EliteDating

Britt Meijer 12 maart 2018 29
EliteDating
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

EliteDating is een relatiebemiddelaar speciaal voor hoger opgeleiden en dus voor mensen die hoge eisen aan een datingsite stellen. De datingsite richt zich op singles met een HBO of WO opleiding. Bovendien richt zij zich voornamelijk op hetero singles welke opzoek zijn naar een serieuze relatie. Voor kortstondige affaires kun je hier dus beter niet terecht. Elite Dating is een van de weinige datingsites welke meer vrouwen heeft dan mannen, 52% is namelijk vrouw en 48% man.

Een belangrijk punt waarom EliteDating een goede datingsite is haar matching-principe. De datingsite werkt op basis van individuele matching-voorstellen.  Je wordt hier dus aan elkaar gekoppeld op basis van door jou opgegeven voorkeuren en je persoonlijkheid. Dit is een datingsite voor alle leeftijden en iedereen is dus welkom hier.
Iedereen boven de 18 kan zich inschrijven bij EliteDating. De meeste leden van de datingsite zijn echter wat ouder, aangezien je een opleiding afgerond dient te hebben.  EliteDating maakt deel uit van een internationaal netwerk van datingsites met o.a. eDarling. Zij heeft dus veel kennis op het gebied van online dating. Ook beschikt EliteDating over een app zodat je altijd op zoek kan naar jouw date.

Gratis aanmelden

EliteDating Betrouwbaarheid

EliteDating is een internationale datingsite en in Nederland ook een erg grote datingsite. Elite dating heeft dan ook meerdere keurmerken in haar bezit. Dit komt de betrouwbaarheid van de datingsite erg ten goede. EliteDating is onder andere in het bezit van het thuiswinkelwaarborg. Dit betekent dat het een betrouwbare datingsite is en geeft met name aan dat er veilig met je persoonlijke gegevens wordt omgegaan.  Misschien nog wel belangrijker is dat Elite Dating je garandeert dat alle profielen echt zijn. Ze worden allemaal handmatig gecontroleerd. Zo weet je dat je met een echte man of vrouw aan het chatten bent, en je niet voor het lapje gehouden wordt. Dat de betrouwbaarheid ook door andere onderschreven wordt kunnen we zien aan het feit dat EliteDating genomineerd was voor de datingsite van het jaar was in 2013.

Zoals eerder al genoemd is Elite Dating een datingwebsite waar je werkt met een persoonlijkheidstest. Voordat je aan de slag kan zul je dus eerst de persoonlijkheidstest in moeten vullen. Het invullen van deze test kost je ongeveer 15 minuten.  Zodra je hem helemaal hebt ingevuld krijg je direct een aantal persoonlijke matches. Je kunt dan de profielen bekijken van jouw matches. Op de profielpagina kun je onder andere de gegevens vinden welke je ingevuld hebt tijdens de persoonlijkheidstest. Hierdoor kun je heel snel en eenvoudig zien wat voor persoon iemand is en of deze dus daadwerkelijk bij jou past. Denk je dat je iemand interessant of leuk vindt? dan kun je deze snel toevoegen aan je favorieten zodat je deze later weer terug kan vinden.

Gebruik EliteDating

Een gemis bij Elite Dating is dat er geen zoekfunctie is. Dit betekent dat je alleen in contact komt met de matches welke je krijgt van de datingsite. Zoals genoemd krijg je die op basis van de persoonlijkheidstest. Het is dus erg belangrijk dat je die goed invult. Anders zul je bij elitedating een personen tegen komen die goed bij je passen. Je ontvangt wel regelmatig nieuwe matches, het is dus niet zo dat je in een keer wordt gematched met alle leden van de de datingsite. Dit is natuurlijk een nadeel omdat het systeem misschien wel 1 match zou weg kunnen laten, wat liefde op het eerste gezicht zou kunnen zijn. Een voordeel is dat je alleen interessante profielen voorgeschoteld krijgt en dat scheelt jou een hoop tijd.

Voor mensen die deze matches niet voldoende vinden bestaat er de mogelijkheid om een premium lidmaatschap aan te schaffen. Hiermee ontvang je meer matches en is het mogelijk om te zoeken. Ook kun je hiermee onbeperkt berichten versturen. Iets wat met een gratis lidmaatschap beperkt is. Ook het aantal profielen wat je in kan zien met een gratis lidmaatschap is beperkt.

EliteDating is een erg fijne datingsite die betrouwbaar over komt en erg fijn werkt. Zij is er voor mensen die serieus opzoek zijn naar een relatie en daar ook tijd in willen steken. Het kost wat tijd je om te aan te melden en de persoonlijkheidstest in te vullen, maar dan ontvang je ook de beste matches.

Gratis aanmelden

Inschrijven en inloggen EliteDating

Aanmelden bij EliteDating is helemaal gratis, zo kun je het dus makkelijk proberen. Je ontvangt dan een basislidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je de profielen van je matches bekijken, glimlachen of flirts versturen, je mag 5 vragen versturen aan je matches, profielen liken, een fotoaanvraag versturen en 1 berichtje verzenden. Echt chatten kun je dus niet en je zult iemand niet goed leren kennen. Wel geeft het je een goed beeld van de datingsite en of die bij je past. Zo kun je Elitedating toch even uitproberen voordat je een lidmaatschap aanschaft. Wil je meer berichten versturen, dan zul je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. Met het premium lidmaatschap kun je onbeperkt berichten versturen, foto’s bekijken, bekijken wie je profiel heeft bekeken, wordt je profiel vaker getoond, kun je de mobiele app gebruiken, heb je een geverifieerd profiel, ontvang je een leesbevestiging en ontvang je een diepgaande persoonlijkheidstest.

Kosten EliteDating

Een Premium lidmaatschap bij EliteDating kost:

1 maand €89,90;
3 maanden €49,90 per maand;
6 maanden €29,90 per maand;
12 maanden €24,90 per maand.

Betaling kan via alle mogelijk bekende betaalmiddelen, zoals PayPal, creditcard en Ideal. Helaas is een maandelijks betaling niet mogelijk, het volledige bedrag dient vooraf te worden voldaan.

EliteDating App

EliteDating heeft een mobiele app. Deze is alleen beschikbaar voor betalende leden. Je moet dus een Premium lidmaatschap hebben van EliteDating wil je hier gebruik van kunnen maken. De app van EliteDating is beschikbaar voor iOS en Android. Voor iOS zijn er zelfs 2 versies eentje voor iPhone en een voor iPad. Met de app kun je foto’s uploaden, matches bekijken en berichtjes versturen.

Nieuws en kortingen EliteDating

Regelmatig heeft EliteDating aanbiedingen en kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven EliteDating

Uitschrijven bij EliteDating gaat erg eenvoudig. Je geeft een reden op waarom je je afmeld en vervolgens vul je je email adres en wachtwoord in. Met een simpele druk op de knop ben je uitschreven bij EliteDating. Eerder matches en berichten worden niet bewaard en meteen na je uitschrijving verwijderd. Houd er rekening mee dat abonnement automatisch verlengd worden, tenzij je 7 dagen van tevoren opzegt.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

29 Reviews »

 1. Emma 21 augustus 2016 op 16:12 -

  Echt een goede verandering. Sinds edarling naar ematching is gegaan werkt alles echt veel beter. veel leuke matches en leuke mannen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Herman 8 augustus 2016 op 18:29 -

  Sinds elitedating vernieuwd is van eDarling is de kwaliteit echt stukken verbeterd en werk de site veel beter dan voorheen. ik ben dus erg blij met de verbeteringen die ze doorgevoerd hebben. Zo vind je nu veel makkelijker een leuke match!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. titia 30 juni 2016 op 09:41 -

  erg tevreden over de nieuwe edarling. was eerst lid van edarling nu elitedating en alles ziet er sindsdien echt heel mooi uit en het was al een hele fijne datingsite!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Charlotte 11 mei 2016 op 15:53 -

  Is er nu nog steeds geen app beschikbaar van Elitedating? Ik kan m nergens vinden in de app store en eigenlijk vind ik het echt niet kunnen dat die app er niet is. Hoe wil je nu anno 2016 een datingsite zonder app hebben? Weet iemand of deze op korte termijn nog komt anders schrijf ik me direct uit.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Warrzou 25 april 2016 op 11:07 -

  Weinig mensen actief, verder wel een leuke site volgens mij. Heb het idee dat ze al een tijdje bestaan maar zeggen zelf dat ze nieuw zijn.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Camert 17 april 2016 op 23:43 -

  Na mijn jaarabonnement af liep en mijn abonnement voor de hoogste prijs per maand verlengd werd, met nog een maand opzegtermijn, voelde ik me wel opgelicht. Hierdoor ben ik niet 12 maanden, maar 12 maanden + 3 hele dure maanden aan het lijntje gehouden door Elitedating. Lekker dan! Bekijk goed wat je met ze afspreekt en wat er in de algemene voorwaarden en kleine lettertjes staat mensen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Lil 14 maart 2016 op 08:46 -

  Leukste datingsite van Nederland maar dat komt vooral omdat er een hele leuke gezellige community op zit waar je lekker met zn allen over alles kunt praten. Geen schaamte geen onzekere mensen die alleen maar willen weten dat ze nog mooi of aantrekkelijk zijn. Dat vind je op Lexa en Pepper heel veel maar gelukkig hier niet. Ik raad iedereen aan om zich hier aan te melden 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Tinus 15 februari 2016 op 08:35 -

  Nee, ovr deze nieuwe site ben k niet zo te spreken. Ik vond de oudere versie van hun vele malen beter. Kwa dating probeert de eigenaar van de site toch een beetje teveel commercieel te worden heb ik het idee. Gaan ze het nu proberen uit te buiten?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. John 12 februari 2016 op 11:45 -

  Ja ik hoorde dat dit een nieuwe site is dus ik dacht ik ga eens even kijken. Volgens mij is dit de oude edarling site en daar heb ik nooit op gezeten. Dus ik weet niet in hoeverre het veranderd is. Maar mijn ervaring is dat het een leuke site is waar redelijk veel op te doen is. Ben benieuwd naar andere ervaringen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »