Samenchristen.nl

Britt Meijer 5 juli 2015 4
Samenchristen.nl
1.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op deze dating site vind je mannen en vrouwen met een sterke overtuiging voor het christelijke geloof. Op die manier worden mensen met dezelfde normen en waarden aan elkaar gekoppeld. SamenChristen heeft als doel om christelijke singles bij elkaar te brengen voor zowel een relatie, als vriendschap. Inschrijving is geheel gratis en er zijn duizenden mensen actief op deze datingsite. SamenChristen is voor en door christenen. De webmasters werken dag en nacht aan een schone, veilige en vertrouwde ontmoetingsplek voor singles.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Samenchristen.nl

De datingsite SamenChristen is best veilig. De redactie neemt beveiliging serieus. Bovendien heeft het al ruim 10 jaar ervaring op internet. Er wordt veel tijd gestoken in de bescherming van de privacy van singles. Zo controleren de webmasters elke foto en elk profiel handmatig. Als het nodig is, lezen we zelfs de berichten die je ontvangt (uiteraard alleen om te controleren of het veilig is).

Inschrijven op Samenchristen.nl

Aanmelden voor een gratis proef lidmaatschap gaat gemakkelijk via de homepagina door je nickname, e-mail adres, geboortedatum achter te laten en aan te geven of je man of vrouw bent. Vervolgens worden een tiental vragen gesteld over jouw persoonlijkheid. Vragen of je op zoek bent naar een man of vrouw, over je uiterlijk en je interesses. Op basis van deze vragen wordt jouw profiel later gekoppeld aan andere profielen. Om zo goed mogelijke matches te krijgen is het dus aan te raden om je profiel zo eerlijk en volledig mogelijk in te vullen. Na het invullen van je lijst wordt je profiel compleet gemaakt door te vertellen wat Jezus voor jou betekend. Direct nadat je profiel compleet is, kun je starten met daten.

Gratis aanmelden

Kosten van Samenchristen.nl

Deze christelijke datingsite kun je gratis twee weken uitproberen. Na deze 2 verloopt je abonnement automatisch. Je zit er dus niet aan vast. Als het goed bevalt en je wilt lid blijven, dan kan het al vanaf 5 euro per maand.

Acties en kortingen

Geregeld heeft datingsite SamenChristen.nl acties en kortingen. Blijf op de hoogte via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Gratis aanmelden

Mobiele Samenchristen.nl app

SamenChristenen heeft geen mobiele app. Ze adviseren een recente browser (Chrome, Internet Explorer, Safari. Firefox, Opera) voor optimaal gebruik. Mobiele apparaten worden ondersteund via Apple iOs vanaf versie 5, Android vanaf versie 4.

Uitschrijven op Samenchristen.nl

Wil je geen lid blijven, of ben je imiddels voorzien? Dan hoef je helemaal niets te doen want je lidmaatschap verloopt automatisch. Ook wanneer jij je betaalde lidmaatschap wilt opzeggen, hoef je niets te doen. Het loopt namelijk automatisch af zonder kosten.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

4 Reviews »

 1. ineke 25 april 2017 op 19:32 -

  de mensen die lid worden staren zich direkt vragend op voor een serieuze relatie en dat schrikt af.je wilt toch eerst een vriendschap en dan verder zien

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. dennis 18 februari 2017 op 13:25 -

  Absoluut een afknapper, verplicht christelijk, wordt er direkt afgegooid wanneer hun iets vinden, l is er betaald jammer ben je gewoon kwijt. oudbollig.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Emma 16 mei 2016 op 11:37 -

  Goede datingsite met gelijkgezinden. Altijd fijn om mensen met hetzelfde geloof te ontmoeten, je hebt toch wel dezelfde normen en waarden. Helaas zijn er niet heel veel leden, maar dat maakt het wel makkelijk zoeken

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Evelien 7 juli 2015 op 23:32 -

  Betrouwbare datingsite maar weinig leden…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »