EliteDating

Britt Meijer 3 november 2016 24
EliteDating
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

EliteDating is een relatiebemiddelaar speciaal voor hoger opgeleiden. De datingsite richt zich op singles met een HBO of WO opleiding. Bovendien richt zij zich voornamelijk op hetero singles welke opzoek zijn naar een serieuze relatie. De man vrouw verdeling op EliteDating is meer dan oké. 52% is vrouw, 48% is man, mooi in evenwicht dus. Een belangrijk punt waarom EliteDating een goede datingsite is haar matching-principe. De datingsite werkt op basis van individuele matching-voorstellen. Je wordt gematched op basis van je persoonlijkheid en je opgegeven voorkeuren. EliteDating is een datingsite voor iedere leeftijd.
Iedereen boven de 18 kan zich inschrijven bij EliteDating. Echter zijn de meeste leden 25+ nu zij zich richt op hoger opgeleiden. EliteDating maakt deel uit van een internationaal netwerk van datingsites met o.a. eDarling. Zij heeft dus veel kennis op het gebied van online dating. Ook beschikt EliteDating over een app zodat je altijd op zoek kan naar jouw date.

Gratis aanmelden

EliteDating Betrouwbaarheid

EliteDating is een grote speler in de online dating wereld. De datingsite beschikt dan ook over allerlei keurmerken. Dit doet de betrouwbaarheid van EliteDating ten goede komen. EliteDating is in het bezit van het thuiswinkelwaarborg. Wat er in Nederland voor zorgt dat je bekend staat als een betrouwbare website. Bovendien garandeert Elite Dating dat ieder profiel handmatig op echtheid wordt gecontroleerd. Dit is een groot pluspunt voor EliteDating, dit zorgt er voor dat je zeker weet dat je met een echte man of vrouw aan het chatten bent. Er zijn geen nep profielen actief. Dat de betrouwbaarheid ook door andere onderschreven wordt kunnen we zien aan het feit dat EliteDating genomineerd was voor de datingsite van het jaar was in 2013.

Zoals gezegd is EliteDating een datingsite welke werkt op basis van een persoonlijkheidstest. Deze persoonlijkheidstest moet je invullen en dit kost je ongeveer 15 minuten. Op basis van deze persoonlijkheidstest ontvang je een aantal persoonlijke matches. Van deze matches kun je de profielen bekijken, berichten en emoticons versturen. Op de profielen kun je alle informatie terug vinden van deze single welke je ingevuld hebt tijdens de persoonlijkheidstest. Hiermee kun je in een oogopslag zien wat iemand voor persoon is. Ook kun je als je iemand leuk vindt deze aan je favorieten toevoegen. Zo kun je deze later makkelijk terugvinden.

Helaas beschikt EliteDating niet over een zoekfunctie. Je kunt alleen in contact komen met de matches welke je krijgt op basis van de persoonlijkheidstest. Wel ontvang je regelmatig nieuwe matches. Het is dus niet zo dat je maar 1 keer matches krijgt. Omdat alles op basis van matches gaat is het erg belangrijk dat je de tijd neemt voor de persoonlijkheidstest en deze serieus invult. Nu het succes van je online dating avontuur hier van af zal hangen. Voordeel van dit systeem is dat zomaar iedereen je profiel kan inzien en je alleen in contact komt met mensen die bij je passen. Je privacy is zo dus wat beter gewaarborgd én het scheelt je tijd met berichtjes lezen en beantwoorden.

Voor mensen die deze matches niet voldoende vinden bestaat er de mogelijkheid om een premium lidmaatschap aan te schaffen. Hiermee ontvang je meer matches en is het mogelijk om te zoeken. Ook kun je hiermee onbeperkt berichten versturen. Iets wat met een gratis lidmaatschap beperkt is. Ook het aantal profielen wat je in kan zien met een gratis lidmaatschap is beperkt.

EliteDating is een erg fijne datingsite die betrouwbaar over komt en erg fijn werkt. Zij is er voor mensen die serieus opzoek zijn naar een relatie en daar ook tijd in willen steken. Het kost wat tijd je om te aan te melden en de persoonlijkheidstest in te vullen, maar dan ontvang je ook de beste matches.

Gratis aanmelden

Inschrijven en inloggen EliteDating

Aanmelden is geheel gratis bij EliteDating. Met een basis lidmaatschap kun je EliteDating uit proberen. Met dit basislidmaatschap kun je de profielen van je partnervoorstellen bekijken, glimlachen versturen, 5 vragen versturen aan mogelijke matches, de like functie gebruiken, een fotoaanvraag doen en het versturen van 1 bericht. Dit geeft je de gelegenheid om EliteDating eerst uit te proberen alvorens een premium lidmaatschap aan te schaffen. Met het premium lidmaatschap kun je onbeperkt berichten versturen, foto’s bekijken, bekijken wie je profiel heeft bekeken, wordt je profiel vaker getoond, kun je de mobiele app gebruiken, heb je een geverifieerd profiel, ontvang je een leesbevestiging en ontvang je een diepgaande persoonlijkheidstest.

Kosten EliteDating

Een Premium lidmaatschap bij EliteDating kost:

1 maand €89,90;
3 maanden €49,90 per maand;
6 maanden €29,90 per maand;
12 maanden €24,90 per maand.

Betaling kan via alle mogelijk bekende betaalmiddelen, zoals PayPal, creditcard en Ideal. Helaas is een maandelijks betaling niet mogelijk, het volledige bedrag dient vooraf te worden voldaan.

EliteDating App

EliteDating heeft een mobiele app. Deze is alleen beschikbaar voor betalende leden. Je moet dus een Premium lidmaatschap hebben van EliteDating wil je hier gebruik van kunnen maken. De app van EliteDating is beschikbaar voor iOS en Android. Voor iOS zijn er zelfs 2 versies eentje voor iPhone en een voor iPad. Met de app kun je foto’s uploaden, matches bekijken en berichtjes versturen.

Nieuws en kortingen EliteDating

Regelmatig heeft EliteDating aanbiedingen en kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven EliteDating

Uitschrijven bij EliteDating gaat erg eenvoudig. Je geeft een reden op waarom je je afmeld en vervolgens vul je je email adres en wachtwoord in. Met een simpele druk op de knop ben je uitschreven bij EliteDating. Eerder matches en berichten worden niet bewaard en meteen na je uitschrijving verwijderd. Houd er rekening mee dat abonnement automatisch verlengd worden, tenzij je 7 dagen van tevoren opzegt.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

24 Reviews »

 1. Camert 17 april 2016 op 23:43 -

  Na mijn jaarabonnement af liep en mijn abonnement voor de hoogste prijs per maand verlengd werd, met nog een maand opzegtermijn, voelde ik me wel opgelicht. Hierdoor ben ik niet 12 maanden, maar 12 maanden + 3 hele dure maanden aan het lijntje gehouden door Elitedating. Lekker dan! Bekijk goed wat je met ze afspreekt en wat er in de algemene voorwaarden en kleine lettertjes staat mensen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Lil 14 maart 2016 op 08:46 -

  Leukste datingsite van Nederland maar dat komt vooral omdat er een hele leuke gezellige community op zit waar je lekker met zn allen over alles kunt praten. Geen schaamte geen onzekere mensen die alleen maar willen weten dat ze nog mooi of aantrekkelijk zijn. Dat vind je op Lexa en Pepper heel veel maar gelukkig hier niet. Ik raad iedereen aan om zich hier aan te melden 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Tinus 15 februari 2016 op 08:35 -

  Nee, ovr deze nieuwe site ben k niet zo te spreken. Ik vond de oudere versie van hun vele malen beter. Kwa dating probeert de eigenaar van de site toch een beetje teveel commercieel te worden heb ik het idee. Gaan ze het nu proberen uit te buiten?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. John 12 februari 2016 op 11:45 -

  Ja ik hoorde dat dit een nieuwe site is dus ik dacht ik ga eens even kijken. Volgens mij is dit de oude edarling site en daar heb ik nooit op gezeten. Dus ik weet niet in hoeverre het veranderd is. Maar mijn ervaring is dat het een leuke site is waar redelijk veel op te doen is. Ben benieuwd naar andere ervaringen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »