Lovoo

Britt Meijer 5 januari 2016 42
Lovoo
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Via de Lovoo app leer je nieuwe mensen kennen met dezelfde interesses als jij. De app is er speciaal op ingericht om nieuwe mensen te leren kennen. Zo kun je over jezelf vertellen, foto’s uploaden en markeren met hashtags, chatten met foto’s versturen en middels een live radar blijf je op de hoogte van alles wat er in je omgeving gebeurt. De app is gratis te downloaden voor Apple iPhone en iPad in de app store en voor Samsung smartphones en tablets met android op Google Play. Over het aantal Nederlandse leden is niets bekend.

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

Betrouwbaarheid Lovoo

Lovoo is opgericht door een van oorsprong Duitse onderneming. Op de website van de dating app is een privacy statement en een algemene voorwaarden beschikbaar in het Engels. Jouw gegevens worden gebruikt om jouw ervaring met de Lovoo app te optimaliseren. Daarnaast wordt op grote schaal data gemeten maar hiervoor wordt geen persoonlijke of vertrouwelijke data gebruikt. Ook hebben we tijdens het gebruik van de app niet het idee dat er nep profielen actief zijn. Over het algemeen een betrouwbare dating app dus.

Inschrijven op Lovoo

Om gebruik te kunnen maken van de dating app is het nodig om je aan te melden. Een profiel aanmaken kan gemakkelijk na het downloaden van de app. Enkel je e-mailadres, naam en geboortedatum zijn nodig om je profiel aan te maken. De aanmeldprocedure gaat gemakkelijk en snel. Je kunt direct starten met het zoeken naar passende profielen. Later kun jij je profiel compleet maken door bijvoorbeeld een foto te uploaden.

Lovoo app review

Afbeelding 1: screenshots Lovoo dating app

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

Kosten Lovoo

De app is gratis te downloaden en ook registratie is geheel gratis. Echter moet je voor bepaalde functionaliteiten betalen in de vorm van credits of een betaald abonnement afsluiten. De kosten voor credits zijn als volgt:

300 credits voor 3,99 euro
55 credits voor 5,99 euro
2500 credits voor 16,99 euro
8000 credits voor 33,99 euro

VIP abonnementen variëren van 6,99 euro tot en met 24,99 euro. Het is ook mogelijk om gratis credits te verdienen door bijvoorbeeld nieuwe mensen uit te nodigen of advertenties toe te staan.

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

Acties en kortingen

Lovoo heeft regelmatig leuke updates over nieuwe functies in de app, maar ook leuke kortingsacties voor hun premium versie. Je kunt alle Lovoo acties en kortingen vinden op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Lovoo

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de Lovoo app adviseren wij om je profiel te verwijderen. Alleen je app verwijderen is niet voldoende om je gegevens uit de databank van de dating app te verwijderen. Om je account  te verwijderen moet je ingelogd zijn. Klik links boven op ‘mijn account’, vervolgens naar ‘instellingen’ en wederom naar ‘mijn account’ nu kun je onderaan de pagina op ‘account verwijderen’ klikken. Je ontvangt nu een e-mail waarmee je definitief je account kunt verwijderen. Klik op de link om je verwijdering te bevestigen.

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

datingsites categorie advertenties
datingsites advertenties review

42 Reviews »

 1. Chrissy 10 september 2017 op 22:21 -

  Nou wil ik mijn account opzeggen maar kan niet omdat ik geen wachtwoord heb, heb ik ook nooit ingegeven, kom er niet vanaf..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Ilja 3 juli 2017 op 20:50 -

  Wat een hoop nep accounts zeg denk je eindelijk de liefde gevonden te hebben zijn ze alleen maar op geld uit hoe stom denken ze dat wij zijn ga hier niet op dit is echt slechte reclame voor deze dating site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Iwan 1 april 2017 op 09:10 -

  Dus als er staat je bent door …. opgevallen. En je wil hierop reageren.,.dan niet doen, want dit is een nepaccount!?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Regine 23 maart 2017 op 14:34 -

  Heel leuke man leren kennen , was heel vriendelijk en attent , wilde een afspraak maken , wou met mij door het leven gaan , was zijn grote liefde tot op het moment dat hij geld begon te vragen , wat ik natuurlijk niet gegeven heb , de leute was er onmiddellijk af , één bende oplichters !!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Tris 17 februari 2017 op 11:31 -

  Alleen de reviews doen mij al besluiten niet eens te kijken. Ik ga het maar eens op knuz proberen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Time2 live 4 februari 2017 op 21:03 -

  Heb hier veel succes. Vooral met mooie vrouwen rond de 30 jaar. Meesten uit de regio Roubaix, Euralille. Allen met één doel om na een zeer korte kennismaking op LOVOO via andere sociale media contact te houden. Snel komen ze (zogezegd) in benarde situaties te geraken waar ze jou om PCS cards vragen om online te kunnen blijven of hun problemen te helpen oplossen. Zover gekomen dat zelfs kinderen (foto’s) gebruikt worden om druk achter te zetten. Ik ben er niet in gelopen en rapporteer deze profielen.Wat ik merk is dat die (meiden) opnieuw verschijnen maar wel onder andere namen en woonplaatsen. LOVOO heeft waarschijnlijk geen controle over zijn eigen site of doet bewust mee aan die oplichterij. Toekomst zal het uitwijzen. Ik moet echter toegeven dat er wel echte profielen tussen zitten maar door wantrouwen krijgen deze mensen weinig kans iemand te leren kennen. Toekomst zal het uitwijzen maar hoe is het mogelijk dat geen enkel instantie daar iets tegen doet terwijl ze alle gegevens van die gebruikers via internet kunnen checken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. George 7 januari 2017 op 11:00 -

  Heb mijn ex hierop leren kennen. Maar inderdaad +600 matches en misschien 10 a 12 die iets terug zeiden. 95% van de profielen is nep. Werkelijk waardeloos. Verspil je tijd hier niet aan .

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Denise 3 november 2016 op 00:16 -

  Ik heb deze app zelf niet, maar ik kreeg net een Snapchat bericht van een Duits iemand en die zei dus dat hij mij van deze app kent.. dus ik denk dat er een foto of iets van mij gebruikt word..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Gerard 30 juli 2016 op 16:54 -

  Er zijn zeker nep accounts actief. Ik schat dat eenderde van mijn matches nep is: mooie dames binnen 20 km allemaal rond 35 jaar oud.
  Het betekent dat tweederde dus wel echt is????. Helaas geldt dat veel dames ondanks een match toch niets zeggen….

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Marc 15 juni 2016 op 22:02 -

  Een grote smerige oplichtersbende. Koop ik nog VIP ook. Hoe dom kun je zijn. Net een klote tijd achter de rug, daar teren dit soort sites op. Als ik er een in me klauwen krijg die hier achter zit.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »