e-Matching

Britt Meijer 11 januari 2015 73
e-Matching
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

e-Matching is een datingsite speciaal voor hoger opgeleiden. e-Matching is een datingsite die speciaal gemaakt is voor mannen en vrouwen met een HBO of WO opleiding. e-matching is een nette datingsite, die zich richt op singles. Het is dus geen datingsite waar je op zoek kunt naar een affaire. Een profiel aanmaken kan vanaf 18 jaar. Het aanmaken van een e-Matching account is gratis. Met een e-Matching account kun je ook gebruik maken van een handige app voor op smartphone en tablet.

Gratis aanmelden

e-Matching.nl Betrouwbaarheid

e-Matching richt zich op dating voor hoger opgeleiden. Zoals voornoemd wordt er op singles gericht met een HBO of WO opleiding of een hoog denk niveau. Hiermee wordt direct de toon gezet en leden die hierop zijn aangemeld, zijn voornamelijk op zoek naar een serieuze date en relatie. e-Matching is er namelijk alleen voor mensen die een “duurzame relatie” willen en niet voor kortstondige relaties of affaires, aldus de datingsite.  e-Matching is geaccrediteerd met het keurmerk voor  Thuiswinkel Waarborg. Hiermee is de kwaliteit en je privacy gegarandeerd op e-Matching. Ook worden alle profielen op e-Matching handmatig controleert. Er heerst dus een actief beleid tegen nep profielen en mogelijke internet criminelen.

Bovendien maakt de datingsite gebruik van een beveiligde https verbinding. Dit zorgt er voor dat je gegevens versleuteld verstuurd worden. De verbinding zorgt ervoor dat gegevens die jij aan de datingsite toevertrouwd niet kunnen worden onderschept of kunnen worden misbruikt. Ook beschikt e-Matching over een goede set algemene voorwaarden en een privacy statement. Hierin staat hoe e-Matching met jouw gegevens omgaat. De persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie die je aan de datingsite toevertrouwd worden versleuteld opgeslagen op een beveiligde server. Ook staat er dat de gegevens enkel en alleen worden gebruikt om de ervaring van de gebruiker te optimaliseren en dat persoonlijke gegevens nooit zonder toestemming aan derden worden verstrekt. Op de datingsite staat duidelijk een telefoonnummer vermeld, als een van de weinige datingsites biedt e-Matching dus ook telefonische support. Zeker een pluspunt!

Inschrijven en inloggen e-Matching.nl

Aanmelden bij e-Matching is erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Om je in eerste instantie aan te melden is het slechts nodig om aan te geven wat of je man of vrouw bent en naar wat voor soort partner je op zoek bent. Daarnaast vragen ze om een nickname, een e-mailadres en je naam. Aanmelding op e-Matching is gratis. Zodra je aanmelding is voltooid wordt er aan je gevraagd je profiel verder in te vullen. Hier kun je aangeven waar je naar op zoek bent en waar een date voor jou aan moet voldoen. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld kinderen, opleidingsniveau, of hij of zij wel of niet rookt en woonplaats.

Nadat jij je zoekprofiel volledig hebt ingevuld, dien je nog je eigen profiel in te vullen. Er worden een dertigtal dingen over jezelf gevraagd, waaronder je opleidingsniveau, je inkomen, je burgerlijke staat, of je een kinderwens hebt etcetera. Je bent wel verplicht alles in te vullen, je wachtwoord wordt namelijk pas verzonden nadat je de inschrijving hebt afgerond. Het voordeel hiervan is, dat iedereen beschikt over een volledig ingevuld profiel. Het verbetert de kwaliteit van de matches en dit is iets waarmee e-Matching zich onderscheid van andere datingsites. We raden ook altijd aan om deze gegevens zo eerlijk en zo volledig mogelijk in te vullen. Op basis hiervan krijg je namelijk matches en partnervoorstellen. Des te beter jouw profiel op orde is, des te beter je matches zullen zijn.

Gebruikt e-Matching

Bij het afronden van je inschrijving ontvang je direct, op basis van de door jou ingevulde criteria een aantal matches in je mailbox. Op de dating site kun je vervolgens ook nog zoeken naar mogelijke dates. De zoekcriteria zijn erg uitgebreid, wat het mogelijk maakt om alleen de resultaten te ontvangen welke jij interessant vindt. Als gratis lid (passief lid) van E-Matching kun je onbeperkt profielen bekijken, het versturen van berichten is echter niet mogelijk. Je kunt alleen reageren op berichtjes welke je ontvangen hebt. Als niet betalend lid ben je dus afhankelijk van degene die een berichtje stuurt naar jou. Indien je zelf contact op wil nemen met iemand, dan dien je een lidmaatschap aan te schaffen.

De profielen op e-Matching zien er goed uit, en zoals eerder aangegeven zijn het allemaal hoger opgeleiden, met een duidelijk en volledig ingevuld profiel. Ook kun je de openbare foto’s zien van ieder lid. Indien iemand je aanspreekt, kun je deze favoriet maken zodat je deze later makkelijk terug kan vinden, je kunt echter ook mensen uitsluiten, zodat deze niet meer naar voren komen in zoekresultaten. e-Matching werkt erg eenvoudig en intuïtief en is erg overzichtelijk. Hiermee is het een fijne datingsite om te gebruiken en een datingsite die haar beloftes maakt. Aanmelden op e-Matching is eenvoudig en neemt niet al te veel tijd in beslag. Bovendien komt de dating website betrouwbaar over en zijn de profiel handmatig gecontroleerd. In conclusie is e-Matching een goede en betrouwbare datingsite.

Gratis aanmelden

Kosten e-Matching.nl

Aanmelden op e-Matching is gratis en geeft je voor een periode van 16 dagen onbeperkt toegang tot de datingsite. Zo kun je e-Matching even uittesten en alle profielen bekijken en de openbare foto’s inzien. Het is met een gratis lidmaatschap niet mogelijk een gesprek te beginnen met iemand, je kunt slechts reageren op een berichtje dat je ontvangen hebt van iemand anders. Wil je wel onbeperkt berichtjes kunnen sturen, dan dien je een betaald lidmaatschap aan te gaan bij e-Matching. De kosten hiervoor zijn als volgt:

 • Per maand €19,95 (maandelijks op te zeggen)
 • 3 maanden € 49,95 (eenmalig)
 • 6 maanden € 79,95 (eenmalig)
 • 12 maanden € 129,95 (eenmalig)

Betaling kan geschieden op gebruikelijke manieren binnen een beveiligde omgeving. Het is mogelijk te betalen via automatische incasso, ideal, creditcard of bankoverschrijving.

e-Matching.nl App

e-Matching beschikt op moment van review niet over een mobiele applicatie, maar wel over een mobiele website. Op de mobiele versie van e-Matching kun je gebruik maken van alle functionaliteiten gebruik maken, welke je op de volledige website hebt. De mobiele site van e-Matching staat open voor iedere gebruiker, hiervoor bijbetalen is dus niet nodig.

Nieuws en kortingen e-Matching.nl

Regelmatig heeft e-Matching kortingsacties voor nieuwe leden zoals een gratis full membership voor 3 dagen. Zie voor de laatste acties en kortingen van e-matching de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven e-Matching.nl

Wanneer je een leuke date hebt gehad en hier iets moois uit voorgekomen is, of wanneer je geen gebruik meer wil maken van e-Matching kun je je eenvoudig uitschrijven. je kunt op elk gewenst moment je account op te zeggen. Om uit te schrijven bij e-Matching moet je wel ingelogd zijn. Vervolgens druk je op de knop “Mijn Profiel” waar een knop aanwezig is om uit te schrijven bij e-matching. De datingsite vraagt om een reden waarom jij je account wilt opzeggen. Na bevestiging is je uitschrijving voltooid. Indien jij jezelf uitschrijft wordt ook direct de (mogelijke) automatische incasso stopgezet. Je abonnement loopt op deze manier nooit langer door. Vervolgens ontvang je per mail een bevestiging dat je uitschrijving is voltooid en je gegevens zijn verwijderd. Eventuele openstaande abonnementsdagen worden niet gerestitueerd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

73 Reviews »

 1. dumolin 30 juni 2015 op 08:40 -

  goede datingsite. Gratis uitproberen en goede matching met leuke vrouwen. Love this!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. 00937 17 juni 2015 op 22:42 -

  Ik heb het een maand geprobeerd op aanraden van een vriend. Ik vond het leuk, maar niet echt spetterend. Ik heb wel wat leuke dates gehad maar het was gewoon niks voor mij. De datingsite werkt heel goed.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Bart 11 juni 2015 op 18:32 -

  Geen spam of nep profielen hier. Maar wel duur als je net als ik met tussenpoze wilt daten. Goede datingsite Veel te duur

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Voorthuizen 3 juni 2015 op 15:12 -

  Ik ben overgestapt van badoo naar e-matching en ik ben een hele stap voorwaarts gegaan. De kwaliteit van leden is gewoon veel hoger en je merkt dat aan alles. Ik krijg nu meer matches en de afspraakjes die ik plan zijn ook nog eens veel leuker. HEt moet bij je passen maar dit is wel waar ik naar op zoek ben. E-matching is een makkelijke site en faciliteert de afspraakjes goed.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Joey 26 mei 2015 op 23:30 -

  Ik vind het fijn dat je hier vooruit kunt betalen en er dan ook vanaf bent. Je zit niet aan een maandelijks abonnement vast. Dat heeft me veel geld gekost op lexa.nl. Daar doe ik niet meer aan mee. Overigens prima leden hier.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Sterre k. 15 mei 2015 op 17:37 -

  Goede datingsite. Ik had in het begin wat problemen omdat ik mijn profiel niet volledig kon invullen. Na contact met de klantenservice is dit snel opgelost. Ze doen het goed en ik heb veel contact met dates!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Max 9 mei 2015 op 22:28 -

  Ik heb dit voor het eerst geprobeerd en ik ben uitermate tevreden over de faciliteiten. Je betaalt ervoor, maar je krijgt wel waar voor je geld!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Daisy van Velden 17 april 2015 op 08:36 -

  Geweldig. Wat een spanning. Het lijkt wel of ik terug ga naar mijn studenten tijd van toen ik nog in Rotterdam woonde. Goed ook dat je niet allemaal van die simpele mensen tegen komt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Robin 12 april 2015 op 10:30 -

  Zenuwachtig jongen, voor de eerste date!! Maar was echt leuk. Ik kan dit iedereen aanraden!!!!!!! Super

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Miranda Kappers 7 april 2015 op 17:58 -

  Wel fijn dat je hier mensen treft van niveau. Eerst was mijn profiel niet op orde en kreeg ik rare connecties. Maar nu is het aangepast en merk ik dat het beter wordt. Ik kan het iedereen adviseren.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »