Match4me

Britt Meijer 5 januari 2016 36
Match4me
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

Match4me is een datingsite speciaal voor hoogopgeleide singles (HBO/WO). Match4me is sinds 2001 actief en heeft een groot actief aantal leden. Sinds de oprichting van Match4me zijn er al meer dan 500.000 berichten verstuurd via de datingsite. Match4me is in een bepaald opzicht een unieke datingsite. Zij is een van de weinige waar meer vrouwen dan mannen actief zijn. De verhouding ligt volgens Match4me op 55% vrouwen en 45% manen. Voor de single mannen is dit dus een uitstekende website!

Match4me is een erg uitnodigende en frisse website waar je echt zin krijgt om te gaan daten. Match4me is niet de standaard datingsite welke we al kennen. unieke features zijn bijvoorbeeld dat je je eigen evenement kan organiseren. Ook kun je er op bloggen en is er een video-wall aanwezig, waar je youtube filmpje bij je profiel kunt uploaden. Zo kun je je profiel nog verder personaliseren. Er staan inmiddels duizenden mensen op Match4me ingeschreven. De datingsite is van oorsprong Nederlands en is ondertussen ook in andere landen actief, namelijk België en Zweden.

Gratis aanmelden

Match4me Betrouwbaarheid

Match4me staat bekend als een betrouwbare datingsite. Een aantal dingen vallen in positieve zin op als het om betrouwbaarheid en veiligheid gaat. De dating site maakt namelijk gebruik van een beveiligde verbinding (dat kunt u zien aan de https:// in de zoekbalk) wat ervoor zorgt dat alle gegevens versleuteld verstuurd worden (dus ook de betalingen). Met deze verbinding zijn persoonlijke gegevens niet te onderscheppen en is je privacy dus gewaarborgd. Daarnaast bezit Match4me het keurmerk veilig daten en ook is er een Thuiswinkel waarborg keurmerk aanwezig. Wat ook aangeeft dat er veilig omgesprongen wordt met je gegevens. 

Daarnaast worden alle profielen handmatig door match4me gecontroleerd. Hierdoor weet je zeker dat je met een echte man of vrouw aan het chatten bent, wel zo fijn. Ook krijg je na je inschrijving niet meteen berichten in je mailbox waarin door zogenaamde “leden” gevraagd wordt om betalend lid te worden. Dit komt bij minder betrouwbare datingsites helaas wel vaak voor. We kunnen dus concluderen dat Match4me een veilige en bovenal betrouwbare datingsite is.

Inschrijven en inloggen Match4me

Om de volledige functionaliteit van Match4me te kunnen gebruiken en met andere leden in contact te kunnen komen is het nodig om een account aan te maken. Inschrijven gaat eenvoudig en snel. Dit proces bestaat uit een aantal stappen:

Stap 1: Geef een nickname en een wachtwoord op. Met dit persoonlijke wachtwoord kun je in de toekomst inloggen. Daarnaast geef je aan of je man of vrouw bent. Het systeem vinkt dat automatisch bij wat je zoekt, het andere geslacht aan. Overigens is Gay dating of Bi dating ook mogelijk op Match4me. 

Stap 2: Vervolgens geef je leeftijd, woonplaats, religie en opleiding aan. Ook wordt er gevraagd of je kinderen hebt en of je een kinderwens hebt.

Stap 3: Bij deze stap kun je maximaal 10 voorkeuren kiezen die je graag in je vrije tijd doet. Alles is keurig in drie categorieën ondergebracht, namelijk Diversen, Kunst en cultuur en Sport. Onderaan kun je in 1000 woorden iets meer over je activiteiten vertellen.

Stap 4: Hier vul je enkele persoonlijke kenmerken in zoals je lengte, gewicht, kleur ogen en haar in en vertel je hoe je eruit ziet. Boven dit vak staan een aantal steekwoorden om je op gang te helpen.

Stap 5: Hier kun je je muziekvoorkeur(en) aanvinken en aangeven wat de beste film is die je gezien hebt etc. Ook kun je in 1000 woorden vertellen hoe jouw ideale vakantie eruit ziet.

Stap 6: Hier kun je invoeren wie je bent, wie je wilt vinden en wat je van een relatie verwacht.

Dan komt de laatste pagina, nummer 7. Hier kun je een foto plaatsen, waarna je het door jou aangemaakte profiel kunt opslaan. Hoe beter en nauwkeuriger je jouw profielgegevens invult, hoe beter jouw voorgestelde matches zullen zijn. De matchingstechnologie van de datingsite werkt namelijk op basis van je profiel gegevens. Tot slot wordt er gevraagd je profiel te activeren. Je ontvangt per e-mail een activatielink en door op de link te klikken activeer je direct je profiel. Na activatie kun je inloggen en direct starten met het zoeken naar jouw perfecte date. Het kost je dus even wat tijd maar, hoe beter je het doet hoe meer profijt je hier van hebt.

Gratis aanmelden

Kosten Match4me

Het aanmaken van een profiel op Match4me is – zoals op de meeste datingsites – geheel gratis. Met een gratis lidmaatschap kun je de basis functionaliteiten van op de datingsite verkennen.Wil je echter alle functionaliteiten van de website kunnen gebruiken dien je een betaald lidmaatschap te nemen. Je kunt uit het volgende abonnementen kiezen:

1 maand voor € 24,95
3 maanden voor € 14,95 per maand
6 maanden voor € 9,95 per maand
1 jaar voor € 7,95 per maand

In vergelijking met andere datingsites voor hoger opgeleiden zijn de prijzen op match4me relatief laag. Betaling is mogelijk via de veilige betaalmethoden iDEAL en credit card. 

Match4me App

Helaas beschikt Match4me niet over een mobiele app. Wel heeft de datingsite een mobiele versie beschikbaar waarmee je de gehele website op je mobiel kan gebruiken. Zo heb je de mogelijkheid om altijd en overal online te zijn. De mobiele versie van match4me is op vrijwel ieder mobiel apparaat, zoals iOS en Android te gebruiken.

Nieuws en kortingen Match4me

Match4me heeft herhaaldelijk acties voor nieuwe leden. Zie voor de laatste acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Match4me

Klaar met daten? Een nieuwe partner gevonden of overgestapt naar een andere datingwebsite? Uitschrijven op Match4me is vrij eenvoudig en kan op ieder moment. Ten eerste moet je daarvoor inloggen. Heb je dit gedaan, dan klik je in het horizontale menu op “mijn profiel”. Links in het blauwe menu ga je naar “mijn instellingen wijzigen” en dan klik je eenvoudigweg op “uitschrijven”. Ook kun je in ditzelfde menu kiezen voor “tijdelijk stoppen”. Hiermee is je account niet meer zichtbaar. Wil je het weer activeren, log je gewoon in en klik je op de link om je profiel weer te activeren en dus ook zichtbaar te maken. Na definitieve afmelding worden alle gegevens verwijderd. Eventueel openstaande abonnementsdagen worden niet terug betaald. Een uitschrijving is onherroepelijk.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

36 Reviews »

 1. Anouska 5 juni 2015 op 13:27 -

  Ik waardeer het wel dat die datingsite transparant is over het aantal leden man / vrouw. Inschrijven gaat heel gemakkelijk en naast de website hebben ze ook een mobiele app. Zowel over de website als over de mobiele app daten gaat heel er goed. Erg tevreden over deze dating site dus.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Hans 2 juni 2015 op 15:52 -

  Via de keuzehulp ben ik op deze site terecht gekomen. Het was al een aardige match.
  Ik ben blij dat het zo gelopen is want ik heb er al vrij snel de liefde van m’n leven gevonden! Super datingsite! Uitermate tevreden

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Fiat 29 mei 2015 op 07:36 -

  Je krijgt hier goede matches als je het profiel helemaal compleet maakt. Ik heb nu goed contact met verschillende mensen maar je moet wel een beetje je privé leven op internet zetten.. Achteraf wel de moeite

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Johannes K. 21 mei 2015 op 17:02 -

  Goede site. Met mijn eerste date had ik afgesproken in een hotel. Erg spannend. Ook haar beviel match4me goed. Veelal 50 plussers en in die leeftijdscategorie zit ik ook.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Verdel Mendel 17 mei 2015 op 11:07 -

  Match 4 me is een goede datingsite. Doordat je ervoor betaald kom je minder nepprofielen tegen. De iPhone app werkt goed. Makkelijk voor onderweg en ’s avonds.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Eva 3 maart 2015 op 15:29 -

  Ik wilde wel eens wat nieuws uitproberen, dus heb me aangemeld voor deze online datingsite. En ik moet zeggen dat me dat erg goed bevallen is. Ik heb hier veel gelijkgezinden ontmoet. De site werkt erg gemakkelijk en ik had niet veel tijd nodig om hem te kunnen gebruiken. Gelukkig was er eerst ook een gratis lidmaatschap, maakte het voor mij mogelijk om eerst een beetje af te tasten en rond te neuzen. Helaas geen nieuwe vlam ontmoet, maar wel een aantal leuke dates en gesprekken gehad.

  Groetjes,

  Eva

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »