Amorsi.com

Britt Meijer 5 juli 2015 2
Amorsi.com
1
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op deze datingsite kunnen mannen terecht die op zoek zijn naar een serieuze relatie met een vrouw van Latijnse afkomst. Amorsi.com werft zelf meiden in onder andere Honduras, Argentinië en Chili en het eerste contact zal via berichten versturen gaan. Later is er ook een mogelijkheid om te video chatten. Er is ook een groot fotoalbum beschikbaar waar mannen in kunnen rondkijken.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Amorsi.com

De meiden worden in hun land vanzelfsprekend niet betaald. De dienst is uitsluitend opgezet om mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast wordt aangegeven dat het doel is om een langdurige relatie op te bouwen. De dienst kost geld omdat er kosten gemaakt moeten worden om meiden te werven, voor computers en om reizen te maken. Het hoofdkantoor van de dating service zit gevestigd in Honduras. De meeste meiden kunnen geen Nederlands of Engels en daarvoor heeft het bedrijf een vertaalservice opgezet.

Inschrijven op Amorsi.com

Om meiden te kunnen ontmoeten of contact met hen te maken is een lidmaatschap verplicht. Het aanmaken van een lidmaatschap gaat vlot via de homepagina. Daarnaast krijg je toegang tot een groot fotoalbum. Aanmelden kan snel door je e-mail adres achter te laten. Vervolgens krijg je per e-mail een toegangscode en wachtwoord toegezonden.

Gratis aanmelden

Kosten van Amorsi.com

Aan het inschrijven voor een lidmaatschap zijn op deze datingsite kosten verbonden. De kosten voor een lidmaatschap zijn € 19 en voor € 1 per contact kunt is het mogelijk om contact te makne. De minimale inleg is daarbij 29 euro. Betaling is mogelijk via creditcards, paypal, moneytransfer of zelfs contant. Voor andere services zoals een brief duursturen via Amor-mail wordt 1 euro gevraagd en voor het vertalen van een pagina (1600 tekens) wordt een bedrag van 8 euro in rekening gebracht. Er bestaat ook de mogelijkheid om cadeautjes te sturen naar je contactpersoon. Tarieven daarvoor vind je op de datingsite zelf. Een eventuele ontmoeting kost ook geld. De kosten hiervan zijn niet mals namelijk: 1 dag: € 325
2 dagen: € 500
3 dagen: € 667
4 dagen: € 825
5 dagen: € 975

Een vertaler is mogelijk voor € 60 extra per dag.
Bij deze tarieven zijn reiskosten, hotel, maaltijden niet inbegrepen.

Acties en kortingen op Amorsi.com

Geregeld heeft deze datingsite kortingsacties. Kijk voor de actuele kortingen op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Gratis aanmelden

Mobiele Amorsi.com dating app

Op het moment van deze review beschikt datingsite Amori.com niet over een dating app. Wel is de dating site bereikbaar via tablet en mobiele telefoon.

Uitschrijven op Amorsi.com

Naar Informatie over uitschrijven is lang gezocht maar dat hebben we helaas niet gevonden. Neem daarvoor contact op met de klantenservice.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

2 Reviews »

 1. nol 3 december 2016 op 22:16 -

  laatste update , Amorsi heeft na bovenstaande kritiek niet geantwoord maar mijn lidmaatschap eenzijdig beeindigd, inclusief wat er nog op mijn saldo stond, ben dus bestolen , wat ik erger vind is dat je nergens met ze kunt communiceren , ook verzoeken worden niet beantwoord , trouwens nog steeds geen enkele reactie van de dames gehad , GEENEEN , ik zag dat sommige dames waarop ik had geschreven verwijderd waren …..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. nol 6 november 2016 op 13:05 -

  Amorsi,Totaal onbetrouwbaar ,heeft me 180 Euro gekost , 12 Dames gemaild,en totaal geen antwoord gekregen , ook geen afwijzing,voldeed wel aan de eisen [ leeftijdsverschil was netjes ] ] geen antwoord, communicatie was niet mogelijk met Amorsi , geen antwoord van Marco [ de eigenaar. Hij was ook nooit aan de telefoon te krijgen , ….. ] gewoon onbeschoft vind ik , ,Ik had hele relevante vragen ; bijvoorbeeld om de data te controleren,of op de vraag of ik n adres kon krijgen , geen antwoord, wel betalen , saldo donderde er zo wel doorheen, bijvoorbeeld 7x doorberekenen van dezelfde vertalingen etc etc, onbetrouwbaar ,zonde van je tijd, vlieg er zelf heen , leer Spaans, trouwens ik zou Honduras vergeten , is levensgevaarlijk geworden [ kijk maar op reisadvies ministerie,] kortom een afknapper

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »