Lovoo

Britt Meijer 4 april 2018 58
Lovoo
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Via de Lovoo app leer je nieuwe mensen kennen met dezelfde interesses als jij. De app is er speciaal op ingericht om nieuwe mensen te leren kennen. Zo kun je over jezelf vertellen, foto’s uploaden en markeren met hashtags, chatten met foto’s versturen en middels een live radar blijf je op de hoogte van alles wat er in je omgeving gebeurt. De app is gratis te downloaden voor Apple iPhone en iPad in de app store en voor Samsung smartphones en tablets met android op Google Play. Over het aantal Nederlandse leden is niets bekend.

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

Betrouwbaarheid Lovoo

Lovoo is opgericht door een van oorsprong Duitse onderneming. In Duitsland is dit dan ook de grootste datingapp op de markt. Lovoo probeert daarnaast uit te breiden naar andere landen waaronder Nederland. Omdat het in Duitsland een grote speler is, zit het met de betrouwbaarheid wel goed. Op de website van de dating app is een privacy statement en een algemene voorwaarden beschikbaar in het Engels. Jouw gegevens worden gebruikt om jouw ervaring met de Lovoo app te optimaliseren. Daarnaast wordt op grote schaal data gemeten maar hiervoor wordt geen persoonlijke of vertrouwelijke data gebruikt. Ook hebben we tijdens het gebruik van de app niet het idee dat er nep profielen actief zijn. Over het algemeen een betrouwbare dating app dus.

Het enige nadeel van Lovoo wat betreft de betrouwbaarheid is het grote aantal negatieve recensie wat je op internet terug vindt over de DatingApp. Zo worden er regelmatig fake profielen gebruikt op Lovoo. Met een strenger beleid op faker zou de datingapp dat dus tegen kunnen gaan. Een voordeel van Lovoo is wel dat het gratis is. Je kunt dus eenvoudig de App proberen en mocht niet bevallen dan kun je zonder consequenties weer stoppen met daten via de App.

Inschrijven op Lovoo

Om gebruik te kunnen maken van de dating app is het nodig om je aan te melden. Een profiel aanmaken kan gemakkelijk na het downloaden van de app. Enkel je e-mailadres, naam en geboortedatum zijn nodig om je profiel aan te maken. De aanmeldprocedure gaat gemakkelijk en snel. Je kunt direct starten met het zoeken naar passende profielen. Later kun jij je profiel compleet maken door bijvoorbeeld een foto te uploaden. Daarnaast kun je ook erg makkelijk een account aanmaken via Facebook. Lovoo zal nooit informatie op jouw facebook tijdlijn plaatsen, maar enkel gebruik maken van de daar ingevulde gegevens en foto’s. Zo kunnen je erg snel beginnen met het vinden van een online date.

Lovoo app review

Afbeelding 1: screenshots Lovoo dating app

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

Kosten Lovoo

De app is gratis te downloaden en ook registratie is geheel gratis. Echter moet je voor bepaalde functionaliteiten betalen in de vorm van credits of een betaald abonnement afsluiten. De kosten voor credits zijn als volgt:

300 credits voor 3,99 euro
55 credits voor 5,99 euro
2500 credits voor 16,99 euro
8000 credits voor 33,99 euro

VIP abonnementen variëren van 6,99 euro tot en met 24,99 euro. Het is ook mogelijk om gratis credits te verdienen door bijvoorbeeld nieuwe mensen uit te nodigen of advertenties toe te staan.

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

Acties en kortingen

Lovoo heeft regelmatig leuke updates over nieuwe functies in de app, maar ook leuke kortingsacties voor hun premium versie. Je kunt alle Lovoo acties en kortingen vinden op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Lovoo

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de Lovoo app adviseren wij om je profiel te verwijderen. Alleen je app verwijderen is niet voldoende om je gegevens uit de databank van de dating app te verwijderen. Om je account  te verwijderen moet je ingelogd zijn. Klik links boven op ‘mijn account’, vervolgens naar ‘instellingen’ en wederom naar ‘mijn account’ nu kun je onderaan de pagina op ‘account verwijderen’ klikken. Je ontvangt nu een e-mail waarmee je definitief je account kunt verwijderen. Klik op de link om je verwijdering te bevestigen.

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

datingsites advertenties review

58 Reviews »

 1. Masha 8 augustus 2019 op 00:28 -

  Vreselijke sites. Ongelofelijk veel nepprofielen. Ik ben wel 8x dezelfde persoon tegen gekomen, een fotomodel. En ga je in gesprek dan blijken ze een prachtig verhaal te hebben. En dan begint de ellende. Ze hebben ineens een nummer uit Afrika. Hij zegt uit Mali waar hij in het Franse leger zit. Het is echter een nummer uit de Ivoorkust, maar goed je denkt: het is een leuke en mooie man die liefde zoekt Als je er naar vraagt is het verhaal: ik ben een weduwe. Ik ben een Fransman in Nederland geboren als wees. Toen ik 20 was ging ik in militaire dienst. Al snel werd ik overgeplaatst naar Frankrijk in dienst. Nu zit ik in Mali omdat ik heb getekend voor 36 maanden om een missie te doen in oorlogsgebied. Ik heb dit gedaan omdat ik kapot was, omdat ik mijn vrouw en zoon verloren ben in een verkeersongeluk. Ik wil weer opnieuw liefde vinden. Vervolgens zijn ze er zeer goed op getraind om je precies zo te paaien dat het lijkt alsof je de liefde van je leven hebt gevonden. Ze manipuleren en bedriegen je een weg onder je huid en in je hart. Vervolgen zeggen ze dat als hjj de liefde heeft gevonden die er volledig vpor wil gaan, ze de missie willen verlaten. Hij is inmiddels zo lang in dienst dat hij eigenlijk met pensioen kan. Maar ben jij die vrouw? Daar zoekt ie naar. Vervolgens doet ie net of hij het gaat regelen en jij bent zover dat je hem wilt redden natuurlijk met zijn prachtige woorden dat je dre liefde van zijn leven bent. Jij hebt natuurlijk ja gezegd, want hij is de gelukkigste man op aarde dan. Vervolgens komt hij ( waarschijnlijk een heel team Afrikanen) terug met dat zijn meerdere zegt dat als hij de missie wil verlaten, wij samen een verklaring moeten afleggen en dan kan hij binnen 3 dagen bij je zijn. Jij wordt helemaal blij. Intussen wordt hij (zogenaamd) verdrietig. Het kost alleen wel 1200 euro. Maar als ik met pensioen ga heb ik 300.000 euro zegt hij en ik betaal het je terug. De rekening is geblokkeerd nl en in het oorlogsgebied staat hij er helemaal alleen voor. Ik wil jou voor altijd gelukkig maken, zegt hij oa en meer van die prachtige woorden. Hij houdt zo van je. Gelukkig ben ik er niet ingetrapt. Maar er zijn vast veel vrouwen die hier intrappen. Ik vind het heel gek dat Lovoo toestaat met steeds weer nieuwe nepprofielen 1 neppersoon er wel 10 keer op kan staan uit verschillende plaatsen in het land! En als je hem meld, maken ze gewoon weer een nieuw profiel aan. Er gaan vrouwen aan kapot. Ze kruipennin je hart en vervolgens in je bankrekening. Gewetenloos maken ze misbruik van mensen met een goed hart en goed vertrouwen! Voor mij nooit meer op Lovoo met al die valse nepprofielen met misbruikers die uit zijn op bedrog en je geld!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Anne 27 juni 2019 op 18:04 -

  Nep profielen en nep foto’s en dezelfde standaardzinnen bij elk gesprek.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Harry 2 juni 2019 op 18:52 -

  De zoveelste waardeloze dating app. Na een paar uur al verwijderd’wat een nepzooi

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Tries 7 mei 2019 op 08:54 -

  Wat een vreselijke site is dit! De mooiste mannen reageren op je en wonen allemaal in Amsterdam! Allemaal fotomodellen uit een tijdschrift… Whahaha lol heb ik wel gehad met die mafkezen die eigenlijk dus allemaal uit Nigeria komen en andere afrikaanse gebieden! Heb er een aantal videogebeld en wat krijg je te zien?? Een groep Afrikanen die met zijn allen achter oude computers zitten en vervolgens de boel aan het oplichten zijn! Het zijn Afrikanen die goed de Engelse taal beheersen en nog slim zijn ook maar op zoek zijn naar een nieuw leven,kortom geld!! Eigenlijk wel heel triest… geverifiëerde profielen ook nog op lovoo maar daar moet lovoo voor boeten want dat vind ik puur oplichterij.. kortom een mega nep site waar misschien 1 op de 20 echt is.. lovoo wordt slapend rijk zo.. respectloos en pure bedrog.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Jacques 2 april 2019 op 22:33 -

  Ik heb lovoo uitgeprobeerd, was teleurgesteld, ik heb dan ook onmiddellijk mijn account verwijderd maar ik blijf mails ontvangen met interesses. Geen idee hoe ik dit oplos.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Nurse 31 maart 2019 op 17:15 -

  Wat een nep dating site. Veel mannen die zich mooi voordoen. Uit buitenland komen maar Amsterdam als woonplaats hebben. Heel erg nep

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Ronny 27 december 2018 op 19:34 -

  Dames vragen snel voor Hang out of gmail. Hoop nepprofielen en dan zou je nog moeten betalen ook nog??

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Robin 13 december 2018 op 06:57 -

  Ik vind dit echt een rare app, heb het al gelijk verwijderd. Ik open livestreams van verschillende mensen. Enige wat ik zie is streams van mensen die zich lopen aftrekken en ook misschien pedofielen en nep profielen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. wilmsen 29 oktober 2018 op 15:14 -

  Wat 99% hier al schrijft,, t barst van de nep profielen die reageren en na een lang verhaal met een zielig verhaal komen en geld nodig hebben hahahaha..
  En toch blijven er mensen in trappen??
  Belachelijke app.
  Wat dachten jullie er van om die oplichters eens te weren, maar doen ze niet omdat er mensen zijn die betalen om nepprofielen te mogen zien. treurig…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. andre 5 juli 2018 op 20:04 -

  oplichters bende laat deze site links liggen , oplichtersbende die allen in oa afrika zitten wees gewaarschuwd . ze zijn alleen op geld uit bv voor visum om je te ontmoeten . trap er niet in .

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »