Bullchat

Britt Meijer 22 maart 2018 73
Bullchat
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Op Bullchat, de gratis gay chat website vind je mannen over de hele wereld, dus ook lokaal. De chat site werkt locatie gebaseerd. Je kunt op deze manier gratis in contact komen met mannen bij jou in de buurt, maar je kunt ook instellen dat je ‘overal’ zit en zo kun je zelfs met buitenlandse mannen in contact komen. Op deze manier kun je op een speelse wijze in contact komen met andere gay mannen in jouw omgeving. Op bullchat kun je naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Praat anoniem met andere mannen en op deze manier kom je misschien wel in contact met jouw ideale date of heb je gewoon een leuke chat.

Nu chatten

Betrouwbaarheid Bullchat

Er is een kort, maar krachtig privacy beleid opgesteld, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen). Jouw IP adres is niet zichtbaar voor anderen. Daarnaast kun je ook volledig anoniem te werk gaan op Bullchat. Je hoeft geen foto te uploaden en je kunt je ook verschuilen achter een nickname. Natuurlijk kun je er voor kiezen om een foto te uploaden in de chat.  Alle foto’s worden al na 3 uur verwijderd, maar let op: foto’s kunnen wel worden gekopieerd. Denk dus goed na voordat je een foto in deze chatbox plaatst. Want je wil niet dat deze zomaar ergens op het internet circuleert.

Inschrijven op Bullchat

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Om direct te kunnen chatten moet je inloggen met een zogenaamde ‘nickname’. Een optie hierbij is dat jij je huidige locatie invult. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar het is ook mogelijk om je ‘overal’ te bevinden. Je krijgt dan geen locatie gebaseerde berichten. Dit maakt het natuurlijk wel lastiger om een geschikte match te vinden. Nadat je dit hebt ingevoerd, kun je direct aan de slag met chatten.

Nu chatten

Kosten Bullchat

Wist je dat bullchat als een van de weinig datingapps helemaal gratis is? Je kunt alle functies van de app volledig gratis gebruiken en hier zitten geen beperkingen aan verbonden. Je kunt het dus vrijblijvend uitproberen. Het enige nadeel van de app bullchat is dat er erg veel reclame in beeld komt. Deze kun je helaas dus ook niet uitschakelen door een betaald lidmaatschap aan te schaffen.

Bullchat app

De chat site beschikt op het moment van deze review niet over een mobiele app. Daarbij werkt de chat niet goed op smartphone en tablet. Op Apple devices is scrollen moeilijk en een foto uploaden is al helemaal niet mogelijk. Wat dat betreft zijn er nogal wat verbeterpunten voor de chat site.

Nu chatten

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van Bullchat en vergelijkbare chat en datingsites de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Bullchat

Omdat er geen registratie nodig is om deel te kunnen nemen aan de chat is afmelden niet nodig. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Je gegevens worden daarna ook verwijderd. Wil je opnieuw inloggen kun ben je je chatgeschiedenis kwijt.

Nu chatten

datingsites advertenties review

73 Reviews »

 1. Marcel 12 juni 2016 op 09:44 -

  Zit alweer een aantal jaren op deze chat, ondanks de vele fakers toch wel reals dates gehad. Er zitten hier gelukkig ook normale mensen hier die gewoon van een lekkere date houden. Nergens ophopen dat valt het altijd mee. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik er uit werd gegooid.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Daan 4 juni 2016 op 19:17 -

  Maandag dateert gehad leuk gesproken deed zich jong voor toen weer ouder op vertrouwen zou hij komen vroeg gezicht en naakt foto ik met mijn stomme.kop gegeven. Heeft die persoon foto gemaakt van mijn huis en nr en ging weg kreeg ik app binnen 24 uur 1600 betalen anders hang ik je foto en huisnummer en straat door de wijk
  Ik ben in shock
  Wat te doen ff afwachten of toch aangifte doen? Heb hem geblokt op app

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. rene 31 maart 2016 op 11:47 -

  zit je gewoon met bekende te chatte en dan in een keer krijg je geen berichten meer wordt je er zonder dat je het weet uitgegooid door een stelletje fakers die schijnbaar jaloers zijn dat je niet met hun date ik vindt het gaat voortaan veel te makkelijk om iemand te blokken en als je dan opnieuw wilt inloggen dan wordt me de toegang geweigerd raar het lijkt wel of fakers en het voortaan op bullchat voor het zeggen hebben en de mensen die het serieus menen eraf gehaald worden kunnen ze die knop er niet vanaf halen om iemand te te blokken of zo maken dat ze alleen bij hun zelf geblokt worden

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Romeo 1 maart 2016 op 10:35 -

  Als je ingelogd bent en je probeert i.p.v. pics uitwisselen, een anoniem beeld te regelen m.b.v. oocam.com dan wordt je er meteen een uur lang uitgegooid. Waarschijnlijk dulden ze geen concurrenten

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Johan58 20 december 2015 op 21:04 -

  7 x gechat, 7 x sex, altijd in de buurt, altijd ook goed gegaan, als je eerlijk bent en ook schrijft wat je wilt en wat niet lukt het blijkbaar heel vaak! Goede site!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Daan 21 september 2015 op 23:46 -

  De toegang werd me vandaag geweigerd !! Ik ben geen fake, doe niks mis….Het zijn de fakers die ervoor zorgen dat je geblocked wordt. Jammer !! Heel veel zielige mensen hier op deze pagina

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Judas 28 augustus 2015 op 04:09 -

  Als je zin hebt in … Goede site.
  Maar als je houdt van een goed gesprek en mensen met inhoud, Ver weg blijven hier!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Chromosome 25 augustus 2015 op 20:39 -

  Toch is het soms een beetje guur. Moeilijk om in te schatten welke profielen echt zijn en welke je op willen lichten. Ben namelijk al een aantal keer naar een webshop geprobeerd te lokken via Skype. Of virussen, ik weet het niet.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Jeremy 10 augustus 2015 op 09:22 -

  Als ik geil ben en zin heb in een date dan ga ik op bullchat en spreek ik wat af. Grindr werkt ook goed trouwens

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Jesse Closure 2 augustus 2015 op 05:18 -

  Degenen die hier niks scoren zijn de fakers, de gefrustreerden. Normaal gezien krijg je hier makkelijk een date. Van binnen 10 minuten tot een paar uur.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »