Hot or Not

Britt Meijer 8 september 2015 38
Hot or Not
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Hot or Not is een dating app die werkt met foto’s en een korte profiel beschrijving. Door te swipen zie je foto’s van anderen voorbij komen. Je hebt bij elke foto de keuze ‘hot’ of ‘not’ op deze manier geef je aan wie je leuk vindt, en wie niet. Op het moment dat jullie ‘toevallig’ elkaar beide leuk vinden, is er een match en kun je met elkaar chatten. Handig van de app is dat je mensen bij jou in de buurt te zien krijgt en hiermee kunt chatten. Met de app kun je gratis bekijken hoe populair je bent. Registratie kan vanaf 13 jaar. De dating app is zowel vanaf de desktop (laptop, computer) als via je smartphone (iPhone, Android, Windows Phone) en tablet te gebruiken.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Hot or Not

Op de website van de dating app zijn een algemene voorwaarden en een privacy beleid te lezen. Hierin staat dat er veel gegevens verzameld worden via het sociale netwerk (bijvoorbeeld Facebook of Google Plus) waarmee jij je aanmeldt. Tegelijkertijd wordt er gezegd dat er nooit ongevraagd berichten worden geplaatst op dergelijke sociale netwerken. Je bent vrij om te kiezen voor zo weinig mogelijk informatie delen. Dat raden wij ook aan. Er is geen mogelijkheid om bepaalde gebruikers te weren of te blokkeren. Nadat je 1 maal hebt aangegeven dat je ze niet leuk vindt, wordt dit lid ook niet meer weergegeven in de foto’s die voorbij komen. De dating app beschikt niet over gerenommeerde keurmerken. Goed om te zien dat de desktop versie van de datingsite gebruik maakt van de beveiligde https:// verbinding die voorkomt dat anderen jouw gegevens kunnen onderscheppen.

Inschrijven op Hot or Not

Een profiel aanmaken op Hot or Not gaat altijd in samenwerking met je social media account, bijvoorbeeld Facebook of Google Plus. Daarbij wordt uitdrukkelijk aangegeven dat er geen automatische berichten worden gepost op jouw social media pagina zonder uitdrukkelijke toestemming. Doordat gegevens van je Facebook account worden geplukt is het bijna niet nodig om extra gegevens in te vullen. Het aanmaken van een profiel is op deze manier binnen enkele seconden gedaan.

Gratis aanmelden

Kosten Hot or Not

Zowel het aanmaken van een profiel als het downloaden van de dating app is geheel gratis. Er worden op geen enkele manier kosten in rekening gebracht.

Voorbeeld van de Hot or Not app:

hot or not dating app review

Acties en kortingen

Bekijk de laatste acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Hot or Not

Om je uit te schrijven en je profiel definitief te verwijderen is het verwijderen van de app niet genoeg. Je profiel blijft op deze manier namelijk wel actief. Verwijder je profiel op Hot or Not door ingelogd te zijn en rechtsboven op het tandwiel te klikken. Ga naar instellingen en klik op profiel verwijderen. Na bevestiging is je profiel definitief verwijderd. Gebruik je de desktop versie van Hot or Not? Dan klik je op instellingen en vervolgens onderaan de pagina op account verwijderen. Je profiel is nu definitief verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

38 Reviews »

 1. Henk 20 december 2015 op 11:19 -

  Inderdaad ook veel fakeprofielen ( zag een foto van een Ukraïense van Fdating russiche site ) , druk een paar keer op rise up en je bent al je credits kwijt. Geld dus weg en nog steeds geen berichtje verstuurd.
  Het zou verboden moeten worden met deze corrupte sites of apps !!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Simar 10 december 2015 op 01:48 -

  Wel leuk om te zien. Hot or Not is van Badoo en je ziet eigenlijk ook wel dat alles matcht zoals kennismakingsspel enzovoort. Erg mooie websites allebei al vind ik dat Hot or Not meer voor op een telefoon is.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Patrick 4 december 2015 op 21:27 -

  Net als bovenstaande ervaringen… via badoo “leuke meid” bericht “laten we via hot or not.nl verder praten.
  Maakte een gratis account aan “zonder chat-mogelijkheid” en zelfs zonder profielfoto wilde meteen 3 jonge meiden binnen 1 dag met me chatten… voor chat moet je abonnement afsluiten. .. pure oplichterij dus. Meteen mn account verwijderd.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Simar 19 november 2015 op 00:48 -

  Geweldige website. In no time had ik hier mijn vriendin op gevonden. We hadden elkaar geliked wat uitliep tot een gesprek en daarna een aantal leuke dates! 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. kees 17 november 2015 op 16:29 -

  M.i. idd pure oplichterij met fake gegenereerde berichten, mooie vaak heel jonge vrouwen die je virtuele bloementjes sturen etc. Toen ik hier een ‘dame’ naar vroeg gezien wat vreemde responsen op mijn berichten werd mijn account verwijderd (ik was zo stom voor een maand te betalen…)
  Je berichten worden dus ook aktief gescreend. Kortom, vertel dit voort en nooit doen! 1 ster is nog teveel

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. VMP 10 november 2015 op 03:53 -

  Net kreeg ik een bericht van een ‘dame’ uit badoo dat we beter via hotornot.nl kunnen chatten omdat haar badoo steeds vast zit, ja right, oplichterij dus. Ik ga me niet inschrijven. Het zijn gozers met foto’s van dames. Echt erg eigenlijk mensen bedriegen in de naam van liefde. Hoop dat dit soort websites aangepakt worden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. HANS 24 oktober 2015 op 09:50 -

  WORDT HIER NOOIT LID VAN JONGENS DEZE SITE BEDRIEGT JE MET:
  1 NEPPE MEISJES
  2 JE MOET ER VOOR BETALEN ANDERS KUN JE NIKS
  3 WORDT GEEN LID ERVAN ZONDE VAN JE TIJD EN GELD!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. jeroen 24 oktober 2015 op 03:10 -

  GA HIER NOOIT LID VAN WORDEN! PURE OPLICHTERS! VOL MET FAKE (MOOIE MEIDEN MET GROTE MELOENEN)

  VIA BADOO BEN IK HIER TOEVALLIG OPGEKOMEN DOORDAT IEMAND DIE MIJ LEUK VOND (DIE ER KNAP UIT ZAG) WAARVAN IK AL DACHT DAT ZE FAKE WAS. MAARJAH TOCH MAAR OOK OP IK VIND HAAR LEUK GEKLIKT. EN METEEN STUURDE ZE HOI SCHAT! ZOEK MIJ OP HOTORENOT.NL PRATEN WE DAAR VEDER , SLUIT DIT. NOU TOEN WIST IK DAT ER WEER GELD ALS MOTIEF ACHTER ZAT. EN DAT KLOPT WANT BIJ HOTORENOT KUN JE MAAR 1 GRATIS BERICHT STUREN OM DE 5 UUR. DEZE SITE LIJKT EXACHT OP BADOO ALLEEN DAN DE CORRUPTE VERSIE ERVAN EN ALLEEN UIT OP JE GELD.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »