Chatmetvreemden

Britt Meijer 4 januari 2016 6
Chatmetvreemden
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Bij Chatmetvreemden.nl kun je chatten met vreemden. Praat anoniem tegen zeer veel verschillende mensen uit alle lagen van de bevolking. Chatmetvreemden.nl is er voor mensen die op zoek zijn naar meer / beter sociaal contact en voor mensen die nieuwe mensen willen ontmoeten. Je kunt op deze chat site gratis chatten en wie weet ontmoet je hier wel jouw ideale partner. Chatten met vreemden heeft een breed assortiment aan functionaliteiten. Zo kun je foto’s ontvangen en versturen. Ook is het mogelijk om je webcam aan te zetten. Op het moment van deze review waren er ruim 1000 mensen online en zo is de kans groot dat er een goede chat partner voor jou tussen zit. Wel eerst even kijken hoe het zit met de betrouwbaarheid en privacy op chatmetvreemden.nl

Nu chatten

Betrouwbaarheid Chatmetvreemden

We hebben chatten met vreemden zelf geprobeerd en je kunt inderdaad direct beginnen met gratis chatten. Op het moment van deze review waren er meer dan 1000 mensen online. Het gesprek kwam snel op gang maar we konden het niet gaande houden om dat onze wederhelft niet meer reageerden. Dat is jammer. Er is een degelijk privacy beleid en algemene voorwaarden opgesteld om misbruik tegen te gaan en de privacy te waarborgen. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt en gesprekken worden maximaal 14 dagen bewaard en daarna verwijderd of anoniem gemaakt. Om de veiligheid van alle chats de waarborgen kijkt de redactie van chatmetvreemden.nl wel mee met de gesprekken en foto’s.

Inschrijven op Chatmetvreemden

Aanmelden of registratie is niet nodig om te kunnen chatten met vreemden. Er worden dan ook geen persoonlijke gegevens gevraagd. Door de pagina te bezoeken kun je direct starten met chatten. Je blijft op die manier helemaal anoniem.

Nu chatten

Kosten Chatmetvreemden

Chattenmetvreemden.nl is in basisfunctionaliteiten geheel gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het chatten. Alleen wel voor aanvullende diensten, er staat dan duidelijk bij dat je voor de dienst moet betalen. Bovendien zie je veel reclame en advertorials op de chat box.

Chatmetvreemden app

Chatten met vreemden beschikt over een mobiele app. Deze app is gratis te downloaden maar je kunt eigenlijk alleen maar chatten. Het versturen van foto’s of webcammen is niet mogelijk. Maar met de app kun je wel in de trein, in de supermarkt of in de bioscoop onbeperkt chatten met vreemden. De app is beschikbaar voor Android (Samsung) en iOS (Apple).

Nu chatten

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van Chattenmetvreemden.nl de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Chatmetvreemden

Omdat je geen registratie hebt uitgevoerd zit je nergens aan vast. Je hoeft je dus ook niet uit te schrijven. Het afsluiten van de pagina is voldoende. Let op: Pas na 14 dagen zijn al jouw gegevens en je chat geschiedenis definitief verwijderd.

Nu chatten

datingsites advertenties review

6 Reviews »

 1. Gerrit 26 september 2017 op 15:51 -

  Ik had zin om te chatten – Maar er zien alleen mannen die meteen sex willen of alleen vrouwen die alleen met vrouwen willen chatten – neem ze het eens kwalijk. het gaat zo van J of M met leeftijd, en als je dan een antwoord geeft dan breken ze meteen af. Het is net een soort rioolbuis van het internet geworden. Als je van gezellig en enig niveau houd . Blijf hier dan ver weg.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Gelimstra 23 september 2015 op 22:25 -

  Geen goed woord over voor deze site. Word gestalkt door mario67 en kom er niet vanaf. Mij zien ze hier nooit meer!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Arno 27 augustus 2015 op 21:59 -

  Vroeger kon je hier leuk chatten en nog eens een andere vrouw ontmoeten. Nu zijn het vooral mannen die over seks willen praten. Ze vragen je eerst of je een vrouw bent en hoe oud je bent. Als je zegt dat je man bent sluiten ze direct het gesprek. Jammer. De site gaat zo naar de klote is niet meer geschikt voor het vinden van een date zoals Lexa.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. John Weesel 25 juli 2015 op 22:42 -

  Ik ben pas op de computer. Gezellig chat hier. Is leuk

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Britta 22 juli 2015 op 16:54 -

  Hoe serieus is dit? Alleen maar op seks beluste mannen op m’n dak. Geen grap hier chatten. Niet leuk. Ik probbeer mijn dates te vinden via Lexa

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Furby 18 juli 2015 op 18:45 -

  Ik snap eigenlijk niet waarom je niet kunt webcammen op die app. Ik heb alleen een tablet en iPhone. Hoe moet ik dat nu doen!?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »