Chatplaza.com

Britt Meijer 25 mei 2018 56
Chatplaza.com
1.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Chatplaza is een echte gratis site waar je kan chatten. Je kunt hier beginnen zonder registratie en direct in contact komen met nieuwe mensen. Je kunt hier dus gratis chatten en opzoek gaan naar mensen met dezelfde interesses, maar je kan natuurlijk ook op zoek gaan naar een leuke en spannende date. Misschien vind je hier ook wel je ware liefde. Uiteraard zit er wel een keerzijde aan het feit dat de chatsite gratis is, je vindt namelijk wel een aantal advertentie’s terug.

Nu chatten

Betrouwbaarheid Chatplaza

Je vraagt je natuurlijk wel af hoe betrouwbaar een gratis chatsite is, dat hebben wij van datingsite voor je uitgezocht. Chatplaza is onderdeel van Chatten, dit is een bedrijf welke meerdere chatsite exploiteert. Het bedrijf heeft dus een hoop ervaring op dit gebied, wat een geruststellend gevoel geeft. Bovendien zijn er op Chatplaza een aantal geldende regels die het chatten voor iedereen leuk en veilig moeten houden. Verder wordt er niet heel veel gedaan op het gebied van privacy door de chatsite. Je hebt je eigen privacy dus zelf in de hand. Een groot voordeel van de chatsite is wel dat je volledig anoniem te werk kan gaan. Er is namelijk geen registratie nodig om te beginnen met chatten. Er is dus geen informatie van je zelf nodig om aan de slag te gaan.

Ons advies is hier dan ook, deel niet te veel informatie die je misschien niet wil delen. Iedereen kan zomaar beginnen met chatten, wat het makkelijk maakt om misbruik te maken. Geloof verhalen die te mooi zijn om waar te zijn dan ook niet. Mocht je willen afspreken met iemand die je op de chatsite hebt leren kennen, ga dan als eerste vooral naar een openbare plek. Zo ben je er zeker van dat je afspraakje goed afloopt. Verder geld voor Chatplaza dat de gebruikers het zo leuk en betrouwbaar maken als ze zelf willen. Controleer je mede leden dus goed om er voor te zorgen dat het een leuke chat plek blijft voor iedereen.

Inschrijven op Chatplaza

Chatten op chatplaza is mogelijk zonder registratie. Het voldoet om een gebruikersnaam in te vullen en je kunt dan direct gratis chatten met vreemden. Op deze manier blijf je ook anoniem. Je kunt dus direct aan de gang. Dit betekent helaas wel dat je geen gesprekken kan bewaren.

Kosten Chat plaza

Chatplaza vraagt geen enkele vergoeding voor deelname aan de chat. Voor spelletjes, webcammen, dating en bingo die door de chat site worden aangeboden wordt wel een vergoeding gevraagd. Daarnaast wordt de chat site gefinancierd door middel van advertenties van andere datingsites waaronder bijvoorbeeld lexa.
Nu chatten

Chatplaza app

Op het moment van deze review beschikt chatplaza niet over een mobiele app. Chatten is alleen mogelijk vanaf de website van chat plaza. De site is ook niet geoptimaliseerd voor mobiel en tablet maar is via deze devices wel redelijk te gebruiken.

Acties en kortingen

Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Chatplaza

Het is niet nodig om uit te schrijven op chat plaza omdat je er geen account kunt aanmaken. Als je bent aangemeld met je nickname is het voldoende om de browser af te sluiten. Je kunt dan niet langer gesprekken terug lezen.

Nu chatten

datingsites advertenties review

56 Reviews »

 1. DaphneHerself 14 juli 2019 op 16:46 -

  Top site gewoon,
  Top mensen, top chatrooms, top functies, en allemaal helemaal voor nix.
  andere chatters Blokkeren kost geld en vriendschapverzoekjes ook, want alleen full-members kunnen dat,
  maar eigenlijk heb je dat ook nooit nodig omdat iedereen eigenlijk wel vrienden is onderling.

  De Moderators/Admins zijn vaak aanwezig en altijd goed aanspreekbaar, duidelijk en rechtvaardig, helemaal toppie gewoon.

  Deze Chat heeft echt mijn leven veranderd, ik raad iedereen aan ook te komen chatten hier, vooral het chatpoint kanaal,waar nobodies in real life, uit kunnen groeien tot egte bekendheden. Ik ga geen namen als Tonny, Basje, Daftny Juul, Dwerg etc noemen, want de kans is groot dat die namen al gebanned zijn.. eeh..ik bedoel, dat die al zo geliefd zijn.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. wat 30 mei 2019 op 19:32 -

  wat mijn weer over kwam die boerhenk zie ik niet meer in de biroom

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. sugardaddy 26 april 2019 op 14:10 -

  Ik vind het wel vreemd dat ik hier geen revieuws over chatplaza zie, maar alleen over chatters.
  mijn ervaring in de room ongewenst is dat er bijna alleen in prive gechat word en niet op de scroll, en er zijn ook veel fakers daar

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Cor68 21 maart 2019 op 21:27 -

  josje je zit vaak prive met mijn maar ik mag je niet sorry stomme hoerig vrouw

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. wie ben ik dan 20 maart 2019 op 20:44 -

  ik heb iemand gekend die komt nooit zijn afspraken na en bedonderen en beliegen die zat op chatplaza mensen daarom kom ik er nooit meer weet je wie die man is boerhenk

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. man60 20 maart 2019 op 18:21 -

  hee wat ik heb meegemaakt heb met josje ze klik me aan en zei ik ben josje ik ben je geile teef wil je me reu zijn en lekker geil chatten dat doe ik vaker met mannen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. smurfinn 27 februari 2019 op 09:52 -

  het is beter als die boerhenk niet meer en never op chatplaza komt en dat wensen de vrouwen van chatplaza en adminds ook

  boerhenk oprotten
  of je gaat op blokkering kom je zeker er nooit meer er op en erin

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. smurfinn 23 februari 2019 op 17:25 -

  ik was net een week op chatplaza komt boerhenk in me prive
  hij scheld me uit voor leugenaar en deze woorden nog chathoer chatteef chatneuker
  en nog meer ik heb besluit genomen dat ik nooit meer terug keer naar chatplaza
  vrouwen pas op voor die boerhenk

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. smurfinn 21 februari 2019 op 20:49 -

  wat een verhaal over die boerhenk
  ik heb alles gelezen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Myself 17 februari 2019 op 21:04 -

  josje boerhenk doet het met elke vrouw dus met jouw ook want je ben de hoer van chatplaza

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »