Bullchat

Britt Meijer 4 januari 2016 51
Bullchat
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op deze gratis gay chat website vind je mannen over de hele wereld, dus ook lokaal. De chat site werkt locatie gebaseerd. Je kunt op deze manier gratis in contact komen met mannen bij jou in de buurt, maar je kunt ook instellen dat je ‘overal’ zit en zo kun je zelfs met buitenlandse mannen in contact komen. Op bullchat kun je naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Praat anoniem met andere mannen en op deze manier kom je misschien wel in contact met jouw ideale date.

Nu chatten

Betrouwbaarheid Bullchat

Er is een kort, maar krachtig privacy beleid opgesteld, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen). Jouw IP adres is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto’s worden al na 3 uur verwijderd, maar let op: foto’s kunnen wel worden gekopieerd. Denk dus goed na voordat je een foto in deze chatbox plaatst. Wij raden het je ten strengste af om gevoelige / persoonlijke informatie op deze datingsite te zetten.

Inschrijven op Bullchat

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Om direct te kunnen chatten moet je inloggen met een zogenaamde ‘nickname’. Een optie hierbij is dat jij je huidige locatie invult. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar het is ook mogelijk om je ‘overal’ te bevinden. Je krijgt dan geen locatie gebaseerde berichten. Nadat je dit hebt ingevoerd, kun je direct aan de slag met chatten.

Nu chatten

Kosten Bullchat

De chat, evenals foto’s versturen en webcammen is geheel gratis. Er wordt geen financiele vergoeding gevraagd. Wel verschijnen er veel reclames en advertenties in de chatbox.

Bullchat app

De chat site beschikt op het moment van deze review niet over een mobiele app. Daarbij werkt de chat niet goed op smartphone en tablet. Op Apple devices is scrollen moeilijk en een foto uploaden is al helemaal niet mogelijk. Wat dat betreft zijn er nogal wat verbeterpunten voor de chat site.

Nu chatten

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van Bullchat en vergelijkbare chat en datingsites de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Bullchat

Omdat er geen registratie nodig is om deel te kunnen nemen aan de chat is afmelden niet nodig. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Je gegevens worden daarna ook verwijderd. Wil je opnieuw inloggen kun ben je je chatgeschiedenis kwijt.

Nu chatten

datingsites advertenties review

51 Reviews »

 1. jos 19 oktober 2016 op 00:26 -

  het kan vriezen en dooien,redelijk tevreden.ja, fakers zat.niet allemaal expres .natuurlijk.zijn er bv ook die toch niet durven en maar afhaken.
  vraag om face foto en altijd tel nr. dit scheelt je al een groot deel fakers.
  en geef niet direct je adres.spreek af op een neutrale open plek in de buurt
  en verder jammer dat velen niet het fatsoen hebben om ff normaal af te ronden als er geen klik is
  eruit gooien is bij mij geen probleem. het is wel zo,dat als mijn laptop steeds in slaap gaat,dat je er dan af kan zijn.
  oplossing: zet je playlist muziek aan,blijft de zaak wel draaien.
  oja ergernis nr 1 is ongewenste reklame
  kortom…met gezond verstand kom je best een stukje.verwacht geen wonderen,je kan ondertussen best wat.anders doen.dan heb je ook een leuke avond als je niks vind haha

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Richard 17 oktober 2016 op 09:57 -

  Redelijke site. Enkel word je te snel geblokkeerd zonder reden. Ook is het jammer dat je tussentijds je foto niet kunt veranderen.
  Wat fake en wat real mannen. Heb al enkele dates kunnen regelen via Bull.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Zomaar ff 16 oktober 2016 op 12:05 -

  Eenvoudige chatsite met veel fakers. Zo nu en dan geluk. Heel veel vragen facefoto en dat lijkt me niet verstandig.

  Laatste dagen veel toegang geweigerd zonder reden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Davie 11 oktober 2016 op 19:40 -

  Zonder enige opgaaf van reden is mij de toegang tot deze site geweigerd. Geen flauw idee waarom want ik doe mij bijv. nooit voor als fake. Helaas kun je geen e-mail naar ze sturen om het te vragen. Waardeloze site dus die van mij per direct uit de lucht gehaald mag worden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Dennis 7 september 2016 op 14:34 -

  Over het algemeen een goede chatbox, soms succes soms wat minder , fakers zitten overal

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Ad verschuren 26 augustus 2016 op 12:35 -

  Toch wel een goede site hoor

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. wilhelm 22 augustus 2016 op 11:11 -

  Een prima site om erotisch te chatten en als je geluk hebt een date te vinden, helaas zitten er veel fake mannen tussen. maar ook regelmatig een date gehad via Bullchat. door de regel genomen toch een voldoende

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Karel 26 juli 2016 op 16:17 -

  Zit hier tot urenlang op de chat steeds met volle moed dat er nog goeie mensen zitten.. al meerdere keren mijn adres en telefoonnummer gegeven stom genoeg maar geen 1 op komen dagen.. aantal jaren geleden was dit nog anders maar tegenwoordig alleen maar fake! Diep triest deze site!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Marcel 12 juni 2016 op 09:44 -

  Zit alweer een aantal jaren op deze chat, ondanks de vele fakers toch wel reals dates gehad. Er zitten hier gelukkig ook normale mensen hier die gewoon van een lekkere date houden. Nergens ophopen dat valt het altijd mee. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik er uit werd gegooid.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Daan 4 juni 2016 op 19:17 -

  Maandag dateert gehad leuk gesproken deed zich jong voor toen weer ouder op vertrouwen zou hij komen vroeg gezicht en naakt foto ik met mijn stomme.kop gegeven. Heeft die persoon foto gemaakt van mijn huis en nr en ging weg kreeg ik app binnen 24 uur 1600 betalen anders hang ik je foto en huisnummer en straat door de wijk
  Ik ben in shock
  Wat te doen ff afwachten of toch aangifte doen? Heb hem geblokt op app

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »