e-Matching

Britt Meijer 11 januari 2015 65
e-Matching
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

e-Matching is een datingsite speciaal voor hoger opgeleiden. e-Matching is een datingsite die speciaal gemaakt is voor mannen en vrouwen met een HBO of WO opleiding. e-matching is een nette datingsite, die zich richt op singles. Het is dus geen datingsite waar je op zoek kunt naar een affaire. Een profiel aanmaken kan vanaf 18 jaar. Het aanmaken van een e-Matching account is gratis. Met een e-Matching account kun je ook gebruik maken van een handige app voor op smartphone en tablet.

Gratis aanmelden

e-Matching.nl Betrouwbaarheid

e-Matching richt zich op dating voor hoger opgeleiden. Zoals voornoemd wordt er op singles gericht met een HBO of WO opleiding of een hoog denk niveau. Hiermee wordt direct de toon gezet en leden die hierop zijn aangemeld, zijn voornamelijk op zoek naar een serieuze date en relatie. e-Matching is er namelijk alleen voor mensen die een “duurzame relatie” willen en niet voor kortstondige relaties of affaires, aldus de datingsite.  e-Matching is geaccrediteerd met het keurmerk voor  Thuiswinkel Waarborg. Hiermee is de kwaliteit en je privacy gegarandeerd op e-Matching. Ook worden alle profielen op e-Matching handmatig controleert. Er heerst dus een actief beleid tegen nep profielen en mogelijke internet criminelen.

Bovendien maakt de datingsite gebruik van een beveiligde https verbinding. Dit zorgt er voor dat je gegevens versleuteld verstuurd worden. De verbinding zorgt ervoor dat gegevens die jij aan de datingsite toevertrouwd niet kunnen worden onderschept of kunnen worden misbruikt. Ook beschikt e-Matching over een goede set algemene voorwaarden en een privacy statement. Hierin staat hoe e-Matching met jouw gegevens omgaat. De persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie die je aan de datingsite toevertrouwd worden versleuteld opgeslagen op een beveiligde server. Ook staat er dat de gegevens enkel en alleen worden gebruikt om de ervaring van de gebruiker te optimaliseren en dat persoonlijke gegevens nooit zonder toestemming aan derden worden verstrekt. Op de datingsite staat duidelijk een telefoonnummer vermeld, als een van de weinige datingsites biedt e-Matching dus ook telefonische support. Zeker een pluspunt!

Inschrijven en inloggen e-Matching.nl

Aanmelden bij e-Matching is erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Om je in eerste instantie aan te melden is het slechts nodig om aan te geven wat of je man of vrouw bent en naar wat voor soort partner je op zoek bent. Daarnaast vragen ze om een nickname, een e-mailadres en je naam. Aanmelding op e-Matching is gratis. Zodra je aanmelding is voltooid wordt er aan je gevraagd je profiel verder in te vullen. Hier kun je aangeven waar je naar op zoek bent en waar een date voor jou aan moet voldoen. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld kinderen, opleidingsniveau, of hij of zij wel of niet rookt en woonplaats.

Nadat jij je zoekprofiel volledig hebt ingevuld, dien je nog je eigen profiel in te vullen. Er worden een dertigtal dingen over jezelf gevraagd, waaronder je opleidingsniveau, je inkomen, je burgerlijke staat, of je een kinderwens hebt etcetera. Je bent wel verplicht alles in te vullen, je wachtwoord wordt namelijk pas verzonden nadat je de inschrijving hebt afgerond. Het voordeel hiervan is, dat iedereen beschikt over een volledig ingevuld profiel. Het verbetert de kwaliteit van de matches en dit is iets waarmee e-Matching zich onderscheid van andere datingsites. We raden ook altijd aan om deze gegevens zo eerlijk en zo volledig mogelijk in te vullen. Op basis hiervan krijg je namelijk matches en partnervoorstellen. Des te beter jouw profiel op orde is, des te beter je matches zullen zijn.

Gebruikt e-Matching

Bij het afronden van je inschrijving ontvang je direct, op basis van de door jou ingevulde criteria een aantal matches in je mailbox. Op de dating site kun je vervolgens ook nog zoeken naar mogelijke dates. De zoekcriteria zijn erg uitgebreid, wat het mogelijk maakt om alleen de resultaten te ontvangen welke jij interessant vindt. Als gratis lid (passief lid) van E-Matching kun je onbeperkt profielen bekijken, het versturen van berichten is echter niet mogelijk. Je kunt alleen reageren op berichtjes welke je ontvangen hebt. Als niet betalend lid ben je dus afhankelijk van degene die een berichtje stuurt naar jou. Indien je zelf contact op wil nemen met iemand, dan dien je een lidmaatschap aan te schaffen.

De profielen op e-Matching zien er goed uit, en zoals eerder aangegeven zijn het allemaal hoger opgeleiden, met een duidelijk en volledig ingevuld profiel. Ook kun je de openbare foto’s zien van ieder lid. Indien iemand je aanspreekt, kun je deze favoriet maken zodat je deze later makkelijk terug kan vinden, je kunt echter ook mensen uitsluiten, zodat deze niet meer naar voren komen in zoekresultaten. e-Matching werkt erg eenvoudig en intuïtief en is erg overzichtelijk. Hiermee is het een fijne datingsite om te gebruiken en een datingsite die haar beloftes maakt. Aanmelden op e-Matching is eenvoudig en neemt niet al te veel tijd in beslag. Bovendien komt de dating website betrouwbaar over en zijn de profiel handmatig gecontroleerd. In conclusie is e-Matching een goede en betrouwbare datingsite.

Gratis aanmelden

Kosten e-Matching.nl

Aanmelden op e-Matching is gratis en geeft je voor een periode van 16 dagen onbeperkt toegang tot de datingsite. Zo kun je e-Matching even uittesten en alle profielen bekijken en de openbare foto’s inzien. Het is met een gratis lidmaatschap niet mogelijk een gesprek te beginnen met iemand, je kunt slechts reageren op een berichtje dat je ontvangen hebt van iemand anders. Wil je wel onbeperkt berichtjes kunnen sturen, dan dien je een betaald lidmaatschap aan te gaan bij e-Matching. De kosten hiervoor zijn als volgt:

 • Per maand €19,95 (maandelijks op te zeggen)
 • 3 maanden € 49,95 (eenmalig)
 • 6 maanden € 79,95 (eenmalig)
 • 12 maanden € 129,95 (eenmalig)

Betaling kan geschieden op gebruikelijke manieren binnen een beveiligde omgeving. Het is mogelijk te betalen via automatische incasso, ideal, creditcard of bankoverschrijving.

e-Matching.nl App

e-Matching beschikt op moment van review niet over een mobiele applicatie, maar wel over een mobiele website. Op de mobiele versie van e-Matching kun je gebruik maken van alle functionaliteiten gebruik maken, welke je op de volledige website hebt. De mobiele site van e-Matching staat open voor iedere gebruiker, hiervoor bijbetalen is dus niet nodig.

Nieuws en kortingen e-Matching.nl

Regelmatig heeft e-Matching kortingsacties voor nieuwe leden zoals een gratis full membership voor 3 dagen. Zie voor de laatste acties en kortingen van e-matching de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven e-Matching.nl

Wanneer je een leuke date hebt gehad en hier iets moois uit voorgekomen is, of wanneer je geen gebruik meer wil maken van e-Matching kun je je eenvoudig uitschrijven. je kunt op elk gewenst moment je account op te zeggen. Om uit te schrijven bij e-Matching moet je wel ingelogd zijn. Vervolgens druk je op de knop “Mijn Profiel” waar een knop aanwezig is om uit te schrijven bij e-matching. De datingsite vraagt om een reden waarom jij je account wilt opzeggen. Na bevestiging is je uitschrijving voltooid. Indien jij jezelf uitschrijft wordt ook direct de (mogelijke) automatische incasso stopgezet. Je abonnement loopt op deze manier nooit langer door. Vervolgens ontvang je per mail een bevestiging dat je uitschrijving is voltooid en je gegevens zijn verwijderd. Eventuele openstaande abonnementsdagen worden niet gerestitueerd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

65 Reviews »

 1. Chris 26 oktober 2017 op 15:05 -

  Op zich is de site fijn in gebruik en ook mooi dat niet-leden wel kunnen reageren. Helaas reageren veel vrouwen helemaal nooit of laten ze midden in een mailwisseling niets meer van zich horen. Ik zie ook veel dezelfde profielen die al jaren erop staan aangezien ik zelf meermaals af en toe erop heb gestaan. Volgens mij is het als man praktisch onmogelijk om er echt een leuk contact aan over te houden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Ed 16 augustus 2017 op 15:07 -

  Het is lastig om een leuke foto van jezelf te vinden, eindelijk kreeg ik een leuke sfeer foto van een vriendin. Zelf netjes de andere personen weggepoetst en een mooie uitsnede gemaakt. Ik kreeg vrij snel een berichtje dat hij was goedgekeurd. Gauw kijken, staat alleen mijn hoofd erop, weg leuke sfeer. De rest van mijn 2 foto’s sta ik duidelijk op (soort pasfoto) ook de eerste foto die je ziet dus. Mailtje gestuurd, er viel niet over te praten. Daarna wat leden opgezocht met dezelfde soort leuke sfeer foto’s die ik had opgestuurd. Die konden er dus wel op… Maar die waren door de keuring gemist…
  Nee hoor, er viel niet over te praten. Beetje vreemd, je zou verwachten dat ze je willen helpen met een leuk profiel, niets is minder waar. Daarna meteen opgezegd. Ze begrijpen niet waar het om draait en hoe lastig het is om een leuke foto van jezelf te vinden. Als je het over niveau hebt…
  Ik ga nu naar een website toe die dat wel begrijpt. Succes iedereen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Henri 1 augustus 2017 op 21:33 -

  Waardeloze site. Pure misleiding door te adverteren met ‘de site voor hoger opgeleiden’,
  Hier zit geen enkele controle op. Ik heb diverse keren bij de redactie aangegeven dat ik nauwelijks hoger opgeleiden aantref op de site. Hun commentaar hierop was dat het niet gaat over de opleiding maar over werk- en denkniveau en dat iemand dat zelf mag bepalen. Niks site voor hoger opgeleiden dus!!!!!!
  Veel profielen met onduidelijke foto’s en teksten vol met taalfouten…..80% is van beroep zzp-er. Ik wist niet dat dat een beroep was?
  Als ik dames aanspreek op hun niveau dienen ze een klacht in bij de redactie en dan wordt ik er nog op aangesproken ook!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Nicole 29 april 2017 op 09:21 -

  Waardeloos, dat E-Matching!! Op dit moment (29 april ’17) heb ik nog 217 partnervoorstellen ongeopend staan. Ik doe niet eens de moeite ze te openen daar de meeste van deze heren allen uit België komen. Het ‘hoger’ opgeleide karakter van deze site klopt ook niet helemaal, heb al een flink aantal productie- en magazijnmedewerkers getroffen. Kortom, als er iets is wat deze site niet doet is het goede partnervoorstellen geven. Jammer van het geld want goedkoop is het ook niet!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Nice guys finish last 17 april 2017 op 17:03 -

  Over twee weken zit mijn betaald lidmaatschap bij Ematching erop en dan stop ik er ook mee. Deze vrijblijvende manier van kennismaking is niet aan mij besteedt. Wat een teleurstelling. Zoals diverse mannen hier al eerder aangaven kan ik alleen maar concluderen dat het merendeel van de vrouwen niet eens het fatsoen heeft om een (standaard) reactie terug te sturen. Dat is ook nog eens gratis voor niet betalende leden. Echter zitten de meeste vrouwen op deze site om hun ego te laten strelen naar mijn gevoel (ja, ik krijg een reactie dus ik ben nog eventueel potentieel relatiemateriaal!!). Tevens hebben velen een wensen, nee, eisen pakket waar mannen aan dienen te voldoen willen ze überhaupt kans maken op een reactie. Zou zeggen: probeer eens zoals in de film Weird Science de droom man te ontwikkelen! Wat “over het paard getilde diva’s” zitten er bij op deze site. Het is precies een afspiegeling van hoe momenteel de maatschappij in elkaar steekt, namelijk ikke ikke ikke en de rest kan… Respectloos ook nog het feit dat dit hoger en wo opgeleide vrouwen betreft. Je kunt je nog zo leuk, spontaan, grappig voor doen, het leidt toch nauwelijks tot enige respons. Het gaat toch voornamelijk om de kop die op de romp zit! Laten we elkaar niet voor de gek houden. En dan kan zo’n “dating coach” advies van Ematching waar je ook nog eens voor mag betalen niet eens het verschil maken. Tenslotte past Ematching ongevraagd censuur toe en gaan ze hier nogal kieskeurig mee om heb ik zelf geconstateerd.

  Nee, ik ben er helemaal klaar mee en ik ga liever op de “ouwe toer” en lekker “live” weer op ontdekkingstocht. Ik beveel Ematching niet aan.

  Pluspunt: duidelijke overzichtelijke site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. ontevreden 11 januari 2017 op 20:55 -

  Uit telling blijkt dat er maar heel weinig vrouwen zijn ingeschreven met een betaald abonnement. Veel vrouwen staan al lange tijd op de site ondanks dat ze, zo blijkt uit navraag, bedolven worden onder de berichten. De reden is dat ze er volslagen onredelijke eisenpakketten op na houden. Eisen zijn prima maar vraag je dan eens af wat je zelf te bieden hebt. Zelfreflectie en creativiteit zijn ver te zoeken. Fatsoen eveneens. Op de meeste berichten volgt nul respons, niet eens een standaard druk op de knop afwijzing. Als arrogante, materialistische en verwende prinsesjes aantrekkingskracht op je uitoefenen dan is deze site wat voor jou. Heb je als man wat in je mars en zoek je een evenwichtige vrouw blijf dan weg bij deze site. De redactie van ematching kenmerkt zich overigens door een vrij willekeurig beleid wat betreft het goedkeuren van profielteksten en foto’s. Controle ontbreekt. Zo had ik een date die aangegeven had te werken maar ze was werkeloos. Of 20 kilo zwaarder. Hier kan de site natuurlijk weinig aan doen, maar dan moeten ze ook niet opscheppen over hun handmatige controle van de profielen. Het enige pluspunt dat ik kan melden is dat gratis leden kunnen reageren op de berichten van betalende leden. Aangezien vrouwen zelden het initiatief nemen en dat ook niet hoeven te doen, is dat vooral bedoeld om meer vrouwen op de site te krijgen, iets wat dus niet gelukt is. Oja hoogopgeleid is maar een relatief begrip. Veel brabbelende psychologen, pedagogen en sociologen.Het lezen van hun profielteksten levert een gegarandeerde erectiestoornis op.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Dinges 4 januari 2017 op 17:27 -

  Ik heb prettige ervaring met Relatieplanet. Ik stuur niet lukraak berichten, en ook alléén als ik kan zien dat iemand daadwerkelijk een beetje actief is op de site. Als iemand bijvoorbeeld al 5 dagen niet ingelogd is geweest neem ik dus geen contact op. Op Relatieplanet werkt dat goed en het scheelt een hoop tijd en ergernis.

  Op E-matching kun je dat niet zien, want dat vindt men van E-matching niet netjes zeggen ze. Echter pas na 16 weken (!) wordt het profiel van inactieve leden onzichtbaar gemaakt. En aangezien ik niet veel zin heb om tegen een muur te lopen lullen heb ik dus nog niemand een berichtje gestuurd…. Dat schiet dus niet op. Vandaar één ster van mij.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Aletta 1 oktober 2016 op 22:07 -

  Ik heb spijt van het bedrag voor 3 maanden dat ik betaald heb: 1 maand was genoeg geweest. De organisatie achter deze site beweert profielen te controleren maar dat gebeurt of niet of heel slordig. Er staan nogal wat teksten van mannen op die vrijwel niets over zichzelf vertellen maar wel een waslijst hebben aan eisen ten aanzien van de vrouw die ze zoeken. Nogal wat mannen missen de zelfkritiek om ondanks het eigen overgewicht wel een slanke vrouw te willen. Tja. Ook staan er veel foto’s tussen die een aanfluiting zijn: onduidelijk of met zonnebril op of bierglas in de hand. Dus dat ook de foto’s worden ‘ goedgekeurd’ voor plaatsing is een lachtertje. Op een persoonlijk bericht krijg je vaak helemaal geen antwoord wat ik ronduit onbeschoft vind. Ik betwijfel bij een flink aantal mannen of zij echt de opleiding en het beroep hebben waar ze zich op voor laten staan, gezien hun povere profielteksten. De site heeft kennelijk moeite om het hoofd boven water te houden want serieus iets doen voor het geld dat je betaalt is er niet bij.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Natascha 24 september 2016 op 13:28 -

  Wat bij betreft absoluut een topper!! Ik heb nog nooit een nepprofiel of nepbericht ontvingen, en ik krijg bijna altijd antwoord als ik op iemand reageer. In het verleden al twee keer een relatie aan overgehouden, en in totaal 3 keer 3 maanden betaald. Dit alles in tegenstelling tot bv de datingsite ‘Alleenstaande vaders’. Daar heb ik héél ander commentaar geleverd. Ik heb vrijwel nooit betaald voor een datingsite, maar Lexa en E-matching zijn simpel en betrouwbaar, is mijn ervaring.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Victor 13 september 2016 op 15:07 -

  Goede matching leuke dames en een erg gemakkelijke site in gebruik. veel site gehad ondertussen maar deze werkt het beste

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »