Bullchat

Britt Meijer 4 januari 2016 53
Bullchat
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op Bullchat, de gratis gay chat website vind je mannen over de hele wereld, dus ook lokaal. De chat site werkt locatie gebaseerd. Je kunt op deze manier gratis in contact komen met mannen bij jou in de buurt, maar je kunt ook instellen dat je ‘overal’ zit en zo kun je zelfs met buitenlandse mannen in contact komen. Op bullchat kun je naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Praat anoniem met andere mannen en op deze manier kom je misschien wel in contact met jouw ideale date.

Nu chatten

Betrouwbaarheid Bullchat

Er is een kort, maar krachtig privacy beleid opgesteld, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen). Jouw IP adres is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto’s worden al na 3 uur verwijderd, maar let op: foto’s kunnen wel worden gekopieerd. Denk dus goed na voordat je een foto in deze chatbox plaatst. Wij raden het je ten strengste af om gevoelige / persoonlijke informatie op deze datingsite te zetten.

Inschrijven op Bullchat

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Om direct te kunnen chatten moet je inloggen met een zogenaamde ‘nickname’. Een optie hierbij is dat jij je huidige locatie invult. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar het is ook mogelijk om je ‘overal’ te bevinden. Je krijgt dan geen locatie gebaseerde berichten. Nadat je dit hebt ingevoerd, kun je direct aan de slag met chatten.

Nu chatten

Kosten Bullchat

De chat, evenals foto’s versturen en webcammen is geheel gratis. Er wordt geen financiele vergoeding gevraagd. Wel verschijnen er veel reclames en advertenties in de chatbox.

Bullchat app

De chat site beschikt op het moment van deze review niet over een mobiele app. Daarbij werkt de chat niet goed op smartphone en tablet. Op Apple devices is scrollen moeilijk en een foto uploaden is al helemaal niet mogelijk. Wat dat betreft zijn er nogal wat verbeterpunten voor de chat site.

Nu chatten

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van Bullchat en vergelijkbare chat en datingsites de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Bullchat

Omdat er geen registratie nodig is om deel te kunnen nemen aan de chat is afmelden niet nodig. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Je gegevens worden daarna ook verwijderd. Wil je opnieuw inloggen kun ben je je chatgeschiedenis kwijt.

Nu chatten

datingsites advertenties review

53 Reviews »

 1. MuscleMan 18 juli 2015 op 23:20 -

  Ik ben erg veel op bull chat. Hele hete chat site. Nog geen date weten te scoren maar dat komt misschien wel overwacht

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Gameplayer 18 juli 2015 op 00:59 -

  Inderdaad spannende chat! Maar een echte date heb je zomaar nog niet. Afspraakjes niet snel hier

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Captain Hawk 12 juli 2015 op 19:41 -

  Ik vind het wel een spannende chat. Ik zou er inderdaad niet te veel persoonlijke informatie prijs geven.. Wel leuk dat je zo gemakkelijk met mensen uit de hele wereld in contact kunt komen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »