PARSHIP

Britt Meijer 7 maart 2018 109
PARSHIP
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

Bij PARSHIP kun je terecht voor een date met hoger opgeleiden. De datingsite richt zich op singles met niveau. Zoek jij dus een leuke date met iemand met een HBO of WO achtergrond? Dan zit je bij deze datingsite goed. Bij Parship vind je naast hoger opgeleiden ook voornamelijke 30 plussers die een relatie willen of een leuke date. Daarbij is PARSHIP er voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie. Het daten kan dus wel wat langer duren, maar goed je gaat dan ook voor goud. Dat is het wachten waard. Voor leden bieden ze twee mobiele apps aan waarvan er een speciaal is om te chatten met andere leden.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid PARSHIP

PARSHIP behoort tot de grootste, bekendste en meest betrouwbare datingsites van Nederland. PARSHIP is onder andere bekent van haar reclames op televisie en radio. Mede hierdoor is PARSHIP en bekende Nederlandse Datingsite en laat haar naamsbekendheid niet te wensen over. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat de datingsite beschikt over een aantal keurmerken die de betrouwbaarheid vergroten. Parship beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Deze keurmerken zorgen er voor dat de kwaliteit van de datingsites ten alle tijde gewaarborgd blijft en je met een gerust hart veilig online kan daten bij PARSHIP.

Het Keurmerk veilig daten houdt onder andere in dat de profielen op echtheid worden gecontroleerd. Zo weet je dus dat je ten alle tijden met een echt persoon aan het chatten of daten bent. Een fijne garantie dus, aangezien online daten af en toe wat onzekerheid met zich mee brengt. Daarnaast zorgt het Thuiswinkel waarborg er voor dat er veilig met jouw persoonlijke informatie wordt omgegaan. Erg belangrijk aangezien je veel privacy gevoelige informatie deelt via de datingsite.

De strenge regelgeving heeft een duidelijke scheiding gemaakt in betrouwbare en minder betrouwbare datingsites. Er zijn in Nederland slechts 9 datingsites die het Keurmerk Veilig Daten hebben, waarvan PARSHIP er 1 is. Het is dus een van de veiligste datingsites van Nederland, wat een veilig gevoel geeft. Bovendien is PARSHIP ook ook beveiligd met een veilige SSL verbinding en het Verisign certificaat. Alle gegevens die je invult bij PARSHIP worden dus via een veilige verbinding verstuurd. Ze komen dus niet zomaar op straat te liggen en kunnen niet worden onderschept.

Veiligheid op PARSHIP

Je kunt je dus met een gerust hart inschrijven bij de datingsite. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je persoonlijke gegevens of privacy zomaar worden geschonden of vrijgegeven.  Daarnaast is de datingsite genomineerd voor Dating website van het jaar 2014. De nominatie is het gevolg van een betrouwbare en succesvolle datingsite, die haar beloftes waar maakt. Mede hierom is de datingwebsite de nummer 1 in serieuze relaties.

Behalve dat PARSHIP een groot aantal keurmerken heeft, helpt de datingsite je ook graag een handje op weg met online daten. Want online daten kan al moeilijk genoeg zijn. Zo krijg je een zetje in de rug en geeft de datingsites een aantal tips. Het is namelijk wel makkelijk om te weten hoe alle functionaliteiten werken.  De tips zijn erg duidelijk en uitgebreid en helpen je een heel eind op weg met het vinden van een leuke date. De tips gaan bijvoorbeeld over het eerste contact, de eerste date, online dating werkt, hoe je je profiel het beste in kan vullen en wat de voornaamste valkuilen zijn. Deze tips zijn zeer de moeite waard om voor aanvang van je avontuur op PARSHIP even door te nemen.

PARSHIP komt over als een erg betrouwbare en goede datingsite. De keurmerken, handmatige controle op de profielen en een beveiligde verbinding bij het aanmelden en inloggen zijn enkele belangrijke eigenschappen voor een betrouwbare dating website. Daarnaast zijn op de dating site een degelijke algemene voorwaarden en privacy statement te lezen. Hierin is transparant en volledig uitgewerkt hoe er met persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Dat deze gegevens enkel gebruikt worden voor matchings-doeleinden en dat deze gegevens niet aan derden worden verstrekt geeft een veilig gevoel.

Bekijk hier de nieuwste commercial van PARSHIP:

Gratis aanmelden

Inschrijven en inloggen op PARSHIP

Inschrijven bij PARSHIP is niet moeilijk, maar wel tijdrovend. Om een account aan te maken moet je een hoop gegevens invullen. Je begint met het invullen van je geslacht en geaardheid en een email adres en wachtwoord. Als je dit hebt gedaan kun je verder met het invullen van je profiel . Hierbij krijg je een uitgebreide vragenlijst en een persoonlijkheidstest voorgeschoteld waar PARSHIP om bekend staat. Het invullen van deze lijst duurt ongeveer 20 minuten. De vragen zijn duidelijk en helder geformuleerd, daarnaast krijg je een aantal stellingen waarbij je één of meerdere keuzes dient te maken die het meeste aansluiten bij jouw voorkeuren. De vragen zijn uitdagend en geven stof tot nadenken waar je naar op zoek bent. De vragenlijst helpt jou dus ook met het ontdekken waar je zelf naar op zoek bent. Je krijgt daarnaast regelmatig in beeld hoever je bent met het invullen van de vragenlijst bij PARSHIP. Ook krijg je een aantal afbeelding te zien waarbij je een keuze moet maken welke het best bij je past.

Persoonlijkheidstest

Het lijkt vanzelfsprekend om de vragen zo goed en eerlijk mogelijk te beantwoorden. Want jij kijkt op basis van de uitslag van de persoonlijkheidstest een persoonlijkheidsprofiel. Met dit profiel word jij gekoppeld aan andere leden van de Datingsite. Je matches zijn op basis van de informatie die jij PARSHIP hier geeft. Na het invullen van de vragenlijst dien je nog wat persoonlijke informatie in vullen voor je profiel, naar wat voor iemand je op zoek bent etc. Vervolgens ontvang je je partnervoorstellen en kun je aan de slag met het vinden van een leuke date bij PARSHIP. Bij PARSHIP vind je altijd wel iemand die bij je past. PARSHIP is al een van de langst lopende datingsites van Nederland en bestaat al sinds 2003. 

Gratis aanmelden

Kosten PARSHIP

Je kunt PARSHIP tijdelijk gratis proberen. Met een gratis account kun je echter niet alles gebruiken, en kun je bijvoorbeeld geen berichten versturen. Wil je echter de volledige functionaliteit van PARSHIP gebruiken, dan is het nodig om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Met het premium lidmaatschap ontvang jij je persoonlijkheidsrapport, kun je vrijgegeven foto’s van andere leden bekijken en wordt er een contactgarantie gegeven wanneer jij een abonnement afsluit van 12 of 24 maanden. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • 6 maanden: €44,90 per maand
 • 12 maanden: €25,42 per maand
 • 24 maanden: €19,47 per maand

PARSHIP App

Goed nieuws voor alle mobiele daters onder ons, PARSHIP is namelijk een van de weinige datingsites welke een app heeft voor mobiele dating. De app is beschikbaar voor zowel iOS als voor Android.  Om gebruikt te kunnen maken van de app zul je wel eerst een profiel aan moeten maken, registreren is helaas niet mogelijk via de app. Met de app van PARSHIP kun je eenvoudig je nieuwe ongelezen berichten lezen, foto’s bekijken en direct nieuwe foto’s uploaden en bladeren door de lijst met nieuwe voorgestelde contacten. Voor het chatten heeft PARSHIP echter een andere speciefieke MessengerApp. . Deze Messenger App geeft je push berichten indien je een nieuw bericht hebt ontvangen en maakt het mogelijk altijd en overal je berichtjes te beantwoorden.  Beide apps zijn gratis te downloaden en exclusief te gebruiken voor leden. De datingsite is dus helemaal up-to-date met haar mobiele apps en deze zijn uitermate gebruiksvriendelijk.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft PARSHIP kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Je kunt bijvoorbeeld de dating site voor 3 dagen gratis uitproberen. Daarnaast geeft PARSHIP op haar blog ook regelmatig tips over online dating. Erg handig dus als je jouw kans op succes wilt verbeteren. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op PARSHIP

Heb je een mooie date gehad en wil geen gebruik meer maken van de site, dan kun je je profiel eenvoudig verwijderen en jezelfs uitschrijven. Onder het kopje “mijn PARSHIP” vind je je gegevens en instellingen. Hier is het mogelijk om je profiel definitief te verwijderen en je uit te schrijven. Uitschrijven is eenvoudig. Je klikt op definitief verwijden, voert je wachtwoord in en je profiel is definitief verwijderd. Let op: Wanneer je nog een lopend abonnement hebt lopen, worden geen gelden gerestitueerd. 

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

109 Reviews »

 1. Sam 14 september 2018 op 10:55 -

  Ik ben diep teleurgesteld in de manier hoe Parship met haar klanten omgaat. Onlangs heb ik een abonnement gekocht voor 6 maanden. Al snel kwam ik erachter dat deze datingsite niet geschikt voor mij is (een groot deel van de contacten die mij interessant leken kon ik niet bereiken omdat ze geen premium hadden).

  Hoe dan ook, in minder dan halfuur na mijn aanbetaling stuurde ik een mailtje naar de klantenservice om te melden dat de site toch niet bij mij past en ik graag gebruk wil maken van mijn retourrecht. Echter kreeg ik een enorm klantonvriendelijke reactie: de medewerker (Nick) die mij te woord stond, zei dat hij juridisch gezien het volledige bedrag zou mogen houden, maar omdat Parship “zoveel om haar klanten geeft”, kreeg ik slechts 30% van mijn aanbetaling terug. Op mijn teleurgestelde reactie werd verder niet gereageerd.

  Kortom: ik raad iedereen aan on NOOIT klant te worden bij Parship. De klantenservice is zeldzaam onvriendelijk en alleen maar uit op je geld. Ik voel me letterlijk gewoon opgelicht…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Jon 22 augustus 2018 op 11:11 -

  Op Parship kun je helemaal niks, tenzij je betaald:
  – voor 6 mnd, totaal: 269,40
  – voor 12 mnd, totaal: 394,80
  – voor 24 mnd, totaal: 549,60
  En dan (als je betaalt) denk je oooh die is leuk! en dan stuur je die persoon een bericht en die persoon vertrouwd er niet op om zo f**ing veel te betalen en dan heb je nog niks…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Debora 7 augustus 2018 op 11:05 -

  Vreselijke site. Duur. Slecht. Je kan zelf geen foto’s zien zonde van je geld. Klantenservice heel slecht. Zijn alleen uit op geld!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Teddy 7 augustus 2018 op 06:32 -

  Parship is een waardeloze website. Erg duur en je kunt niet zelf naar een partner zoeken, dat doen zij voor je, althans, hun computer. Vervolgens komen er partnervoorstellen die nergens op slaan. Allemaal obv het zogenaamde persoonlijkheidsrapport wat van geen kanten klopt.
  Na 3 dagen mij geërgerd te hebben heb ik een beroep gedaan op mijn herroepingsrecht. Berekent Parship gewoon €64,- voor dat waardeloze rapport.
  Het zijn dus oplichters!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. klaas 24 juni 2018 op 12:22 -

  Zeldzaam waardeloze datingsite
  Puur alleen op je geld uit door middel van veel te mooie nep profielen
  Geen mogelijkheid om eens een maandje te proberen voor een normaal bedrag

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. bryan 25 maart 2018 op 21:56 -

  parship is echt geen aanrader en zijn echte oplichters ook maken ze het overal het zo mooi

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. GK 23 februari 2018 op 14:11 -

  De klantenservice van Parship is buitengewoon slecht. Ik wil mijn abonnement herroepen. Op mails wordt niet geantwoord, en per telefoon wordt de verbinding verbroken. Erg slecht!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Monica 19 februari 2018 op 11:01 -

  Deze site moet een ieder vermijden, januari 2018 ingeschreven, binnen 4 dagen heb ik mij beroepen op het herroepingsrecht, kreeg 4,95 terug gestort van de 69,95.Oplichters Het is tijd om terug te gaan naar de kranten om te daten.
  Veel beter dan dit. Contact advertenties zijn veel beter. Schrijven niet zomaar geld van je rekening af. Ik zag 4 vage foto’s en dan willen de heren ook je foto zien, terwijl zij niet door een ringetje te halen zij.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Anne K 29 januari 2018 op 11:52 -

  Doe het niet! Word geen lid van Parship!!! Zo ontzettend duur voor een irritante website met veel nepprofielen. Ook een zeer onprofessioneel bedrijf die alleen in de kleine lettertjes neerzetten dat je voor het persoonlijkheidsrapport moet betalen bij herroeping. 65 euro voor een kwalitatief ondermaats rapport, duidelijk computergegenereerd! Toen ik aangaf dat ik mezelf niet herken in het persoonlijkheidsrapport en hier ook niet voor wilde betalen, werd deze klacht volledig genegeerd en bleven ze me wijzen op de algemene voorwaarden. Ik heb meerdere keren verzocht dat ze in zouden gaan op mijn ontevredenheid over het rapport, maar begonnen in plaats daarvan te liegen. Ze zeiden dat ik de 65 euro niet moest betalen voor het rapport, maar voor de twee weken dat ik de site gebruikt heb, ook al staat het anders in de AV (waar ze me daarvoor al vier keer naar hadden verwezen). Toen ik ze hier op wees, gaven ze toe dat dat ze aan het liegen waren (weliswaar in andere woorden), en gingen vervolgens verder met het negeren van mijn klacht. Pas toen ik in mijn vijfde mail aangaf dat ik hun klantvriendelijkheid dermate onder de maat vond dat ik een slechte review ging schrijven, kreeg ik ineens een betrokken mail waarin ze me vroegen waar ik dan uiteindelijk ontevreden over was, etc. Zo ontzettend doorzichtig, maar ze doen net alsof je achterlijk bent. Dus bespaar je de irritatie!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. inge 24 januari 2018 op 20:09 -

  parshit !!! dieven en boeven!! zeer ondoorzichtig, belachelijk duur! OPROEP, zet dit op faceboek en laat het delen!! dan komt iedereen te weten hoe slecht deze dating site is ( zelfs bij de waardering ben je verplicht een sterretje in te vullen anders wordt dit bericht niet geplaatst) bah

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »