EliteDating

Britt Meijer 12 maart 2018 31
EliteDating
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

EliteDating is een relatiebemiddelaar speciaal voor hoger opgeleiden en dus voor mensen die hoge eisen aan een datingsite stellen. De datingsite richt zich op singles met een HBO of WO opleiding. Bovendien richt zij zich voornamelijk op hetero singles welke opzoek zijn naar een serieuze relatie. Voor kortstondige affaires kun je hier dus beter niet terecht. Elite Dating is een van de weinige datingsites welke meer vrouwen heeft dan mannen, 52% is namelijk vrouw en 48% man.

Een belangrijk punt waarom EliteDating een goede datingsite is haar matching-principe. De datingsite werkt op basis van individuele matching-voorstellen.  Je wordt hier dus aan elkaar gekoppeld op basis van door jou opgegeven voorkeuren en je persoonlijkheid. Dit is een datingsite voor alle leeftijden en iedereen is dus welkom hier.
Iedereen boven de 18 kan zich inschrijven bij EliteDating. De meeste leden van de datingsite zijn echter wat ouder, aangezien je een opleiding afgerond dient te hebben.  EliteDating maakt deel uit van een internationaal netwerk van datingsites met o.a. eDarling. Zij heeft dus veel kennis op het gebied van online dating. Ook beschikt EliteDating over een app zodat je altijd op zoek kan naar jouw date.

Gratis aanmelden

EliteDating Betrouwbaarheid

EliteDating is een internationale datingsite en in Nederland ook een erg grote datingsite. Elite dating heeft dan ook meerdere keurmerken in haar bezit. Dit komt de betrouwbaarheid van de datingsite erg ten goede. EliteDating is onder andere in het bezit van het thuiswinkelwaarborg. Dit betekent dat het een betrouwbare datingsite is en geeft met name aan dat er veilig met je persoonlijke gegevens wordt omgegaan.  Misschien nog wel belangrijker is dat Elite Dating je garandeert dat alle profielen echt zijn. Ze worden allemaal handmatig gecontroleerd. Zo weet je dat je met een echte man of vrouw aan het chatten bent, en je niet voor het lapje gehouden wordt. Dat de betrouwbaarheid ook door andere onderschreven wordt kunnen we zien aan het feit dat EliteDating genomineerd was voor de datingsite van het jaar was in 2013.

Zoals eerder al genoemd is Elite Dating een datingwebsite waar je werkt met een persoonlijkheidstest. Voordat je aan de slag kan zul je dus eerst de persoonlijkheidstest in moeten vullen. Het invullen van deze test kost je ongeveer 15 minuten.  Zodra je hem helemaal hebt ingevuld krijg je direct een aantal persoonlijke matches. Je kunt dan de profielen bekijken van jouw matches. Op de profielpagina kun je onder andere de gegevens vinden welke je ingevuld hebt tijdens de persoonlijkheidstest. Hierdoor kun je heel snel en eenvoudig zien wat voor persoon iemand is en of deze dus daadwerkelijk bij jou past. Denk je dat je iemand interessant of leuk vindt? dan kun je deze snel toevoegen aan je favorieten zodat je deze later weer terug kan vinden.

Gebruik EliteDating

Een gemis bij Elite Dating is dat er geen zoekfunctie is. Dit betekent dat je alleen in contact komt met de matches welke je krijgt van de datingsite. Zoals genoemd krijg je die op basis van de persoonlijkheidstest. Het is dus erg belangrijk dat je die goed invult. Anders zul je bij elitedating een personen tegen komen die goed bij je passen. Je ontvangt wel regelmatig nieuwe matches, het is dus niet zo dat je in een keer wordt gematched met alle leden van de de datingsite. Dit is natuurlijk een nadeel omdat het systeem misschien wel 1 match zou weg kunnen laten, wat liefde op het eerste gezicht zou kunnen zijn. Een voordeel is dat je alleen interessante profielen voorgeschoteld krijgt en dat scheelt jou een hoop tijd.

Voor mensen die deze matches niet voldoende vinden bestaat er de mogelijkheid om een premium lidmaatschap aan te schaffen. Hiermee ontvang je meer matches en is het mogelijk om te zoeken. Ook kun je hiermee onbeperkt berichten versturen. Iets wat met een gratis lidmaatschap beperkt is. Ook het aantal profielen wat je in kan zien met een gratis lidmaatschap is beperkt.

EliteDating is een erg fijne datingsite die betrouwbaar over komt en erg fijn werkt. Zij is er voor mensen die serieus opzoek zijn naar een relatie en daar ook tijd in willen steken. Het kost wat tijd je om te aan te melden en de persoonlijkheidstest in te vullen, maar dan ontvang je ook de beste matches.

Gratis aanmelden

Inschrijven en inloggen EliteDating

Aanmelden bij EliteDating is helemaal gratis, zo kun je het dus makkelijk proberen. Je ontvangt dan een basislidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je de profielen van je matches bekijken, glimlachen of flirts versturen, je mag 5 vragen versturen aan je matches, profielen liken, een fotoaanvraag versturen en 1 berichtje verzenden. Echt chatten kun je dus niet en je zult iemand niet goed leren kennen. Wel geeft het je een goed beeld van de datingsite en of die bij je past. Zo kun je Elitedating toch even uitproberen voordat je een lidmaatschap aanschaft. Wil je meer berichten versturen, dan zul je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. Met het premium lidmaatschap kun je onbeperkt berichten versturen, foto’s bekijken, bekijken wie je profiel heeft bekeken, wordt je profiel vaker getoond, kun je de mobiele app gebruiken, heb je een geverifieerd profiel, ontvang je een leesbevestiging en ontvang je een diepgaande persoonlijkheidstest.

Kosten EliteDating

Een Premium lidmaatschap bij EliteDating kost:

1 maand €89,90;
3 maanden €49,90 per maand;
6 maanden €29,90 per maand;
12 maanden €24,90 per maand.

Betaling kan via alle mogelijk bekende betaalmiddelen, zoals PayPal, creditcard en Ideal. Helaas is een maandelijks betaling niet mogelijk, het volledige bedrag dient vooraf te worden voldaan.

EliteDating App

EliteDating heeft een mobiele app. Deze is alleen beschikbaar voor betalende leden. Je moet dus een Premium lidmaatschap hebben van EliteDating wil je hier gebruik van kunnen maken. De app van EliteDating is beschikbaar voor iOS en Android. Voor iOS zijn er zelfs 2 versies eentje voor iPhone en een voor iPad. Met de app kun je foto’s uploaden, matches bekijken en berichtjes versturen.

Nieuws en kortingen EliteDating

Regelmatig heeft EliteDating aanbiedingen en kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven EliteDating

Uitschrijven bij EliteDating gaat erg eenvoudig. Je geeft een reden op waarom je je afmeld en vervolgens vul je je email adres en wachtwoord in. Met een simpele druk op de knop ben je uitschreven bij EliteDating. Eerder matches en berichten worden niet bewaard en meteen na je uitschrijving verwijderd. Houd er rekening mee dat abonnement automatisch verlengd worden, tenzij je 7 dagen van tevoren opzegt.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

31 Reviews »

 1. Marcel 1 februari 2019 op 14:54 -

  Wat een slechte site. Er worden enkel voorstellen gedaan, maar niet gekeken naar je profiel en wensen. En de voorstellen hebben geen eens foto’s.
  Een tijdje heb ik feedback gegeven waarom ik iemand verwijder, zoals te ver, geen foto’s etc. Er volgt dan een bericht dat ze de criteria verbeteren. Maar dat gebeurt niet.
  In het begin had ik nog aardige voorstellen, maar nu ben ik enkel bezig met het verwijderen van voorstellen zonder foto’s.

  Zonde van het geld.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Nicoled 30 januari 2019 op 13:58 -

  Ik ben net een maand lid van elite dating. Hiervoor baseerde ik me op de positieve reviews op enkele beoordelingssites. Om dat ik, na enkele weken al merkte dat in praktijk weinig of niets klopte van de beloften en aanbevelingen, keek ik opnieuw en vond reviews van (ex) gebruikers.
  Bijna allemaal commentaren gelijk aan mijn ervaringen.
  Eerste week partnervoorstellen, waarvan weinig passend door veel te ver, geen profielfoto’s, weinig of niet ingevulde profielen. De laatste twee weken nauwelijks bezoekers op mijn profiel, de meeste mannen waar ik toch contact mee zocht, reageerden niet, logisch als ze niets eens mijn profiel kunnen bezoeken.nee, er schort duidelijk iets aan deze site
  Ik heb naar elite gereageerd, ze mailen terug, dat wel maar er verandert niets.
  De laatste dagen bijna alleen profielen zonder tekst en foto s.
  Normaal plaats ik geen negatieve reviews, maar ik hoop zo bij te dragen dat andere mensen niet dezelfde fout maken als ik. Enkel afgaan op reclame en beoordelingssites…… lees vooral de reviews van gebruikers, helaas het klopt allemaal.
  Er klopt totaal niets van waar elite dating voor zou staan.
  Dus mensen, niet doen. Triest maar het is zo
  Mvg
  ND

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. J 12 januari 2019 op 12:13 -

  Slechte en weinige voorstellen waarvan maar 20% met foto, veel nepaccounts of 9/10 vrouwen hebben geen fatsoen om iets terug te zeggen. Jammer dit… Zijn er überhaupt goede datingsite?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Servaas 19 mei 2018 op 15:25 -

  Slechte dating site.
  Doen niet wat ze beloven op hun site.
  ‘ Iedere dag 20 nieuwe voorstellen’.
  De 1e week 10-15 profielen, de weken daarna
  nog maar een enkele melding/profiel per week.
  Klacht ingediend.
  Antwoord: het ligt aan mijn wensen. Probleem werd bij mij neergelegd.
  Reactie teruggestuurd dat Elite Dating niet voldoet aan haar eigen criteria en vroeg voor de resterende periode mijn geld terug. Je begrijpt het, niet dus.
  Geld in het water gegooid.
  Eens kijken wat de AC&M van deze site vindt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Troeltje 28 april 2018 op 21:52 -

  In een opwelling meteen een half jaar genomen, nu 3 maanden verder,maar totaal geen echte matches. Gewoon wat nieuwe mannen in je postvakje. Nog niet 1 gesprek gevoerd. En waar de naam voor staat? Geen idee. Geen hoger opgeleide mensen iig.
  Totaal niet mijn type man zit daar.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Teleurgestelde klant 15 april 2018 op 12:29 -

  Niet aan beginnen! Een slechte site zonder zoekmogelijkheden. De partnervoorstellen sluiten NIET aan bij je zoekcriteria. Zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de voorstellen komt niet overeen met de beloftes op de site. Je bent (te) afhankelijk van EliteDating en kunt zelf nauwelijks initiatief nemen.

  Schrijf je niet in en zoek verder, er zijn veel betere sites!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. E. Vanzomeren 1 februari 2018 op 06:48 -

  Wat een geldverspilling!! Veel te duur!! En je kan pas een week voordat je abonnement afloopt aangeven dat je niet automatisch verlengt wil hebben! Pure oplichterij.
  De partnervoorstellen slaan ook nergens op: voor hogeropgeleiden is het niet, veel vrachtwagenchauffeurs etc. En je krijgt maar een paar voorstellen per dag.
  Echt af te raden deze site!!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. k. jansen 3 november 2017 op 01:52 -

  Slechte site , daar ik veel dates kreeg met lagere opleiding en totaal geen profiel wat bij mij past. Ook veel vrachtwagen chauffeurs van Relatieplanet ???? Tijd voor progamma Kassa ?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. k. jansen 3 november 2017 op 01:48 -

  Dit is niet een site voor hoogopgeleiden, heb veel dezelfde mannen gezien die lager geschoold zijn en ook op relatieplanet stonden. Ook de aangeboden profielen waren totaal ongeschikt. heel vreemd, misschien iets voor het progamma Kassa ?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Joop 20 september 2017 op 13:03 -

  Uitermate slechte ervaringen. Vrijwel geen partnervoorstellen en als ik ze al krijg dan is het van totaal niet aansluitende profielen. Ik heb gevraagd om restitutie, maar de dame verschool zich achter het feit dat ik 6 dagen te laat was met mijn klacht waardoor ik er nu nog bijna een half jaar aan vast zit.

  Wat mij betreft een zakkenvullende ballentent! Oplichters!

  Sites als deze zouden verboden moeten worden.

  Doe het NIET!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »