PARSHIP

Britt Meijer 10 februari 2017 99
PARSHIP
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

PARSHIP is een datingsite welke zich in het bijzonder richt op hoger opgeleiden. Als je graag een leuke date wilt hebben met iemand van jouw niveau, dat wil zeggen HBO of WO, dan is PARSHIP de datingsite voor jou. Bij Parship vind je naast hoger opgeleiden ook voornamelijke 30 plussers die een relatie willen of een leuke date. Daarbij is PARSHIP er voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie. Je kunt dus beter niet terecht bij de datingsite voor eenmalige afspraakjes, onenight stands of vriendschappen. Voor leden bieden ze twee mobiele apps aan waarvan er een speciaal is om te chatten met andere leden.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid PARSHIP

PARSHIP is een van de betrouwbaarste datingstites van Nederland. PARSHIP is in Nederland bekend van haar radio- en tv reclames. Mede hierdoor is PARSHIP en bekende Nederlandse Datingsite en laat haar naamsbekendheid niet te wensen over. Wat belangrijker is dan naamsbekendheid is dat PARSHIP meerdere keurmerken in haar bezit heeft, zoals het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Deze keurmerken zorgen er voor dat de kwaliteit van de datingsites ten alle tijde gewaarborgd blijft en je met een gerust hart veilig online kan daten bij PARSHIP. Een van de voordelen van de keurmerken is dat de profielen op echtheid worden gecontroleerd en je privacy wordt gewaarborgd, zo kun je veilig daten bij PARSHIP. Het Keurmerk Veilig Daten is een garantie dat je met een echte datingsite en echte personen te maken hebt en niet wordt opgelicht door een of andere faker. De strenge regelgeving heeft een duidelijke scheiding gemaakt in betrouwbare en minder betrouwbare datingsites. Er zijn in Nederland slechts 9 datingsites die het Keurmerk Veilig Daten hebben, waarvan PARSHIP er 1 is. PARSHIP is dus een van de veiligste datingsites van Nederland, wat een veilig gevoel geeft. Dat wil zeggen dat PARSHIP tot een van de veiligste datingsites in Nederland behoord. Bovendien is PARSHIP ook ook beveiligd met een veilige SSL verbinding en het Verisgn certificaat. Alle gegevens die je invult bij PARSHIP worden dus via een veilige verbinding verstuurd. en komen dus niet zomaar op straat te liggen. Je kunt je dus met een gerust hart inschrijven bij de datingsite. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je persoonlijke gegevens of privacy zomaar worden geschonden of vrijgegeven.  Daarnaast is de datingsite genomineerd voor Dating website van het jaar 2014. De nominatie is het gevolg van een betrouwbare en succesvolle datingsite, die haar beloftes waar maakt.

Behalve dat PARSHIP een groot aantal keurmerken heeft, help de datingsite je ook graag een handje op weg met online daten. Zo krijg je bijvoorbeeld een aantal tips over hoe je het beste gebruik kan maken van alle functionaliteiten. De tips van PARSHIP zijn erg duidelijk en uitgebreid en helpen je een heel eind op weg met het vinden van een leuke date. De tips gaan bijvoorbeeld over het eerste contact, de eerste date, online dating werkt, hoe je je profiel het beste in kan vullen en wat de voornaamste valkuilen zijn. Deze tips zijn zeer de moeite waard om voor aanvang van je avontuur op PARSHIP even door te nemen.

PARSHIP komt over als een erg betrouwbare en goede datingsite. De keurmerken, handmatige controle op de profielen en een beveiligde verbinding bij het aanmelden en inloggen zijn enkele belangrijke eigenschappen voor een betrouwbare dating website. Daarnaast zijn op de dating site een degelijke algemene voorwaarden en privacy statement te lezen. Hierin is transparant en volledig uitgewerkt hoe er met persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Dat deze gegevens enkel gebruikt worden voor matchings-doeleinden en dat deze gegevens niet aan derden worden verstrekt geeft een veilig gevoel.

Bekijk hier de nieuwste commercial van PARSHIP:

Gratis aanmelden

Inschrijven en inloggen op PARSHIP

Het aanmaken van een account bij PARSHIP is eenvoudig, maar kost wel even wat tijd.  Om jezelf in te schrijven bij PARSHIP voer je je geslacht in, geef je aan naar wat voor iemand je op zoek bent en voer je je e-mailadres en een wachtwoord in. Hierna zul je je profiel verder in moeten vullen en krijg je een vragenlijst, of persoonlijkheidstest voorgeschoteld. Het invullen van deze lijst duurt ongeveer 20 minuten. De vragen zijn duidelijk en helder geformuleerd, daarnaast krijg je een aantal stellingen waarbij je één of meerdere keuzes dient te maken die het meeste aansluiten bij jouw voorkeuren. De vragen zijn uitdagend en geven stof tot nadenken waar je naar op zoek bent. De vragenlijst helpt jou dus ook met het ontdekken waar je zelf naar op zoek bent. Je krijgt daarnaast regelmatig in beeld hoever je bent met het invullen van de vragenlijst bij PARSHIP. Ook krijg je een aantal afbeelding te zien waarbij je een keuze moet maken welke het best bij je past. Het is belangrijk om deze vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden. Op basis van deze vragen wordt namelijk een persoonlijkheidsprofiel geschetst, waarmee jij gekoppeld wordt met andere leden van PARSHIP. Je matches zijn op basis van de informatie die jij PARSHIP hier geeft. Na het invullen van de vragenlijst dien je nog wat persoonlijke informatie in vullen voor je profiel, naar wat voor iemand je op zoek bent etc. Vervolgens ontvang je je partnervoorstellen en kun je aan de slag met het vinden van een leuke date bij PARSHIP. Bij PARSHIP vind je altijd wel iemand die bij je past. PARSHIP is al een van de langst lopende datingsites van Nederland en bestaat al sinds 2003. 

Gratis aanmelden

Kosten PARSHIP

Je kunt PARSHIP tijdelijk gratis proberen.  Wil je echter de volledige functionaliteit van PARSHIP gebruiken, dan is het nodig om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Met het premium lidmaatschap ontvang jij je persoonlijkheidsrapport, kun je vrijgegeven foto’s van andere leden bekijken en wordt er een contactgarantie gegeven wanneer jij een abonnement afsluit van 12 of 24 maanden. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • 6 maanden: €44,90 per maand
 • 12 maanden: €25,42 per maand
 • 24 maanden: €19,47 per maand

PARSHIP App

Goed nieuws voor alle mobiele daters onder ons, PARSHIP is namelijk een van de weinige datingsites welke een app heeft voor mobiele dating. De app van PARSHIP is beschikbaar voor zowel iOS als voor Android.  Om gebruikt te kunnen maken van de app zul je wel eerst een profiel aan moeten maken, registreren is helaas niet mogelijk via de app. Met de app van PARSHIP kun je eenvoudig je nieuwe ongelezen berichten lezen, foto’s bekijken en direct nieuwe foto’s uploaden en bladeren door de lijst met nieuwe voorgestelde contacten. Voor het chatten heeft PARSHIP echter een andere speciefieke MessengerApp. . Deze Messenger App geeft je push berichten indien je een nieuw bericht hebt ontvangen en maakt het mogelijk altijd en overal je berichtjes te beantwoorden.  Beide apps zijn gratis te downloaden en exclusief te gebruiken voor leden. De datingsite is dus helemaal up-to-date met haar mobiele apps en deze zijn uitermate gebruiksvriendelijk.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft PARSHIP kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Je kunt bijvoorbeeld de dating site voor 3 dagen gratis uitproberen. Daarnaast geeft PARSHIP op haar blog ook regelmatig tips over online dating. Erg handig dus als je jouw kans op succes wilt verbeteren. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op PARSHIP

Heb je een mooie date gehad en wil geen gebruik meer maken van de site, dan kun je je profiel eenvoudig verwijderen en jezelfs uitschrijven. Onder het kopje “mijn PARSHIP” vind je je gegevens en instellingen. Hier is het mogelijk om je profiel definitief te verwijderen en je uit te schrijven. Uitschrijven is eenvoudig. Je klikt op definitief verwijden, voert je wachtwoord in en je profiel is definitief verwijderd. Let op: Wanneer je nog een lopend abonnement hebt lopen, worden geen gelden gerestitueerd. 

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

99 Reviews »

 1. peter 26 november 2017 op 23:32 -

  regelrechte oplichters,ik had me aangemeld maar na paar dagen spijt,netjes mail gestuurd en account gedeactiveerd,krijg een mail dat dat jammer is maar dat ik een 2-jarig abonnement heb afgesloten,betalen dus meneertje!
  na mail van betalingsverzoek nogmaals aangegeven dat ik met parship niets meer wilde doen,herhaalde mail om betalingsverzoeken,via call2collect(snap niet dat jullie je naam lenen aan deze mafkezen!)
  ben geenzins van plan om ff 307,62 te voldoen,heb voorgesteld 1 maand te betalen omdat ik zo stom was me hier aan te melden,ben benieuwd<als ze hieraan gehoor geven kan ik me in vinden en zal ik deze reactie ook verwijderen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Rolf 20 november 2017 op 21:06 -

  Parship, ook wel parshit genoemd, is alleen op geld uit. Automatisch verlengen, als je dan opzegd, kost het je 80 euro voor minder dan een maand lidmaatschap. En meteen beginnen ze over aanmaningen. Stelletje hufters!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. René 13 oktober 2017 op 13:24 -

  Jaren geleden betaald ingeschreven geweest en zojuist weer een paar weken geprobeerd, maar als gratis lid. Zodra men na 1 -2 weken ziet dat je geen betalend lid wordt, krijg je 25% korting en wanneer je nog een paar weken geduld hebt zelfs 50%. Helaas kun je alleen kiezen tussen 6, 12 en 24 maanden, dus zelfs met 50% korting is het nog te duur omdat de reeks klachten gewoon juist zijn. Weinig serieuze vrouwen met een ingevuld profiel, weinig betalende leden etc.. Een maand had ik het nog wel willen proberen, maar zeker geen honderden euro’s voor een langere periode want dat is het niet waard. Men wil je gewoon onder druk zetten om ‘NU’ lid te worden…niet doen dus.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. karel groot 28 augustus 2017 op 00:11 -

  Er staan Nederlandse blanke wijven dat zijn de grootste oplichters ten aller tijden en er staan vrouwen die al een relatie hebben of snoepen van twee wallen, terwijl die blanke nederlandse vrouwen al getrouwd zijn shammmmmmmmm De Nederlandse blanke vrouwen zijn de grootste varkens die je kunt vinden.

  Diegenen die voor dit site heeft betaald is ook een sukkel, deze gasten die dit site runnen verdienen genoeg achter de rug van jullie sukkels.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. zusenzo 23 augustus 2017 op 22:35 -

  Ontzettend slecht werkende site:

  -soms werkt inloggen niet, dan moet je ipv dat je wordt ingelogd weer opnieuw een profiel aanmaken
  -geblurde foto’s die gratis leden (ook als ze door de ander worden vrij gegeven) niet kunnen zien.
  -een persoonlijkheids test die echt niet wetenschappelijk/psychologisch onderbouwd is en uitkomsten niet kloppen
  -slechte machtches
  -heel veel vreselijk karig ingevulde profielen
  -beperkte mogelijkheid jezelf toe te lichten, moet kiezen uit bestaande antwoorden

  etc etc etc

  Mijn advies: bespaar jezelf de moeite. Het opstellen van een profiel bij Parship kost namelijk ook nog s .. overdreven veel moeite….

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Roos 16 augustus 2017 op 11:10 -

  Ik heb een vreselijke ervaring met Parship. Niet zozeer met het functioneren van de website maar met het ongevraagd verlengen van het abonnement. Ik heb destijds een jaarabonnement afgesloten maar wist na 2 maanden dat dit niet de site voor mij was. Jammer want ik had voor een jaar betaald maar dat is mijn eigen keuze geweest. Vervolgens zag ik maanden later dat er al 5 keer een maandbedrag van 79,90 werd afgeschreven van mijn rekening (dit wordt niet onder Parship afgeschreven maar onder Adyen, waardoor ik dit niet direct doorhad). Ik wilde Parship bellen, dit was een misverstand, ik wilde helemaal geen verlening van het abonnement, ik had me immers uitgeschreven! Parship is echter niet telefonisch te bereiken, ook na herhaaldelijk vragen in emails geven ze geen telefoonnummer en bellen ze niet terug. Ik vond dit heel naar gezien ik veel geld leek kwijt te zijn door dit misverstand dat ik mondeling graag wilde uitleggen. Na veel heen en weer gemail bleek dat er een bepaald vinkje is bij de aanmelding voor een jaarabonnement (een vinkje dat blijkbaar heel veel mensen over het hoofd zien) dat je uit moet vinken en anders zit je dus na afloop van het jaar maandelijks aan een waanzinnig duur abonnement vast.

  Ik vind dat Parship heel ondoorzichtig werkt. Je krijgt geen melding van de automatische verlening en nergens op hun site is het bedrag van 79,90 te vinden. Daarnaast is het erg lastig om je uit te schrijven. Ik dacht dat ik me had uitgeschreven maar blijkbaar is daar een apart email adres voor wat ook niet duidelijk op de site staat. Uiteindelijk heb ik het bedrag van 5 x 79,90 moeten betalen want anders zou ik een incasso krijgen wat me nog meer zou gaan kosten. Kortom: ik denk dat er bij Parship juridisch slimme mensen werken die vooral uit zijn op geld in plaats van liefde. Ik hoop dat de site snel uit de lucht is, want mensen zo bedonderen is schandalig.

  Voor mensen die lid zijn van parship en dit willen beëindigen: kijk heel goed hoe je dit moet doen (er is dus een apart email adres voor en check check check of je echt bent uitgeschreven).
  Voor mensen die Parship overwegen: niet doen, deze website is uit op geld en niet hun doel is niet om mensen bij elkaar te brengen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. george 8 augustus 2017 op 21:48 -

  slechte site zitten alleen achter je geld aan met allemaal naai contracten waar je als je het na een maandje wel gezien hebt niet meer vanaf komt en dat hele kut contract uit moet zitten. Begin er niet aan mensen zonde van je geld!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Natascha 26 juni 2017 op 13:13 -

  OPLICHTERS PARSHIP, je neemt een abonnement voor een jaar (ongeveer € 450) dit kun je per kwartaal betalen en binnen 2 weken kun je nog gebruik maken van het herroepingsrecht

  je krijgt dan niet de reeds (kwartaal) betaalde € 89,04 terug maar moet maar liefst € 65 betalen voor een lullig en ondergekwalicifeerd rapport betalen
  de profielen zijn iid nep, veel dezelfde standaard reacties, en als je zelf een bericht stuurt krijg je geen antwoord
  DUS TRAP ER NIET IN HET ZIJN OPLICHTERS

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Elle 21 mei 2017 op 21:56 -

  Waardeloze site. Voorgestelde matches slaan nergens op en heel veel ‘leden’ – ook premium- zijn niet actief
  Plus: na een jaarabonnement stilzwijgend verlengen en dan opeens voor een maand lidmaatschap 3x de prijs rekenen: 79,95. Gelegaliseerde diefstal heet dat. Wees wijs als je toch een abonnement afsluit en zeg het direct op tegen de vervaldatum, want Parship hoopt er duidelijk op dat haar leden dat vergeten.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Rob 1 mei 2017 op 14:04 -

  Had in eerste instantie wel een goed gevoel bij Parship maar ga er toch maar niet aan beginnen nu dat ik bovenstaande ervaringen lees !!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »