Etnodating.nl

Britt Meijer 28 maart 2015 2
Etnodating.nl
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Etnodating.nl is een uitgebreide en eigentijdse datingsite die mensen uit allerlei verschillende culturen samen brengt. De datingsite richt zich in het bijzonder op het samenbrengen van mensen, hetzij voor vriendschap, hetzij voor een vaste relatie. Door de jaren heen is de datingsite verschillende malen uitgebreid en dat heeft er voor gezorgd dat het nu een interessante website is geworden boordevol leuke mogelijkheden om met elkaar in contact te komen. Ben je op zoek naar een mogelijkheid om mensen uit andere culturen te leren kennen? Dan kan biedt datingsite Etnodating.nl die mogelijkheid!

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid EtnoDating

Op vlak van betrouwbaarheid stellen we in eerste instantie vast dat Etnodating.nl over een zeer gevarieerd en uitgebreid ledenbestand beschikt. Het is op het eerste zicht niet duidelijk of er fake profielen in het ledenbestand zijn terug te vinden, al vinden we een aantal profielen er een beetje verdacht uitzien. Toch, na registratie ontvingen we geen spontane berichten van leden die kennis met ons wilden maken waardoor we de kerk op dit vlak in het midden laten. Door op een realistische manier te kijken naar de opbouw van het profiel is het sowieso mogelijk om eventuele fake leden te onderscheiden van de echte leden.

Etnodating.nl is niet aangesloten bij een keurmerk, maar doet er wel alles aan om de veiligheid van haar leden zo optimaal mogelijk te houden. Niet alleen worden gegevens opgeslagen door middel van een beveiligde verbinding, daarnaast verlopen ook de betalingen voor het full lidmaatschap op een zeer veilige manier. Daarnaast stellen we vast dat de nieuwste leden inclusief profielfoto wel worden weergegeven op de homepagina van de website. Dit kan voor nieuwe leden een reden zijn om geen lid te worden ivm privacy. Tot slot worden profielen wel op een zo efficiënt mogelijke manier afgeschermd van de buitenwereld. De profielen worden bijvoorbeeld niet geïndexeerd in de zoekmachines waardoor ze niet zomaar vindbaar zijn voor leden die niet bij de datingsite zelf zijn aangesloten.

Gratis aanmelden

Inschrijven Etno Dating

Iedereen beschikt over de mogelijkheid om zich gratis in te schrijven op de datingsite Etnodating.nl. Je gratis inschrijven is mogelijk door op de homepagina het formulier in te vullen. In dit formulier dien je verschillende gegevens in te vullen waaronder je geslacht, de door jouw gekozen gebruikersnaam, het e-mailadres waar je gebruik van wenst te maken alsook enkele persoonlijke gegevens zoals je echte naam en voornaam. Vergeet daarnaast niet om akkoord te gaan met de geldende voorwaarden voor de datingsite, want pas dan kan je account worden aangemaakt. Let wel, tijdens het inschrijven wordt er niet gevraagd om een wachtwoord te kiezen. Dit wachtwoord wordt verzonden naar het aangegeven e-mailadres wat geldt als een vorm van controle voor nieuwe gebruikers. Zorg er daarom voor dat er steeds een correct e-mailadres wordt ingevoerd.

Kosten Etnodating

Etnodating.nl stelt zichzelf voor als een gratis datingsite, maar in werkelijkheid maakt het gebruik van twee verschillende type lidmaatschappen. Het is inderdaad mogelijk om gebruik te maken van het gratis lidmaatschap, maar bepaalde functies blijven dan wel onbereikbaar. In principe biedt het gratis lidmaatschap uitsluitend de mogelijkheid om leden te gaan zoeken en het profiel van leden te bekijken. Wil je echt contact leggen met leuke mensen die bij Etnodating.nl zijn aangesloten, dan ben je haast verplicht om te kiezen voor het full membership dat wordt aangeboden. Het is op verschillende manieren mogelijk om dit lidmaatschap af te sluiten en wij stellen ze graag aan je voor:

 • SMS Abonnement Etnodating.nl
  In eerste instantie is er het zogenaamde SMS abonnement. Zoals de naam reeds laat vermoeden zorgt deze mogelijkheid er voor dat je middels het versturen van een SMS-bericht meteen toegang kan krijgen tot alle functies die de datingsite voor jou in huis heeft. De kostprijs hiervoor is 3 euro en de looptijd van het abonnement is één week.
 • Betalen via iDeal
  Wie langer dan een week gebruik wenst te maken van het full membership van Etnodating.nl doet er beter aan om te kiezen voor het lidmaatschap dat wordt betaald door middel van iDeal. In dit geval heb je de keuze tussen 3 termijnen die voordeliger zijn dan wanneer je gewoon wekelijks een sms-bericht stuurt om je abonnement te verlengen. De mogelijkheden die op deze manier worden aangeboden zijn de volgende:
 1. 1 maand: € 11,99
 2. 3 maanden: € 9,99
 3. 12 maanden: € 49,99
 • Betalen via overschrijving
  De derde en laatste mogelijkheid is het uitvoeren van een overschrijving. Vergeet op deze manier niet om je gebruikersnaam te vermelden.

Door gebruik te maken van het full lidmaatschap dat door de datingsite wordt aangeboden is het niet alleen mogelijk om met elkaar te chatten, maar ook e-mails en flirts te versturen. Op deze manier vergroot je de kans op het vinden van een leuke partner aanzienlijk.

Gratis aanmelden

App

Op mobiel vlak kunnen we over deze datingsite jammer genoeg niet veel zeggen. Niet alleen beschikt Etnodating.nl op vandaag niet over een speciale app voor mobiele toestellen, daarnaast is het (tijdelijk) ook niet mogelijk om via een mobiel toestel in te loggen op de website. De invulvelden voor gebruikersnaam en wachtwoord mogen dan wel in te vullen zijn, de knop die je door moet sturen naar het beheergedeelte van je account blijkt niet aanwezig te zijn. Wat dat betreft kunnen we dus niets anders dan stellen dat Etnodating.nl op moment van reviews niet geschikt is voor mensen die aan mobile dating willen doen.

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van Etnodating de pagina dating acties en dating nieuws of volg ons op Facebook.com/datingsites.nl.

Uitschrijven Etno Dating

Je uitschrijven bij Etnodating.nl kan op een zeer eenvoudige manier en wel op de volgende manier:

 1. Log in met je gebruikersnaam en het ontvangen wachtwoord
 2. Klik bovenaan in de menubar op “Instellingen”
 3. Onder de rode menubar klik je nu op “Account Instellingen”
 4. In het nieuwe venster dat verschijnt klik je op “Klik hier om af te melden”

Zodra je bovenstaande stappen hebt ondernomen zal je account automatisch na 24 uur worden verwijderd. Je ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging.

Samenvatting

Op zich biedt Etnodating.nl haar gebruikers ruim voldoende mogelijkheden om met elkaar in contact te komen. Daarnaast zijn de lidmaatschappen op tal van verschillende manieren af te sluiten en kan er gekozen worden voor een wekelijks lidmaatschap wat amper 3 euro kost. Wanneer je gebruik wenst te maken van alle functies die Etnodating.nl te bieden heeft, dan kan dat dus probleemloos zonder dat je er veel geld voor dient te betalen. Tel daarbij op dat de betrouwbaarheid van deze datingsite eigenlijk uitstekend is en je hebt meer dan voldoende redenen om je kans te wagen. Let wel, het is zeer opvallend dat de website op mobiele toestellen niet blijkt te werken. Dit kan een tijdelijk probleem zijn, maar het zorgde er wel voor dat we niet in staat waren om een grondig oordeel te vellen over de mobiele mogelijkheden waar Etnodating.nl normaal over zou moeten beschikken.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

2 Reviews »

 1. Soulcatcher 24 juni 2017 op 13:19 -

  In 2005 hebben King en ik elkaar leren kennen via EtnoDating. Na drie keer heen en weer mailen, hebben wij elkaar in levende lijve ontmoet en ja, wij zijn nog steeds bij elkaar, getrouwd en gelukkig voor het leven. Het was mijn eerste ervaring op een dating site en dus tevens ook mijn laatste 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Jan 5 april 2015 op 07:22 -

  Ben een beetje voor de gek gehouden. Dacht dat dit een gratis datingwebsite was, helaas moet je toch betalen om berichtjes te sturen. heb het verder niet uitgeprobeerd.

  gr Jan

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »