Jongerendating.nl

Britt Meijer 11 juli 2015 4
Jongerendating.nl
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op deze datingsite vind je jongeren van 16 tot en met 27 jaar die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De dating site richt zich op jongeren uit Nederland en België. Bij het aanmaken van je profiel geef je aan in welke provincie je woonachtig bent. Op die manier kom je in contact met iemand die ook op zoek is naar een relatie en ook nog bij jou in de buurt woont. Naast het zoeken door profielen en berichten sturen kun je ook deelnemen in de chatroom. Registratie is gratis. Over het aantal actieve leden op Jongerendating.nl is niets bekend. Wel is te zien dat leden het afgelopen jaar enkele honderden advertenties online hebben gezet.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Jongerendating.nl

Om de kwaliteit van leden te handhaven zijn enkele regels opgesteld waar alle leden zich aan moeten houden. Deze regels zijn om te voorkomen dat er nep profielen op de datingsite komen te staan. Vaak willen deze ‘vrouwen’ je naar een commerciële dating site leiden. Op Jongerendating zijn webmasters actief die de opgestelde regels handhaven en profielen op non-actief zetten als dat nodig is. We hebben enkele belangrijke punten uit de spelregels uitgelicht. Bijvoorbeeld data wordt maximaal 3 maanden bewaard voordat het wordt verwijderd en eenmaal gedane betalingen kunnen niet worden teruggevorderd. Ons advies is om zo weinig mogelijk persoonlijke gegevens op deze datingsite te zetten want zover wij kunnen zien is er niet alles aan gedaan om deze te beveiligen tegen misbruik.

Inschrijven op Jongerendating.nl

Om deel te kunnen nemen, profielen te kunnen zoeken en contact te maken met andere jongeren binnen de datingsite is het nodig om een profiel aan te maken. Dat kan via de home pagina. Door je leeftijd in te vullen en of je een man of vrouw bent en of je naar een man of vrouw op zoek bent, kun jij je snel aanmelden. Ook je woonplaats en e-mail adres worden gevraagd. Je ontvangt direct een activatie e-mail. Wanneer je op deze link klikt is je profiel geactiveerd en kun je direct starten met het zoeken naar een date. Voordat je daadwerkelijk gaat zoeken wordt wel aanbevolen om je profiel volledig aan te vullen met persoonlijke informatie.

Gratis aanmelden

Kosten Jongerendating.nl

Registratie om te kunnen chatten is gratis. Echter wordt er voor het gebruik van de datingsite wel een vergoeding gevraagd. Om berichten te kunnen sturen naar andere leden moet je eerst bellen met een 0900-nummer. Een gesprek kost 1.30 euro en daarvoor kun je 4 berichtjen sturen. Wil je niet bellen? Dan kun je ook Full Member worden. De kosten om Full Member te worden zijn:

Een maand full-member € 20.00 per maand Totaal: € 20.00
Drie maanden full-member € 15.00 per maand Totaal: € 45.00
Zes maanden full-member € 12.50 per maand Totaal: € 75.00
Een jaar full-member € 10.00 per maand Totaal: € 120.00

Betaling geschied in een veilige https:// omgeving via creditcard, iDeal, Paypal of bankoverschrijving.

Jongeren dating app

Op het moment van deze review heeft jongerendating geen mobiele app. De pagina en alle functionaliteiten zijn wel te gebruiken op smartphone en tablet via de webbrowser.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van Jongerendating.nl de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Jongerendating.nl

Als je bent voorzien of wanneer jij geen gebruik meer wilt maken van de dienstverlening kun je opzeggen. Daarvoor moet je wel ingelogd zijn. Na inloggen zie je onderaan de pagina de optie “uitschrijven” Nadat je dat gedaan hebt ben je onvindbaar voor de gebruikers van deze dating site en ontvang je geen berichten meer. Het scherm wat daarna volgt biedt je de mogelijk om je de-activatie weer om te keren of je ‘status te wijzigen’ en jouw profiel helemaal uit de database te verwijderen. Er wordt vervolgens om je feedback gevraagd en de reden waarom jij je wilt uitschrijven. Als je bevestigd ben je volledig uitgeschreven en worden je gegevens permanent verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

4 Reviews »

 1. Jelle 2 juni 2016 op 18:27 -

  veel leuke meiden:) vind ’t hier erg gezellig en kan hier veel leuke meiden ontmoeten.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Lisa 29 mei 2016 op 15:56 -

  Leuke website, wel ff goed opletten voor oude vieze mannetjes, want die zitten er natuurlijk ook. Verder veel leuke jongens 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Brent 20 mei 2016 op 11:10 -

  Leuke datingsite met veel studenten. dus altijd wel wat leuks te vinden. Helaas zitten er ook veel oudere mannen op die opzoek zijn naar jonge meisjes. niet echt hun doelgroep…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Suzanne 10 mei 2016 op 13:40 -

  Niet echt een hele fijne datingsite en merk ook wel dat er veel oudere mannen opzitten. Daarvoor ben ik hier niet gekomen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Jannes 22 maart 2016 op 16:06 -

  Amateuristische onzin dating site. Duidelijk niet over nagedacht en dit kan zelfs mijn oma nog beter, ook al heeft ze niet eens een computer. En het ergste is, ze durven ook nog grof geld te vragen voor het gebruik van deze site. Wie heeft dat verzonnen? Ik vind dat ze hier iets aan zouden moeten doen. Ik geloof best dat het met de beste bedoelingen door iemand is opgezet, maar het riekt naar oplichting op deze manier.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »