Bullchat

Britt Meijer 4 januari 2016 60
Bullchat
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op Bullchat, de gratis gay chat website vind je mannen over de hele wereld, dus ook lokaal. De chat site werkt locatie gebaseerd. Je kunt op deze manier gratis in contact komen met mannen bij jou in de buurt, maar je kunt ook instellen dat je ‘overal’ zit en zo kun je zelfs met buitenlandse mannen in contact komen. Op bullchat kun je naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Praat anoniem met andere mannen en op deze manier kom je misschien wel in contact met jouw ideale date.

Nu chatten

Betrouwbaarheid Bullchat

Er is een kort, maar krachtig privacy beleid opgesteld, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen). Jouw IP adres is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto’s worden al na 3 uur verwijderd, maar let op: foto’s kunnen wel worden gekopieerd. Denk dus goed na voordat je een foto in deze chatbox plaatst. Wij raden het je ten strengste af om gevoelige / persoonlijke informatie op deze datingsite te zetten.

Inschrijven op Bullchat

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Om direct te kunnen chatten moet je inloggen met een zogenaamde ‘nickname’. Een optie hierbij is dat jij je huidige locatie invult. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar het is ook mogelijk om je ‘overal’ te bevinden. Je krijgt dan geen locatie gebaseerde berichten. Nadat je dit hebt ingevoerd, kun je direct aan de slag met chatten.

Nu chatten

Kosten Bullchat

De chat, evenals foto’s versturen en webcammen is geheel gratis. Er wordt geen financiele vergoeding gevraagd. Wel verschijnen er veel reclames en advertenties in de chatbox.

Bullchat app

De chat site beschikt op het moment van deze review niet over een mobiele app. Daarbij werkt de chat niet goed op smartphone en tablet. Op Apple devices is scrollen moeilijk en een foto uploaden is al helemaal niet mogelijk. Wat dat betreft zijn er nogal wat verbeterpunten voor de chat site.

Nu chatten

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van Bullchat en vergelijkbare chat en datingsites de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Bullchat

Omdat er geen registratie nodig is om deel te kunnen nemen aan de chat is afmelden niet nodig. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Je gegevens worden daarna ook verwijderd. Wil je opnieuw inloggen kun ben je je chatgeschiedenis kwijt.

Nu chatten

datingsites advertenties review

60 Reviews »

 1. IngridTrav 20 februari 2017 op 10:08 -

  Er is waargenomen dat zaken uit chats tussen mensen genomen zijn om die in lasterlijke zin toe te voegen aan berichten die naar eenieder verstuurd werden of als CV dienden van een gefingeerde chatter. Dit met het doel om 1 van de chatters in diskrediet te brengen ten overstaan van alle andere mensen op de chat. Dit kan alleen gedaan zijn door iemand met toegang tot de logs van de chat. Er is op geen enkel moment gecommuciceerd wat het probleem is en was met de bewuste chatter. De vermoedelijke reden voor dit handelen is het feit dat de bewuste chatter -tevens de maker-eigenaar van deze pagina- teveel aanwezig is en als bedrijf/professional word gezien waar geen sprake van is. Maar dat is giswerk en er is geen regelement van toepassing op deze chat dus ook geen heldere bepaling die daarover handeld. Maar wat de reden ook is, is het nog geen geldige reden om tot dit soort van handelen over te gaan. Dat iemand een website heeft maakt hem/haar geen eigenaar van de community die zich daar vormt en de gesprekken zijn ook niet zijn eigendom om vrij over te beschikken en te gebruiken. Dat is niet het doel en nut van het loggen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Koos Slik 20 februari 2017 op 07:53 -

  Best aardige site met hooguit 5% kans op succes. De laatste tijd om onduidelijke reden de toegang geweigerd.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. micheal 17 februari 2017 op 21:29 -

  Ik word om onverklaarbare reden als ik net ben ingelogd eruit gehaald. Wat kan ik hieraan doen. Ik wil zo graag chatten. Ben geen faker.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Noorderling 7 februari 2017 op 10:19 -

  Hoi, heb al vaak een date gehad via Bull, dus ben op zich wel tevreden.
  Helaas kan ik nu zonder enige reden niet meer inloggen, krijg een code n85 waarom?? ik weet het niet, ben geen faker, dus zou niet weten waarom ik de site niet meer kan bezoeken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. pijp date noord 31 januari 2017 op 01:22 -

  Jammer teveel fake op deze site, wel enkele dates gehad.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Piet 14 januari 2017 op 14:16 -

  op zich goede site, maar zeer veel fakers. deze spannen volgens mij ook samen om anderen die ze door hebben er af te flikkeren of een ban te geven. Het merendeel hiervan zijn oude zielige mannetjes die zich voordoen als knappe jochies van 15 tot 18 jaar met een pracht figuur. Ik heb ze snel door en dat kunnen ze niet waarderen. Zeg dat ze mogen terugkomen als ze 18 zijn, of vraag een tel. nr. voor verder overleg en ze reageren gelijk niet meer. Hetzelfde geld overigens voor de overige fakers.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Jeff Wescoboots 12 januari 2017 op 19:23 -

  matige site waarbij mensen geblokkeerd worden die kritiek hebben en waarschuwen voor fakers en drugsverkopers. ten onrechte gebokkeerde gebruikers kunen nergens verhaal halen. Er is geen enkele moderator bereikbaar, zakkenvullende website-eigenaar verschuilt zich achter een nietszeggende emailnaam, er is nauwelijks contact mogelijk met de websiteigenaar laats staan moderatoren want die zijn er niet.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Thom 19 december 2016 op 15:58 -

  Ik heb regelmatig dates via deze sites. Ook heb ik sommige vaste sexcontacten via deze site opgeduikeld. Veel fakers, maar ook veel echte, en fijne, mannen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Matt 25 november 2016 op 14:44 -

  Toegang geweigerd is gewoon een bug en geen block. Dit is echt al jaren de beste gay chatsite van NL. Zet je leeftijd, stats, foto en wat je zoekt in je profiel als je serieus contact wil en wees eerlijk. Zorg altijd voor face-cam voordat je date. Wie niet wil cammen gaat ook niet daten. Ik heb er leuke date’s vandaan en m’n beste vriend ontmoet…. en ja ook een hoop leugenaars, fantasten en getrouwde kerels.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. jos 19 oktober 2016 op 00:26 -

  het kan vriezen en dooien,redelijk tevreden.ja, fakers zat.niet allemaal expres .natuurlijk.zijn er bv ook die toch niet durven en maar afhaken.
  vraag om face foto en altijd tel nr. dit scheelt je al een groot deel fakers.
  en geef niet direct je adres.spreek af op een neutrale open plek in de buurt
  en verder jammer dat velen niet het fatsoen hebben om ff normaal af te ronden als er geen klik is
  eruit gooien is bij mij geen probleem. het is wel zo,dat als mijn laptop steeds in slaap gaat,dat je er dan af kan zijn.
  oplossing: zet je playlist muziek aan,blijft de zaak wel draaien.
  oja ergernis nr 1 is ongewenste reklame
  kortom…met gezond verstand kom je best een stukje.verwacht geen wonderen,je kan ondertussen best wat.anders doen.dan heb je ook een leuke avond als je niks vind haha

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »