MixedMatches.nl

Britt Meijer 29 juli 2015 7
MixedMatches.nl
1
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Mixed Matches is een Nederlandse datingsite waar single mannen en vrouwen uit verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten. Het wordt dan ook de ‘kleurrijkste datingsite van Nederland’ genoemd. Zowel mensen met als zonder voorkeur voor een bepaalde cultuur worden toegelaten op de datingsite. Om in contact te kunnen komen met andere leden is het verplicht om een profiel aan te maken. Mixed Matches heeft veel overeenkomsten met een fake datingsite. Laat je dus niet oplichten.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Mixed Matches.nl

De datingsite Mixed Matches heeft veel weg van een fake datingsite. Let op wanneer u zich hier aanmeldt. MixedMatches.nl is opgericht in 2004. Elk nieuw aangemaakt profiel wordt (naar eigen zeggen) gecontroleerd en er is een klantenservice die per e-mail bereikbaar is. Op de datingsite is een algemene voorwaarden, ook wel gebruiksvoorwaarden genoemd, beschikbaar. Wanneer jij je aanmeldt, ga je automatisch akkoord met de gebruikersvoorwaarden. Binnen de voorwaarden is de nodige aandacht besteed aan privacy. De persoonlijke en vertrouwelijke informatie die aan Mixedmatches.nl worden toevertrouwd worden in een beveiligde database opgeslagen.

Het is niet toegestaan om op welke manier dan ook via de datingsite om contact gegevens te verzoeken of uit te wisselen. Daarnaast staat in de algemene voorwaarden dat datingsite MixedMatches.nl geen enkele verantwoordelijkheid neemt voor alles wat de gebruiker op de datingsite uitvoert. Alle acties zijn voor eigen risico en verantwoordelijkheid. De datingsite beschikt niet over de belangrijke keurmerken voor veilig daten of keurmerken voor bijvoorbeeld thuiswinkel waarborg.

Inschrijven op Mixed Matches.nl

Om in contact te kunnen komen met andere singles met een profiel op de datingsite is het verplicht om een profiel aan te maken. Dit kan gratis en vanaf 18 jaar. Via de home pagina klik je op aanmelden en vervolgens start je met een 25 tal vragen in te vullen. De vragen variëren van je persoonlijke gegevens tot wensen en voorkeuren zoals of je naar een man of vrouw op zoek bent. Na registratie ontvang je per e-mail een bericht waarin je account bevestigd wordt. Je kunt nu inloggen en direct starten met het zoeken naar een passende date. Tot zo ver zijn alle functionaliteiten gratis. Je kunt ook nog berichten sturen. De functies in de gratis versie zijn echter beperkt.

Gratis aanmelden

Kosten MixedMatches.nl

Zoals beschreven is aanmelden geheel gratis. De functionaliteiten zijn dan echter beperkt. Om toegang te krijgen tot alle functionaliteiten kun je een goud lidmaatschap aanvragen. Hiermee kun je onbeperkt gebruik maken van alle functionaliteiten zoals berichten sturen, chatten en webcammen. Dat zijn dan eigenlijk ook alle functionaliteiten. Zeer beperkt dus. Betaling is alleen mogelijk via automatische incasso en over de prijzen konden we niets vinden op de datingsite.

Mobiele dating app

Op het moment van deze review beschikt datingsite mixedmatches niet over een mobiele app. Wel is de pagina te bezoeken via de webbrowser op tablet en mobiel.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen Mixed Matches.nl

Zie voor alle actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op MixedMatches.nl

Als je bent voorzien of geen gebruik meer wilt maken van de datingsite is het mogelijk om je uit te schrijven. Log in, ga vervolgens naar mijn profiel en klik links in het menu op ‘profiel verwijderen’. Het verwijderen van een profiel is onomkeerbaar en wanneer je nog een gouden lidmaatschap hebt lopen wordt het geld niet terug gestort.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

7 Reviews »

 1. Arie 27 juni 2019 op 03:28 -

  Had binnen een aantal weken een date en zij is nu mijn vriendin… Geen problemen tot nu toe met deze site.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. I 11 april 2019 op 14:24 -

  Ip adres geblokkeerd geen reactie op mail.
  Geen idee waarom?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. January 8 maart 2019 op 10:35 -

  Ik had mij aangemeld en 3 foto’s geüpload die goedgekeurd moesten worden door de moderators. Ondertussen ging ik alvast rondkijken naar de mannelijke profielen, toen werd ik ineens eruit gegooid en kon ik niet meer inloggen vanwege het verkeerd indienen van mn inloggegevens. Wat natuurlijk niet kon. Dus toen heb ik geklikt op ‘wachtwoord vergeten’ waarop ik geen mailtje kreeg. Vervolgens een opgestelde email gestuurd met de vraag waarom ik in eens niet kan inloggen, geen antwoord op gekregen.

  Omdat deze datingsite me wel aantrok en ik het toch een kans wilde geven dacht ik, dan meld ik me wel opnieuw aan.
  Maar toen ik weer op de website kwam kreeg ik een witte pagina met bovenaan de melding ‘Uw IP-adres staat op een lijst met geblokkeerde IP-adressen, daarom kunt u onze site niet bezoeken’
  What the….???! Dit heb ik nog noooooit meegemaakt. Na nogmaals een mailtje gestuurd te hebben met uitleg helaas geen antwoord. Zou toch wel willen weten wat hier de reden van is.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Sophietje 16 december 2018 op 16:51 -

  Heb niet zoveel goede ervaringen. Jammer dat men zonder foto erop mag staan..vaak getrouwde mannen en daar ben ik toch echt niet naar op zoek. Weet niet of ik het hier ga vinden..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. ron 8 oktober 2018 op 21:25 -

  mijn ervaring op de site is erg positief. ik krijg echt veel reaktie en wat ik allemaal a
  van andere reakties lees kan ik mijn niet in vinden. het is misschien ook hoe je iemand op de site benaderd. het is een serieuze dating site en geen sex site. wat ik wel toe geef is dat een bericht aan de site beheerders niet beantwoord word.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. D. 12 september 2016 op 17:18 -

  voor getinte jonges is het tog wel moeilijk om dates en wijven te fixen dit is goede site om toch datess te fixen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Damian 31 juli 2015 op 02:22 -

  Fake. Niet proberen. Krijgt niks terug

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »