Datingspecials.nl

Britt Meijer 27 november 2014 0
Datingspecials.nl
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

De datingsite Datingspecials is speciaal opgericht voor singles met een beperking, die graag op zoek gaan naar de perfecte partner. Een beperking kan een lichamelijke beperking zijn, maar ook een verstandelijke beperking. Zo is iedere vrijgezel met een beperking welkom op de website van Datingspecials.nl, om hier op zoek te gaan naar de perfecte partner.

De website van Datingspecials ziet er erg duidelijk, professioneel en overzichtelijk uit. Het vinden van de juiste informatie om de datingsite te leren kennen is geen moeilijke klus en ook het vinden van het inschrijfformulier voor de datingsite is zo gebeurd. De eerste indruk van de datingsite is dus zeker een goede indruk. Wil je meer weten over de datingsite Datingspecials.nl? Lees dan verder, want in deze review wordt de datingsite in zijn geheel uitgelicht. Zo wordt er gekeken naar de betrouwbaarheid van de datingsite, het inschrijven bij de datingsite, de kosten van de datingsite, het feit of de datingsite een app heeft, het uitschrijven bij de datingsite en de voor- en nadelen van de datingsite. Op basis van deze informatie kun je vervolgens zelf bepalen of deze datingsite iets voor jou is, of niet.

Gratis aanmelden

Datingspecials.nl Betrouwbaarheid

Een belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van een datingsite is het privacybeleid dat men voert. Het privacybeleid van de datingsite Datingspecials.nl zit als volgt in elkaar. Als je je aanmeldt voor de datingsite, dien je altijd enkele persoonlijke gegevens achter te laten. Deze gegevens worden door de medewerkers van Datingspecials.nl enkel en alleen gebruikt om de primaire dienst aan te kunnen bieden, ofwel de zoektocht naar leuke singles mogelijk te maken. De gegevens worden niet verstrekt aan derden, openbaar gemaakt of gebruikt voor andere doeleinden als aangegeven in de algemene voorwaarden. En omdat de gegevens in een beveiligde omgeving worden verstuurd en opgeslagen, hoef je je geen zorgen te maken dat jouw gegevens op straat komen te liggen. En omdat Datingspecials.nl zo is opgezet dat contact altijd kan verlopen via het anonieme mailsysteem van de website, worden nooit jouw persoonlijke gegevens (zoals je e-mailadres) aan andere leden verstrekt tenzij je dit zelf wil.

Een ander onderdeel van de betrouwbaarheid van een datingsite, is de manier waarop men omgaat met fake leden. Fake leden zijn leden die niet op zoek zijn naar een vriendschap, een date of liefde, maar die de datingsite alleen gebruiken om commerciële of financiële doeleinden te bereiken. De medewerkers van Datingspecials.nl kijken persoonlijke alle profielen na om te controleren of er geen misbruik wordt gemaakt van de datingsite en verwijderen dit profiel indien nodig. En omdat altijd het IP-adres wordt genoteerd bij de aanmelding, kan het betreffende lid voor altijd geweigerd worden voor Datingspecials.nl. Op deze manier probeert men een zo veilig en prettig mogelijke online dating omgeving te creëren.

Het enige nadeel van de datingsite met betrekking tot de betrouwbaarheid van de datingsite en de privacy van leden, is het feit dat de profielen van de leden van Datingspecials.nl voor iedere internetgebruiker zichtbaar zijn. Bezoek je de website van Datingspecials.nl, dan krijg je direct enkele profielen van leden te zien op de homepage van de website. Klik je vervolgens op een profiel, dan krijg je alle informatie van dit betreffende lid te zien. Hieronder valt ook informatie als de woonplaats van het betreffende lid, de leeftijd van het lid en zelfs de foto van het lid. Kortom: iedereen kan jouw profiel bij Datingspecials.nl op ieder moment van de dag bekijken, ook als niet-lid. Wil je dat jouw privacy gewaarborgd blijft en blijf je liever anoniem? Dan is deze datingsite wellicht geen goede datingsite voor jou.

Kortom: Datingspecials.nl is een betrouwbare website, die er alles aan doet om de gegevens van diens leden te beschermen tegen eventueel misbruik. Zo worden de gegevens van leden veilig opgeslagen, alleen gebruikt voor de juiste doeleinden en worden leden bovendien beschermd tegen fake leden of leden met verkeerde intenties. Het enige nadeel van de betrouwbaarheid van de datingsite, is dat Datingspecials.nl een flinke steek laat vallen met betrekking tot het beschermen van de privacy van de leden van de datingsite. Zo worden de profielen van de leden prominent op de homepage getoond, waar de profielen voor iedereen te bekijken zijn. Hecht je veel waarde aan je privacy en date je liever anoniem? Dan is deze datingsite wellicht geen goede optie voor jou. De kans is namelijk groot dat na aanmelding jouw profiel ook wordt getoond op de homepage.

Inschrijven en inloggen Datingspecials.nl

Om je aan te melden als lid bij Datingspecials.nl, dien je enkele stappen te volgen. Dit betreft de volgende stappen:

 1. Vul jouw accountgegevens in (gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord).
 2. Vul je profieldetails in (onder andere naam, geboortedatum, sterrenbeeld, woonplaats, provincie, land en nationaliteit).
 3. Vul een korte tekst in om jezelf voor te stellen.
 4. Maak jouw aanmelding definitief door op de button ‘Voltooi aanmelding’ te klikken.

Als je deze stappen hebt gevolgd, heb je een profiel aangemaakt bij Datingspecials.nl. Nu is het tijd om jouw profiel compleet te maken met foto’s, persoonlijke gegevens en andere persoonskenmerken en je kunt aan de slag met het online ontmoeten met leuke singles.

Gratis aanmelden

Kosten Datingspecials.nl

Als je lid wordt van de datingsite Datingspecials.nl, ben je altijd automatisch een gratis lid. Gratis leden van Datingspecials.nl kunnen profielen bekijken, foto’s plaatsen, zien wie je profiel hebben bezocht en berichten ontvangen. Het lezen van berichten is helaas niet mogelijk met een gratis lidmaatschap, dus als je een bericht hebt ontvangen en je wil deze lezen dien je eerst een betaald lidmaatschap aan te schaffen.

De kosten van een betaald lidmaatschap, zijn de volgende:

 • Het maandabonnement (Bronze abonnement): 15,95 euro.
 • Het 3 maanden abonnement (Silver abonnement): 34,95 euro.
 • Het 6 maanden abonnement (Gold abonnement): 44,95 euro.
 • Het jaarabonnement (Platinum abonnement): 64,95 euro.

Als betaald lid kun je meerdere foto’s plaatsen, berichten sturen en berichten lezen van andere leden. De abonnementen voor Datingspecials.nl zijn eenvoudig aan te schaffen in de winkel van de datingsite. Hier kun je alle abonnementen bekijken en direct aanschaffen als je jouw keuze hebt gemaakt. Daarnaast is het bij Datingspecials.nl tevens mogelijk om je aan te melden voor een blind date diner. Dit blind date diner kost 50 euro en geeft je de mogelijkheid om op een unieke wijze kennis te maken met een leuke single.

Datingspecials.nl App

De datingsite Datingspecials.nl heeft geen mobiele app. Ook is de datingsite niet geoptimaliseerd voor mobiel of tablet gebruik. Houd hier dus rekening mee bij je keuze voor een datingsite.

Nieuws en kortingen Datingspecials.nl

Er is momenteel geen nieuws op Datingspecials.nl te vinden. Ook zijn er op dit moment geen kortingen beschikbaar.

Uitschrijven Datingspecials.nl

Een lidmaatschap kan op ieder gewenst moment worden opgezegd. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Log in bij Datingspecials.nl door middel van je inloggegevens.
 2. Ga naar de instellingen van jouw profiel.
 3. Kies voor de mogelijkheid om je profiel te verwijderen. Je profiel wordt nu direct verwijderd en je kunt niet meer inloggen. Ook worden jouw persoonlijke gegevens uit de database van Datingspecials.nl verwijderd.

Als je jouw profiel verwijderd hebt en je had hier nog een abonnement op staan, krijg je jouw geld niet terug. Houd er dus rekening mee bij het aanschaffen van een abonnement dat er geen restitutie kan plaatsvinden bij het verwijderen van een abonnement en schaf bij twijfel een kortdurend abonnement aan. Heb je toch een lang abonnement aangeschaft? Wellicht is het dan beter om nog even te wachten met het verwijderen van jouw profiel, om niet onnodig geld weg te gooien.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »