Studentsflirt.nl

Britt Meijer 11 juli 2015 0
Studentsflirt.nl
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Studensflirts is een datingsite voor studenten en jongeren tussen de 18 en 30 jaar die op zoek zijn naar een nieuwe ervaring door online te daten. Jongeren, voornamelijk studenten zijn op zoek naar vriendschap, een leuke avond of begin van een serieuze relatie. Op de datingsite kun je diverse functionaliteiten gebruiken waarbij je privacy gewaarborgd is zoals foto’s bekijken als je zelf ook een foto hebt geüpload, datingtips, blogs en succesverhalen lezen.

De datingsite onderscheid zich door het speeddaten via chat. Speeddaten bij Studentsflirt.nl is 5 minuten chatten met een van de andere leden op studentsflirt.nl en vervolgens weer naar een ander lid te gaan. De speeddate sessie zorgt ervoor dat je los van je voorkeuren met andere leden in contact komt en dus buiten je ‘gewone’ zoekpaden met iemand in contact komt. Dit zorgt voor een extra spannende en vernieuwende methode om met andere leden in contact te komen. Alle functionaliteiten op de datingsite zijn geheel gratis. Registratie is wel nodig om deel te kunnen nemen op studentsflirt.nl.

Gratis aanmelden

 

 

Betrouwbaarheid Studentsflirt.nl

Studentsflirt.nl heeft een degelijk privacy beleid opgesteld om de privacy van alle gebruikers te waarborgen. Zo hebben uitsluitend medewerkers van Studentsflirt.nl toegang tot persoonlijke gegevens. Gegevens worden niet aan derden verstrekt en hierdoor kan je in alle privacy daten. De datingsite gebruikt de persoonlijke informatie uitsluitend voor de diensten van de datingsite voor de gebruiker te optimaliseren. De wet bescherming persoonsgegevens wordt gehandhaafd en persoonlijke gegevens worden bewaard in een beveiligd bestand dat enkel toegankelijk is voor door toegewezen personen van Students flirt.

Inschrijven op Studentsflirt.nl

Pas als je ingeschreven bent, kun je met andere studenten in contact komen. Inschrijven kan gemakkelijk via de homepagina van de dating site. Vul daar al je gegevens in zoals naam, geboorte datum en woonomgeving. Ook je e-mail adres wordt gevraagd en na registratie ontvang je daarop een activatie e-mail waarmee jij je profiel kunt activeren. Na activatie kun je je profiel verder aanvullen. Een algemeen advies is om je profiel zo volledig mogelijk te maken omdat matches die je dan krijgt, waarschijnlijk beter bij je passen. Wanneer je profiel compleet is kun je starten met het zoeken naar een partner en alle functionaliteiten gratis uitproberen.

Gratis aanmelden

 

 

Kosten Studentsflirt.nl

Alle functionaliteiten op students flirt zijn geheel gratis. Je hoeft nergens voor te betalen. Wel zijn er advertenties zichtbaar op de datingsite. Met die opbrengsten wordt de faciliteit gefinancierd.

Studentsflirt.nl app

Op het moment van deze review is er geen mobiele dating app beschikbaar van sutdentsflirt.nl. Wel is de datingsite te gebruiken op tablet en mobiel via de webbrowser.

Gratis aanmelden

 

 

Acties en korting

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Studentsflirt.nl

Wanneer je bent voorzien of wanneer jij geen gebruik meer wilt maken van de diensten van studentsflirt kun jij je account / profiel verwijderen. Daarvoor moet je inloggen en kies vervolgens in het menu de optie ‘Mijn profiel bewerken’. Klik daarna op ‘Persoonlijke instellingen’. Nu kun je door op het kopje ‘Account verwijderen’ te klikken, je account definitief verwijderen.

Gratis aanmelden

 

 

datingsites advertenties review

Geen Review »

 1. Mario 1 juni 2016 op 18:51 -

  Leuke datingsite voor studenten. Zeker als je niet op kamers woont is dit wel een leuke manier om mensen te leren kennen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »