EliteDating

Britt Meijer 12 maart 2018 25
EliteDating
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

EliteDating is een relatiebemiddelaar speciaal voor hoger opgeleiden en dus voor mensen die hoge eisen aan een datingsite stellen. De datingsite richt zich op singles met een HBO of WO opleiding. Bovendien richt zij zich voornamelijk op hetero singles welke opzoek zijn naar een serieuze relatie. Voor kortstondige affaires kun je hier dus beter niet terecht. Elite Dating is een van de weinige datingsites welke meer vrouwen heeft dan mannen, 52% is namelijk vrouw en 48% man.

Een belangrijk punt waarom EliteDating een goede datingsite is haar matching-principe. De datingsite werkt op basis van individuele matching-voorstellen.  Je wordt hier dus aan elkaar gekoppeld op basis van door jou opgegeven voorkeuren en je persoonlijkheid. Dit is een datingsite voor alle leeftijden en iedereen is dus welkom hier.
Iedereen boven de 18 kan zich inschrijven bij EliteDating. De meeste leden van de datingsite zijn echter wat ouder, aangezien je een opleiding afgerond dient te hebben.  EliteDating maakt deel uit van een internationaal netwerk van datingsites met o.a. eDarling. Zij heeft dus veel kennis op het gebied van online dating. Ook beschikt EliteDating over een app zodat je altijd op zoek kan naar jouw date.

Gratis aanmelden

EliteDating Betrouwbaarheid

EliteDating is een internationale datingsite en in Nederland ook een erg grote datingsite. Elite dating heeft dan ook meerdere keurmerken in haar bezit. Dit komt de betrouwbaarheid van de datingsite erg ten goede. EliteDating is onder andere in het bezit van het thuiswinkelwaarborg. Dit betekent dat het een betrouwbare datingsite is en geeft met name aan dat er veilig met je persoonlijke gegevens wordt omgegaan.  Misschien nog wel belangrijker is dat Elite Dating je garandeert dat alle profielen echt zijn. Ze worden allemaal handmatig gecontroleerd. Zo weet je dat je met een echte man of vrouw aan het chatten bent, en je niet voor het lapje gehouden wordt. Dat de betrouwbaarheid ook door andere onderschreven wordt kunnen we zien aan het feit dat EliteDating genomineerd was voor de datingsite van het jaar was in 2013.

Zoals eerder al genoemd is Elite Dating een datingwebsite waar je werkt met een persoonlijkheidstest. Voordat je aan de slag kan zul je dus eerst de persoonlijkheidstest in moeten vullen. Het invullen van deze test kost je ongeveer 15 minuten.  Zodra je hem helemaal hebt ingevuld krijg je direct een aantal persoonlijke matches. Je kunt dan de profielen bekijken van jouw matches. Op de profielpagina kun je onder andere de gegevens vinden welke je ingevuld hebt tijdens de persoonlijkheidstest. Hierdoor kun je heel snel en eenvoudig zien wat voor persoon iemand is en of deze dus daadwerkelijk bij jou past. Denk je dat je iemand interessant of leuk vindt? dan kun je deze snel toevoegen aan je favorieten zodat je deze later weer terug kan vinden.

Gebruik EliteDating

Een gemis bij Elite Dating is dat er geen zoekfunctie is. Dit betekent dat je alleen in contact komt met de matches welke je krijgt van de datingsite. Zoals genoemd krijg je die op basis van de persoonlijkheidstest. Het is dus erg belangrijk dat je die goed invult. Anders zul je bij elitedating een personen tegen komen die goed bij je passen. Je ontvangt wel regelmatig nieuwe matches, het is dus niet zo dat je in een keer wordt gematched met alle leden van de de datingsite. Dit is natuurlijk een nadeel omdat het systeem misschien wel 1 match zou weg kunnen laten, wat liefde op het eerste gezicht zou kunnen zijn. Een voordeel is dat je alleen interessante profielen voorgeschoteld krijgt en dat scheelt jou een hoop tijd.

Voor mensen die deze matches niet voldoende vinden bestaat er de mogelijkheid om een premium lidmaatschap aan te schaffen. Hiermee ontvang je meer matches en is het mogelijk om te zoeken. Ook kun je hiermee onbeperkt berichten versturen. Iets wat met een gratis lidmaatschap beperkt is. Ook het aantal profielen wat je in kan zien met een gratis lidmaatschap is beperkt.

EliteDating is een erg fijne datingsite die betrouwbaar over komt en erg fijn werkt. Zij is er voor mensen die serieus opzoek zijn naar een relatie en daar ook tijd in willen steken. Het kost wat tijd je om te aan te melden en de persoonlijkheidstest in te vullen, maar dan ontvang je ook de beste matches.

Gratis aanmelden

Inschrijven en inloggen EliteDating

Aanmelden bij EliteDating is helemaal gratis, zo kun je het dus makkelijk proberen. Je ontvangt dan een basislidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je de profielen van je matches bekijken, glimlachen of flirts versturen, je mag 5 vragen versturen aan je matches, profielen liken, een fotoaanvraag versturen en 1 berichtje verzenden. Echt chatten kun je dus niet en je zult iemand niet goed leren kennen. Wel geeft het je een goed beeld van de datingsite en of die bij je past. Zo kun je Elitedating toch even uitproberen voordat je een lidmaatschap aanschaft. Wil je meer berichten versturen, dan zul je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. Met het premium lidmaatschap kun je onbeperkt berichten versturen, foto’s bekijken, bekijken wie je profiel heeft bekeken, wordt je profiel vaker getoond, kun je de mobiele app gebruiken, heb je een geverifieerd profiel, ontvang je een leesbevestiging en ontvang je een diepgaande persoonlijkheidstest.

Kosten EliteDating

Een Premium lidmaatschap bij EliteDating kost:

1 maand €89,90;
3 maanden €49,90 per maand;
6 maanden €29,90 per maand;
12 maanden €24,90 per maand.

Betaling kan via alle mogelijk bekende betaalmiddelen, zoals PayPal, creditcard en Ideal. Helaas is een maandelijks betaling niet mogelijk, het volledige bedrag dient vooraf te worden voldaan.

EliteDating App

EliteDating heeft een mobiele app. Deze is alleen beschikbaar voor betalende leden. Je moet dus een Premium lidmaatschap hebben van EliteDating wil je hier gebruik van kunnen maken. De app van EliteDating is beschikbaar voor iOS en Android. Voor iOS zijn er zelfs 2 versies eentje voor iPhone en een voor iPad. Met de app kun je foto’s uploaden, matches bekijken en berichtjes versturen.

Nieuws en kortingen EliteDating

Regelmatig heeft EliteDating aanbiedingen en kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven EliteDating

Uitschrijven bij EliteDating gaat erg eenvoudig. Je geeft een reden op waarom je je afmeld en vervolgens vul je je email adres en wachtwoord in. Met een simpele druk op de knop ben je uitschreven bij EliteDating. Eerder matches en berichten worden niet bewaard en meteen na je uitschrijving verwijderd. Houd er rekening mee dat abonnement automatisch verlengd worden, tenzij je 7 dagen van tevoren opzegt.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

25 Reviews »

 1. Q. 17 oktober 2016 op 15:58 -

  Duur, maar wel erg goed!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. janwillem 5 oktober 2016 op 18:57 -

  Leuke site genoeg aanbod en prima prijs!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Lilian 15 september 2016 op 17:58 -

  Net een week aangemeld en al zoveel leuke mannen leren kennen. Niet normaal dit, ik ga hier echt wel een mooie man vinden!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Mark 9 september 2016 op 15:51 -

  Prijzen voor 1 maand zijn erg hoog maar als je serieus wat langer aan de slag wil dan valt het allemaal wel mee. Wel erg veel leden en dus ook veel matches. Voor mij gaat het tot nu toe allemaal erg voorspoedig.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Richard 31 augustus 2016 op 23:17 -

  Voor de serieuze mensen die opzoek zijn naar een relatie kunnen hier echt goed date. Kosten voor 1 maand zijn absurd hoog. Maar als je echt serieus wilt gaan daten dan lukt dat toch niet in een maand, dus dan valt het ineens wel weer mee.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. vivian 26 augustus 2016 op 21:11 -

  Fijne site waar je leuke mensen tegen komt voor chat of meer. Wel zelf wat tijd en moeite in stoppen het is geen tinder ofzo

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Emma 21 augustus 2016 op 16:12 -

  Echt een goede verandering. Sinds edarling naar ematching is gegaan werkt alles echt veel beter. veel leuke matches en leuke mannen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Herman 8 augustus 2016 op 18:29 -

  Sinds elitedating vernieuwd is van eDarling is de kwaliteit echt stukken verbeterd en werk de site veel beter dan voorheen. ik ben dus erg blij met de verbeteringen die ze doorgevoerd hebben. Zo vind je nu veel makkelijker een leuke match!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. titia 30 juni 2016 op 09:41 -

  erg tevreden over de nieuwe edarling. was eerst lid van edarling nu elitedating en alles ziet er sindsdien echt heel mooi uit en het was al een hele fijne datingsite!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Charlotte 11 mei 2016 op 15:53 -

  Is er nu nog steeds geen app beschikbaar van Elitedating? Ik kan m nergens vinden in de app store en eigenlijk vind ik het echt niet kunnen dat die app er niet is. Hoe wil je nu anno 2016 een datingsite zonder app hebben? Weet iemand of deze op korte termijn nog komt anders schrijf ik me direct uit.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »