaan.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. hans 7 augustus 2018 op 15:13 -

  helaas kan ik niet meer op bull chat sins deze is vernieuwt wel start hij gewoon op maar kan zelf niets verzenden
  hoop op een versie die wel werkt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »