Hot or Not

Britt Meijer 8 september 2015 36
Hot or Not
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Hot or Not is een dating app die werkt met foto’s en een korte profiel beschrijving. Door te swipen zie je foto’s van anderen voorbij komen. Je hebt bij elke foto de keuze ‘hot’ of ‘not’ op deze manier geef je aan wie je leuk vindt, en wie niet. Op het moment dat jullie ‘toevallig’ elkaar beide leuk vinden, is er een match en kun je met elkaar chatten. Handig van de app is dat je mensen bij jou in de buurt te zien krijgt en hiermee kunt chatten. Met de app kun je gratis bekijken hoe populair je bent. Registratie kan vanaf 13 jaar. De dating app is zowel vanaf de desktop (laptop, computer) als via je smartphone (iPhone, Android, Windows Phone) en tablet te gebruiken.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Hot or Not

Op de website van de dating app zijn een algemene voorwaarden en een privacy beleid te lezen. Hierin staat dat er veel gegevens verzameld worden via het sociale netwerk (bijvoorbeeld Facebook of Google Plus) waarmee jij je aanmeldt. Tegelijkertijd wordt er gezegd dat er nooit ongevraagd berichten worden geplaatst op dergelijke sociale netwerken. Je bent vrij om te kiezen voor zo weinig mogelijk informatie delen. Dat raden wij ook aan. Er is geen mogelijkheid om bepaalde gebruikers te weren of te blokkeren. Nadat je 1 maal hebt aangegeven dat je ze niet leuk vindt, wordt dit lid ook niet meer weergegeven in de foto’s die voorbij komen. De dating app beschikt niet over gerenommeerde keurmerken. Goed om te zien dat de desktop versie van de datingsite gebruik maakt van de beveiligde https:// verbinding die voorkomt dat anderen jouw gegevens kunnen onderscheppen.

Inschrijven op Hot or Not

Een profiel aanmaken op Hot or Not gaat altijd in samenwerking met je social media account, bijvoorbeeld Facebook of Google Plus. Daarbij wordt uitdrukkelijk aangegeven dat er geen automatische berichten worden gepost op jouw social media pagina zonder uitdrukkelijke toestemming. Doordat gegevens van je Facebook account worden geplukt is het bijna niet nodig om extra gegevens in te vullen. Het aanmaken van een profiel is op deze manier binnen enkele seconden gedaan.

Gratis aanmelden

Kosten Hot or Not

Zowel het aanmaken van een profiel als het downloaden van de dating app is geheel gratis. Er worden op geen enkele manier kosten in rekening gebracht.

Voorbeeld van de Hot or Not app:

hot or not dating app review

Acties en kortingen

Bekijk de laatste acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Hot or Not

Om je uit te schrijven en je profiel definitief te verwijderen is het verwijderen van de app niet genoeg. Je profiel blijft op deze manier namelijk wel actief. Verwijder je profiel op Hot or Not door ingelogd te zijn en rechtsboven op het tandwiel te klikken. Ga naar instellingen en klik op profiel verwijderen. Na bevestiging is je profiel definitief verwijderd. Gebruik je de desktop versie van Hot or Not? Dan klik je op instellingen en vervolgens onderaan de pagina op account verwijderen. Je profiel is nu definitief verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

36 Reviews »

 1. jajaja 29 september 2017 op 22:06 -

  haha wat een grap deze site.
  trap er aub niet in mensen.
  Idd al die nep profielen vragen meteen om foto’s prive waar je weer extra voor moet betalen.
  zodra je zegt waar het opstaat word je account verwijderd hahaha

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. G 4 september 2017 op 15:18 -

  Hotornot is the biggest fraud possible

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Opgelicht 27 juli 2017 op 20:20 -

  Tja, 2 dagen geleden op basis van de goede reviews lid geworden.
  De afgelopen 2 dagen vooral door 20 jaar jongere dames benaderd. en dan eigenlijk met 1 verzoek: stuur foto’s. Binnen het lidmaatschap zijn er kosten aan verbonden aan het versturen van foto’s……………
  Op verdiepingsvragen van mij “waarom foto’s?” werd inhoudelijk niet gereageerd, noch op andere vragen als”waarom benader je mij als je 20 jaar jonger bent?”, “Wat zoek je dan bij een partner?” etc etc .
  Kortom, lees dit en maak je eigen afweging of dit de website is waar je op wilt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Bas 20 juni 2017 op 23:39 -

  Geen lid worden, het is allemaal compleet nep. Business draait als volgt:

  1) Je wordt gelokt om lid te worden, vele nep profielen sturen berichtjes, bloemetjes w/e

  2) Er wordt alleen maar gevraagd om foto’s te sturen (het kost 25 euro om te chatten, maar foto’s sturen kost apart geld, namelijk diamanten)

  3) Zodra je zegt dat je dit niet wilt doen via de site, of uberhaupt niet wil doen omdat je een date zoekt, wordt er niet echt meer gereageerd.

  4) Zodra je naar de klantenservice stapt en gebruik wilt maken van herroeping, werd bij mij iig, binnen 30 minuten mijn account verwijderd onder het mom:

  Uw account is reeds verwijderd omdat u roept tegen een of meerdere leden dat ze nep zijn. Een vrouw in kwestie heeft ons hierover ingelicht en een klacht ingediend. Hierom is uw account verwijderd.

  ” Herroepingsrecht is niet aan de orde omdat u al gebruik heeft gemaakt van onze dienst, bovendien omdat uw account is verwijderd doordat u onze regels heeft overtreden, heeft u hier sowieso geen recht op.”

  Samenvatting

  NEP, wegblijven!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. walter 20 april 2017 op 18:29 -

  Nou jongens en meisjes…1 VAGE foto zien ? 3,50…denk okay laat maar zien..2 dagen later ook eens 15,70 van mijn rekening af…en Hot or Not geeft GEEN THUIS…PayPal…ja moet je de kleine lettertjes maar lezen….Nou jongen ik ben WOEST….
  Pas op…en terugdraaien, of van je (zo blijkt) abbonement af…das een partij MOEILIJK !!!!
  Honden zijn het, criminelen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. MANGA 1 maart 2017 op 23:39 -

  En
  Als je een negatieve revieu plaats over hot or not ,dan wordt je account verwijderd

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Manga 1 maart 2017 op 22:21 -

  Heel erg nep en brutaal ook nog

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Manga 1 maart 2017 op 22:20 -

  Erg nep

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Manga 1 maart 2017 op 22:19 -

  Idd
  Nep ,nep en nep
  Als je er achter komt ,word je uit gescholden voor alles en nog wat .

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. jedikkemoeder !!! 6 februari 2017 op 12:39 -

  Daar ben ik weer lol hoe is tie dan mensen? En ben je weer helemaal blut gemaakt door andere mensen wees real en doe je ogen open gozer !!!!! Trap er niet in, ga op straat zoeken of bij jouw in de buurt, dan krijg je nog reactie terug, dan fake berichten te schrijven fake foto’s te showen zogenaamd, allemaal oplichters !!!!!! lol ik zal zeggen doe je moeder de groeten yu, heb haar in der dikke kont genomen jij onbeschofte eigenaar ik lach jullie allemaal uit !!!!! Alles is fake in de wereld je gaat naar de stad, je koopt parfum kost dikke 75 euro voor 60ml ja dag haha 125ml kost al gauw 95 euro ja daggg je gaat naar media markt, je koopt een tv van 900 euro precies het zelfde tv wat jij koopt voor 900 euro kan ik krijgen voor 300 euro dikke 600 euro opgelicht !!!! hahahha en zo gaat de wereld maar door en door lol ik bestel precies het zelfde voor meer inhoudt, En plus veel goedkoper lol Dus doe mij een lol trap niet erin je kan beter gaan knikkeren dan je geld in te zetten wat je keihard hebt verdient. 1tip voor iedereen, tot dat je de gene ontmoet wat nooit zo zou mogen zijn. altijd met 1 of 2 zinnen beantwoorden of vertellen. lol !!!!!! succes met je carriere !!!!! Alleen jij wordt armer en hun worden rijker lol met je pepper is wel goed je dikke moeder is goed voor mij geweest lol hahahahhha successss !!!!!!!!!!!! met de oplichterij !!!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »