PARSHIP

Britt Meijer 7 maart 2018 126
PARSHIP
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

Bij PARSHIP kun je terecht voor een date met hoger opgeleiden. De datingsite richt zich op singles met niveau. Zoek jij dus een leuke date met iemand met een HBO of WO achtergrond? Dan zit je bij deze datingsite goed. Bij Parship vind je naast hoger opgeleiden ook voornamelijke 30 plussers die een relatie willen of een leuke date. Daarbij is PARSHIP er voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie. Het daten kan dus wel wat langer duren, maar goed je gaat dan ook voor goud. Dat is het wachten waard. Voor leden bieden ze twee mobiele apps aan waarvan er een speciaal is om te chatten met andere leden.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid PARSHIP

PARSHIP behoort tot de grootste, bekendste en meest betrouwbare datingsites van Nederland. PARSHIP is onder andere bekent van haar reclames op televisie en radio. Mede hierdoor is PARSHIP en bekende Nederlandse Datingsite en laat haar naamsbekendheid niet te wensen over. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat de datingsite beschikt over een aantal keurmerken die de betrouwbaarheid vergroten. Parship beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Deze keurmerken zorgen er voor dat de kwaliteit van de datingsites ten alle tijde gewaarborgd blijft en je met een gerust hart veilig online kan daten bij PARSHIP.

Het Keurmerk veilig daten houdt onder andere in dat de profielen op echtheid worden gecontroleerd. Zo weet je dus dat je ten alle tijden met een echt persoon aan het chatten of daten bent. Een fijne garantie dus, aangezien online daten af en toe wat onzekerheid met zich mee brengt. Daarnaast zorgt het Thuiswinkel waarborg er voor dat er veilig met jouw persoonlijke informatie wordt omgegaan. Erg belangrijk aangezien je veel privacy gevoelige informatie deelt via de datingsite.

De strenge regelgeving heeft een duidelijke scheiding gemaakt in betrouwbare en minder betrouwbare datingsites. Er zijn in Nederland slechts 9 datingsites die het Keurmerk Veilig Daten hebben, waarvan PARSHIP er 1 is. Het is dus een van de veiligste datingsites van Nederland, wat een veilig gevoel geeft. Bovendien is PARSHIP ook ook beveiligd met een veilige SSL verbinding en het Verisign certificaat. Alle gegevens die je invult bij PARSHIP worden dus via een veilige verbinding verstuurd. Ze komen dus niet zomaar op straat te liggen en kunnen niet worden onderschept.

Veiligheid op PARSHIP

Je kunt je dus met een gerust hart inschrijven bij de datingsite. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je persoonlijke gegevens of privacy zomaar worden geschonden of vrijgegeven.  Daarnaast is de datingsite genomineerd voor Dating website van het jaar 2014. De nominatie is het gevolg van een betrouwbare en succesvolle datingsite, die haar beloftes waar maakt. Mede hierom is de datingwebsite de nummer 1 in serieuze relaties.

Behalve dat PARSHIP een groot aantal keurmerken heeft, helpt de datingsite je ook graag een handje op weg met online daten. Want online daten kan al moeilijk genoeg zijn. Zo krijg je een zetje in de rug en geeft de datingsites een aantal tips. Het is namelijk wel makkelijk om te weten hoe alle functionaliteiten werken.  De tips zijn erg duidelijk en uitgebreid en helpen je een heel eind op weg met het vinden van een leuke date. De tips gaan bijvoorbeeld over het eerste contact, de eerste date, online dating werkt, hoe je je profiel het beste in kan vullen en wat de voornaamste valkuilen zijn. Deze tips zijn zeer de moeite waard om voor aanvang van je avontuur op PARSHIP even door te nemen.

PARSHIP komt over als een erg betrouwbare en goede datingsite. De keurmerken, handmatige controle op de profielen en een beveiligde verbinding bij het aanmelden en inloggen zijn enkele belangrijke eigenschappen voor een betrouwbare dating website. Daarnaast zijn op de dating site een degelijke algemene voorwaarden en privacy statement te lezen. Hierin is transparant en volledig uitgewerkt hoe er met persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Dat deze gegevens enkel gebruikt worden voor matchings-doeleinden en dat deze gegevens niet aan derden worden verstrekt geeft een veilig gevoel.

Bekijk hier de nieuwste commercial van PARSHIP:

Gratis aanmelden

Inschrijven en inloggen op PARSHIP

Inschrijven bij PARSHIP is niet moeilijk, maar wel tijdrovend. Om een account aan te maken moet je een hoop gegevens invullen. Je begint met het invullen van je geslacht en geaardheid en een email adres en wachtwoord. Als je dit hebt gedaan kun je verder met het invullen van je profiel . Hierbij krijg je een uitgebreide vragenlijst en een persoonlijkheidstest voorgeschoteld waar PARSHIP om bekend staat. Het invullen van deze lijst duurt ongeveer 20 minuten. De vragen zijn duidelijk en helder geformuleerd, daarnaast krijg je een aantal stellingen waarbij je één of meerdere keuzes dient te maken die het meeste aansluiten bij jouw voorkeuren. De vragen zijn uitdagend en geven stof tot nadenken waar je naar op zoek bent. De vragenlijst helpt jou dus ook met het ontdekken waar je zelf naar op zoek bent. Je krijgt daarnaast regelmatig in beeld hoever je bent met het invullen van de vragenlijst bij PARSHIP. Ook krijg je een aantal afbeelding te zien waarbij je een keuze moet maken welke het best bij je past.

Persoonlijkheidstest

Het lijkt vanzelfsprekend om de vragen zo goed en eerlijk mogelijk te beantwoorden. Want jij kijkt op basis van de uitslag van de persoonlijkheidstest een persoonlijkheidsprofiel. Met dit profiel word jij gekoppeld aan andere leden van de Datingsite. Je matches zijn op basis van de informatie die jij PARSHIP hier geeft. Na het invullen van de vragenlijst dien je nog wat persoonlijke informatie in vullen voor je profiel, naar wat voor iemand je op zoek bent etc. Vervolgens ontvang je je partnervoorstellen en kun je aan de slag met het vinden van een leuke date bij PARSHIP. Bij PARSHIP vind je altijd wel iemand die bij je past. PARSHIP is al een van de langst lopende datingsites van Nederland en bestaat al sinds 2003. 

Gratis aanmelden

Kosten PARSHIP

Je kunt PARSHIP tijdelijk gratis proberen. Met een gratis account kun je echter niet alles gebruiken, en kun je bijvoorbeeld geen berichten versturen. Wil je echter de volledige functionaliteit van PARSHIP gebruiken, dan is het nodig om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Met het premium lidmaatschap ontvang jij je persoonlijkheidsrapport, kun je vrijgegeven foto’s van andere leden bekijken en wordt er een contactgarantie gegeven wanneer jij een abonnement afsluit van 12 of 24 maanden. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • 6 maanden: €44,90 per maand
 • 12 maanden: €25,42 per maand
 • 24 maanden: €19,47 per maand

PARSHIP App

Goed nieuws voor alle mobiele daters onder ons, PARSHIP is namelijk een van de weinige datingsites welke een app heeft voor mobiele dating. De app is beschikbaar voor zowel iOS als voor Android.  Om gebruikt te kunnen maken van de app zul je wel eerst een profiel aan moeten maken, registreren is helaas niet mogelijk via de app. Met de app van PARSHIP kun je eenvoudig je nieuwe ongelezen berichten lezen, foto’s bekijken en direct nieuwe foto’s uploaden en bladeren door de lijst met nieuwe voorgestelde contacten. Voor het chatten heeft PARSHIP echter een andere speciefieke MessengerApp. . Deze Messenger App geeft je push berichten indien je een nieuw bericht hebt ontvangen en maakt het mogelijk altijd en overal je berichtjes te beantwoorden.  Beide apps zijn gratis te downloaden en exclusief te gebruiken voor leden. De datingsite is dus helemaal up-to-date met haar mobiele apps en deze zijn uitermate gebruiksvriendelijk.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft PARSHIP kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Je kunt bijvoorbeeld de dating site voor 3 dagen gratis uitproberen. Daarnaast geeft PARSHIP op haar blog ook regelmatig tips over online dating. Erg handig dus als je jouw kans op succes wilt verbeteren. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op PARSHIP

Heb je een mooie date gehad en wil geen gebruik meer maken van de site, dan kun je je profiel eenvoudig verwijderen en jezelfs uitschrijven. Onder het kopje “mijn PARSHIP” vind je je gegevens en instellingen. Hier is het mogelijk om je profiel definitief te verwijderen en je uit te schrijven. Uitschrijven is eenvoudig. Je klikt op definitief verwijden, voert je wachtwoord in en je profiel is definitief verwijderd. Let op: Wanneer je nog een lopend abonnement hebt lopen, worden geen gelden gerestitueerd. 

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

126 Reviews »

 1. Paul bonders 22 januari 2019 op 00:02 -

  Het is jammer genoeg alleen maar geldklopperij. Heel veel zogenaamde leden zijn helemaal niet actief. Opzeggen erg lastig, zonder dat je het weet automatische verlenging met een belachelijke maandprijs. Boevenbende!! Helaas kan ik niet lager dan 1 ster

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Sieg 21 januari 2019 op 08:18 -

  Helaas heb ik deze revieuws pas na het afsluiten v een 6 maand contract gelezen. Na 1 dsg zag ik al wat een waardeloze site het is. Ik bleek ook 2 accounts te hebben, 1 via de app en nog 1 via de site. Vond t bizar om geen foto’s re kunnen zien en niet zelf te kunnen zoeken. De matches die ik had, waren niks voor mij en kwam verder niks nieuws uit of heel ver weg. Dus Mn recht op herroeping gebruikt na 2 dagen. Kreeg ik idd zon standaard mail v Nick( ze heten daar allemaal Nick denk ik) dat er niet 129,- voor het rapport wordt afgerekend , maar 65,- ik betaal dus voor een computeruitdraai met veel standaard tekst en een paar grafiekjes, maar waar het mij om ging, daar krijg je dus niks voor. Ik vind dit ook geldklopperij. Waarom niet pas na 2 weken dat rapport sturen. Ik heb daar niet om gevraagd. Idd stinkt naar geldklopperij. Dus trap er niet in en lees kleine lettertjes …

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Nico 6 januari 2019 op 02:03 -

  Dank voor alle reviews Genoeg gezien. Ik DOE HET NIET en zal mijn (nog gratis) account verwijderen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Karin Vis 3 januari 2019 op 23:14 -

  Slecht bereikbare organisatie. Weinig geschikte matches. Zeer hoge prijzen. Als de termijn is afgelopen schrijven ze automatisch 79,90 euro af per maand! Dit maandelijkse bedrag is nergens terug te vinden op de site of andere promotionele websites. Een afrader. Op andere pagina’s hebben ze goede reviews. Heel vreemd, geen idee hoe dat kan. Let heel goed op!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Bart 26 december 2018 op 20:57 -

  Beetje vreemd al die negatieve verhalen.

  Lidmaatschap is zeker de moeite waard het rapport wat je ontvangt lijkt een beetje op disk en er staat veel herkenbare informatie in vermeld. (Zouden de mensen die hier regeren eens moeten lezen) De foto’s blijven vaag evenals dat je elkaars naam niet kan zien.

  Je bent verplicht wat moeite te stoppen in contact en volgens mij is dat precies de bedoeling als je serieus opzoek bent naar een leuke date. Heb je een leuke klik dan kiest de ander ervoor om zijn of haar foto’s met je te delen. Profielen en het matching principe zijn een goede basis voor een eerste kennismaking.

  Tot op heden leuke gesprekken en zelfs een gezellige date gehad dus komt vast goed om iemand te vinden waar ik mee verder wil.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Edo 23 december 2018 op 01:39 -

  In tegenstelling tot al die negatieve berichten hier,heb ik tot nu toe wel goede ervaringen met Parship.Ben een paar weken lid pas(jaarabonnement) maar heb al meerdere contacten met aardige vrouwen gehad.Al een date gehad,waarbij uiteindelijk de klik er niet was,en momenteel in contact met een andere leuke vrouw.
  In tegenstelling tot andere sites,reageren hier meer vrouwen en zijn over het algemeen meer serieus.
  Ik heb aardig wat datingsites gehad,maar deze springt er voor mij toch wel bovenuit.
  Enigste nadeel is dat de prijs aardig hoog is,maar tot mu toe voel ik me niet bekocht.
  En azijnpissers heb je overal,ligt ook een beetje aan je eigen instelling en verwachtingen.
  En wat de wazige foto’s betreft,voor mij een prima manier om iemand te leren kennen,zonder gelijk door de plaatjes te swipen,en het uiterlijk als eerste indruk te laten gelden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Jan 20 december 2018 op 17:06 -

  Helaas…. ik ben lid geworden. Na FLINKE betaling blijven alle foto’s wazig. Van anderen vind ik dat niet zo erg, maar ik wil alleen benaderd worden door mensen die mijn profiel EN de foto’s leuk vinden. Daar wil ik super transparant in zijn.
  Dus… ik schrijf in een kopje ‘wat houdt me bezig’ dat ik het jammer vind dat na flinke betaling de foto’s nog steeds wazig zijn. Mag niet. Die opmerking wordt ‘afgekeurd’. Enigszins gepikeerd schrijf ik vervolgens de opmerking dat censuur wordt toegepast. Uiteraard mag die opmerking ook niet, maar ik krijg een heel verhaal toegemaild dat er voor de veiligheid van de leden foto’s wazig worden gemaakt. Ik klaag vooral over het feit dat ik die frustratie niet mag uiten en krijg een antwoord alsof ik niet slim genoeg zou zijn (de site is voor hoger opgeleiden).
  De manier van omgang met flink betalende klanten is niet prettig vind ik.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Ad Teuwens 9 december 2018 op 12:29 -

  Ik sta op het punt om voor een jaar lid te worden. Ik lees deze negatieve reviews en wordt dan uiteraard geen lid. Parship doe hier iets mee??

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. jelle 7 december 2018 op 13:35 -

  Trap er niet in! Je reinste geldklopperij! Wordt NOOIT lid van Parship!!! Na 1 dag premium lid geweest te zijn (toch nieuwsgierig geworden en met herroepingsrecht zou ik alle betalingen terug kunnen krijgen binnen 14 dagen) besloten de boel terug te draaien. Dit kan, maar je krijgt een persoonlijkheidsrapport via je mail (lees: een computergegenereerd rapport adhv een aantal multiple choice vragen) die kennelijk niet gratis is. Parship is dan wel zo “klantvriendelijk” je niet 125 euro voor zo’n rapport hoeft te betalen, maar maar de helft. Parship betaald dus absoluut niet alle kosten terug wat ze in eerste instantie zeggen. Pas als je dieper in de voorwaarden duikt kom je hier achter.Laat je niet verleiden. Überhaupt zijn alle bedragen die Parship hanteert belachelijk hoog!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. jan 21 november 2018 op 21:48 -

  hoi wendy.. wat jammer voor jou, ja wel erg als een man meteen over seks begint, ik als nette man zal dat nooit doen, ik sta niet op een date site.. ik ben wel al een poosje single en toe aan een fijne nette verzorgde eerlijke lieve vrouw in mijn leven, maar valt niet mee.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »