Be2

Britt Meijer 5 januari 2016 59
Be2
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Be2 is een van de grotere datingsites van Nederland, welke voor iedereen beschikbaar is. Be2 is zoals gezegd een datingsite voor iedereen, je leeftijd, geslacht of geaardheid maken niet uit, er is altijd wel iemand te vinden voor jou. De datingsite is onderdeel van een wereldwijd netwerk. In het diverse en uitgebreide ledenbestand is er voor iedereen wel iemand te vinden. Be2 stelt zich op als relatiebemiddelaar met als ultieme doel het matchen van leden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Be2 vraagt dit dan ook van haar nieuwe leden, je moet er zeker van zijn dat je bereid bent een serieuze relatie aan te gaan. Ben je op zoek naar kortstondige dates of zelfs one-night-stands, dan kun je je beter op een andere datingsite aanmelden.

Gratis aanmelden

Be2 Betrouwbaarheid

Be2 staat als wereldweide speler bekent als een betrouwbare datingsite. Be2 geeft duidelijk aan hoe zij omgaat met je gegevens en hoe deze worden beveiligd.Ieder profiel wordt bijvoorbeeld handmatig gecontroleerd. Indien er zich nep profielen of mensen die kwade bedoelingen hebben op de datingsite bevinden, zijn deze eenvoudig te rapporteren aan de klantenservice. Vervolgens wordt actie ondernomen. In de opgestelde privacy policy en algemene voorwaarden staat beschreven dat Be2 nooit persoonlijke gegevens, zoals je email-adres en je telefoonnummer, verstrekt aan derden. Alleen jijzelf kunt dit doen. Bovendien geeft be2 uitdrukkelijk aan dat er een actie beleid is tegen fake profielen op de datingsite. Hetgeen natuurlijk een pluspunt is, ten behoeve van de privacy en de veiligheid van leden.

Be2 komt over als een betrouwbare datingsite. Enig punt van nadeel is dat zij, in tegenstelling tot andere grote datingsites niet beschikt over het thuiswinkelwaarborg of het keurmerk veilige daten. Be2 is echter wel een internationale website, met meer dan 38 miljoen leden wereldwijd. Be2 beschikt dus over veel kennis en ervaring. De datingsite match haar profielen op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Dit is natuurlijk erg fijn. Doordat je aangeeft waarna je opzoek bent, krijg je alleen de profielen te zien die daadwerkelijk bij jou passen. Dit bespaart een hoop zoekwerk. Bovendien kun je ook handmatig aangeven wie je foto’s kan zien, dit is natuurlijk prettig. Zo kan niet heel de wereld direct zien dat je op een datingsite actief bent. Om goede matches te garanderen is het belangrijk dat je profiel volledig en actueel is. Dit vergroot de slagingskans. 

Bekijk hier de commercial van Be2:

Gratis aanmelden

Inschrijven en inloggen bij Be2

Inschrijven bij be2 is erg gemakkelijk. Je vult in of je een man of een vrouw bent en waar je naar opzoek bent(man of vrouw). Vervolgens kun je direct aan de slag met het invullen van de persoonlijkheidstest. Deze persoonlijkheidstest is verplicht, wel zo fijn nu iedereen beschikt over een goed ingevuld profiel. In ongeveer 10 minuten ben je klaar met het invullen van de persoonlijkheidstest, je bent er dus ook niet al te lang mee bezig. De test is gratis en bestaat voornamelijk uit meerkeuze vragen over je persoonseigenschappen en de eigenschappen van de persoon waar je naar op zoek bent. Vragen als ‘ben je intelligent’ en ‘ben je spontaan’, zijn typisch veel voorkomende vragen.

Na het invullen van de persoonlijkheidstest is je inschrijving voltooid en kun je direct aan de slag. Wel dien je eerst nog wat meer dingen over jezelf te vertellen, zoals je opvattingen, maar ook uw levensstijl en wat feitjes over jezelf. Zonder deze informatie te publiceren op je eigen profiel is het niet mogelijk om dit op andere profielen (bijvoorbeeld van je matches) te bekijken. Het invullen van deze gegevens is in korte tijd gedaan, dit kost je 5 tot 10 minuten. Het is hierna nog belangrijk om een foto van jezelf toe te voegen, zodat je ook de foto’s van anderen kunt zien. Je kunt in een opslag de informatie van je match zien. Deze favoriet maken, of een berichtje sturen. Na het invullen van alle persoonlijke informatie ben je klaar om profielen van je matches te bekijken.

Mochten de matches onverhoopt niet bij je passen of je uiteindelijk toch naar iets anders opzoek wil, kun je ook handmatig gaan zoeken. Be2 beschikt over een uitgebreide zoek module die het zoeken naar een geschikte date makkelijk maakt. Binnen de zoekmodule op Be2 kun je bijvoorbeeld zoeken op locatie, leeftijd en geloof, maar ook nog op een groot aantal andere zaken. Je kunt dus ook direct dingen uitsluiten waar je uitdrukkelijk niet naar opzoek bent.

Het zoeken en het versturen van berichten werkt zoals gezegd zeer eenvoudig. Het gebruik van Be2 heb je in no-time onder controle en je kunt snel aan de gang waarvoor je op be2 komt, daten. Wel is voor het versturen van berichtjes het noodzakelijk dat je premium lid wordt.

Gratis aanmelden

Kosten Be2.nl

Inschrijven en het bekijken van profielen is gratis op Be2. Wil je echter berichtjes gaan sturen en daadwerkelijk contact maken met andere zul je een betaald lidmaatschap moeten nemen. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

3 maanden €49,90 per maand
6 maanden €24,90 per maand
12 maanden €19,90 per maand

De voordelen van een premium lidmaatschap zijn als volgt: berichtjes versturen, bekijken wie je profiel hebben bekeken en eigen foto’s worden duidelijk zichtbaar voor anderen. Betaling geschied binnen een beveiligde SSL verbinding die ervoor zorgt dat betalingsgegevens niet door criminelen kunnen worden onderschept. De betaalmethoden iDEAL en creditcard worden ondersteund door Be2.

Be2.nl App

Helaas heeft Be2 nog geen mobiele app. Wel beschikt de datingsite over een mobiele versie van de datingsite, welke erg goed werkt op alle mobiele platformen. Je kunt alle functies van de desktop website ook mobiel gebruiken. Je kunt dus ook onderweg daten via Be2.nl!

Nieuws en kortingen Be2.nl

Geregeld heeft Be2 kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven Be2.nl

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de datingsite be2 omdat je bijvoorbeeld een partner gevonden hebt kun jij je op elk gewenst moment afmelden. Het uitschrijven op be2 is heel eenvoudig, maar je moet wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op ‘mijn profiel’ en ga dan naar ‘instellingen’. Je voert het wachtwoord in en kunt met een klik je profiel wissen. Je bent dan definitief  niet meer zichtbaar op be2 en je persoonlijke gegevens worden verwijderd van de server van be2. Geen extra handelingen zijn noodzakelijk. Eventueel openstaande abonnementsdagen worden niet terugbetaald. Houd er dus rekening mee dat je tijdig opzegt wanneer je abonnement afloopt. 

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

59 Reviews »

 1. Victoria 8 juni 2016 op 17:30 -

  Hooi ik wil echt even met jullie delen dat Be2 voor mij de ideale datingsite is! ik heb hier echt de man van mijn dromen ontmoet, ik had echt niet verwacht dat dit nog zou gaan gebeuren..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Erica 19 mei 2016 op 14:20 -

  Be2 is echt een hele gezellige bedoeling. Ik kan het iedereen aanraden die weer eens een gezellige dag wil hebben. Ik heb me hier aangemeld en had meteen wat leuke matches en een leuke date gehad. kortom lekker proberen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Eduardje-love 11 mei 2016 op 20:55 -

  Ik wil graag voor ik me ga inschrijven even laten informeren door jullie of een jaarabonnement ook echt een jaarabonnement is, of dat je als je niet op tijd opzegt alsnog maand 13 ook moet betalen? Want ik ken mezelf en ik ga dat toch vergeten, dus dan moet ik het wel even zeker weten dat het goed zit of het in mijn agenda zetten haha anders kost dit me weer bakken met geld.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Eduard 25 april 2016 op 22:16 -

  Stuk fijner dan Lexa want daar krijg je dus echt alleen maar neppe reacties van mensen, alleen op be2 zitten nog niet veel leden. ook jammer van dat abonnement en dat je niet gewoon goedkoop per maand ofzo kan sluiten.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Willemijn 5 april 2016 op 19:37 -

  Ik dacht eerst, be who? Maar nadat ik de site een paar keer tegen kwam en ook op deze site goed aangeschreven stond dat ik ach waarom ook niet ik probeer het gewoon een keer. Geen slechte keuze geweest! Leuke mannen op de site, niet zo populair als alle andere sites maar ik denk dat er daarom juist meer “serieuze” daters op Be2 zitten. Dus ben je serieus op zoek en wil je geen eenmalige dates? Dan zit je hier beter. In het geval van het andere kun je beter op Lexa zitten lijkt mij zo 😉

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Danielle 29 maart 2016 op 12:42 -

  Ander volk dan op Lexa Pepper Parship en Relatieplanet maar niet minder leuk vind ik. Wel jammer dat het zo duur is, want zoveel mensen zitten er niet op. Maak het goedkoper, trek wat meer mensen naar je site en je bent een echte concurrent voor de grote jongens.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Carmen 17 maart 2016 op 09:41 -

  Ja echt super betrouwbaar hoor, zoals ze roepen. Nou ik geloof het allemaal niet zo. Zelfs als vrouw vinden ze het gewoon nodig je voor de gek te houden. Ik meld me aan, ineens 4 invites van mannen die echt niet meer op de site stonden nadat ik betaald had. Een mooie rijke dokter, een leuke reizende zakenman, een flierefluiter met blond haar en blauwe ogen. Je kent het wel, die standaard waarvan er altijd wel 1 tussen zit die je leuk vind. En dan betaald hebben en niks meer te vinden he. Dit doet overigens niks af aan alle andere mannen op de site hoor, maar ik vind het nogal suf en overdreven als je zo met je potentiele klanten om gaat als bedrijf zijnde.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Bolleman 15 maart 2016 op 07:52 -

  Binnen 2 weken een hele leuke date gevonden, daarna mijn account verwijderd. Had ik beter niet kunnen doen want contact met mijn date liep na 4 weken kapot. Nu weer opnieuw aangemeld en weer een date maar nu mijn account maar wel aangehouden haha, anders kan ik straks weer opnieuw beginnen als het fout gaat. Altijd een backup plan hebben he mannen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. hansvanderp 24 februari 2016 op 12:36 -

  4 sterren omdat ik nooit 5 sterren zal geven voor een datingsite. maar ik heb al heel wat negatieve reviews gegeven en dan mag je ook wel eens een positieve geven voor een site die er dus wel toe doet, toch? Be2 is gewoon eerlijk, vol actieve leden en de prijs is relatief OK. Stukken beter dan vele concurrenten.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. be2lover 13 februari 2016 op 06:51 -

  De enige dating site waar ik op zit. Hier op heb ik zelf echt al tientallen dates gevonden. De optie om matches te vinden is echt ideaal naar mijn mening. Vooral op basis van een (enorme) vragenlijst die ik invul bij het maken van mijn account krijg ik matches (voorstellen van dates) op basis van veel verschillende aspecten. Ik ben dol op daten en ik ben dol op be2 dating.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »