MiracleMatch.nl

Britt Meijer 28 november 2014 4
MiracleMatch.nl
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Miraclematch.nl is een christelijke datingsite die het belangrijk vindt dat christenen op een eenvoudige manier met elkaar in contact kunnen komen. Bij deze datingsite ligt de nadruk niet zozeer op het vinden van een vaste relatie, maar wel op elkaar leren kennen. Aan de hand van de gesprekken die worden gevoerd kan er een leuke vriendschap ontstaan of misschien wel iets meer. Miraclematch.nl beschikt over een ruime ervaring van meer dan 6 jaar en dat is terug te zien in de uitgebreide mogelijkheden die deze datingsite kan voorleggen. In 2013 onderging de website een complete metamorfose.

Miraclematch.nl is een fris ogende datingsite die meteen uitnodigt om te ontdekken. Op de homepagina van de datingsite krijgt de potentiële gebruiker meteen alle informatie die hij of zij nodig heeft om te ontdekken of de diensten die door Miraclematch.nl worden aangeboden al dan niet in de lijn met verwachtingen liggen. In ieder geval, iedereen die op zoek is naar een mogelijkheid om op een leuke en ontspannende manier in contact te komen met christelijke singles kan er nu reeds zeker van zijn dat deze datingsite zijn of haar verwachtingen probleemloos zal weten in te lossen.

Gratis aanmelden

MiracleMatch.nl Betrouwbaarheid

Eén van de vaakst gehoorde klachten bij leden van een datingsite zijn de zogenaamde fake profielen. Deze profielen worden aangemaakt door mensen die geen goede bedoelingen hebben of door de datingsite zelf om gebruikers aan te zetten over te stappen op een betalend lidmaatschap. Bij Miraclematch.nl is dat niet het geval. De datingsite maakt meteen duidelijk dat fake profielen niet door de beugel kunnen en ziet daar ook streng op toe. Ieder nieuw lid dat zich aanmeldt op de datingsite zal dan ook steeds handmatig gecontroleerd worden. Heerst er het vermoeden dat het gaat om een fake profiel, dan zal deze meteen worden verwijderd.

Meteen blijkt ook dat er met de gegevens van gebruikers bijzonder nauwkeurig wordt omgesprongen. Alle gegevens worden opgeslagen via een beveiligde verbinding waardoor niemand zomaar met je gegevens aan de haal kan gaan. Het enige nadeel op vlak van betrouwbaarheid dat we misschien wel nog moeten aanhalen is het ontbreken van een keurmerk, maar dit gebrek weegt in principe niet op tegen de zekerheden waar leden op kunnen rekenen.

Ook op vlak van privacy zit het bij Miraclematch.nl helemaal goed. Reeds bij je eerste bezoek op de website wordt aangegeven dat profielen volledig worden afgeschermd van de buitenwereld en dat blijkt ook daadwerkelijk het geval te zijn. Profielen die worden opgezocht via de zoekmachines geven geen resultaten waardoor niet leden per definitie nooit kunnen achterhalen wie wel en wie geen lid is van de datingsite.

Gezien het feit dat gebruikers van Miraclematch.nl algemeen te kennen geven tevreden te zijn met de dienstverlening en dat in combinatie met de handmatige controle van alle nieuwe gebruikers alsook het optimaal beschermen van de privacy en de gegevens van de gebruikers kunnen we niet anders dan stellen dat het met de betrouwbaarheid bij deze datingsite werkelijk bijzonder goed zit!

Inschrijven en inloggen MiracleMatch.nl

Iedereen kan zich gratis inschrijven voor de datingsite Miraclematch.nl. In tegenstelling tot wat velen misschien verwachten kunnen ook mensen die niet christelijk zijn zich aanmelden voor deze datingsite. Je inschrijven kan zeer eenvoudig door gebruik te maken van het formulier dat is terug te vinden op de homepagina van de website. Om je aan te melden voor een gratis profiel ga je als volgt te werk:

 1. Breng een bezoekje aan de homepagina van Miraclematch.nl
 2. Vul het formulier op de homepagina in met je persoonlijke gegevens
 3. Bevestig onderaan het formulier of je graag een nieuwsbrief van de datingsite of andere christelijke websites wenst te ontvangen. Vergeet ook niet om de huisregels te accepteren (verplicht).
 4. Nadat bovenstaande handelingen zijn uitgevoerd klik je op de knop registreren waarna je profiel meteen wordt aangemaakt.
 5. Bevestig je account per e-mail om toegang te krijgen tot het ledengedeelte.

Nadat je pas bent ingeschreven dien je er rekening mee te houden dat nog niet meteen alle functies beschikbaar zijn. Pas wanneer je account door de handmatige controle is geraakt zal je toegang hebben tot alle mogelijkheden die het gratis lidmaatschap met zich meebrengt.

Gratis aanmelden

Kosten MiracleMatch.nl

Alle nieuwe leden die zich registreren op de datingsite Miraclematch.nl worden standaard voorzien van een gratis lidmaatschap. Hoewel het betalende premium lidmaatschap je van nog uitgebreidere mogelijkheden voorziet is het gratis lidmaatschap toch opvallend veelzijdig. Zo is het mogelijk om een volledig profiel op te maken inclusief foto’s, kan je meteen leden zoeken die aan je verwachtingen voldoen en kan je ook gewoon leuke berichten sturen. Wanneer je een leuk lid hebt gevonden dat je wel aanspreekt is het ook mogelijk om hem of haar een leuk cadeautje te sturen.

Hoe leuk en veelzijdig de mogelijkheden van het gratis lidmaatschap bij deze datingsite ook mogen zijn, wanneer je de grootst mogelijke kans wil maken op het vinden van een geschikte date kan het misschien toch interessant zijn om even de mogelijkheden van het premium lidmaatschap onder de loep te nemen. Dit lidmaatschap maakt het immers mogelijk om te zien wie je profiel allemaal heeft bekeken, laat je toe om 50 cadeautjes per dag te versturen in plaats van 5, geeft je de mogelijkheid om veel meer foto’s te uploaden (30 in plaats van 5), je kan er tot 500 berichten mee opslaan in je inbox en het wordt mogelijk om een bijlage toe te voegen aan je bericht. Tot slot verdwijnen ook alle advertenties op de website voor jou als sneeuw voor de zon waardoor je, je optimaal kan focussen op het vinden van een leuke date.

Tarieven premium lidmaatschap Miraclematch.nl

 • Premium lidmaatschap met een looptijd van 1 maand: € 2,00
 • Premium lidmaatschap met een looptijd van 3 maanden: € 5,00
 • Premium lidmaatschap met een looptijd van 6 maanden: € 8,00
 • Premium lidmaatschap met een looptijd van 1 jaar: € 14,00
 • Onbeperkt premium lidmaatschap: € 35,00

MiracleMatch.nl App

Miraclematch.nl beschikt op moment van schrijven niet over een mobiele app. Dit zorgt er voor dat daten met je smartphone of tablet iets lastiger is dan wanneer je gebruik maakt van een desktop of laptop. Dit neemt echter niet weg dat de vormgeving van de datingsite deels is geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Ondanks deze gedeeltelijke optimalisering moet er nog veel ingezoomd en gescrold worden wat het gebruiksgemak voor mobiele gebruikers niet ten goede komt.

Nieuws en kortingen MiracleMatch.nl

Er is momenteel geen nieuws over MiracleMatch.nl te vinden. Ook zijn er op dit moment geen kortingen beschikbaar.

Uitschrijven MiracleMatch.nl

Wanneer je niet langer gebruik meer wenst te maken van de mogelijkheden die Miraclematch.nl je te bieden heeft is het uiteraard mogelijk om je uit te schrijven. Dit gebeurt op de volgende manier:

 1. Wees er zeker van dat je bent ingelogd
 2. Klik bovenaan in de horizontale menubar op “Wijzig profiel”
 3. Scrol nu naar helemaal onderaan de pagina waar je rechts op “Account verwijderen” klikt.
 4. Wanneer je bovenstaande stappen hebt doorlopen kan je eventueel nog een reden voor je vertrek opgeven waarna je het deactiveren van je account kan bevestigen.
 5. Na bovenstaande zal je een e-mail ontvangen met daarin een link. Klik op deze link om je account definitief van de website te laten verwijderen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

4 Reviews »

 1. Sander 19 januari 2016 op 14:50 -

  Fijn dat er een keer een datingsite is, die niet zo duur is. 2 euro voor een lidmaatschap is goed te doen. Ik vind 50 euro toch een beetje teveel van het goede voor iets wat ik niet ken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Stephan 13 januari 2016 op 10:30 -

  Kosten zijn relatief goedkoop, maar daar is ook al het positieve mee gezegd. Aanmelden, berichten sturen, proberen een goed gesprek te starten, allemaal verspilde moeite. Je zou zeggen dat dit soort sites serieuzer zijn dan de gemiddelde algemene datingsite, maar niets is minder waar. Ik ben hierom echt teleurgesteld.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Valenxia 14 mei 2015 op 13:02 -

  Ik vind het een goede datingsite. Ze vragen wel wat geld, maar daarmee weet je zeker dat je niet gefopt wordt, iets wat ik op gratis datingsites wel eens heb gehad. Ik heb nu leuk contact met een man en de datingsite doet het goed.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Robin 13 maart 2015 op 20:44 -

  Mezelf aangemeld om in contact te komen met gelijkgezinde. Alleen maar positieve ervaringen en lof over deze datingwebsite. Erg veel leuke mensen leren kennen op deze website. Ik heb me niet per se aangemeld omdat ik opzoek was naar een relatie maar wilde graag nieuwe mensen ontmoeten. Ik moet zeggen, dat is gelukt. Heb hier veel leuke contacten opgedaan en mede christenen ontmoet. Bovendien zijn de kosten van de website erg laag, wat het ook nog eens een beetje leuker maakt!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »