Praatanoniem

Britt Meijer 16 juli 2015 5
Praatanoniem
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Chatsite praatanoniem is er geheel op ingericht om nieuwe mensen te leren kennen. Op praat anoniem kun je helemaal anoniem chatten met vreemden. Op praat anoniem zitten voornamelijk jongeren. Over het aantal chatters is niets bekend. Op het moment van deze review waren er ±170 chatpartners online. Naast chatten met vreemden kun je op praat anoniem ook afbeeldingen versturen. De dienst is geheel gratis maar wat opvalt is de vele reclame van dating site Lexa.nl.

Nu chatten

Betrouwbaarheid Praatanoniem.nl

Door te chatten ga je automatisch akkoord met de gebruiksvoorwaarden. In deze voorwaarden is te zien dat praatanoniem.nl onderdeel is van Chatten B.V. Een grote onderneming die verschillende online chat diensten beheert en aanbiedt. Bovendien staat beschreven in de gebruikersvoorwaarden dat persoonsgegevens door chatten b.v. worden bewaard en dat er gebruik wordt gemaakt van advertenties om de chat dienst gratis te kunnen aanbieden. Ons advies is om zo weinig mogelijk persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie aan de chat site toe te vertrouwen. Ook wanneer je in het echt mensen gaat ontmoeten die je via praatanoniem kent, adviseren wij om af te spreken op een openbare plek en om niet alleen naar een ontmoeting te gaan. Daarnaast zijn er een aantal chat regels opgesteld waardoor de veiligheid en discretie gewaarborgd moet blijven tijdens chat gesprekken.

Inschrijven op Praatanoniem.nl

Inschrijven is niet nodig om te kunnen chatten met vreemden. Je kunt direct aan de slag op praat anoniem. Klik op ‘direct chatten’ en je kunt direct aan de slag. Op praat anoniem weet jouw chatpartner dus nooit wie je bent. Je kunt desgewenst tijdens het chatten verschillende dingen over jezelf bekend maken.

Kosten Praatanoniem.nl

Praatanoniem is geheel gratis. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende advertenties (voornamelijk van Lexa.nl en nog een aantal webcam en gok sites). Er hoeft niet betaald te worden voor de dienst.

Nu chatten

Praat anoniem app

Op het moment van deze review heeft Praat anoniem geen mobiele app waarmee je kunt chatten met vreemden. Wel is de chat site geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Zo kun je dus ook vanaf je mobiel en tablet via de webbrowser gebruik maken van praat anoniem.

Acties en kortingen

Soms heeft praat anoniem dating acties of kortingen met betrekking tot een nieuw Lexa abonnement. Blijf op de hoogte van de laatste kortingsacties via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Praatanoniem.nl

Omdat je geen profiel hoeft aan te maken om te kunnen chatten met vreemden op praatanoniem.nl is uitschrijven niet nodig. Het voldoet om de browser te sluiten en daarna zijn jouw gesprekken niet langer inzichtelijk. Informatie wordt verwijderd.

Nu chatten

datingsites advertenties review

5 Reviews »

 1. rob 16 januari 2017 op 16:42 -

  op chatlokaal zit dag in dag uit
  week in week uit een en dezelfde persoon
  te spammen hierdoor kunnen we niet meer nornaal chat gesprekken voeren!! ik heb verschillende mails gestuurd
  naar chatlokaal maar er word niets mee of aan gedaan dus admin of webbeheerder doe hier iets aan in de vorm van een ip ban ofzo

  mvg rob

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Berend 5 september 2015 op 22:19 -

  Ik zoch t wat gezelschap en dat kan op deze site. Lekker chatten met andere mensen. Jammer dat veel mensen het gesprek sluiten als je zegt dat je een man bent.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Bernadette 10 augustus 2015 op 14:24 -

  Werkelijk alleen maar op seks beluste mannen hier. Gadverdamme

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. mark 4 augustus 2015 op 21:23 -

  Praatannoniem is vaak heel irritant er zitten te veel mensen op die denken dat het een seks site is. Ook zitten er dus veel mannen op. Ik als gebruiker zou mensen afraden om op deze site te chatten. Mits je een persoon tegen komt waar je normaal mee kan chatten maar die zijn er veel te weinig. ik probeer vaak normaal te chatten maar vaak kappen ze die af omdat ik geen meisje ben omdat ze daar een seks chat mee willen. Ik roep daarom ook op om op je hoede te zijn als je deze site bezoekt!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Fritssen 19 juli 2015 op 07:57 -

  Goede site om te chatren maar webacamme lukt niet echt. Mensen zijn hier vaak niet op zoek naar een date

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »