Chatgirl

Britt Meijer 29 maart 2018 18
Chatgirl
1.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Chatgirl.nl is een gratis online seks chat. Praat anoniem met vreemden over seks en op deze manier kun je de date vinden waar je naar op zoek bent. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen in de chat boxen is 18 jaar. Je kunt chatten met mensen uit heel Nederland, of je locatie instellen waardoor je alleen chat met vreemden bij jou in de buurt. Over het aantal actieve leden op Chatgirl is niets bekend. Echter is de chatbox zo groot dat er altijd wel iemand is om mee te chatten.

Nu chatten

Betrouwbaarheid Chatgirl.nl

We hebben lang gezocht naar een privacy statement of algemene voorwaarden. Echter kwamen we niet verder dan een aantal opgestelde regels voor het gebruik van de chatbox. We adviseren dus om zeer voorzichtig te zijn met gevoelige en persoonlijke informatie op deze chatsite. We raden sterk af om ook maar iets persoonlijks te delen. Ben ook voorzichtig tijdens ontmoetingen. Spreek bij voorkeur op een openbare plek af en ga nooit alleen. Chatgirl is daarentegen wel een van de grootste en oudste chatsite’s van Nederland. Ondanks dat de site al behoorlijk oud is, wordt er nog erg veel gebruik van gemaakt. Belangrijk hierbij is natuurlijk wel dat je anoniem te werk gaat op de chatsite. Mocht je verder gaan met iemand anders, dan is het uiteraard verstandig om verder te chatten via een betrouwbaarder medium.

Ondertussen heeft Chatgirl ook een profielenpagina waar je de profielen van de chatters kan zien en mensen een beschrijving over zichzelf kunnen typen. Erg handig dus mocht je met iemand aan het chatten zijn en wat meer informatie willen hebben. Hier kun je bijvoorbeeld ook stemmen hoe leuk iemand is. Hiermee heb je dus ook een soort van betrouwbaarheidsmeter van het profiel. Mocht je nog niet helemaal er uit zijn? Dan heeft de datingsite ook nog een groot forum. Hier vind je veel actieve leden die met elkaar het reilen en zeilen van chatgirl bespreken. Zo kun je dus ook wat meer te weten komen over de andere gebruikers van de chatsite.

Inschrijven op Chatgirl.nl

Om deel te kunnen nemen aan de chat is het nodig om enkele gegevens in te vullen zoals je nickname en of je man of vrouw bent. Daarna kun je vrijwel direct starten met chatten. Uiteraard is er ook nog de mogelijkheid om een profiel beschrijving in te vullen. Op deze manier kunnen geïnteresseerde je makkelijker vinden. Wel zo verstandig dus om te doen. Je kunt de meest gangbare functionaliteiten uitproberen maar als je meer wilt kun je ook nog VIP member worden. Tegen minimale kosten kun je bijvoorbeeld inzicht krijgen in iedereen die jouw profiel bezoekt en je mag reclame maken. Op de chat zitten dus ook veel bedrijven die klanten proberen te lokken.

Nu chatten

Kosten Chatgirl.nl

De meeste functies in deze chatbox zijn geheel gratis. Zo kun je eigenlijk eindeloos chatten en cammen via chatgirl. Wil je extra opvallen, of meer opties hebben in je profiel beschrijving? Dan kun je een VIP account nemen. De extra kosten voor een VIP account bedragen 1.40 euro voor Nederland, en 2 euro voor België en betaal je telefonisch. Dit anoniem en je privacy is beschermd. Let op: de sessie word automatisch verbroken als je plusminus 15 minuten niet chat. Dan ben je je geld kwijt.

Mobiele Chatgirl.nl app

Op het moment van deze review is er geen mobiele chat app van Chatgirl.nl beschikbaar. Wel is de chat site te gebruiken op tablet en smartphone via de webbrowser. Dit is soms misschien nog wel makkelijker. Je kunt dan namelijk de camera gebruiken van je telefoon of tablet, mocht je laptop niet beschikken over een camera.

Nu chatten

Acties en kortingen

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Chatgirl.nl

Wanneer je bent voorzien of wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de chat diensten, kun jij je uitschijven. Als je geen VIP member bent is afsluiten van de pagina voldoende. Je bent nu uitgeschreven en je chatgeschiedenis is niet meer terug te vinden. VIP members kunnen hun betaling laten verlopen en dan ben je ook direct uitgeschreven. Let natuurlijk wel op, je kunt je gespreks geschiedenis niet meer terug zien, maar foto’s of filmpjes die andere gebruikers opgeslagen hebben, blijven uiteraard bestaan.

Nu chatten

datingsites advertenties review

18 Reviews »

 1. JenO 23 maart 2017 op 09:37 -

  Als koppel online via vrienden van ons. Welgeteld twee keer date gehad via hier, met mensen die in de buurt wonen. Veel mannen alleen, als ik erachter zit geen probleem, maar veel onbeschoft en seksistisch.
  Mijn webcam staat altijd aan en ik ben dus live te zien. Ask me a question and I’ll answer 😉

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Hunk 4 februari 2017 op 15:46 -

  Ook van mij man tegen de 40 een reactie. Na jaren actief op deze chatsite.. We mogen de reacties van dames serieus nemen. Ben je leuk of niet als man, contact maken voor man-vrouw via chatgirl is niet ideaal. Kansmakers zijn heren van bepaalde afkomst met xl, heren bekend in de swingerswereld en heren met heel veel geld.

  Paydates wordt er aangeboden.. zoek je dat niet dan is het erg stil. zoek je dit wel andere sites hebben veel beter te bieden.

  En een gaychat wint het zelfs voor contact met vrouwen. Voor snelle online man-vrouw contacten. Contacten die ik daar maak zijn meestal travestieten of enkele x mv stel met andere intenties die ik heb.

  Gewoon een gewaagder levenstijl vb uitgaan met een trav naar een club en dan heb eerder een onvergetelijke tijd. leuker en spontaner zelfs. Veel functies werken niet naar behoren en het respect voor elkaar is ver zoek.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Pittig wijfie 16 januari 2017 op 22:43 -

  Hang al jaren met enige regelmaat op chatgirl rond. Ben geen zwakbegaafd hoertje of bejaarde swinger. In de loop der jaren toch wel wat aangename dates gehad via cg. Veel wanhopige opdringerige mannen maar af en toe zijn er toch ook nog verzorgde ontwikkelde mannen waarmee een leuke chat te voeren is met dat beetje extra. Deel wel de mening dat vrouwen sterk in de minderheid zijn. Helaas.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Kadir 19 september 2016 op 18:52 -

  Te veel fake personen meer mannen dan vrouwen en de vrouwen die er zijn vragen geld of zijn vanbdie zielige figuren die als vrouw zijn ingelogd ze zouden er wat aan moeten doen bijv je gezicht laten zien zodat je geen fake bent

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Playstation4 8 september 2016 op 19:39 -

  Vreselijke site, je krijgt om niets een ban en moderators doen aan machtsmisbruik, als ik het forum daar zo lees zijn ze ook nog eens dyslectisch. Snap niet dat dit deze chatsite nog bestaat en dat dit niet aangepakt wordt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. william 13 augustus 2015 op 18:33 -

  tot 10 jaar geleden was het een leuke site.
  veel sekscontacten opgedaan als single man. maar het swingers tijdperk is voorbij.
  nu alleen nog enkele zwakbegaafde getrouwde hoertjes en een restant bejaarde swingers die het licht hebben gezien dat ze er ook geld voor kunnen vragen. 90% mannen. Einde van een tijdperk.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Ludovic 19 juli 2015 op 04:54 -

  Chatten is leuk maar een date scoor je er zomaar niet mee. Veel mannen actief hier

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Linda B. 18 juli 2015 op 19:15 -

  Aparte site dit. Wordt veel aangeslrokene en over seks gepraat. Ik ga niet daten met een van die viespeuken

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »