PARSHIP

Britt Meijer 10 februari 2017 97
PARSHIP
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

PARSHIP is een datingsite welke zich in het bijzonder richt op hoger opgeleiden. Als je graag een leuke date wilt hebben met iemand van jouw niveau, dat wil zeggen HBO of WO, dan is PARSHIP de datingsite voor jou. Bij Parship vind je naast hoger opgeleiden ook voornamelijke 30 plussers die een relatie willen of een leuke date. Daarbij is PARSHIP er voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie. Je kunt dus beter niet terecht bij de datingsite voor eenmalige afspraakjes, onenight stands of vriendschappen. Voor leden bieden ze twee mobiele apps aan waarvan er een speciaal is om te chatten met andere leden.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid PARSHIP

PARSHIP is een van de betrouwbaarste datingstites van Nederland. PARSHIP is in Nederland bekend van haar radio- en tv reclames. Mede hierdoor is PARSHIP en bekende Nederlandse Datingsite en laat haar naamsbekendheid niet te wensen over. Wat belangrijker is dan naamsbekendheid is dat PARSHIP meerdere keurmerken in haar bezit heeft, zoals het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Deze keurmerken zorgen er voor dat de kwaliteit van de datingsites ten alle tijde gewaarborgd blijft en je met een gerust hart veilig online kan daten bij PARSHIP. Een van de voordelen van de keurmerken is dat de profielen op echtheid worden gecontroleerd en je privacy wordt gewaarborgd, zo kun je veilig daten bij PARSHIP. Het Keurmerk Veilig Daten is een garantie dat je met een echte datingsite en echte personen te maken hebt en niet wordt opgelicht door een of andere faker. De strenge regelgeving heeft een duidelijke scheiding gemaakt in betrouwbare en minder betrouwbare datingsites. Er zijn in Nederland slechts 9 datingsites die het Keurmerk Veilig Daten hebben, waarvan PARSHIP er 1 is. PARSHIP is dus een van de veiligste datingsites van Nederland, wat een veilig gevoel geeft. Dat wil zeggen dat PARSHIP tot een van de veiligste datingsites in Nederland behoord. Bovendien is PARSHIP ook ook beveiligd met een veilige SSL verbinding en het Verisgn certificaat. Alle gegevens die je invult bij PARSHIP worden dus via een veilige verbinding verstuurd. en komen dus niet zomaar op straat te liggen. Je kunt je dus met een gerust hart inschrijven bij de datingsite. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je persoonlijke gegevens of privacy zomaar worden geschonden of vrijgegeven.  Daarnaast is de datingsite genomineerd voor Dating website van het jaar 2014. De nominatie is het gevolg van een betrouwbare en succesvolle datingsite, die haar beloftes waar maakt.

Behalve dat PARSHIP een groot aantal keurmerken heeft, help de datingsite je ook graag een handje op weg met online daten. Zo krijg je bijvoorbeeld een aantal tips over hoe je het beste gebruik kan maken van alle functionaliteiten. De tips van PARSHIP zijn erg duidelijk en uitgebreid en helpen je een heel eind op weg met het vinden van een leuke date. De tips gaan bijvoorbeeld over het eerste contact, de eerste date, online dating werkt, hoe je je profiel het beste in kan vullen en wat de voornaamste valkuilen zijn. Deze tips zijn zeer de moeite waard om voor aanvang van je avontuur op PARSHIP even door te nemen.

PARSHIP komt over als een erg betrouwbare en goede datingsite. De keurmerken, handmatige controle op de profielen en een beveiligde verbinding bij het aanmelden en inloggen zijn enkele belangrijke eigenschappen voor een betrouwbare dating website. Daarnaast zijn op de dating site een degelijke algemene voorwaarden en privacy statement te lezen. Hierin is transparant en volledig uitgewerkt hoe er met persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Dat deze gegevens enkel gebruikt worden voor matchings-doeleinden en dat deze gegevens niet aan derden worden verstrekt geeft een veilig gevoel.

Bekijk hier de nieuwste commercial van PARSHIP:

Gratis aanmelden

Inschrijven en inloggen op PARSHIP

Het aanmaken van een account bij PARSHIP is eenvoudig, maar kost wel even wat tijd.  Om jezelf in te schrijven bij PARSHIP voer je je geslacht in, geef je aan naar wat voor iemand je op zoek bent en voer je je e-mailadres en een wachtwoord in. Hierna zul je je profiel verder in moeten vullen en krijg je een vragenlijst, of persoonlijkheidstest voorgeschoteld. Het invullen van deze lijst duurt ongeveer 20 minuten. De vragen zijn duidelijk en helder geformuleerd, daarnaast krijg je een aantal stellingen waarbij je één of meerdere keuzes dient te maken die het meeste aansluiten bij jouw voorkeuren. De vragen zijn uitdagend en geven stof tot nadenken waar je naar op zoek bent. De vragenlijst helpt jou dus ook met het ontdekken waar je zelf naar op zoek bent. Je krijgt daarnaast regelmatig in beeld hoever je bent met het invullen van de vragenlijst bij PARSHIP. Ook krijg je een aantal afbeelding te zien waarbij je een keuze moet maken welke het best bij je past. Het is belangrijk om deze vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden. Op basis van deze vragen wordt namelijk een persoonlijkheidsprofiel geschetst, waarmee jij gekoppeld wordt met andere leden van PARSHIP. Je matches zijn op basis van de informatie die jij PARSHIP hier geeft. Na het invullen van de vragenlijst dien je nog wat persoonlijke informatie in vullen voor je profiel, naar wat voor iemand je op zoek bent etc. Vervolgens ontvang je je partnervoorstellen en kun je aan de slag met het vinden van een leuke date bij PARSHIP. Bij PARSHIP vind je altijd wel iemand die bij je past. PARSHIP is al een van de langst lopende datingsites van Nederland en bestaat al sinds 2003. 

Gratis aanmelden

Kosten PARSHIP

Je kunt PARSHIP tijdelijk gratis proberen.  Wil je echter de volledige functionaliteit van PARSHIP gebruiken, dan is het nodig om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Met het premium lidmaatschap ontvang jij je persoonlijkheidsrapport, kun je vrijgegeven foto’s van andere leden bekijken en wordt er een contactgarantie gegeven wanneer jij een abonnement afsluit van 12 of 24 maanden. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • 6 maanden: €44,90 per maand
 • 12 maanden: €25,42 per maand
 • 24 maanden: €19,47 per maand

PARSHIP App

Goed nieuws voor alle mobiele daters onder ons, PARSHIP is namelijk een van de weinige datingsites welke een app heeft voor mobiele dating. De app van PARSHIP is beschikbaar voor zowel iOS als voor Android.  Om gebruikt te kunnen maken van de app zul je wel eerst een profiel aan moeten maken, registreren is helaas niet mogelijk via de app. Met de app van PARSHIP kun je eenvoudig je nieuwe ongelezen berichten lezen, foto’s bekijken en direct nieuwe foto’s uploaden en bladeren door de lijst met nieuwe voorgestelde contacten. Voor het chatten heeft PARSHIP echter een andere speciefieke MessengerApp. . Deze Messenger App geeft je push berichten indien je een nieuw bericht hebt ontvangen en maakt het mogelijk altijd en overal je berichtjes te beantwoorden.  Beide apps zijn gratis te downloaden en exclusief te gebruiken voor leden. De datingsite is dus helemaal up-to-date met haar mobiele apps en deze zijn uitermate gebruiksvriendelijk.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft PARSHIP kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Je kunt bijvoorbeeld de dating site voor 3 dagen gratis uitproberen. Daarnaast geeft PARSHIP op haar blog ook regelmatig tips over online dating. Erg handig dus als je jouw kans op succes wilt verbeteren. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op PARSHIP

Heb je een mooie date gehad en wil geen gebruik meer maken van de site, dan kun je je profiel eenvoudig verwijderen en jezelfs uitschrijven. Onder het kopje “mijn PARSHIP” vind je je gegevens en instellingen. Hier is het mogelijk om je profiel definitief te verwijderen en je uit te schrijven. Uitschrijven is eenvoudig. Je klikt op definitief verwijden, voert je wachtwoord in en je profiel is definitief verwijderd. Let op: Wanneer je nog een lopend abonnement hebt lopen, worden geen gelden gerestitueerd. 

Gratis aanmelden

datingsites categorie advertenties
datingsites advertenties review

97 Reviews »

 1. PB 7 april 2017 op 06:46 -

  Hoe bestaat het dat dit soort parasieten van de samenleving nog bestaansrecht hebben op basis van juridische trucjes.
  Is het fatsoenlijk dat je met heel veel niet actieve accounts mensen via “gratis inkijkje” op basis van misleiding mag overhalen? Nee! Dat is niet fatsoenlijk! Met juridisch gekletter zorgen ze daarna dat ze hun buit binnenhalen! Juridisch mag dit nog steeds!
  Is het fatsoenlijk om iemand die je al voor honderden euro’s hebt opgelicht nog een extra rondje besteeld? Let op de kleine lettertjes in de leveringsvoorwaarde die eigenlijk bedoeld zijn om duidelijkheid te verschaffen bij discussie. In hun leveringsvoorwaarde staat dat ze je gewoon nog een keer mogen bestelen ondanks dat je nooit op je account kijkt en al hebt geaccepteerd dat je genaaid was, maar het kan dus nog erger! “Voor uw gemak hebben wij uw abonnement verlengd en hebben uw rekening ook maar alvast geplunderd”
  “Ondanks dat u helemaal nooit gebruik maakt van deze waardeloze nep website mogen wij uw rekening gewoon nog een keer leegplunderen”
  Juridische parasieten! Agressieve incasso om hun hele oplichting af te ronden. Hoeveel mensen zal die Duitse eigenaar via die zielige medewerkers hebben bestolen? Nederlandse overheid, je moet je schamen dat dit soort parasieten bestaansrecht hebben op basis van de Nederlandse wet, foei!
  Onfatsoenlijk! Ik geloof in karma, ergens kom je jezelf wel tegen!
  Ik blijf deze oplichters stalken totdat ik de tweede diefstal weer terug heb, dat geld mag u gewoon terugstorten op mijn rekening. Nee, niet via de incasso boefjes. U wist eerder ook mijn rekening te vinden om hem leeg te plunderen, het geld terugstorten moet dan ook lukken!
  PB

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. P Bertolds 4 april 2017 op 00:57 -

  Parship is een Duitse Boevenbende. Gratis op de site kijken naar een heleboel nepaccounts, daarna trap je in de grote oplichters truc. Lid worden betekend “Niet tevreden geld weg”, daarna fase twee, nog een keer je rekening plunderen omdat de automatische verlenging via de kleine lettertjes betekend dat ze 79,90 mogen plunderen per maand. Kleine lettertjes, agressieve, juridisch geslepen teksten en agressieve incasso!! O ja, zoals beloofd Dennis R. ga ik door met het publiek waarschuwen voor jullie oplichterspraktijken totdat jullie terugbetalen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. P Bos 30 maart 2017 op 09:05 -

  Waardeloze site, veel niet actieve accounts! Pas op voor kleine lettertjes want ze belazeren je! Na contractperiode plunderen ze ongevraagd je rekening voor 79,90 per maand. Lastig te vinden hoe je kunt opzeggen! Agressieve incasso! Kortom, grote oplichtersbende! O ja, ook de vergelijkingssites lijken gedeeltelijk nep, met een hele dikke vinger van de Parship boevenbende.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Patricia B 26 maart 2017 op 10:09 -

  PBPB says:
  26 maart 2017 at 10:06
  Beste ParshipMaffia,
  Mijn teleurstelling was groot toen ik ontdekte dat ik lid was geworden van een site waar een groot deel van de accounts niet reageren. Achteraf gezien begrijp ik waarom, bij opzeggen laten jullie de accounts staan zoals jullie zelf schrijven. Je moet zelf alles leeghalen anders blijft het staan, daar krijg je een Ghost-ship van, géén Par-ship!
  Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar op de blaren gezeten en netje betaald voor een waardeloos product. Helaas was jullie oplichting nog niet genoeg, verlenging zonder waarschuwing voor het duurste lidmaatschap. Zomaar 79,90 euro per maand van mijn rekening plunderen is niet netjes. De tekst “voor uw gemak hebben wij uw lidmaatschap verlengd” is nogal belachelijk bij een account die bijna de gehele periode niet één keer op jullie site is geweest, behalve in het begin om te constateren dat ik een kat in de zak had gekocht. Een hele oude kat gezien de gemiddelde leeftijd van jullie accounts of de dode accounts die niet meer actief zijn. Nou hebben jullie je achterbakse trucjes goed juridisch ingekleed en moet iemand nogal zijn best doen om van jullie agressieve bloedhonden van call2collect.nl af te komen. Ik heb besloten om recensies te blijven schrijven totdat jullie mijn geld terugstorten.

  Vr Gr PB 1601048

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Petralala B 25 maart 2017 op 16:49 -

  Slechte website, veel fake accounts die niet actief zijn en echt een site voor ouderen.
  Pas op, automatische verlenging. Agressieve manier van plunderen van je rekening en ook nog juridisch agressief ondersteund met incasso. Trap er niet in!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. ida 22 maart 2017 op 18:49 -

  evenals voorgaande reviews, je wordt bedonderd.
  Ze zeggen gratis aanmelden en binnen 2 weken kun je er nog van af. Niet dus, ik heb direct de volgende dag gebeld en via mijn account opgezegd. Ik was zeer ontevreden over de geblurrde foto’s. Zo kun je toch niet kiezen?
  ondanks dubbel afmelden blijven ze nota’s sturen. Ook hun bereikbaarheid is heel slecht, het lijkt wel of de telefoondienst in een bunker zit.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. P. Blij 19 maart 2017 op 07:09 -

  Ze kunnen het beter Ghost ship noemen, nadat je lid bent geworden kom je erachter dat het een nep gebeuren is. Erg veel mensen die helemaal niet actief zijn. In mijn geval bewezen ze het bij opzegging ook door te schrijven dat ik zelf alles moet verwijderen anders laten ze de account gewoon staan. Opvulling van het aantal “potentiële” deelnemers, grote fake dus.
  Als je na een paar weken erachter komt dat je genaaid bent en je leest op internet dat je eigenlijk gewoon genaaid bent denk je dat je eraf bent door het gewoon uit te zingen, maar daarna beginnen deze oplichters pas echt bun ware gezicht te laten zien. Je gaat nergens iets vinden hoe je kunt opzeggen, na je contrachtperiode plunderen ze voor een belachelijke bedrag per maand je rekening zonder dat je het door hebt!!
  Juridisch zit het slim in elkaar, ze weten dat mensen snel afhaken en nooit meer op hun account kijken maar als een zwerende wond gaan deze juridische criminelen nog een keer je rekening leegroven. Met de tekst “voor uw gemak hebben wij uw account verlengd” gaan ze met een veel hoger bedrag per maand je rekening leegroven. Dit mag volgens de wet, ik heb een advocaat laten kijken. Iedereen schaamt zich voor dit verhaal waardoor mensen niet in het openbaar deze schoften aanpakken! Ik roep iedereen op elke dag de wereld te waarschuwen voor deze criminelen!!! Mits je natuurlijk vergelijkbare oplichterspraktijken hebt meegemaakt van deze Duitse oplichters. Mijn belofte aan Pharship, elke dag zal ik jullie terugnaaien totdat ik mijn geld terug krijg!!!!
  Vriendelijk groet
  PB

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Britt 17 maart 2017 op 17:34 -

  Fast ik herken mij in jouw verhaal. Ik heb een soort gelijke ervaring! Honderden euro’s ben ik kwijt! Het zijn oplichters bij Parship! Mensen niet aan beginnen.
  Ik heb bij verschillende andere datingsites ingeschreven gestaan en geen enkel probleem ervaren.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Rider 12 maart 2017 op 16:32 -

  Niet doen, zonde van je geld!! Ik lees hier dat men je als lid serieus neemt, hmm. Ik woon in Zuid Limburg en ben op zoek naar een Nederlandse partner, bijna alle leden die aangeboden werden waren of Duits, of woonden boven de grote rivieren. Die match-factor die men gebruikt is een wassen neus, alleen veel leden geloven daar heilig in. Een lid heeft drie profielen met drie verschillende match-factoren, heb ik gemeld, geen respons. De foto van dit lid even gegoogled, blijkt een Pools fotomodel te zijn, dikke fake dus….. De zoekmogelijkheden zijn uitgebreid, maar zeer selectief, of geen leden of 400…. Er wordt gematched op inkomen en opleiding…. wat doen dan al die dames (met alle respect overigens) met een MAVO opleiding in mijn lijstje als universitair opgeleide met een hogere managementfunctie? Ik wil best mijn foto’s openzetten voor iedereen, alleen dat kan niet, kan alleen per individueel lid…. vreemd, is toch mijn foto. Alle invoer wordt gecontroleerd, een linkje naar je favoriete muziek mag dus niet. Twee keer geklaagd over de aangereikte leden die bij mij zouden passen, antwoord ja we doen er wat aan, resultaat nul, krijg nog altijd dezelfde (laagopgeleide) Duitse dames die 300 km bij mij vandaan wonen. Heb vandaag mijn betaald lidmaatschap, met nog 3 maanden te gaan, opgezegd en verwijderd.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Henry 8 maart 2017 op 12:33 -

  Parship is duur. Wanneer je een wijziging doorgeeft kost het kennelijk veel tijd om dat te controleren, het duurt een eeuwigheid. In dat opzicht niet echt waar voor mijn geld.

  Verder zijn mijn foto’s standaard wazig terwijl ik er best voor zou willen kiezen om ze onmiddellijk aan iedereen scherp aan te bieden. Dat is optie die zou mogen worden toegevoegd.

  In gebruik onderscheidt Parship zich niet noemenswaardig van andere goedkopere datingsites.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »