Hoe laat je een vrouw het meeste genieten

Britt Meijer 19 januari 2018 0
Hoe laat je een vrouw het meeste genieten
datingsites advertenties review

Genieten van sex is heel belangrijk en daarom is het ook belangrijk dat iedereen kan genieten van de seks. Meestal is het toch de man die het meeste geniet van de sex en tijdens de handelingen veel aan zijn eigen plezier denkt. Maar het is ook erg belangrijk de vrouw zoveel mogelijk te plezier en daarom is het belangrijk dat je hier aandacht aan besteed. Iedereen wil namelijk gezien worden als een goede bedpartner. Het zou ook erg jammer zijn als je vrouw of vriendin aan het faken is. Je wil je namelijk goed voelen over jezelf en je prestaties in de slaapkamer, want er is niets fijners dan samen uitgeput en voldaan op bed te liggen naar een hevige vrijpartij.

De juiste setting

Voor jou als man is het misschien niet altijd belangrijk, maar de sfeer en de ambiance is erg belangrijk voor de meeste vrouwen. Ze willen zich namelijk bijzonder voelen en het idee hebben dat je aandacht voor ze hebt en je iets voor ze betekent. Zo kun je een lekker rustig en romantisch muziekje aanzetten, om alvast voor de juiste sfeer te zorgen. Daarnaast kun je ook nog wat kaarsjes aansteken om het nog romantischer te maken. Uiteraard is het ook zo mooi om een lekker fris opgemaakt bedje te hebben waar je op kan springen en eventueel alles klaar legt wat je nodig kan hebben. Je kunt om het nog romantischer te maken het bed ook nog een bed ook nog een beetje versieren met bijvoorbeeld rozenblaadjes. Zo maak je het echt af en zorg je dat de stemming helemaal goed is voor een lekker avondje.

Voorspel is belangrijk

Mannen zien het “neuken” meestal als het belangrijkste onderdeel van de sex terwijl het voorspel vaak vergeten wordt. Maar er is niets fijners dan goed voorspel. Dit helpt er trouwens ook bij om je vrouw goed op te warmen en haar helemaal opgewonden te krijgen. Daarnaast kun je met voorspel de vrouw alleen verwennen en al je aandacht op haar gevoelige plekjes leggen, zonder dat je jezelf hierbij bevredigd. Zo voelt een vrouw zich extra speciaal en kun je haar nog meer verwennen. Orale sex kan voor een vrouw, mits op de juiste manier gedaan, veel bevredigender zijn dan penetratie.

Bovendien geef je door een rustige opbouw en veel voorspel een vrouw ook het gevoel van veiligheid. Ze wordt zo niet opgedrongen door de man en kan lekker rustig haar gang gaan. Geef tijdens de seks ook veel complimentjes en laat merken dat je het fijn vindt. Zo geef je haar een gevoel van veiligheid en waardering. Hierdoor staat ze wellicht ook wat meer open voor nieuwe ideeën.

Geef haar de aandacht die ze verdient

Zoals aangegeven is voorspel belangrijker voor de vrouw dan penetratie zelf. Werk dus niet te snel naar je eigen hoogtepunt het orgasme toe, maar zorg er voor dat de vrouw ook naar haar hoogtepunt toe kan gaan. Zo geniet je beide maximaal. Door haar het gevoel te geven dat ze ook belangrijk en zal ze ook vaker geneigd zijn om seks met je te hebben. Dat is voor beide dus een win win situatie. Zorg er dus voor dat je vrouw zich gewaardeerd en bemind voel en zet niet altijd je eigen verlangens op de eerste plek.