Cupidos.nl

Britt Meijer 19 juli 2015 1
Cupidos.nl
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingsite cupidos is een dating site waar singles met elkaar in contact kunnen komen door te chatten. Op die manier kun je snel vrienden maken en wie weet komt het tot een date! Cupidos noemt zichzelf het beste datingplatform van Nederland en Belgie. Op Cupidos is het mogelijk om gratis te chatten, leden te zoeken en foto’s te versturen. Over het aantal leden is niets bekend. Wel geeft cupidos aan dat het leden aantal dagelijks groeit. Om lid te kunnen worden moet je minimaal 18 jaar of ouder zijn. Het aanmaken van een profiel is gratis.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Cupidos.nl

Er is een algemene voorwaarden opgesteld waarin Cupidos aangeeft dat leden zelf verantwoordelijke zijn voor hun eigen privacy en beveiliging van persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie. De datingsite neemt geen enkele verantwoordelijkheid en er is een passief beleid tegen misbruik van de dating site. Pas op het moment dat er een melding wordt gemaakt, worden maatregelen genomen tegen overtreding van de regels zoals (tijdelijke) blokkade van het desbetreffende profiel. Ons advies is om zo weinig mogelijk persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie aan de datingsite toe te vertrouwen.

Inschrijven op Cupidos.nl

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten op cupidos is het nodig om een profiel aan te maken. Daarvoor moet je minimaal 18 jaar zijn. Een profiel aanmaken kan gemakkelijk en snel via de homepagina. Vul een gebruikersnaam, geboortedatum, man of vrouw en e-mailadres met wachtwoord in. Daarna ontvang je per e-mail een activatielink waarmee jij je profiel kan activeren. Na het activeren van je profiel kun je direct starten met het zoeken naar een mogelijke date. Het is aan te raden om eerst je profiel zo goed mogelijk compleet te maken want dat verhoogt je slagingskans. Let hierbij op dat je geen persoonlijke gegevens verstrekt die geheim moeten blijven want de datingsite lijkt niet veilig te zijn.

Gratis aanmelden

Kosten Cupidos.nl

Zoals beschreven is chatten en profielen zoeken gratis. Echter als je meer wilt moet je betalen met zogenaamde diamanten. Raar is dat chatten gratis is, maar berichten versturen niet kostenloos is. Om onbeperkt berichten te kunnen sturen, extra foto’s van andere profielen te kunnen bekijken en om gebruik te kunnen maken van de ‘ongezien functie’ moet een VIP account aangeschaft worden. De prijzen hiervan zijn:

 • 1 week VIP € 15,00
 • 1 maand VIP € 25,00
 • 3 maand VIP € 50,00
 • 1 jaar VIP € 100,00

Het is ook mogelijk om per dienst te betalen in de vorm van diamanten. Je kunt hier bijvoorbeeld je profiel mee onder de aandacht brengen en extra op laten vallen, bovenaan de zoekpagina staan, virtuele bloemetjes sturen en in een direct bericht, foto’s sturen naar andere leden.

De prijzen van van diamanten zijn:

 • 70 diamanten € 15,00
 • 150 diamanten € 25,00
 • 400 diamanten € 50,00
 • 000 diamanten € 100,00

Betaling geschied via het veilige iDeal en na betaling staan de diamanten of het VIP account per direct bijgeschreven op het account. Let op voor aanschaf: Over welke vorm dan ook betreffende het terug vorderen van gelden waar VIP dagen en/of diamanten voor zijn ingekocht kan niet over worden gecorrespondeerd.

Acties en kortingen

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Gratis aanmelden

Cupidos app

Op het moment van deze review beschikt Cupidos niet over een dating app. De pagina is zo geoptimaliseerd dat het ook functioneerd op smartphone, tablet en laptop.

Uitschrijven op Cupidos.nl

Als je bent voorzien of wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de diensten van cupidos kun je uitschrijven. Ga na inloggen naar ‘mijn profiel’ en klik vervolgens op profiel verwijderen. Gegevens worden verwijderd en eventueel openstaande diamanten gaan direct verloren.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

1 Review »

 1. Zweefteef 10 augustus 2015 op 16:26 -

  Jaren geleden een keer op gezeten. Veel nep profielen en oplichters actief. Ik zou hier niet aanmelden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Bittersweet 25 juli 2015 op 18:37 -

  Als ze snel een date garanderen, waarom kun je dan abonnementen van een jaar afsluiten? Graaiers zijn het! Meer niet

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »