Lovoo

Britt Meijer 4 april 2018 57
Lovoo
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Via de Lovoo app leer je nieuwe mensen kennen met dezelfde interesses als jij. De app is er speciaal op ingericht om nieuwe mensen te leren kennen. Zo kun je over jezelf vertellen, foto’s uploaden en markeren met hashtags, chatten met foto’s versturen en middels een live radar blijf je op de hoogte van alles wat er in je omgeving gebeurt. De app is gratis te downloaden voor Apple iPhone en iPad in de app store en voor Samsung smartphones en tablets met android op Google Play. Over het aantal Nederlandse leden is niets bekend.

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

Betrouwbaarheid Lovoo

Lovoo is opgericht door een van oorsprong Duitse onderneming. In Duitsland is dit dan ook de grootste datingapp op de markt. Lovoo probeert daarnaast uit te breiden naar andere landen waaronder Nederland. Omdat het in Duitsland een grote speler is, zit het met de betrouwbaarheid wel goed. Op de website van de dating app is een privacy statement en een algemene voorwaarden beschikbaar in het Engels. Jouw gegevens worden gebruikt om jouw ervaring met de Lovoo app te optimaliseren. Daarnaast wordt op grote schaal data gemeten maar hiervoor wordt geen persoonlijke of vertrouwelijke data gebruikt. Ook hebben we tijdens het gebruik van de app niet het idee dat er nep profielen actief zijn. Over het algemeen een betrouwbare dating app dus.

Het enige nadeel van Lovoo wat betreft de betrouwbaarheid is het grote aantal negatieve recensie wat je op internet terug vindt over de DatingApp. Zo worden er regelmatig fake profielen gebruikt op Lovoo. Met een strenger beleid op faker zou de datingapp dat dus tegen kunnen gaan. Een voordeel van Lovoo is wel dat het gratis is. Je kunt dus eenvoudig de App proberen en mocht niet bevallen dan kun je zonder consequenties weer stoppen met daten via de App.

Inschrijven op Lovoo

Om gebruik te kunnen maken van de dating app is het nodig om je aan te melden. Een profiel aanmaken kan gemakkelijk na het downloaden van de app. Enkel je e-mailadres, naam en geboortedatum zijn nodig om je profiel aan te maken. De aanmeldprocedure gaat gemakkelijk en snel. Je kunt direct starten met het zoeken naar passende profielen. Later kun jij je profiel compleet maken door bijvoorbeeld een foto te uploaden. Daarnaast kun je ook erg makkelijk een account aanmaken via Facebook. Lovoo zal nooit informatie op jouw facebook tijdlijn plaatsen, maar enkel gebruik maken van de daar ingevulde gegevens en foto’s. Zo kunnen je erg snel beginnen met het vinden van een online date.

Lovoo app review

Afbeelding 1: screenshots Lovoo dating app

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

Kosten Lovoo

De app is gratis te downloaden en ook registratie is geheel gratis. Echter moet je voor bepaalde functionaliteiten betalen in de vorm van credits of een betaald abonnement afsluiten. De kosten voor credits zijn als volgt:

300 credits voor 3,99 euro
55 credits voor 5,99 euro
2500 credits voor 16,99 euro
8000 credits voor 33,99 euro

VIP abonnementen variëren van 6,99 euro tot en met 24,99 euro. Het is ook mogelijk om gratis credits te verdienen door bijvoorbeeld nieuwe mensen uit te nodigen of advertenties toe te staan.

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

Acties en kortingen

Lovoo heeft regelmatig leuke updates over nieuwe functies in de app, maar ook leuke kortingsacties voor hun premium versie. Je kunt alle Lovoo acties en kortingen vinden op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Lovoo

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de Lovoo app adviseren wij om je profiel te verwijderen. Alleen je app verwijderen is niet voldoende om je gegevens uit de databank van de dating app te verwijderen. Om je account  te verwijderen moet je ingelogd zijn. Klik links boven op ‘mijn account’, vervolgens naar ‘instellingen’ en wederom naar ‘mijn account’ nu kun je onderaan de pagina op ‘account verwijderen’ klikken. Je ontvangt nu een e-mail waarmee je definitief je account kunt verwijderen. Klik op de link om je verwijdering te bevestigen.

Download de app voor iTunes

Download de app voor Android

datingsites advertenties review

57 Reviews »

 1. Daisy 14 oktober 2015 op 08:12 -

  Ik kan mij niet meer inloggen zogezeg geen verbinding met internet ma dan zou ik hier niks kunne schrijven dus da klopt ni en ik ben er gek van aan het worde pleas help!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Senior manager 10 oktober 2015 op 08:53 -

  GE-WEL-DIGE SITE!!!
  Super tevreden over Lovoo. Ik heb hem pas indekt. Het biedt gratis zoveel mogelijkheden. Ben heel blij met deze uitvinding. Ik heb per app veel contact nu en ik wacht op mijn eerste dat! Love Lovoo!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Sjors 24 september 2015 op 15:08 -

  De app opzich staat goed. Maar er zijn veel minder leden dan bijvoorbeeld tinder. Daarommaar 2 sterren want je hebt er niks aan.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Dave 14 september 2015 op 17:56 -

  Deze app kun je beter niet downloaden. Weinig Nederlanders en wat moet je er dan mee? Je moet voor sommige onderdelen trouwens toch betalen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Cecile 11 september 2015 op 20:38 -

  Super goede app! Gratis en snel contact. Dit is hoe het moet zijn. Veel mensen en ook nog in de buurt! Super!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Christie 7 september 2015 op 17:25 -

  Goede app. Gratis ook goed te gebruiken. Je vind hier snel dates en vrijgezellen in de buurt en het is iets minder plat dan Tinder. Al heb je die figuren er ook bij natuurlijk. Ik kan het iedereen aanraden!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Rafael 2 september 2015 op 17:56 -

  Ik heb Lovoo gratis geprobeerd en het werkt echt goed. Die radar is leuk voor mensen uit de buurt. Ik woon in Nijmegen en kreeg ook enkele Duitsers in mijn matches, persoonlijk niks voor mij. Verder goede app. Fijne chat

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »