Lovoo

Britt Meijer 4 april 2018 52
Lovoo
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Via de Lovoo app leer je nieuwe mensen kennen met dezelfde interesses als jij. De app is er speciaal op ingericht om nieuwe mensen te leren kennen. Zo kun je over jezelf vertellen, foto’s uploaden en markeren met hashtags, chatten met foto’s versturen en middels een live radar blijf je op de hoogte van alles wat er in je omgeving gebeurt. De app is gratis te downloaden voor Apple iPhone en iPad in de app store en voor Samsung smartphones en tablets met android op Google Play. Over het aantal Nederlandse leden is niets bekend.

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

Betrouwbaarheid Lovoo

Lovoo is opgericht door een van oorsprong Duitse onderneming. In Duitsland is dit dan ook de grootste datingapp op de markt. Lovoo probeert daarnaast uit te breiden naar andere landen waaronder Nederland. Omdat het in Duitsland een grote speler is, zit het met de betrouwbaarheid wel goed. Op de website van de dating app is een privacy statement en een algemene voorwaarden beschikbaar in het Engels. Jouw gegevens worden gebruikt om jouw ervaring met de Lovoo app te optimaliseren. Daarnaast wordt op grote schaal data gemeten maar hiervoor wordt geen persoonlijke of vertrouwelijke data gebruikt. Ook hebben we tijdens het gebruik van de app niet het idee dat er nep profielen actief zijn. Over het algemeen een betrouwbare dating app dus.

Het enige nadeel van Lovoo wat betreft de betrouwbaarheid is het grote aantal negatieve recensie wat je op internet terug vindt over de DatingApp. Zo worden er regelmatig fake profielen gebruikt op Lovoo. Met een strenger beleid op faker zou de datingapp dat dus tegen kunnen gaan. Een voordeel van Lovoo is wel dat het gratis is. Je kunt dus eenvoudig de App proberen en mocht niet bevallen dan kun je zonder consequenties weer stoppen met daten via de App.

Inschrijven op Lovoo

Om gebruik te kunnen maken van de dating app is het nodig om je aan te melden. Een profiel aanmaken kan gemakkelijk na het downloaden van de app. Enkel je e-mailadres, naam en geboortedatum zijn nodig om je profiel aan te maken. De aanmeldprocedure gaat gemakkelijk en snel. Je kunt direct starten met het zoeken naar passende profielen. Later kun jij je profiel compleet maken door bijvoorbeeld een foto te uploaden. Daarnaast kun je ook erg makkelijk een account aanmaken via Facebook. Lovoo zal nooit informatie op jouw facebook tijdlijn plaatsen, maar enkel gebruik maken van de daar ingevulde gegevens en foto’s. Zo kunnen je erg snel beginnen met het vinden van een online date.

Lovoo app review

Afbeelding 1: screenshots Lovoo dating app

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

Kosten Lovoo

De app is gratis te downloaden en ook registratie is geheel gratis. Echter moet je voor bepaalde functionaliteiten betalen in de vorm van credits of een betaald abonnement afsluiten. De kosten voor credits zijn als volgt:

300 credits voor 3,99 euro
55 credits voor 5,99 euro
2500 credits voor 16,99 euro
8000 credits voor 33,99 euro

VIP abonnementen variëren van 6,99 euro tot en met 24,99 euro. Het is ook mogelijk om gratis credits te verdienen door bijvoorbeeld nieuwe mensen uit te nodigen of advertenties toe te staan.

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

Acties en kortingen

Lovoo heeft regelmatig leuke updates over nieuwe functies in de app, maar ook leuke kortingsacties voor hun premium versie. Je kunt alle Lovoo acties en kortingen vinden op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Lovoo

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de Lovoo app adviseren wij om je profiel te verwijderen. Alleen je app verwijderen is niet voldoende om je gegevens uit de databank van de dating app te verwijderen. Om je account  te verwijderen moet je ingelogd zijn. Klik links boven op ‘mijn account’, vervolgens naar ‘instellingen’ en wederom naar ‘mijn account’ nu kun je onderaan de pagina op ‘account verwijderen’ klikken. Je ontvangt nu een e-mail waarmee je definitief je account kunt verwijderen. Klik op de link om je verwijdering te bevestigen.

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

datingsites advertenties review

52 Reviews »

 1. Ronny 27 december 2018 op 19:34 -

  Dames vragen snel voor Hang out of gmail. Hoop nepprofielen en dan zou je nog moeten betalen ook nog??

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Robin 13 december 2018 op 06:57 -

  Ik vind dit echt een rare app, heb het al gelijk verwijderd. Ik open livestreams van verschillende mensen. Enige wat ik zie is streams van mensen die zich lopen aftrekken en ook misschien pedofielen en nep profielen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. wilmsen 29 oktober 2018 op 15:14 -

  Wat 99% hier al schrijft,, t barst van de nep profielen die reageren en na een lang verhaal met een zielig verhaal komen en geld nodig hebben hahahaha..
  En toch blijven er mensen in trappen??
  Belachelijke app.
  Wat dachten jullie er van om die oplichters eens te weren, maar doen ze niet omdat er mensen zijn die betalen om nepprofielen te mogen zien. treurig…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. andre 5 juli 2018 op 20:04 -

  oplichters bende laat deze site links liggen , oplichtersbende die allen in oa afrika zitten wees gewaarschuwd . ze zijn alleen op geld uit bv voor visum om je te ontmoeten . trap er niet in .

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Tom 16 juni 2018 op 16:23 -

  Paid by Lovoo?? How can you rate so high such a false site creating his false profiles and associated with African scam plague??? No credibility in your review, did u at least use it??

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Bane 5 juni 2018 op 09:20 -

  Wat een waardeloze app, nu 2 dagen zogenoemde member. Komen er eindelijk dames uit NL voorbij, wonen ze na chatcontact uit Ghana, Frankrijk, Afrika, enz. Het begint al met leugens! Member worden is goedkoop, maar als ik toch genaaid word wil ik ook kussen. Wanneer is er nou een site of app die wel doet waarvoor ie gemaakt is! Trap er niet in!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Fred 10 mei 2018 op 01:02 -

  Barst van de nepprofielen.. Waardeloos

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Martin 26 november 2017 op 13:30 -

  Opvallend veel profielen met slechts 1 foto van een knappe vrouw. Toen ik de app gedwonload had, werd ik meteen ‘geliked’ door twee vrouwen met een profielfoto waarop een hele knappe dame te zien was in een iets te professionele setting voor een snapshot.
  In de uren erna kreeg ik nog veel meer matches maar die foto’s waren allemaal geblurred. Om ze te zien moest ik betalen.

  Dat heb ik gedaan, en ik zag er iemand tussen die me wel aardig leek. Om haar te schrijven moest ik opnieuw betalen (VIP lid worden).

  Zeker de helft van de profielen is nep schat ik.

  Lovoo geeft je ook een optie om ‘te werken voor je credits’ – een app downloaden en gebruiken. Dat heb ik twee maal geprobeerd en het werkte niet.

  In andere woorden: zonde van je tijd en je geld.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. jajo 16 november 2017 op 19:27 -

  Ik vindt dit 1 van de betere sites
  Je kunt berichtjes sturen zoveel je wilt. Die zijn in tegenstelling tot de meeste andere sites hier gratis. Je kunt elke dag 5 credits gratis krijgen. Ik ben zeker selectief. Wat is het nut ervan om iemand die jij totaal niet ziet zitten kwa beschrijving etc. een berichtje terug te sturen. Daarmee geef je iemand hoop die er niet is. Doet iemand vulgair of stalkerig dan Block ik ze gewoon.
  Er zullen best fake profielen zijn maar die heb je overal… zelfs op sites als lexa en Facebook. Daar kan niemand iets aan doen je kunt niet verwachten dat eigenaars van zo’n site bij elke persoon aan de deur kloppen. Wat die mensen betreft die geld ed vragen nog nooit gehad maar ik praat ook niet met jan en alleman maar gewoon met 1 persoon.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Albert 22 oktober 2017 op 12:08 -

  Leuke site om je Engels en Duits op te vijzelen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »