Be2

Britt Meijer 5 januari 2016 59
Be2
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Be2 is een van de grotere datingsites van Nederland, welke voor iedereen beschikbaar is. Be2 is zoals gezegd een datingsite voor iedereen, je leeftijd, geslacht of geaardheid maken niet uit, er is altijd wel iemand te vinden voor jou. De datingsite is onderdeel van een wereldwijd netwerk. In het diverse en uitgebreide ledenbestand is er voor iedereen wel iemand te vinden. Be2 stelt zich op als relatiebemiddelaar met als ultieme doel het matchen van leden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Be2 vraagt dit dan ook van haar nieuwe leden, je moet er zeker van zijn dat je bereid bent een serieuze relatie aan te gaan. Ben je op zoek naar kortstondige dates of zelfs one-night-stands, dan kun je je beter op een andere datingsite aanmelden.

Gratis aanmelden

Be2 Betrouwbaarheid

Be2 staat als wereldweide speler bekent als een betrouwbare datingsite. Be2 geeft duidelijk aan hoe zij omgaat met je gegevens en hoe deze worden beveiligd.Ieder profiel wordt bijvoorbeeld handmatig gecontroleerd. Indien er zich nep profielen of mensen die kwade bedoelingen hebben op de datingsite bevinden, zijn deze eenvoudig te rapporteren aan de klantenservice. Vervolgens wordt actie ondernomen. In de opgestelde privacy policy en algemene voorwaarden staat beschreven dat Be2 nooit persoonlijke gegevens, zoals je email-adres en je telefoonnummer, verstrekt aan derden. Alleen jijzelf kunt dit doen. Bovendien geeft be2 uitdrukkelijk aan dat er een actie beleid is tegen fake profielen op de datingsite. Hetgeen natuurlijk een pluspunt is, ten behoeve van de privacy en de veiligheid van leden.

Be2 komt over als een betrouwbare datingsite. Enig punt van nadeel is dat zij, in tegenstelling tot andere grote datingsites niet beschikt over het thuiswinkelwaarborg of het keurmerk veilige daten. Be2 is echter wel een internationale website, met meer dan 38 miljoen leden wereldwijd. Be2 beschikt dus over veel kennis en ervaring. De datingsite match haar profielen op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Dit is natuurlijk erg fijn. Doordat je aangeeft waarna je opzoek bent, krijg je alleen de profielen te zien die daadwerkelijk bij jou passen. Dit bespaart een hoop zoekwerk. Bovendien kun je ook handmatig aangeven wie je foto’s kan zien, dit is natuurlijk prettig. Zo kan niet heel de wereld direct zien dat je op een datingsite actief bent. Om goede matches te garanderen is het belangrijk dat je profiel volledig en actueel is. Dit vergroot de slagingskans. 

Bekijk hier de commercial van Be2:

Gratis aanmelden

Inschrijven en inloggen bij Be2

Inschrijven bij be2 is erg gemakkelijk. Je vult in of je een man of een vrouw bent en waar je naar opzoek bent(man of vrouw). Vervolgens kun je direct aan de slag met het invullen van de persoonlijkheidstest. Deze persoonlijkheidstest is verplicht, wel zo fijn nu iedereen beschikt over een goed ingevuld profiel. In ongeveer 10 minuten ben je klaar met het invullen van de persoonlijkheidstest, je bent er dus ook niet al te lang mee bezig. De test is gratis en bestaat voornamelijk uit meerkeuze vragen over je persoonseigenschappen en de eigenschappen van de persoon waar je naar op zoek bent. Vragen als ‘ben je intelligent’ en ‘ben je spontaan’, zijn typisch veel voorkomende vragen.

Na het invullen van de persoonlijkheidstest is je inschrijving voltooid en kun je direct aan de slag. Wel dien je eerst nog wat meer dingen over jezelf te vertellen, zoals je opvattingen, maar ook uw levensstijl en wat feitjes over jezelf. Zonder deze informatie te publiceren op je eigen profiel is het niet mogelijk om dit op andere profielen (bijvoorbeeld van je matches) te bekijken. Het invullen van deze gegevens is in korte tijd gedaan, dit kost je 5 tot 10 minuten. Het is hierna nog belangrijk om een foto van jezelf toe te voegen, zodat je ook de foto’s van anderen kunt zien. Je kunt in een opslag de informatie van je match zien. Deze favoriet maken, of een berichtje sturen. Na het invullen van alle persoonlijke informatie ben je klaar om profielen van je matches te bekijken.

Mochten de matches onverhoopt niet bij je passen of je uiteindelijk toch naar iets anders opzoek wil, kun je ook handmatig gaan zoeken. Be2 beschikt over een uitgebreide zoek module die het zoeken naar een geschikte date makkelijk maakt. Binnen de zoekmodule op Be2 kun je bijvoorbeeld zoeken op locatie, leeftijd en geloof, maar ook nog op een groot aantal andere zaken. Je kunt dus ook direct dingen uitsluiten waar je uitdrukkelijk niet naar opzoek bent.

Het zoeken en het versturen van berichten werkt zoals gezegd zeer eenvoudig. Het gebruik van Be2 heb je in no-time onder controle en je kunt snel aan de gang waarvoor je op be2 komt, daten. Wel is voor het versturen van berichtjes het noodzakelijk dat je premium lid wordt.

Gratis aanmelden

Kosten Be2.nl

Inschrijven en het bekijken van profielen is gratis op Be2. Wil je echter berichtjes gaan sturen en daadwerkelijk contact maken met andere zul je een betaald lidmaatschap moeten nemen. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

3 maanden €49,90 per maand
6 maanden €24,90 per maand
12 maanden €19,90 per maand

De voordelen van een premium lidmaatschap zijn als volgt: berichtjes versturen, bekijken wie je profiel hebben bekeken en eigen foto’s worden duidelijk zichtbaar voor anderen. Betaling geschied binnen een beveiligde SSL verbinding die ervoor zorgt dat betalingsgegevens niet door criminelen kunnen worden onderschept. De betaalmethoden iDEAL en creditcard worden ondersteund door Be2.

Be2.nl App

Helaas heeft Be2 nog geen mobiele app. Wel beschikt de datingsite over een mobiele versie van de datingsite, welke erg goed werkt op alle mobiele platformen. Je kunt alle functies van de desktop website ook mobiel gebruiken. Je kunt dus ook onderweg daten via Be2.nl!

Nieuws en kortingen Be2.nl

Geregeld heeft Be2 kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven Be2.nl

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de datingsite be2 omdat je bijvoorbeeld een partner gevonden hebt kun jij je op elk gewenst moment afmelden. Het uitschrijven op be2 is heel eenvoudig, maar je moet wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op ‘mijn profiel’ en ga dan naar ‘instellingen’. Je voert het wachtwoord in en kunt met een klik je profiel wissen. Je bent dan definitief  niet meer zichtbaar op be2 en je persoonlijke gegevens worden verwijderd van de server van be2. Geen extra handelingen zijn noodzakelijk. Eventueel openstaande abonnementsdagen worden niet terugbetaald. Houd er dus rekening mee dat je tijdig opzegt wanneer je abonnement afloopt. 

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

59 Reviews »

 1. Arie 28 maart 2017 op 03:12 -

  als het abonnements geld wordt terug gebracht
  naar een maand dan zou ik het nog wel doen ,maar drie maanden tegelijk is een beetje teveel van het goede.Kost je gelijk 150 euros.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. jacques 7 februari 2017 op 09:03 -

  goed maar wel duur is voor niet meer nodig

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. iris 26 november 2016 op 18:27 -

  Top datingsite indien je opzoek bent naar een echt leuke en serieuze date. Tuurlijk blijven het mannen dus ze kunnen nog wel eens wat lomp zijn, maar over het algemeen kun je hier echt lekker chatten en een leuke avond hebben.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Rik 23 oktober 2016 op 19:49 -

  Jammer dat er niet de mogeljkheid is voor een proefabonnement. Zie veel gemengde reviews hier dus zou het graag voor een klein bedrag uit willen proberen. Jammer dat dat meteen 150 euro moet kosten. Ziet er namelijk als een best goede datingsite uit.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Willem 7 oktober 2016 op 15:35 -

  Leuke datingsite op het oog maar tot nu toe nog geen echte leuke dame ontmoet.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Jan Jaap 23 september 2016 op 17:05 -

  Wat een slechte datingsite. Ik zit er nu 2 maanden op, nog geen enkele date. Er zitten gewoon weinig dames op deze site. 90% van de dames hebben geen eigen foto op de site staan en heeeeel veel dames die je proberen te lokken naar een hotmail adres.
  Zonde van je geld.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Patje 19 september 2016 op 17:32 -

  Eindelijk datingsite die het goed doet! Veel leuke mensen tegen gekomen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Jan 11 september 2016 op 17:13 -

  Fijne Datingsite waar je altijd wel een leuke man of vrouw kan vinden. Prijs is vrij hoog maar goed dat zijn alle vergelijkbare ook zoals relatieplanet of pepper

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Miranda 8 september 2016 op 20:40 -

  3 sterren voor be2. Vond het niet top, veel mannen ja maar echte dates kreeg ik niet en mannen zijn soms toch platvloers. Ook vond ik het te duur.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Hendrik 22 juli 2016 op 17:53 -

  Echt een hele goede en betrouwbare datingsite is dit. Veel actieve leden en leuke chats en dates krijg ik hier. Dus ben je serieus opzoek naar een nieuwe partner dan is Be2 echt een aanrader.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »