e-Matching

Britt Meijer 11 januari 2015 64
e-Matching
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

e-Matching is een datingsite speciaal voor hoger opgeleiden. e-Matching is een datingsite die speciaal gemaakt is voor mannen en vrouwen met een HBO of WO opleiding. e-matching is een nette datingsite, die zich richt op singles. Het is dus geen datingsite waar je op zoek kunt naar een affaire. Een profiel aanmaken kan vanaf 18 jaar. Het aanmaken van een e-Matching account is gratis. Met een e-Matching account kun je ook gebruik maken van een handige app voor op smartphone en tablet.

Gratis aanmelden

e-Matching.nl Betrouwbaarheid

e-Matching richt zich op dating voor hoger opgeleiden. Zoals voornoemd wordt er op singles gericht met een HBO of WO opleiding of een hoog denk niveau. Hiermee wordt direct de toon gezet en leden die hierop zijn aangemeld, zijn voornamelijk op zoek naar een serieuze date en relatie. e-Matching is er namelijk alleen voor mensen die een “duurzame relatie” willen en niet voor kortstondige relaties of affaires, aldus de datingsite.

e-Matching is geaccrediteerd met het keurmerk voor  Thuiswinkel Waarborg. Hiermee is de kwaliteit en je privacy gegarandeerd op e-Matching. Ook worden alle profielen op e-Matching handmatig controleert. Er heerst dus een actief beleid tegen nep profielen en mogelijke internet criminelen. Bovedien maakt de datingsite gebruik van een beveiligde https verbinding. Dit zorgt er voor dat je gegevens versleuteld verstuurd worden. De verbinding zorgt ervoor dat gegevens die jij aan de datingsite toevertrouwd niet kunnen worden onderschept of kunnen worden misbruikt. Ook beschikt e-Matching over een goede set algemene voorwaarden en een privacy statement. Hierin staat hoe e-Matching met jouw gegevens omgaat. De persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie die je aan de datingsite toevertrouwd worden versleuteld opgeslagen op een beveiligde server. Ook staat er dat de gegevens enkel en alleen worden gebruikt om de ervaring van de gebruiker te optimaliseren en dat persoonlijke gegevens nooit zonder toestemming aan derden worden verstrekt. Op de datingsite staat duidelijk een telefoonnummer vermeld, als een van de weinige datingsites biedt e-Matching dus ook telefonische support. Zeker een pluspunt!

Inschrijven en inloggen e-Matching.nl

Aanmelden bij e-Matching is erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Om je in eerste instantie aan te melden is het slechts nodig om aan te geven wat of je man of vrouw bent en naar wat voor soort partner je op zoek bent. Daarnaast vragen ze om een nickname, een e-mailadres en je naam. Aanmelding op e-Matching is gratis. Zodra je aanmelding is voltooid wordt er aan je gevraagd je profiel verder in te vullen. Hier kun je aangeven waar je naar op zoek bent en waar een date voor jou aan moet voldoen. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld kinderen, opleidingsniveau, of hij of zij wel of niet rookt en woonplaats. Nadat jij je zoekprofiel volledig hebt ingevuld, dien je nog je eigen profiel in te vullen. Er worden een dertigtal dingen over jezelf gevraagd, waaronder je opleidingsniveau, je inkomen, je burgerlijke staat, of je een kinderwens hebt etcetera. Je bent wel verplicht alles in te vullen, je wachtwoord wordt namelijk pas verzonden nadat je de inschrijving hebt afgerond. Het voordeel hiervan is, dat iedereen beschikt over een volledig ingevuld profiel. Het verbetert de kwaliteit van de matches en dit is iets waarmee e-Matching zich onderscheid van andere datingsites. We raden ook altijd aan om deze gegevens zo eerlijk en zo volledig mogelijk in te vullen. Op basis hiervan krijg je namelijk matches en partnervoorstellen. Des te beter jouw profiel op orde is, des te beter je matches zullen zijn.

Bij het afronden van je inschrijving ontvang je direct, op basis van de door jou ingevulde criteria een aantal matches in je mailbox. Op de dating site kun je vervolgens ook nog zoeken naar mogelijke dates. De zoekcriteria zijn erg uitgebreid, wat het mogelijk maakt om alleen de resultaten te ontvangen welke jij interessant vindt. Als gratis lid (passief lid) van E-Matching kun je onbeperkt profielen bekijken, het versturen van berichten is echter niet mogelijk. Je kunt alleen reageren op berichtjes welke je ontvangen hebt. Als niet betalend lid ben je dus afhankelijk van degene die een berichtje stuurt naar jou. Indien je zelf contact op wil nemen met iemand, dan dien je een lidmaatschap aan te schaffen.

De profielen op e-Matching zien er goed uit, en zoals eerder aangegeven zijn het allemaal hoger opgeleiden, met een duidelijk en volledig ingevuld profiel. Ook kun je de openbare foto’s zien van ieder lid. Indien iemand je aanspreekt, kun je deze favoriet maken zodat je deze later makkelijk terug kan vinden, je kunt echter ook mensen uitsluiten, zodat deze niet meer naar voren komen in zoekresultaten. e-Matching werkt erg eenvoudig en intuïtief en is erg overzichtelijk. Hiermee is het een fijne datingsite om te gebruiken en een datingsite die haar beloftes maakt. Aanmelden op e-Matching is eenvoudig en neemt niet al te veel tijd in beslag. Bovendien komt de dating website betrouwbaar over en zijn de profiel handmatig gecontroleerd. In conclusie is e-Matching een goede en betrouwbare datingsite.

Gratis aanmelden

Kosten e-Matching.nl

Aanmelden op e-Matching is gratis en geeft je voor een periode van 16 dagen onbeperkt toegang tot de datingsite. Zo kun je e-Matching even uittesten en alle profielen bekijken en de openbare foto’s inzien. Het is met een gratis lidmaatschap niet mogelijk een gesprek te beginnen met iemand, je kunt slechts reageren op een berichtje dat je ontvangen hebt van iemand anders. Wil je wel onbeperkt berichtjes kunnen sturen, dan dien je een betaald lidmaatschap aan te gaan bij e-Matching. De kosten hiervoor zijn als volgt:

 • Per maand €19,95 (maandelijks op te zeggen)
 • 3 maanden € 49,95 (eenmalig)
 • 6 maanden € 79,95 (eenmalig)
 • 12 maanden € 129,95 (eenmalig)

Betaling kan geschieden op gebruikelijke manieren binnen een beveiligde omgeving. Het is mogelijk te betalen via automatische incasso, ideal, creditcard of bankoverschrijving.

e-Matching.nl App

e-Matching beschikt op moment van review niet over een mobiele applicatie, maar wel over een mobiele website. Op de mobiele versie van e-Matching kun je gebruik maken van alle functionaliteiten gebruik maken, welke je op de volledige website hebt. De mobiele site van e-Matching staat open voor iedere gebruiker, hiervoor bijbetalen is dus niet nodig.

Nieuws en kortingen e-Matching.nl

Regelmatig heeft e-Matching kortingsacties voor nieuwe leden zoals een gratis full membership voor 3 dagen. Zie voor de laatste acties en kortingen van e-matching de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven e-Matching.nl

Wanneer je een leuke date hebt gehad en hier iets moois uit voorgekomen is, of wanneer je geen gebruik meer wil maken van e-Matching kun je je eenvoudig uitschrijven. je kunt op elk gewenst moment je account op te zeggen. Om uit te schrijven bij e-Matching moet je wel ingelogd zijn. Vervolgens druk je op de knop “Mijn Profiel” waar een knop aanwezig is om uit te schrijven bij e-matching. De datingsite vraagt om een reden waarom jij je account wilt opzeggen. Na bevestiging is je uitschrijving voltooid. Indien jij jezelf uitschrijft wordt ook direct de (mogelijke) automatische incasso stopgezet. Je abonnement loopt op deze manier nooit langer door. Vervolgens ontvang je per mail een bevestiging dat je uitschrijving is voltooid en je gegevens zijn verwijderd. Eventuele openstaande abonnementsdagen worden niet gerestitueerd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

64 Reviews »

 1. harry 21 augustus 2016 op 08:51 -

  Zit er een dag op nu. Een verademing. Ik ben geen nepprofiel tegengekomen. Veel HBO. redelijk veel WO. In vergelijking met andere grote sites wel steriel. Iedereen schrijft zeer bedekt over zijn of haar intiemste verlangens. Zo ze er al over beginnen in hun ad.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Rob 20 augustus 2016 op 10:43 -

  Van alle datingsites toch wel de prettigste. Parship zie je geen foto’s in het begin ,lastig zoeken en daardoor ook een drempel. En bij lexa verdrink je ook in een aanbod waar het dan weer erg afwachten is of je verder goed kunt levellen.

  Hier gelukkig niet en ook een meer dan gemiddeld serieus aanbod aan leuke vrijgezellen.

  Ben een tijd onder de pannen geweest en natuurlijk kan je ook iemand op tinder of op het sportveld tegenkomen, maar in verleden op ematching meer dan gemiddeld leuke mensen gevonden.

  Zou me hier zo weer inschrijven.
  (man, 39jr, WO)

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Els 10 augustus 2016 op 17:38 -

  Als je serieus opzoek bent naar een relatie werkt deze website prima. Wel wat aan de dure kant, maar je moet er ook wel wat voor over hebben.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Rita 25 juli 2016 op 12:47 -

  Prima datingsite om nieuwe mensen te leren kennen. Vindt het alleen een beetje tegenvallen hoeveel actieve leden er daadwerkelijk zijn.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. V. 28 juni 2016 op 17:26 -

  Erg goede datingsite. Kwalitatief een stuk beter dan de andere grote datingsites, waar ik op gezeten heb. Echt een aanrader. Ook een goed matchingsysteem!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Bram 23 mei 2016 op 13:20 -

  Ik ben erg blij dat ik ematching heb geprobeerd. Ik heb echt een hele leuke vrouw leren kennen. we zijn nog steeds heel leuk samen. dus ja er zijn wel successen bij online daten!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Claire 20 mei 2016 op 23:20 -

  E-matching is echt een goede datingsite voor hoger opgeleiden, Vrij strenge selectie en een goede man vrouw verhouding. De kwaliteit van de matches is goed, ik vond dat ik veel mannen kreeg die goed aansloten bij mij voorkeuren.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Marianne 26 april 2016 op 15:22 -

  Niet zo intellectueel als je van ze zou mogen verwachten. Vooral op het gebied van matches vinden zijn ze wat mij betreft nogal ondermaats bezig. Er zou best een wat betere formule geschreven mogen worden dan enkel op basis van een simpele vragenlijst en mogelijk nog wat persoonlijke gegevens. Er valt veel meer uit te halen. Als het een datingsite voor hoger opgeleiden is, maak er dan ook een hoogwaardig systeem van E-Matching! Good luck with that!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. H.Hondje 28 maart 2016 op 10:28 -

  Als je 20 euro per maand aan elke gebruiker wilt vragen adn zul je toch echt met meer moeten komen dan deze onzin site hoor. Weinig leden, weinig activiteit, volgens mij zit hier niet echt een team achter dat actief met de site bezig is.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Frenk B 24 januari 2016 op 18:32 -

  Men zegt hoger opgeleiden, maar dat is niet bepaald te merken als je op de datingsite zit. Veel gewoon lager opgeleiden en dat viel wel een beetje tegen. Verder ziet het er allemaal goed uit en heb verder ook niets te klagen. Maar toch zouden ze er iets aan moeten doen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »