Match4me

Britt Meijer 5 januari 2016 35
Match4me
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

Match4me is een datingsite speciaal voor hoogopgeleide singles (HBO/WO). Match4me is sinds 2001 actief en heeft een groot actief aantal leden. Sinds de oprichting van Match4me zijn er al meer dan 500.000 berichten verstuurd via de datingsite. Match4me is in een bepaald opzicht een unieke datingsite. Zij is een van de weinige waar meer vrouwen dan mannen actief zijn. De verhouding ligt volgens Match4me op 55% vrouwen en 45% manen. Voor de single mannen is dit dus een uitstekende website!

Match4me is een erg uitnodigende en frisse website waar je echt zin krijgt om te gaan daten. Match4me is niet de standaard datingsite welke we al kennen. unieke features zijn bijvoorbeeld dat je je eigen evenement kan organiseren. Ook kun je er op bloggen en is er een video-wall aanwezig, waar je youtube filmpje bij je profiel kunt uploaden. Zo kun je je profiel nog verder personaliseren. Er staan inmiddels duizenden mensen op Match4me ingeschreven. De datingsite is van oorsprong Nederlands en is ondertussen ook in andere landen actief, namelijk België en Zweden.

Gratis aanmelden

Match4me Betrouwbaarheid

Match4me staat bekend als een betrouwbare datingsite. Een aantal dingen vallen in positieve zin op als het om betrouwbaarheid en veiligheid gaat. De dating site maakt namelijk gebruik van een beveiligde verbinding (dat kunt u zien aan de https:// in de zoekbalk) wat ervoor zorgt dat alle gegevens versleuteld verstuurd worden (dus ook de betalingen). Met deze verbinding zijn persoonlijke gegevens niet te onderscheppen en is je privacy dus gewaarborgd. Daarnaast bezit Match4me het keurmerk veilig daten en ook is er een Thuiswinkel waarborg keurmerk aanwezig. Wat ook aangeeft dat er veilig omgesprongen wordt met je gegevens. 

Daarnaast worden alle profielen handmatig door match4me gecontroleerd. Hierdoor weet je zeker dat je met een echte man of vrouw aan het chatten bent, wel zo fijn. Ook krijg je na je inschrijving niet meteen berichten in je mailbox waarin door zogenaamde “leden” gevraagd wordt om betalend lid te worden. Dit komt bij minder betrouwbare datingsites helaas wel vaak voor. We kunnen dus concluderen dat Match4me een veilige en bovenal betrouwbare datingsite is.

Inschrijven en inloggen Match4me

Om de volledige functionaliteit van Match4me te kunnen gebruiken en met andere leden in contact te kunnen komen is het nodig om een account aan te maken. Inschrijven gaat eenvoudig en snel. Dit proces bestaat uit een aantal stappen:

Stap 1: Geef een nickname en een wachtwoord op. Met dit persoonlijke wachtwoord kun je in de toekomst inloggen. Daarnaast geef je aan of je man of vrouw bent. Het systeem vinkt dat automatisch bij wat je zoekt, het andere geslacht aan. Overigens is Gay dating of Bi dating ook mogelijk op Match4me. 

Stap 2: Vervolgens geef je leeftijd, woonplaats, religie en opleiding aan. Ook wordt er gevraagd of je kinderen hebt en of je een kinderwens hebt.

Stap 3: Bij deze stap kun je maximaal 10 voorkeuren kiezen die je graag in je vrije tijd doet. Alles is keurig in drie categorieën ondergebracht, namelijk Diversen, Kunst en cultuur en Sport. Onderaan kun je in 1000 woorden iets meer over je activiteiten vertellen.

Stap 4: Hier vul je enkele persoonlijke kenmerken in zoals je lengte, gewicht, kleur ogen en haar in en vertel je hoe je eruit ziet. Boven dit vak staan een aantal steekwoorden om je op gang te helpen.

Stap 5: Hier kun je je muziekvoorkeur(en) aanvinken en aangeven wat de beste film is die je gezien hebt etc. Ook kun je in 1000 woorden vertellen hoe jouw ideale vakantie eruit ziet.

Stap 6: Hier kun je invoeren wie je bent, wie je wilt vinden en wat je van een relatie verwacht.

Dan komt de laatste pagina, nummer 7. Hier kun je een foto plaatsen, waarna je het door jou aangemaakte profiel kunt opslaan. Hoe beter en nauwkeuriger je jouw profielgegevens invult, hoe beter jouw voorgestelde matches zullen zijn. De matchingstechnologie van de datingsite werkt namelijk op basis van je profiel gegevens. Tot slot wordt er gevraagd je profiel te activeren. Je ontvangt per e-mail een activatielink en door op de link te klikken activeer je direct je profiel. Na activatie kun je inloggen en direct starten met het zoeken naar jouw perfecte date. Het kost je dus even wat tijd maar, hoe beter je het doet hoe meer profijt je hier van hebt.

Gratis aanmelden

Kosten Match4me

Het aanmaken van een profiel op Match4me is – zoals op de meeste datingsites – geheel gratis. Met een gratis lidmaatschap kun je de basis functionaliteiten van op de datingsite verkennen.Wil je echter alle functionaliteiten van de website kunnen gebruiken dien je een betaald lidmaatschap te nemen. Je kunt uit het volgende abonnementen kiezen:

1 maand voor € 24,95
3 maanden voor € 14,95 per maand
6 maanden voor € 9,95 per maand
1 jaar voor € 7,95 per maand

In vergelijking met andere datingsites voor hoger opgeleiden zijn de prijzen op match4me relatief laag. Betaling is mogelijk via de veilige betaalmethoden iDEAL en credit card. 

Match4me App

Helaas beschikt Match4me niet over een mobiele app. Wel heeft de datingsite een mobiele versie beschikbaar waarmee je de gehele website op je mobiel kan gebruiken. Zo heb je de mogelijkheid om altijd en overal online te zijn. De mobiele versie van match4me is op vrijwel ieder mobiel apparaat, zoals iOS en Android te gebruiken.

Nieuws en kortingen Match4me

Match4me heeft herhaaldelijk acties voor nieuwe leden. Zie voor de laatste acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Match4me

Klaar met daten? Een nieuwe partner gevonden of overgestapt naar een andere datingwebsite? Uitschrijven op Match4me is vrij eenvoudig en kan op ieder moment. Ten eerste moet je daarvoor inloggen. Heb je dit gedaan, dan klik je in het horizontale menu op “mijn profiel”. Links in het blauwe menu ga je naar “mijn instellingen wijzigen” en dan klik je eenvoudigweg op “uitschrijven”. Ook kun je in ditzelfde menu kiezen voor “tijdelijk stoppen”. Hiermee is je account niet meer zichtbaar. Wil je het weer activeren, log je gewoon in en klik je op de link om je profiel weer te activeren en dus ook zichtbaar te maken. Na definitieve afmelding worden alle gegevens verwijderd. Eventueel openstaande abonnementsdagen worden niet terug betaald. Een uitschrijving is onherroepelijk.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

35 Reviews »

 1. Ronny 13 februari 2016 op 23:52 -

  Absolute ruk site. Match4me is alleen uit op je geld en je portemonnee. Geen match4me maar geld4you. Zeer hatelijk en trap er aub niet in.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Ulf1970 31 december 2015 op 18:30 -

  Redelijke leuke datingsite. Toch moet ik eerlijk zijn en zeggen dat ik liever bij een Lexa zit dan bij een onbekende datingsite. Meer mensen en leukere dingen op de site te doen vind ik. Helaas.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Cindy 8 november 2015 op 11:41 -

  Aangemeld met de nieuwe actie van match4me. Het is echt de moeite. Heel goed profiel, leuke mensen en je maakt snel contact. Je kunt het gratis uitproberen en het kost je niks. Ideaal toch!? Ik zeg: Niets te verliezen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Aaron 3 november 2015 op 03:40 -

  Ik sta er van te kijken dat er nog mensen positief zijn over deze site. Er staat dat dit voor hoger opgeleiden is. Maar de meeste singles hebben waarschijnlijk hun profiel niet correct ingevuld. Daarnaast vind ik het aanbod / aantal leden best matig. Je krijgt geen waar voor je geld en ik heb niet het gevoel dat ik hier mijn relatie ga vinden..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Limburger55 29 oktober 2015 op 06:14 -

  Verschrikkelijke tering kut site! Liefst geen ster

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Raceryamaha88 21 oktober 2015 op 23:42 -

  Goede en veilige site. Hebben niet voor niets keurmerken. Deze site is zeker betrouwbaar en ik kan het weten want ik ben vaker opgelicht. Nu niet. Veilig en betrouwbaar. Site werkt goed. Je krijgt snel contact. Profiel anmaken duurt lang

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Renschdael 18 oktober 2015 op 14:29 -

  Ze moeten eens strengere toekatingseisen toelassen op match 4 me. Er zijn ook veel domme mensen die een slimme (in hun ogen rijke) partner willen scoren. Kunnen jullie dat beter controleren match 4 me? Deze mensen horen hier in mijn ogen niet thuis.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Glas wijn27 9 oktober 2015 op 22:51 -

  Geen klachten over match 4 me. Goede site met redelijk wat leden. Geen oplichters of neppers. Je krijgt wel veel aanvragen voor contact. Ook mensen die niet zo goed bij je passen….

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Lonleygirl 2 oktober 2015 op 20:00 -

  Volgens mjin is dit hetzelfde als alle andere sites. Geld afpikken en niks doen verder. Je moet zelf zoeken zeggen ze dan hier sil ik niet betalen voor

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Negro 18 september 2015 op 02:15 -

  Heel tevreden met match4me. Goede matching en top service. Dankje match 4 me ik ben nu samen met liza

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »