Date2shine.nl

Britt Meijer 3 juli 2015 3
Date2shine.nl
1.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Date2shine.nl is een christelijke datingsite en datingcommunity. De dating site is er voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar en ouder. Ook mensen boven de 50 jaar kunnen er terecht om hun droompartner te ontmoeten. Op de homepagina staat dat je snel kunt zoeken naar singles die op de datingsite zitten. Echter werkt dat op moment van deze review niet. Je kunt de christelijke datingsite 1 week gratis uitproberen.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Date2shine.nl

Het team van Date2shine.nl heeft een algemene voorwaarde en privacy policy opgesteld waaraan alle leden zich moeten houden. Het wordt neergezet als een soort van overeenkomst waaraan iedereen zich moet houden om misbruik en disrespect tegen te gaan. Ook staat er dat gegevens niet aan derden worden verstrekt, mits dit noodzakelijk is (bijvoorbeeld aan de politie). Of en hoe lang gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database is niet bekend.

Inschrijven op Date2shine.nl

Om te kunnen zoeken naar andere singles en om contact te kunnen maken is het nodig om een profiel aan te maken. Aanmelden kan gemakkelijk en snel via de home pagina. Na het beantwoorden van tiental vragen over waar je naar op zoek bent, maar ook persoonlijke gegevens kun jij je direct aanmelden. Je kunt nu direct starten met het zoeken naar singles. Op het moment van deze review zijn wij het eerste nieuwe lid vandaag. Gisteren waren er 3 nieuwe aanmeldingen. Wij hadden direct 227 matches, maar er wordt niet echt rekening gehouden met locatie.

Gratis aanmelden

Kosten Date2shine.nl

Na aanmelding kun je de christelijke datingsite 7 dagen gratis uitproberen. Echter na een week vervalt je lidmaatschap in een beperkt lidmaatschap en kun je maximaal 1 bericht per dag sturen. Als je door wilt gaan met daten moet je een shiny lidmaatschap afsluiten. De kosten hiervoor zijn als volgt:

12 maanden voor een eenmalig bedrag van €34.95
6 maanden voor een eenmalig bedrag van €24.95
3 maanden voor een eenmalig bedrag van €14.95
31 dagen voor een eenmalig bedrag van €7.95
7 dagen voor een eenmalig bedrag van €3.95

Betaling is mogelijk volgens iDeal, Paypal en Mr.Cash. Dit zijn alle veilige betalingsmogelijkheden.

Mobiele Date2shine.nl app

Op het moment van deze review is er geen mobiele app beschikbaar. Wel is de datingsite te bezoeken op tablet en mobiel via de webbrowser.

Gratis aanmelden

Acties en korting

Regelmatig heeft de christelijke Date2shine acties en kortingen. Blijf op de hoogte via onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven op Date2shine.nl

Als jij niet verder wilt daten of wanneer je reeds voorzien bent kun jij normaal gesproken je account afmelden. We hebben lang gezocht naar hoe op te zeggen maar helaas hebben we dat niet kunnen vinden. We adviseren om in te loggen en contact op te nemen met de beheerder via de contact button onderaan de pagina.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

3 Reviews »

 1. Michel 6 augustus 2017 op 01:54 -

  Ik wil Date2shine bedanken dat ze me 3 maanden een fullmembership heeft gegeven.
  En dat ik me liefde heb ontmoet daar. Ik raad zeker andere ook aan om lid te worden

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. anoniem 21 maart 2016 op 12:44 -

  Ik ben hier in aanraking gekomen met een nep profiel, die met je wil chatten (waarvoor je een abonnement moet nemen). Ik heb bewijs gevonden dat het een nep profiel betreft.

  Verder is het een beetje een dood boeltje. Het forum staat vol met berichten van verwijderde gebruikers.

  Als bezoeker kan je beter een grotere en betrouwbaardere site opzoeken, meer kans van slagen en minder kans om genept te worden.

  Ik plaats deze review in de hoop dat mensen na mij hier niet in trappen, wees verstandig a.u.b.!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Saffira 27 oktober 2015 op 14:13 -

  Graag wil ik de christenen laten dat ik erg blij bent met de christelijke site Date2shine. Ik vind ook de navigatiebalk met verschillende opties erg handig om te zien wie er online is! Het is overzichtelijk en fijn om dezelfde christenen te leren kennen die hetzelfde in het leven staan als ik. We kunnen praten over God en je kunt blog schrijven en je mening delen met andere christenen. Ik vind het fijn om regelmatig te chatten met andere christenen en dat je geloofsovertuiging overeen komt met de persoon waarmee je op date gaat. Ik heb een aantal dierbare christelijke contacten gemaakt op deze site. Kom gerust een kijkje nemen. God zegen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »