Christendating.nl

Britt Meijer 13 mei 2015 9
Christendating.nl
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Zoals de naam het al verklapt, is de datingsite Christendating.nl speciaal opgericht voor christenen. Zo kunnen christenen dit online platform gebruiken om in contact te komen met andere single christenen, om vervolgens een leuke vriendschap te starten, een date te plannen of zelfs een serieuze relatie te beginnen. Als je christelijk bent en op zoek bent naar een leuke partner om je leven mee te delen, is deze datingsite zeker geschikt voor jou.

De datingsite Christendating.nl is een overzichtelijke website, met een heldere indeling. En omdat het menu van de datingsite erg overzichtelijk is, vind je eenvoudig informatie waar jij naar op zoek bent. Dit maakt de datingsite prettig in gebruik.a

Gratis aanmelden

Christendating.nl Betrouwbaarheid

Een belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van een datingsite, is de manier waarop men met de persoonlijke gegevens van leden omgaat. Omdat Christendating.nl de privacy van diens leden erg belangrijk vindt, heeft men zich ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder het meldingsnummer 1584001 . Dit betekent dat Christendating.nl alle regels met betrekking tot de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet naleeft. Als lid van Christendating.nl weet je dus zeker dat jouw gegevens goed en eerlijk behandeld worden en hoef je je geen zorgen te maken over het uitlekken van gegevens of het gebruik van gegevens door derden.

Tevens voldoet Christendating.nl aan een aantal kenmerken voor het keurmerk Veilig Daten:

 • Christendating.nl is eerlijk en transparant over de abonnementsmodellen en prijzen
 • De algemene voorwaarden zijn bijzonder klantvriendelijk
 • Bij klachten en-of problemen is christendating.nl altijd goed bereikbaar
 • Christendating.nl handelt tegen oplichters. Alle profielen worden hiervoor handmatig gecontroleerd en meldingen van leden over oplichting worden meteen in behandeling genomen
 • Tegen oplichters worden ook verdere maatregelen genomen. Op verzoek van de politie worden alle van een lid voor verder onderzoek overgedragen

Inschrijven en inloggen Christendating.nl

Om je bij Christendating.nl in te schrijven hoef je slechts een aantal simpele stappen te ondernemen.

Als eerste dien je een profiel aan te maken. Hier vil je een profielnaam in, of je een man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent, maar ook geef je je e-mailadres en geboortedatum op. Vervolgens geef je een wachtwoord op, welke je ter bevestiging tweemaal dient in te voeren. Daarna klik je op de paarse knop voor stap 2.

Bij stap 2 kun je je profiel invullen. Hier kun je uitgebreid je persoonlijke gegevens, zoals achtergrond kerk invullen. Ook je uiterlijk is goed te omschrijven en je kunt een klein stukje schrijven over wie je bent. Het zelfde geldt voor wat voor persoon je naar op zoek bent. Hiervoor dien je minimaal 15 woorden te gebruiken. Een aantal activiteiten zijn ook aan te geven, net als favoriete dingen. Vervolgens kun je kiezen uit een aantal steekwoorden, zoals avontuurlijk, humor, vrijheid et cetera. Heb je dit gedaan dan klik je door voor stap 3. Je komt op een pagina waar je voor de zekerheid al je gegevens kunt controleren. Dit is belangrijk, aangezien deze na inschrijving niet meer te wijzigen zijn. Heb je alles gecontroleerd, dan klik je op ‘Inschrijven’. Nu kom je daadwerkelijk bij stap 3. Je ziet een bericht waarin vermeld staat dat je een e-mail hebt ontvangen. Daarin staat een link waarmee je het account kunt activeren. Hij kan in je spambox (ongewenste mail) terecht zijn gekomen, dus let daar goed op. Heb je dit eenmaal gedaan dan kun je veilig inloggen om op zoek naar een date te gaan.

Gratis aanmelden

Kosten Christendating.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden bij Christendating.nl. Zo kun je gewoon gratis lid blijven, maar de mogelijkheden die je dan hebt zijn een stuk beperkter. Verder zijn er de volgende abonnementen:

 • Maandabonnement: € 12.95 (geen automatische verlening)
 • Kwartaalabonnement: € 24.95 (geen automatische verlenging)

Bij beide abonnementen kun je onbeperkt eigen berichten versturen, wat bij een gratis lidmaatschap niet het geval is. Hierbij kun je maximaal 3 (interesse) berichten per dag versturen.

Christendating.nl App

De datingsite Christendating.nl heeft op moment van review geen mobiele dating app. Wel is de site geschikt voor alle mobiele apparaten. Je kunt dus ook onderweg van Christendating.nl gebruik maken.

Nieuws en kortingen Christendating.nl

Zie voor de laatste acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Christendating.nl

Heb je jouw perfecte partner inmiddels gevonden of heb je geen behoefte meer aan de diensten van Christendating.nl om een andere reden, dan kun je je altijd afmelden voor deze datingsite. Dit doe je gemakkelijk door de volgende stappen te volgen:

 1. Log in bij Christendating.nl met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Ga naar ‘Abonnement’.
 3. Kies voor het beëindigen van het abonnement.
 4. Je krijgt nu een e-mail om jouw beëindiging te bevestigen. Bevestig je abonnement door de stappen in deze e-mail te volgen.

Pas als je jouw uitschrijving hebt bevestigd door de stappen in de e-mail te volgen, is jouw profiel verwijderd uit de database van Christendating.nl. Maar let wel op, want eventuele openstaande abonnementen die je nog op je profiel had staan, zijn na uitschrijving verdwenen. Je kunt geen geld terugkrijgen voor eventuele abonnementen die nog niet afgelopen waren.

Schrijf je je direct uit na het afsluiten van een abonnement, dan ben je dit geld dus kwijt. Hier dien je dan ook rekening mee te houden bij het uitschrijven voor de datingsite Christendating.nl. In sommige gevallen kan het bijvoorbeeld aan te raden zijn om het abonnement eerst af te laten lopen door nog gewoon gebruik te maken van de diensten, in plaats van de aanmelding vroegtijdig op te zeggen en je geld kwijt te zijn.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

9 Reviews »

 1. Hermine 16 augustus 2015 op 16:57 -

  Veel is er niet te beleven op deze dating site. Je krijgt weinig aanvragen of berichten en je moet echt zelf op zoek. Dat kan ik zelf ook wel. Ga je toch niet voor betalen?!?!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Shelly 28 juli 2015 op 23:54 -

  Matig. Volgens mij nemen sommige leden daten niet zo serieus en de functionaliteiten van de datingsite vallen me ook een beetje tegen. Geen app

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Geert Smets 17 juni 2015 op 00:14 -

  Geen klachten over deze dating site. Veel reacties en dates. Ik ben zeer tevreden zoals je zou verwachten van deze datingsite.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Kastelein 14 juni 2015 op 23:19 -

  Ik heb toch meer het idee dat hier veel ouderen op zitten. 40 plussers. Voor mij nietnde goede site, ofschoon hij goed werkt en eerlijk is.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Vincent 11 juni 2015 op 20:35 -

  Geen klachten over deze datingsite. Leuke mensen, goede matches. Jammer dat ze geen app hebben.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Lilian 5 juni 2015 op 07:23 -

  Dit is helemaal top! Op aanraden van een vriendin van mij, die het eerder had geprobeerd, heb ik me hier ook aangemeld. De dating site doet precies wat je ervan mag verwachten. Ik kan het iedereen aanraden. Allemaal aanmelden!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Gé Verstralen 1 juni 2015 op 10:11 -

  Deze site werd mij aangeraden door een kennis. Wat mij betreft een betrouwbare datingsite. Je ontmoet er leuke mensen ik heb verschillende dates gehad en na de 5e was het raak. Ik heb er ook maar 2 maanden opgezeten en daarna weer uitgeschreven.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Limbo 22 mei 2015 op 10:53 -

  De prijs / kwaliteit verhouding vind ik goed. Ik heb verschillende sites (oa. Lexa) geprobeerd, maar hier kom je toch bij de wat meer serieuze mensen terecht. Het is helemaal niet duur en fijn dat het niet automatisch verlengd wordt. De datingsite werkt heel goed. Terwijl ik helemaal niet zo’n held ben in computers.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Valentijn Degen 18 mei 2015 op 19:34 -

  Van oudsher kom je hier mensen tegen die dezelfde normen en waarde delen als ik. Dat vind ik belangrijk. Vele mensen ontbreekt het aan respect en die ben ik hier gelukkig nog niet tegengekomen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Kersten Beeks 5 maart 2015 op 10:25 -

  Aangezien mijn geloof voor mij erg belangrijk is, is het voor mij ook belangrijk om een man te vinden voor wie dat ook geld. Helaas moet je voor de datingwebsite best veel betalen (12,95 per maand). Gelukkig zijn de meeste leden die zich hierop aangemeld hebben wel erg serieus en écht opzoek naar een date, helaas zitten er ook wel wat fakers, goed zoeken dus. Voor mij is het gelukkig gelukt en heb nu een leuke vent aan de haak geslagen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »