Chatlokaal.nl

Britt Meijer 16 juli 2015 0
Chatlokaal.nl
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Op Chatlokaal kun je chatten, leuke gesprekken hebben, nieuwe vrienden maken en misschien wel met de liefde van je leven in contact komen. Elke chatter op Chatlokaal is anoniem. De chat site stelt je zo in de gelegenheid om te chatten met vreemden. Je kunt tijdens het gesprek uiteraard dingen over jezelf vertellen. Op het moment van deze review waren er ±200 mensen online om mee te chatten. Er is altijd wel iemand online. Naast anoniem chatten kun je op de chat site ook foto’s versturen.

Nu chatten

Betrouwbaarheid Chatlokaal.nl

Chatlokaal is net zoals bijvoorbeeld praatanoniem.nl onderdeel van de overkoepelende organisatie Chatten B.V. De organisatie heeft een beleid (regels) opgesteld om de orde en netheid te handhaven in de chatrooms. Zo zijn er speciale chatrooms voor erotische chats en is bijvoorbeeld het overmatig gebruik van hoofdletters verboden. Je mag ook geen aanstootgevende namen opgeven of illegale praktijken tot uiting laten komen in de chatrooms. Met behulp van het beleid en de gebruiksvoorwaarden is er een actief beleid om de chats bruikbaar en gezellig te houden. Persoonlijke informatie die gebruikers aan de chat site toevertrouwen worden bewaard in een beveiligde omgeving en niet verstrekt aan derden.

De wet bescherming persoonsgegevens is hierop van toepassing. Wij willen je er wel graag adviseren om zo weinig mogelijk persoonlijke en vertrouwelijke informatie aan de chat site toe te vertrouwen. Dit om je eigen privacy en veiligheid te waarborgen. Spreek je af in het echt met iemand die je via Chatlokaal hebt leren kennen? Doe dat dan uitsluitend op een openbare plek en neem bij voorkeur een vriend of vriendin mee.

Inschrijven op Chatlokaal.nl

Het is niet nodig om je in te schrijven op chatlokaal.nl. Je kunt anoniem en direct starten met chatten met vreemden. Gedurende het gesprek kun je steeds meer dingen over jezelf bekend maken zoals je naam en je leeftijd. Let wel op dat je niet te snel jouw persoonlijke informatie door te chatten met vreemden deelt.

Kosten Chatlokaal.nl

Chatten op Chatlokaal.nl is geheel gratis. Het is dus niet nodig om je in te schrijven en je kunt hier geen enkele kosten verwachten. De chat site wordt gefinancierd door middel van advertenties van datingsites. Laat je dus niet oplichten doordat iemand je laat betalen voor deze gratis chat.

Nu chatten

Chatlokaal app

Op het moment van deze review heeft chatlokaal geen mobiele app waarmee je kunt chatten. We is de pagina te bezoeken via de webbrowser op tablet en mobiel. De functies werken hetzelfde als op de computer of laptop.

Acties en kortingen

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Chatlokaal

Inschrijven is niet nodig en daarom is uitschrijven ook niet echt van toepassing. Je sluit namelijk geen abonnement af omdat chatten met vreemden via chat lokaal gratis is. Het afsluiten van de webbrowser is voldoende. Daarna worden de gesprekken verwijderd. Er worden zover bekend geen gegevens opgeslagen.

Nu chatten

datingsites advertenties review

Geen Review »

 1. Francien 19 juli 2015 op 11:00 -

  Weinig mogelijkheden hier. Eifenlijk alleen maar chatten en foto’s sturen. Ik heb een paar keer geprobeerd om af te spreken maar dat gaat hier niet snel

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »