Contactmatch.nl

Britt Meijer 18 augustus 2015 3
Contactmatch.nl
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Contactmatch is de basis voor het vinden van nieuwe contacten voor jong en oud. Leden actief op deze datingsite zijn op zoek naar een nieuwe vriendschap, gezelligheid of zelfs een relatie. Op de datingsite is iedereen welkom, al richt het zich voornamelijk op Nederlanders. Zowel het aanmaken als het gebruik van basisfunctie’s in een profiel zijn gratis. Over het aantal leden dat actief is op de datingsite is niets bekend.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid op Contactmatch.nl

Het goede nieuws is dat de datingsite handelt volgens richtlijnen die zijn opgesteld in samenspraak met de Nederlandse Thuiswinkel organisatie en de consumentenbond. Tijdens aanmelding op de datingsite worden een groot aantal persoonlijke en vertrouwelijke gegevens verzameld. Deze gegevens worden enkel door de datingsite gebruikt voor matching doeleinden en voor de administratie. Andere leden zien enkel je zelf gekozen gebruikersnaam. Gegevens als je e-mailadres, geboortedatum en postcodecijfers zijn niet beschikbaar voor andere leden. Alle persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database die uitsluitend toegankelijk voor medewerkers van contactmatch die de gegevens nodig hebben voor het uitvoeren van hun functie. Met de beveiliging zit het dus wel goed.

Op de datingsite zelf kun je ook jezelf een beetje beveiligen door ongewenste leden te vlokkeren. Je zult elkaar niet meer in zoekresultaten tegen komen of berichten ontvangen. Daarnaast accepteert de datingsite geen creditcard betaling om te voorkomen dat er buitenlandse fraudeurs actief gaan. Wat ons betreft geen goed beleid tegen deze fraudeurs maar misschien helpt het.

Inschrijven op Contactmatch.nl

Om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten is het nodig om een account aan te maken en dat kan gratis vanaf de homepagina van contact match. Met een gratis lidmaatschap is het mogelijk om veel functies in basis te gebruiken. Zo is het mogelijk om contacten te zoeken en te bekijken, foto’s te bekijken en 3 berichten / flirts per dag te versturen. Als je meer functionaliteiten wilt gebruiken zoals bekijken wie jouw profiel heeft bekeken, zien wanneer contacten voor het laatst online zijn geweest en vrij wilt zijn van advertenties dan is het nodig om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Tevens kun je dan onbeperkt berichten versturen.

Gratis aanmelden

Kosten Contactmatch.nl

Zoals beschreven is het mogelijk om een gratis lidmaatschap aan te maken en te gebruiken. Echter om alle functionaliteiten en alle functionaliteiten onbeperkt te gebruiken moet je een betaald lidmaatschap afsluiten. De kosten voor een lidmaatschap zijn als volgt:

1 maand 11 euro
3 maanden 25 euro
6 maanden 40 euro
12 maanden 65 euro.

Bij het aangaan van een abonnement wordt dit bij afloop van het abonnement automatisch stilzwijgend verlengd. Het betaalde Lidmaatschap is opzegbaar tegen het einde van de eerste periode en na afloop van die periode te allen tijde met een opzegtermijn van 1 week. Betaling is mogelijk in een beveiligde omgeving via iDeal.

Contactmatch app

Op het moment van schrijven beschikt contactmatch niet over een dating app. De datingsite werk wel eenvoudig en snel werkt op mobiele telefoon of tablet. De dating site is goed gebruiken via de webbrowser.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Contactmatch.nl kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor de laatste acties en kortingen van Contact match de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Contactmatch.nl

Wanneer je geen gebruik meer wenst te maken van de datingsite raden we je altijd aan om je account te verwijderen om eventueel misbruik te voorkomen. Op Contactmatch kun je op ieder gewenst moment je account opzeggen. Ga naar ‘account status’  en selecteer ‘profiel opzeggen’. Meer informatie en de bevestiging dat je gegevens uit de database zijn verwijderd, volgt automatisch.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

3 Reviews »

 1. Tom 28 augustus 2016 op 21:10 -

  Prima datingsite die redelijk goedkoop is. 11 euro voor een maand is prima om het uit te proberen en mij is het goed bevallen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Sanne 1 juli 2016 op 17:31 -

  Contactmatch is voor mij echt de perfecte datingsite! komt niet om van de leden maar wel veel actieve leden. en de prijs is goed. 11 euro per maand is een goede prijs voor een datingsite. in tegenstelling wat sommige datingsites vragen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Reinout 26 augustus 2015 op 23:51 -

  Contactmatch Werkt goed maar de site heeft een beetje weinignleden. Ik was er tenminste zo doorheen en dat is jammer. Misschien heb ik de zoek criteria iets te scherp gesteld….

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »