Bullchat

Britt Meijer 22 maart 2018 66
Bullchat
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Op Bullchat, de gratis gay chat website vind je mannen over de hele wereld, dus ook lokaal. De chat site werkt locatie gebaseerd. Je kunt op deze manier gratis in contact komen met mannen bij jou in de buurt, maar je kunt ook instellen dat je ‘overal’ zit en zo kun je zelfs met buitenlandse mannen in contact komen. Op deze manier kun je op een speelse wijze in contact komen met andere gay mannen in jouw omgeving. Op bullchat kun je naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Praat anoniem met andere mannen en op deze manier kom je misschien wel in contact met jouw ideale date of heb je gewoon een leuke chat.

Nu chatten

Betrouwbaarheid Bullchat

Er is een kort, maar krachtig privacy beleid opgesteld, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen). Jouw IP adres is niet zichtbaar voor anderen. Daarnaast kun je ook volledig anoniem te werk gaan op Bullchat. Je hoeft geen foto te uploaden en je kunt je ook verschuilen achter een nickname. Natuurlijk kun je er voor kiezen om een foto te uploaden in de chat.  Alle foto’s worden al na 3 uur verwijderd, maar let op: foto’s kunnen wel worden gekopieerd. Denk dus goed na voordat je een foto in deze chatbox plaatst. Want je wil niet dat deze zomaar ergens op het internet circuleert.

Inschrijven op Bullchat

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Om direct te kunnen chatten moet je inloggen met een zogenaamde ‘nickname’. Een optie hierbij is dat jij je huidige locatie invult. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar het is ook mogelijk om je ‘overal’ te bevinden. Je krijgt dan geen locatie gebaseerde berichten. Dit maakt het natuurlijk wel lastiger om een geschikte match te vinden. Nadat je dit hebt ingevoerd, kun je direct aan de slag met chatten.

Nu chatten

Kosten Bullchat

Wist je dat bullchat als een van de weinig datingapps helemaal gratis is? Je kunt alle functies van de app volledig gratis gebruiken en hier zitten geen beperkingen aan verbonden. Je kunt het dus vrijblijvend uitproberen. Het enige nadeel van de app bullchat is dat er erg veel reclame in beeld komt. Deze kun je helaas dus ook niet uitschakelen door een betaald lidmaatschap aan te schaffen.

Bullchat app

De chat site beschikt op het moment van deze review niet over een mobiele app. Daarbij werkt de chat niet goed op smartphone en tablet. Op Apple devices is scrollen moeilijk en een foto uploaden is al helemaal niet mogelijk. Wat dat betreft zijn er nogal wat verbeterpunten voor de chat site.

Nu chatten

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van Bullchat en vergelijkbare chat en datingsites de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Bullchat

Omdat er geen registratie nodig is om deel te kunnen nemen aan de chat is afmelden niet nodig. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Je gegevens worden daarna ook verwijderd. Wil je opnieuw inloggen kun ben je je chatgeschiedenis kwijt.

Nu chatten

datingsites advertenties review

66 Reviews »

 1. renee 23 september 2018 op 23:25 -

  ik heb regekmatig op bullchat gezeten maar ik had altijd vlug contact daar komt misschien hoe ik mij aanbood maar heb er bijna altijd met plezier op gezeten .ben ook wel eens meegenomen worden ergens heen en toen door meerdere gebruikt te worden en hadden dit afgesproken maar is uiteindelijk wel goed gekomen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Ron 17 september 2018 op 21:30 -

  Site werkt slecht. Na inloggen kom ik niet in de lijst te staan. Soms pas na een paar keer schonen van de cache wel. Je wordt er onregelmatig uitgegooid zonder dat je gechat hebt. Een keer illegale foto’s ontvangen, openlijke drugshandel. Wordt niets tegen gedaan.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. hans 7 augustus 2018 op 15:13 -

  helaas kan ik niet meer op bull chat sins deze is vernieuwt wel start hij gewoon op maar kan zelf niets verzenden
  hoop op een versie die wel werkt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. wil 25 juli 2018 op 10:36 -

  sinds de nieuwe layout kan ik niet meer een externe cam gebruiken, kan dit aangepast worden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. brugge65 1 juli 2018 op 10:11 -

  nieuwe lay out is niet 100%–vroeger kon ik cam aanleggen nu niet meer—wat me ook opvalt sedert die nieuwe lay out krijg ik geen enkel respons terug—”strange”

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Frank 21 juni 2018 op 23:18 -

  Mensen die je met de dood bedreigen kunnen hun gang gaan en mensen die waarschuwen voor dat soort lui worden geblokt. Wat een trieste site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. star 23 februari 2018 op 03:03 -

  hallo wie wil em. effen bellen dit mag hij niet zeggen hij zegt ook mogol en kwam niet opdagen en ik heb een lichte verstandelijke beperking en hij noem mijn mogol das geen respect meer 0616030721

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Bart... 30 januari 2018 op 09:44 -

  waarom word ik door bepaalde personen elke dag lastig gevallen en geblockt geef geen antwoord maar zei mogen altijd maar schelden en dat vind ik niet kloppen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. arie 28 januari 2018 op 23:25 -

  Sinds een dag of 2 is er zelfs een digitale munt mijn virus op bullchat Geil !

  En sinds ze alle profielsites hebben geblockt is de site RUK

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. rene 17 januari 2018 op 11:54 -

  het is best wel een goede chatsite. Daten zou ik er niet zo snel doen. Als je er afgegooid wordt en niet meer kan inloggen dan ben je door minstens 3 andere chatters geblokt. Dus dan zal je ook best wel iritant bezig geweest zijn. Je kan niet door 1 chatter geblokt worden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »