Chatpoint.com

Britt Meijer 17 juli 2015 0
Chatpoint.com
1.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Op chatpoint.com kun je chatten met vreemden en zo eenvoudig, gratis en snel in contact komen met nieuwe mensen. Chatpoint is een Nederlandse chat site maar tijdens onze review leken er ook veel Belgische mensen actief te zijn op de chat. Chatten is mogelijk zonder registratie. Er zijn veel mensen op zoek naar sociaal contact en gezelschap. Verder zijn de functionaliteiten van de chat beperkt. Het is mogelijk om te chatten en om de kleur van de letters te veranderen. Meer niet.

Nu chatten

Betrouwbaarheid Chatpoint.com

Chatpoint.com valt onder het grotere Nederlandse moederbedrijf chatten b.v. De onderneming heeft een gebruiksvoorwaarden en een aantal chatregels opgesteld die de orde moeten handhaven in de chatboxen. Er wordt door chatten b.v. echter geen enkele verantwoordelijkheid genomen als het gaat om privacy waarborgen. Ons advies is daarom om geen enkele persoonlijke / vertrouwelijke informatie aan de chat site toe te vertrouwen. Je blijft door je nickname anoniem en wees voorzichtig met het vrijgeven van informatie. Ook als je iemand gaat ontmoeten die je via de chat hebt leren kennen willen wij je adviseren om niet alleen te gaan maar samen met een vriend of vriendin. Spreek bijvoorbeeld af op een openbare plek.

Inschrijven op Chatpoint.com

Omdat het niet nodig is om je te registreren bestaat er geen inschrijfprocedure. Je vult je nickname in en je kunt direct starten met chatten. Praat anoniem met actievelingen op de chat site.

Kosten Chatpoint.com

Het gebruik van de chat is geheel gratis. Er worden geen kosten voor in rekening gebracht. Voor nevenactiviteiten zoals daten, bingo of spelletjes die aangeboden worden via de website moet wel betaald worden. De site wordt gefinancierd door middel van advertenties van datingsites zoals Lexa.nl.

Nu chatten

Chatpoint app

Op het moment van deze review beschikt chatpoint niet over een mobiele app. Wel is de chat site te gebruiken op tablet en mobiel via de webbrowser.

Acties en kortingen

Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Chatpoint.com

Het is niet nodig om te registreren voor deze gratis chat. Daarom voldoet het om het venster te sluiten, waarna de chat gesprekken weg zijn en je niet meer ingeschreven staat.

Nu chatten

datingsites advertenties review

Schrijf een review »