Chatgirl

Britt Meijer 29 maart 2018 24
Chatgirl
1.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Chatgirl.nl is een gratis online seks chat. Praat anoniem met vreemden over seks en op deze manier kun je de date vinden waar je naar op zoek bent. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen in de chat boxen is 18 jaar. Je kunt chatten met mensen uit heel Nederland, of je locatie instellen waardoor je alleen chat met vreemden bij jou in de buurt. Over het aantal actieve leden op Chatgirl is niets bekend. Echter is de chatbox zo groot dat er altijd wel iemand is om mee te chatten.

Nu chatten

Betrouwbaarheid Chatgirl.nl

We hebben lang gezocht naar een privacy statement of algemene voorwaarden. Echter kwamen we niet verder dan een aantal opgestelde regels voor het gebruik van de chatbox. We adviseren dus om zeer voorzichtig te zijn met gevoelige en persoonlijke informatie op deze chatsite. We raden sterk af om ook maar iets persoonlijks te delen. Ben ook voorzichtig tijdens ontmoetingen. Spreek bij voorkeur op een openbare plek af en ga nooit alleen. Chatgirl is daarentegen wel een van de grootste en oudste chatsite’s van Nederland. Ondanks dat de site al behoorlijk oud is, wordt er nog erg veel gebruik van gemaakt. Belangrijk hierbij is natuurlijk wel dat je anoniem te werk gaat op de chatsite. Mocht je verder gaan met iemand anders, dan is het uiteraard verstandig om verder te chatten via een betrouwbaarder medium.

Ondertussen heeft Chatgirl ook een profielenpagina waar je de profielen van de chatters kan zien en mensen een beschrijving over zichzelf kunnen typen. Erg handig dus mocht je met iemand aan het chatten zijn en wat meer informatie willen hebben. Hier kun je bijvoorbeeld ook stemmen hoe leuk iemand is. Hiermee heb je dus ook een soort van betrouwbaarheidsmeter van het profiel. Mocht je nog niet helemaal er uit zijn? Dan heeft de datingsite ook nog een groot forum. Hier vind je veel actieve leden die met elkaar het reilen en zeilen van chatgirl bespreken. Zo kun je dus ook wat meer te weten komen over de andere gebruikers van de chatsite.

Inschrijven op Chatgirl.nl

Om deel te kunnen nemen aan de chat is het nodig om enkele gegevens in te vullen zoals je nickname en of je man of vrouw bent. Daarna kun je vrijwel direct starten met chatten. Uiteraard is er ook nog de mogelijkheid om een profiel beschrijving in te vullen. Op deze manier kunnen geïnteresseerde je makkelijker vinden. Wel zo verstandig dus om te doen. Je kunt de meest gangbare functionaliteiten uitproberen maar als je meer wilt kun je ook nog VIP member worden. Tegen minimale kosten kun je bijvoorbeeld inzicht krijgen in iedereen die jouw profiel bezoekt en je mag reclame maken. Op de chat zitten dus ook veel bedrijven die klanten proberen te lokken.

Nu chatten

Kosten Chatgirl.nl

De meeste functies in deze chatbox zijn geheel gratis. Zo kun je eigenlijk eindeloos chatten en cammen via chatgirl. Wil je extra opvallen, of meer opties hebben in je profiel beschrijving? Dan kun je een VIP account nemen. De extra kosten voor een VIP account bedragen 1.40 euro voor Nederland, en 2 euro voor België en betaal je telefonisch. Dit anoniem en je privacy is beschermd. Let op: de sessie word automatisch verbroken als je plusminus 15 minuten niet chat. Dan ben je je geld kwijt.

Mobiele Chatgirl.nl app

Op het moment van deze review is er geen mobiele chat app van Chatgirl.nl beschikbaar. Wel is de chat site te gebruiken op tablet en smartphone via de webbrowser. Dit is soms misschien nog wel makkelijker. Je kunt dan namelijk de camera gebruiken van je telefoon of tablet, mocht je laptop niet beschikken over een camera.

Nu chatten

Acties en kortingen

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Chatgirl.nl

Wanneer je bent voorzien of wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de chat diensten, kun jij je uitschijven. Als je geen VIP member bent is afsluiten van de pagina voldoende. Je bent nu uitgeschreven en je chatgeschiedenis is niet meer terug te vinden. VIP members kunnen hun betaling laten verlopen en dan ben je ook direct uitgeschreven. Let natuurlijk wel op, je kunt je gespreks geschiedenis niet meer terug zien, maar foto’s of filmpjes die andere gebruikers opgeslagen hebben, blijven uiteraard bestaan.

Nu chatten

datingsites advertenties review

24 Reviews »

 1. Hans e en Anne 30 mei 2019 op 17:26 -

  helemaal geen waardering,de site is gewoon een oplichters praktijk,de echtheids stempel heeft totaal geen nut(hadden wij),de fakers kunnen gewoon hun gang blijven gaan en als je(al heb je een stempel)hier de admin over aanspreekt is die te beroerd om een antwoord te geven en krijg je een ip ban,mijden die site tot die weer eens wat normaler wordt voor de mensen die het serieus nemen om anderen gewoon eerlijk te antwoorden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. ikke 8 mei 2019 op 03:43 -

  Wegblijven daar !!! moderator kijkt mee als je privee aan het webcammen bent .Een vrouw daar vond het leuk als ik naar haar zou kijken als ze met zichzelf speelt …. ik kreeg van haar zelfs tekstberichten op chat als ik met haar aan cammen was, toch kon ik haar beide handen zien en die zaten tussen haar benen . Pure oplichting allemaal wegblijven het oplichting .

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. John 5 april 2019 op 00:20 -

  Waardeloze klote kut site waar criminele moderators je op kosten jagen. Stront zieke asociale idioten. Nooit gaan betalen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. John 5 april 2019 op 00:14 -

  Gewoon een ban gekregen om niks. En nu voorgoed verbannen. Chatgirl.nl is niét meer wat het was. De moderators zijn een stelletje criminelen die je op kosten jagen. Waardeloos volk is het. Een tip: niet doen. Waardeloos.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. rik 6 februari 2019 op 16:14 -

  Sinds 2016 een ban, dit omdat wij enkele fakers vroegen naar de kick van het faken! Deze klootzakjes vonden het nodig om te *klagen*, resultaat: Wij een ban (sinds 2016) en de fakers ruim baan. Meerdere malen 007 om opheldering gevraagd, maar: of hij heeft het te druk, of hij komt met argumenten die kant nog wal slaan.

  Geen idee wat er is misgegaan met bepaalde operators, maar waar voorheen Chattijd de privacy en regels aan de laars lapten is dat nu blijkbaar Chatgirl geworden!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. pip 11 januari 2019 op 20:40 -

  Vreselijke site, moderators kunnen met je meekijken als je camt, ook als je privé camt. Lijkt wel machtsmisbruik, daten kan alleen met vrouwen die er geld voor willen en oh ja je kan zomaar een ban krijgen terwijl je niks verkeerd doet. Die hele site sit vol fakers, mannen die zich voor doen als vrouw, daar gebeurd niks mee. Die site moet op de schop, of samen gaan met sexjobs of kinky. Ze zeggen wel dat je niet commercieel mag zijn, maar als je maar betaalt mag het wel.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Ali baba 1 november 2018 op 22:17 -

  Éen en al fake inclusief de admin die niks aan ze hebben juist dat je vip inlogt deze site moet echt verboden worden lijkt kinky.nl wel

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Joost 22 maart 2018 op 18:51 -

  Was vroeger een leuke site om een date te kunnen ontmoeten.
  Als man alleen heb je er tegenwoordig niks meer te zoeken: je kunt alleen nog een date vinden als je bereid bent te betalen voor seks. En zelfs dan loop je nog een (groot) risico opgelicht te worden.
  Op chatgirl wordt daar wel voor gewaarschuwd, maar ze lijken erg weinig te doen om dit te weren.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. waaromniet 3 januari 2018 op 05:48 -

  Prachtige site waar wij als stel veel mensen hebben leren kennen.
  Er zit ook veel fake op maar daar ben je snel vanaf als je in het profiel hebt staan dat je alleen maar met mensen schrijft die de cam aan doen als ze een date willen.
  Mensen die te geil zijn om normaal na te denken ja die lopen tegen heel veel fake aan.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Hans 30 december 2017 op 17:00 -

  Geband!
  Helaas, je hebt een ban gekregen en kan niet meer op de chat inloggen! Als je het hier niet mee eens bent kun je altijd ons forum bezoeken. Registreren is op het forum wel noodzakelijk, een profiel inlog werkt daar namelijk niet. Het is nog wel mogelijk om als VIP in te loggen.. dit bericht krijg ik omdat ik de operators de waarheid verteld heb,je krijgt een ban maar als je vip wordt(dus betaald) kan je nog wel inloggen dus wat zegt dat?gewoon een geld belust zooitje oplichters bij elkaar

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »