PARSHIP

Britt Meijer 7 maart 2018 103
PARSHIP
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

Bij PARSHIP kun je terecht voor een date met hoger opgeleiden. De datingsite richt zich op singles met niveau. Zoek jij dus een leuke date met iemand met een HBO of WO achtergrond? Dan zit je bij deze datingsite goed. Bij Parship vind je naast hoger opgeleiden ook voornamelijke 30 plussers die een relatie willen of een leuke date. Daarbij is PARSHIP er voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie. Het daten kan dus wel wat langer duren, maar goed je gaat dan ook voor goud. Dat is het wachten waard. Voor leden bieden ze twee mobiele apps aan waarvan er een speciaal is om te chatten met andere leden.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid PARSHIP

PARSHIP behoort tot de grootste, bekendste en meest betrouwbare datingsites van Nederland. PARSHIP is onder andere bekent van haar reclames op televisie en radio. Mede hierdoor is PARSHIP en bekende Nederlandse Datingsite en laat haar naamsbekendheid niet te wensen over. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat de datingsite beschikt over een aantal keurmerken die de betrouwbaarheid vergroten. Parship beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Deze keurmerken zorgen er voor dat de kwaliteit van de datingsites ten alle tijde gewaarborgd blijft en je met een gerust hart veilig online kan daten bij PARSHIP.

Het Keurmerk veilig daten houdt onder andere in dat de profielen op echtheid worden gecontroleerd. Zo weet je dus dat je ten alle tijden met een echt persoon aan het chatten of daten bent. Een fijne garantie dus, aangezien online daten af en toe wat onzekerheid met zich mee brengt. Daarnaast zorgt het Thuiswinkel waarborg er voor dat er veilig met jouw persoonlijke informatie wordt omgegaan. Erg belangrijk aangezien je veel privacy gevoelige informatie deelt via de datingsite.

De strenge regelgeving heeft een duidelijke scheiding gemaakt in betrouwbare en minder betrouwbare datingsites. Er zijn in Nederland slechts 9 datingsites die het Keurmerk Veilig Daten hebben, waarvan PARSHIP er 1 is. Het is dus een van de veiligste datingsites van Nederland, wat een veilig gevoel geeft. Bovendien is PARSHIP ook ook beveiligd met een veilige SSL verbinding en het Verisign certificaat. Alle gegevens die je invult bij PARSHIP worden dus via een veilige verbinding verstuurd. Ze komen dus niet zomaar op straat te liggen en kunnen niet worden onderschept.

Veiligheid op PARSHIP

Je kunt je dus met een gerust hart inschrijven bij de datingsite. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je persoonlijke gegevens of privacy zomaar worden geschonden of vrijgegeven.  Daarnaast is de datingsite genomineerd voor Dating website van het jaar 2014. De nominatie is het gevolg van een betrouwbare en succesvolle datingsite, die haar beloftes waar maakt. Mede hierom is de datingwebsite de nummer 1 in serieuze relaties.

Behalve dat PARSHIP een groot aantal keurmerken heeft, helpt de datingsite je ook graag een handje op weg met online daten. Want online daten kan al moeilijk genoeg zijn. Zo krijg je een zetje in de rug en geeft de datingsites een aantal tips. Het is namelijk wel makkelijk om te weten hoe alle functionaliteiten werken.  De tips zijn erg duidelijk en uitgebreid en helpen je een heel eind op weg met het vinden van een leuke date. De tips gaan bijvoorbeeld over het eerste contact, de eerste date, online dating werkt, hoe je je profiel het beste in kan vullen en wat de voornaamste valkuilen zijn. Deze tips zijn zeer de moeite waard om voor aanvang van je avontuur op PARSHIP even door te nemen.

PARSHIP komt over als een erg betrouwbare en goede datingsite. De keurmerken, handmatige controle op de profielen en een beveiligde verbinding bij het aanmelden en inloggen zijn enkele belangrijke eigenschappen voor een betrouwbare dating website. Daarnaast zijn op de dating site een degelijke algemene voorwaarden en privacy statement te lezen. Hierin is transparant en volledig uitgewerkt hoe er met persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Dat deze gegevens enkel gebruikt worden voor matchings-doeleinden en dat deze gegevens niet aan derden worden verstrekt geeft een veilig gevoel.

Bekijk hier de nieuwste commercial van PARSHIP:

Gratis aanmelden

Inschrijven en inloggen op PARSHIP

Inschrijven bij PARSHIP is niet moeilijk, maar wel tijdrovend. Om een account aan te maken moet je een hoop gegevens invullen. Je begint met het invullen van je geslacht en geaardheid en een email adres en wachtwoord. Als je dit hebt gedaan kun je verder met het invullen van je profiel . Hierbij krijg je een uitgebreide vragenlijst en een persoonlijkheidstest voorgeschoteld waar PARSHIP om bekend staat. Het invullen van deze lijst duurt ongeveer 20 minuten. De vragen zijn duidelijk en helder geformuleerd, daarnaast krijg je een aantal stellingen waarbij je één of meerdere keuzes dient te maken die het meeste aansluiten bij jouw voorkeuren. De vragen zijn uitdagend en geven stof tot nadenken waar je naar op zoek bent. De vragenlijst helpt jou dus ook met het ontdekken waar je zelf naar op zoek bent. Je krijgt daarnaast regelmatig in beeld hoever je bent met het invullen van de vragenlijst bij PARSHIP. Ook krijg je een aantal afbeelding te zien waarbij je een keuze moet maken welke het best bij je past.

Persoonlijkheidstest

Het lijkt vanzelfsprekend om de vragen zo goed en eerlijk mogelijk te beantwoorden. Want jij kijkt op basis van de uitslag van de persoonlijkheidstest een persoonlijkheidsprofiel. Met dit profiel word jij gekoppeld aan andere leden van de Datingsite. Je matches zijn op basis van de informatie die jij PARSHIP hier geeft. Na het invullen van de vragenlijst dien je nog wat persoonlijke informatie in vullen voor je profiel, naar wat voor iemand je op zoek bent etc. Vervolgens ontvang je je partnervoorstellen en kun je aan de slag met het vinden van een leuke date bij PARSHIP. Bij PARSHIP vind je altijd wel iemand die bij je past. PARSHIP is al een van de langst lopende datingsites van Nederland en bestaat al sinds 2003. 

Gratis aanmelden

Kosten PARSHIP

Je kunt PARSHIP tijdelijk gratis proberen. Met een gratis account kun je echter niet alles gebruiken, en kun je bijvoorbeeld geen berichten versturen. Wil je echter de volledige functionaliteit van PARSHIP gebruiken, dan is het nodig om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Met het premium lidmaatschap ontvang jij je persoonlijkheidsrapport, kun je vrijgegeven foto’s van andere leden bekijken en wordt er een contactgarantie gegeven wanneer jij een abonnement afsluit van 12 of 24 maanden. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • 6 maanden: €44,90 per maand
 • 12 maanden: €25,42 per maand
 • 24 maanden: €19,47 per maand

PARSHIP App

Goed nieuws voor alle mobiele daters onder ons, PARSHIP is namelijk een van de weinige datingsites welke een app heeft voor mobiele dating. De app is beschikbaar voor zowel iOS als voor Android.  Om gebruikt te kunnen maken van de app zul je wel eerst een profiel aan moeten maken, registreren is helaas niet mogelijk via de app. Met de app van PARSHIP kun je eenvoudig je nieuwe ongelezen berichten lezen, foto’s bekijken en direct nieuwe foto’s uploaden en bladeren door de lijst met nieuwe voorgestelde contacten. Voor het chatten heeft PARSHIP echter een andere speciefieke MessengerApp. . Deze Messenger App geeft je push berichten indien je een nieuw bericht hebt ontvangen en maakt het mogelijk altijd en overal je berichtjes te beantwoorden.  Beide apps zijn gratis te downloaden en exclusief te gebruiken voor leden. De datingsite is dus helemaal up-to-date met haar mobiele apps en deze zijn uitermate gebruiksvriendelijk.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft PARSHIP kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Je kunt bijvoorbeeld de dating site voor 3 dagen gratis uitproberen. Daarnaast geeft PARSHIP op haar blog ook regelmatig tips over online dating. Erg handig dus als je jouw kans op succes wilt verbeteren. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op PARSHIP

Heb je een mooie date gehad en wil geen gebruik meer maken van de site, dan kun je je profiel eenvoudig verwijderen en jezelfs uitschrijven. Onder het kopje “mijn PARSHIP” vind je je gegevens en instellingen. Hier is het mogelijk om je profiel definitief te verwijderen en je uit te schrijven. Uitschrijven is eenvoudig. Je klikt op definitief verwijden, voert je wachtwoord in en je profiel is definitief verwijderd. Let op: Wanneer je nog een lopend abonnement hebt lopen, worden geen gelden gerestitueerd. 

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

103 Reviews »

 1. george 8 augustus 2017 op 21:48 -

  slechte site zitten alleen achter je geld aan met allemaal naai contracten waar je als je het na een maandje wel gezien hebt niet meer vanaf komt en dat hele kut contract uit moet zitten. Begin er niet aan mensen zonde van je geld!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Natascha 26 juni 2017 op 13:13 -

  OPLICHTERS PARSHIP, je neemt een abonnement voor een jaar (ongeveer € 450) dit kun je per kwartaal betalen en binnen 2 weken kun je nog gebruik maken van het herroepingsrecht

  je krijgt dan niet de reeds (kwartaal) betaalde € 89,04 terug maar moet maar liefst € 65 betalen voor een lullig en ondergekwalicifeerd rapport betalen
  de profielen zijn iid nep, veel dezelfde standaard reacties, en als je zelf een bericht stuurt krijg je geen antwoord
  DUS TRAP ER NIET IN HET ZIJN OPLICHTERS

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Elle 21 mei 2017 op 21:56 -

  Waardeloze site. Voorgestelde matches slaan nergens op en heel veel ‘leden’ – ook premium- zijn niet actief
  Plus: na een jaarabonnement stilzwijgend verlengen en dan opeens voor een maand lidmaatschap 3x de prijs rekenen: 79,95. Gelegaliseerde diefstal heet dat. Wees wijs als je toch een abonnement afsluit en zeg het direct op tegen de vervaldatum, want Parship hoopt er duidelijk op dat haar leden dat vergeten.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Rob 1 mei 2017 op 14:04 -

  Had in eerste instantie wel een goed gevoel bij Parship maar ga er toch maar niet aan beginnen nu dat ik bovenstaande ervaringen lees !!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. MrLee 25 april 2017 op 18:11 -

  Kies NOOIT voor Parship.

  Ten eerste werkt de site voor geen meter. Er wordt bewust geen zichtbare foto getoond (maar geblurred), omdat het zogenaamd om jet innerlijk gaat. Als je dus al een tijdje contact hebt met iemand en een van de twee vindt de ander dan niet aantrekkelijk, dan krijg je lullige situaties. Beter meteen ook het uiterlijk meenemen bij het eerste contact…

  Ten tweede is Parship ontzettend duur en is de service ver onder de maat, helemaal als je -net als ik- vergeet je abonnement op te zeggen, in de veronderstelling dat deze na de contracttermijn afloopt. Ik dacht dus dat mijn abonnement per 1 jan afliep. Niet dus… Zonder het in de gaten te hebben, heb ik 4 maanden lang 80 euro per maand (!!) betaald, omdat mijn abonnement automatisch werd verlengd en dat terwijl ik de site nooit meer heb gebruikt. Toen ik achter mijn fout kwam en contact opnam met de klantenservice, waren ze onwrikbaar. Na heel veel gedoe heb ik de tweede helft van april niet hoeven te betalen, maar wel 280 euro voor de afgelopen maanden.

  Niet aan beginnen dus!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Peter Dillen 25 april 2017 op 10:46 -

  Parship is duur en misleid met ‘proef’ abonnementen. Indien je namelijk een paar reacties hebt gehad in je proef periode zit je al vast aan het halve jaar ondanks je zogenaamde proef periode. Niet de periode maar het aantal contacten is leidend. Dat staat wel in de voorwaarden maar niet in de ‘aanbieding’. Tenslotte hebben ze een zeer slechte administratie. Veel gedoe gehad om er af te komen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. PB 7 april 2017 op 06:46 -

  Hoe bestaat het dat dit soort parasieten van de samenleving nog bestaansrecht hebben op basis van juridische trucjes.
  Is het fatsoenlijk dat je met heel veel niet actieve accounts mensen via “gratis inkijkje” op basis van misleiding mag overhalen? Nee! Dat is niet fatsoenlijk! Met juridisch gekletter zorgen ze daarna dat ze hun buit binnenhalen! Juridisch mag dit nog steeds!
  Is het fatsoenlijk om iemand die je al voor honderden euro’s hebt opgelicht nog een extra rondje besteeld? Let op de kleine lettertjes in de leveringsvoorwaarde die eigenlijk bedoeld zijn om duidelijkheid te verschaffen bij discussie. In hun leveringsvoorwaarde staat dat ze je gewoon nog een keer mogen bestelen ondanks dat je nooit op je account kijkt en al hebt geaccepteerd dat je genaaid was, maar het kan dus nog erger! “Voor uw gemak hebben wij uw abonnement verlengd en hebben uw rekening ook maar alvast geplunderd”
  “Ondanks dat u helemaal nooit gebruik maakt van deze waardeloze nep website mogen wij uw rekening gewoon nog een keer leegplunderen”
  Juridische parasieten! Agressieve incasso om hun hele oplichting af te ronden. Hoeveel mensen zal die Duitse eigenaar via die zielige medewerkers hebben bestolen? Nederlandse overheid, je moet je schamen dat dit soort parasieten bestaansrecht hebben op basis van de Nederlandse wet, foei!
  Onfatsoenlijk! Ik geloof in karma, ergens kom je jezelf wel tegen!
  Ik blijf deze oplichters stalken totdat ik de tweede diefstal weer terug heb, dat geld mag u gewoon terugstorten op mijn rekening. Nee, niet via de incasso boefjes. U wist eerder ook mijn rekening te vinden om hem leeg te plunderen, het geld terugstorten moet dan ook lukken!
  PB

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. P Bertolds 4 april 2017 op 00:57 -

  Parship is een Duitse Boevenbende. Gratis op de site kijken naar een heleboel nepaccounts, daarna trap je in de grote oplichters truc. Lid worden betekend “Niet tevreden geld weg”, daarna fase twee, nog een keer je rekening plunderen omdat de automatische verlenging via de kleine lettertjes betekend dat ze 79,90 mogen plunderen per maand. Kleine lettertjes, agressieve, juridisch geslepen teksten en agressieve incasso!! O ja, zoals beloofd Dennis R. ga ik door met het publiek waarschuwen voor jullie oplichterspraktijken totdat jullie terugbetalen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. P Bos 30 maart 2017 op 09:05 -

  Waardeloze site, veel niet actieve accounts! Pas op voor kleine lettertjes want ze belazeren je! Na contractperiode plunderen ze ongevraagd je rekening voor 79,90 per maand. Lastig te vinden hoe je kunt opzeggen! Agressieve incasso! Kortom, grote oplichtersbende! O ja, ook de vergelijkingssites lijken gedeeltelijk nep, met een hele dikke vinger van de Parship boevenbende.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Patricia B 26 maart 2017 op 10:09 -

  PBPB says:
  26 maart 2017 at 10:06
  Beste ParshipMaffia,
  Mijn teleurstelling was groot toen ik ontdekte dat ik lid was geworden van een site waar een groot deel van de accounts niet reageren. Achteraf gezien begrijp ik waarom, bij opzeggen laten jullie de accounts staan zoals jullie zelf schrijven. Je moet zelf alles leeghalen anders blijft het staan, daar krijg je een Ghost-ship van, géén Par-ship!
  Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar op de blaren gezeten en netje betaald voor een waardeloos product. Helaas was jullie oplichting nog niet genoeg, verlenging zonder waarschuwing voor het duurste lidmaatschap. Zomaar 79,90 euro per maand van mijn rekening plunderen is niet netjes. De tekst “voor uw gemak hebben wij uw lidmaatschap verlengd” is nogal belachelijk bij een account die bijna de gehele periode niet één keer op jullie site is geweest, behalve in het begin om te constateren dat ik een kat in de zak had gekocht. Een hele oude kat gezien de gemiddelde leeftijd van jullie accounts of de dode accounts die niet meer actief zijn. Nou hebben jullie je achterbakse trucjes goed juridisch ingekleed en moet iemand nogal zijn best doen om van jullie agressieve bloedhonden van call2collect.nl af te komen. Ik heb besloten om recensies te blijven schrijven totdat jullie mijn geld terugstorten.

  Vr Gr PB 1601048

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »