e-Matching

Britt Meijer 11 januari 2015 74
e-Matching
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

e-Matching is een datingsite speciaal voor hoger opgeleiden. e-Matching is een datingsite die speciaal gemaakt is voor mannen en vrouwen met een HBO of WO opleiding. e-matching is een nette datingsite, die zich richt op singles. Het is dus geen datingsite waar je op zoek kunt naar een affaire. Een profiel aanmaken kan vanaf 18 jaar. Het aanmaken van een e-Matching account is gratis. Met een e-Matching account kun je ook gebruik maken van een handige app voor op smartphone en tablet.

Gratis aanmelden

e-Matching.nl Betrouwbaarheid

e-Matching richt zich op dating voor hoger opgeleiden. Zoals voornoemd wordt er op singles gericht met een HBO of WO opleiding of een hoog denk niveau. Hiermee wordt direct de toon gezet en leden die hierop zijn aangemeld, zijn voornamelijk op zoek naar een serieuze date en relatie. e-Matching is er namelijk alleen voor mensen die een “duurzame relatie” willen en niet voor kortstondige relaties of affaires, aldus de datingsite.  e-Matching is geaccrediteerd met het keurmerk voor  Thuiswinkel Waarborg. Hiermee is de kwaliteit en je privacy gegarandeerd op e-Matching. Ook worden alle profielen op e-Matching handmatig controleert. Er heerst dus een actief beleid tegen nep profielen en mogelijke internet criminelen.

Bovendien maakt de datingsite gebruik van een beveiligde https verbinding. Dit zorgt er voor dat je gegevens versleuteld verstuurd worden. De verbinding zorgt ervoor dat gegevens die jij aan de datingsite toevertrouwd niet kunnen worden onderschept of kunnen worden misbruikt. Ook beschikt e-Matching over een goede set algemene voorwaarden en een privacy statement. Hierin staat hoe e-Matching met jouw gegevens omgaat. De persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie die je aan de datingsite toevertrouwd worden versleuteld opgeslagen op een beveiligde server. Ook staat er dat de gegevens enkel en alleen worden gebruikt om de ervaring van de gebruiker te optimaliseren en dat persoonlijke gegevens nooit zonder toestemming aan derden worden verstrekt. Op de datingsite staat duidelijk een telefoonnummer vermeld, als een van de weinige datingsites biedt e-Matching dus ook telefonische support. Zeker een pluspunt!

Inschrijven en inloggen e-Matching.nl

Aanmelden bij e-Matching is erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Om je in eerste instantie aan te melden is het slechts nodig om aan te geven wat of je man of vrouw bent en naar wat voor soort partner je op zoek bent. Daarnaast vragen ze om een nickname, een e-mailadres en je naam. Aanmelding op e-Matching is gratis. Zodra je aanmelding is voltooid wordt er aan je gevraagd je profiel verder in te vullen. Hier kun je aangeven waar je naar op zoek bent en waar een date voor jou aan moet voldoen. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld kinderen, opleidingsniveau, of hij of zij wel of niet rookt en woonplaats.

Nadat jij je zoekprofiel volledig hebt ingevuld, dien je nog je eigen profiel in te vullen. Er worden een dertigtal dingen over jezelf gevraagd, waaronder je opleidingsniveau, je inkomen, je burgerlijke staat, of je een kinderwens hebt etcetera. Je bent wel verplicht alles in te vullen, je wachtwoord wordt namelijk pas verzonden nadat je de inschrijving hebt afgerond. Het voordeel hiervan is, dat iedereen beschikt over een volledig ingevuld profiel. Het verbetert de kwaliteit van de matches en dit is iets waarmee e-Matching zich onderscheid van andere datingsites. We raden ook altijd aan om deze gegevens zo eerlijk en zo volledig mogelijk in te vullen. Op basis hiervan krijg je namelijk matches en partnervoorstellen. Des te beter jouw profiel op orde is, des te beter je matches zullen zijn.

Gebruikt e-Matching

Bij het afronden van je inschrijving ontvang je direct, op basis van de door jou ingevulde criteria een aantal matches in je mailbox. Op de dating site kun je vervolgens ook nog zoeken naar mogelijke dates. De zoekcriteria zijn erg uitgebreid, wat het mogelijk maakt om alleen de resultaten te ontvangen welke jij interessant vindt. Als gratis lid (passief lid) van E-Matching kun je onbeperkt profielen bekijken, het versturen van berichten is echter niet mogelijk. Je kunt alleen reageren op berichtjes welke je ontvangen hebt. Als niet betalend lid ben je dus afhankelijk van degene die een berichtje stuurt naar jou. Indien je zelf contact op wil nemen met iemand, dan dien je een lidmaatschap aan te schaffen.

De profielen op e-Matching zien er goed uit, en zoals eerder aangegeven zijn het allemaal hoger opgeleiden, met een duidelijk en volledig ingevuld profiel. Ook kun je de openbare foto’s zien van ieder lid. Indien iemand je aanspreekt, kun je deze favoriet maken zodat je deze later makkelijk terug kan vinden, je kunt echter ook mensen uitsluiten, zodat deze niet meer naar voren komen in zoekresultaten. e-Matching werkt erg eenvoudig en intuïtief en is erg overzichtelijk. Hiermee is het een fijne datingsite om te gebruiken en een datingsite die haar beloftes maakt. Aanmelden op e-Matching is eenvoudig en neemt niet al te veel tijd in beslag. Bovendien komt de dating website betrouwbaar over en zijn de profiel handmatig gecontroleerd. In conclusie is e-Matching een goede en betrouwbare datingsite.

Gratis aanmelden

Kosten e-Matching.nl

Aanmelden op e-Matching is gratis en geeft je voor een periode van 16 dagen onbeperkt toegang tot de datingsite. Zo kun je e-Matching even uittesten en alle profielen bekijken en de openbare foto’s inzien. Het is met een gratis lidmaatschap niet mogelijk een gesprek te beginnen met iemand, je kunt slechts reageren op een berichtje dat je ontvangen hebt van iemand anders. Wil je wel onbeperkt berichtjes kunnen sturen, dan dien je een betaald lidmaatschap aan te gaan bij e-Matching. De kosten hiervoor zijn als volgt:

 • Per maand €19,95 (maandelijks op te zeggen)
 • 3 maanden € 49,95 (eenmalig)
 • 6 maanden € 79,95 (eenmalig)
 • 12 maanden € 129,95 (eenmalig)

Betaling kan geschieden op gebruikelijke manieren binnen een beveiligde omgeving. Het is mogelijk te betalen via automatische incasso, ideal, creditcard of bankoverschrijving.

e-Matching.nl App

e-Matching beschikt op moment van review niet over een mobiele applicatie, maar wel over een mobiele website. Op de mobiele versie van e-Matching kun je gebruik maken van alle functionaliteiten gebruik maken, welke je op de volledige website hebt. De mobiele site van e-Matching staat open voor iedere gebruiker, hiervoor bijbetalen is dus niet nodig.

Nieuws en kortingen e-Matching.nl

Regelmatig heeft e-Matching kortingsacties voor nieuwe leden zoals een gratis full membership voor 3 dagen. Zie voor de laatste acties en kortingen van e-matching de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven e-Matching.nl

Wanneer je een leuke date hebt gehad en hier iets moois uit voorgekomen is, of wanneer je geen gebruik meer wil maken van e-Matching kun je je eenvoudig uitschrijven. je kunt op elk gewenst moment je account op te zeggen. Om uit te schrijven bij e-Matching moet je wel ingelogd zijn. Vervolgens druk je op de knop “Mijn Profiel” waar een knop aanwezig is om uit te schrijven bij e-matching. De datingsite vraagt om een reden waarom jij je account wilt opzeggen. Na bevestiging is je uitschrijving voltooid. Indien jij jezelf uitschrijft wordt ook direct de (mogelijke) automatische incasso stopgezet. Je abonnement loopt op deze manier nooit langer door. Vervolgens ontvang je per mail een bevestiging dat je uitschrijving is voltooid en je gegevens zijn verwijderd. Eventuele openstaande abonnementsdagen worden niet gerestitueerd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

74 Reviews »

 1. Edwin 1 juni 2019 op 12:10 -

  Ik ben een half jaartje lid geweest en hoewel de website (en de helpdesk) best goed functioneren, plaats ik toch kanttekeningen bij het aanbod van de leden (in mijn geval dus de dames). Ik stuitte in mijn zoektocht naar een match op lange lijsten met eisenpakketten; de manspersonen die de dames zoeken, hebben veel overeenkomsten met halfgoden! Ik heb gedurende mijn lidmaatschap zo’n 50 berichten verstuurd, waar ik altijd veel aandacht aan besteed heb, maar op slechts 10 procent ervan antwoord gekregen..
  Concluderend vind ik deze datingsite derhalve geen aanrader!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. elf 17 maart 2019 op 23:14 -

  afgelopen 2 jaren een fiks aantal dates geprobeerd omdat ik zelf actief initiatief nam. Wat een omhooggevallen zooitje arrogante psychopaten. Ik ben een mooie goed opgeleide financieel onafhankelijke actieve 60+ vrouw. Maar het lelijkste domste armoedigste manvolk kent zich nog te groot voor een vrouw boven de 60. En de dates die ik wel had waren hufterig, dom, ongemanierde, niet betalende , ongevraagd zoenende opgeblazen dikke uitgezakte bankhangers. En je kan hier dus dan ook niet minder dan een ster waardering geven anders wordt het niet geplaatst.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. romke 24 december 2018 op 00:13 -

  waardeloos, 99% nepprofielen en standaard copy/paste teksten, duidelijk computer geengineerd. profielfotos ook eigenaardig genoeg eenvormige kwaliteit. onrealistische eisen, alle vrouwen hebben “hun leven op orde”, volstrekt onrealistisch. pure kwakzalverij . absoluut af te raden, omkoperij.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Sander 4 november 2018 op 17:03 -

  De profielen van de vrouwen zijn erg eenvormig. Er wordt eigenlijk nauwelijks gereageerd helaas. Ik heb één date gehad op 84 contactberichten. Uiterlijke kenmerken (lengte, status etc) zijn volgens mij erg belangrijk.

  Een kleine groep mannen en vrouwen kan met voldoening hier contacten leggen. De rest betaalt maar haalt er verder weinig plezier uit.

  Vanuit de redactie veelal standaard feedback over dating tips etc. Verder is de app erg ouderwets, traag en omslachtig in gebruik.

  het meest kwalijke van e-matching vind ik dat de vrouwen niet reageren of afwijzen terwijl ze toch werklijk weinig karakterieks te bieden hebben

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Ans 18 augustus 2018 op 13:23 -

  Teleurstellend, veel gratis leden waarschijnlijk in de hoop dat een betaald lid moeite doet. Ook voor wat oudere leden niet aan te bevelen. Voor mijn leeftijd zie ik er veel jonger uit maar blijkbaar reageren de meeste 60+ mannen alleen op 10-15 jaar jonger en zijn zelf zoals beschreven avontuurlijk, jong, goed uitziend, dynamisch enz. Hebben een groot eisenpakket en zoeken de ideale vrouw volgens mij. Beetje onrealistisch gezien hun eigen leeftijd en uiterlijk. Ook ben ik niet geïnteresseerd in enorme veelheid van sportprestaties of op werkgebied.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Dee 5 juni 2018 op 18:49 -

  Zoekfunctie werkt fijn. Weinig matches in mijn omgeving.
  Uiteindelijk wel een relatie overgehouden aan e-matching. Leek geweldig maar na enige tijd bleek ik niet de enige vriendin te zijn…
  Ik zie op de site van e-matching niet zoiets als een zwarte lijst, al kan je dit natuurlijk nooit helemaal voorkomen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. S. 23 maart 2018 op 23:48 -

  Teleurstellend is zacht uitgedrukt. Zij bepaalt of ik geschikt ben voor deze waardeloze site. Ik ben te hoog opgeleid.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. MGTOW 7 maart 2018 op 09:45 -

  Vrouwen met zeer onrealistische eisen- en verwachtingspatronen. Site stelt qua ledenaantal niets meer voor. Snel uitgekeken op dit kleine clubje onmogelijke en golddiggende vrouwen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Anna 17 februari 2018 op 19:15 -

  Grote plus dat je daadwerkelijk kan antwoorden op berichtjes die je ontvangt wanneer je gratis lid bent.
  Helaas zijn de mannen voornamelijk opzoek naar een jong bloempje, zoals op alle andere sites ook.
  Krijg voornamelijk berichten van mannen die echt veel te oud zijn (10-15 jaar ouder is geen uitzondering) en wanneer dat niet het geval is dan zie ik echt werkelijk de match niet. Dus uiteindelijk kom ik niet echt verder op deze site.
  Maar inschrijven ergens anders tot nu toe ook niet gedaan omdat de kosten me gewoon veel te hoog zijn; 30 euro of vaak nog veel meer per maand voor een inschrijving is echt absurd!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Chris 26 oktober 2017 op 15:05 -

  Op zich is de site fijn in gebruik en ook mooi dat niet-leden wel kunnen reageren. Helaas reageren veel vrouwen helemaal nooit of laten ze midden in een mailwisseling niets meer van zich horen. Ik zie ook veel dezelfde profielen die al jaren erop staan aangezien ik zelf meermaals af en toe erop heb gestaan. Volgens mij is het als man praktisch onmogelijk om er echt een leuk contact aan over te houden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »