Meetme.com

Britt Meijer 23 juli 2015 0
Meetme.com
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Dating platform Meetme.com is naar eigen zeggen het grootste sociale netwerk om nieuwe mensen te ontmoeten. Meet Me richt zich vooral op de mobiele markt. Zo’n 80% van alle bezoeken aan het dating netwerk komt via mobiel of tablet. Daarvoor biedt de datingsite een groot scala aan mobiele applicaties waarmee je in contact kunt komen met gezellige mensen en nieuwe vrienden. Je kunt onder andere bladeren door een lijst met mensen in de buurt, bekijken wat je connecties aan het doen zijn en sociale spelletjes spelen. Om je te kunnen aanmelden op de datingsite moet je minimaal 13 jaar zijn en minimaal 1 jaar op de middelbare school zitten.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Meetme.com

Meetme.com is te vergelijken met sociale netwerksites als Facebook, Twitter en Myspace. Echter richt het zich hier volledig op het maken van nieuwe vrienden en het in contact komen met mensen die je niet kent. Op die manier kan er tussen jullie nog wel eens iets moois ontstaan. Op het dating platform is een gebruikersvoorwaarde (privacy overeenkomst) opgesteld waarmee iedereen die een profiel aanmaakt, akkoord moet gaan. In opzet verschilt deze overeenkomst niet veel van bekende sociale netwerksites en dat is toch een tikkeltje anders dan gerenommeerde datingsites. In werkelijkheid komt het erop neer dat je gegevens goed bewaard zijn, maar persoonlijke gegevens die jij aan het dating platform toevertrouwd zijn wel voor iedereen zichtbaar. Je kunt daarbij wel in je profiel aangeven welke gegevens jij verborgen wilt houden. Ons advies is om geen vertrouwelijke informatie met dergelijke sites te delen.

Inschrijven op Meetme.com

Om van de diensten van Meetme gebruik te kunnen maken is het verplicht om een account aan te maken. Registratie is mogelijk via de website, of door de app op je smartphone of tablet te downloaden. Het aanmaken van een profiel gaat gemakkelijk en snel door je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Vervolgens vraagt Meetme om je telefoonnummer in te geven om je account te verifieren. Dit is nodig omdat MeetMe er zeker van wil zijn dat alle profielen op de site van echte mensen zijn. Je telefoonnummer wordt vervolgens in een beveiligde database opgeslagen. Als je geen mobiele telefoon hebt kun jij je account te verifiëren door een spraakoproep naar je vaste telefoon te laten sturen.

Handig is dat jij je meet me account kunt koppelen aan je Facebook, Twitter of Myspace account. Hiermee kun je direct gegevens als je profielfoto, locatie, geslacht, geboortedatum en e-mail adres overnemen op je account. Dit scheelt wat tijd bij het aanmaken van je profiel. De meeste diensten van Meet me zijn geheel gratis. Je kunt eigenlijk alles zonder te betalen. Echter is het wel mogelijk om credits te kopen om je profiel in de spotlight te zetten. Daarmee val je net een beetje meer op. Je hebt voorrang bij matches. Meet Me beloofd een significante stijging van het aantal views / vrienden op je meetme.com account.

Gratis aanmelden

Kosten Meetme.com

Zoals beschreven zijn bijna alle functionaliteiten op Meetme.com gratis zoals Match, Blind Date, Vraag maar et cetera. De premiumdiensten die je met MeetMe-credits kunt aanschaffen, zijn er voor bedoeld om jouw profiel meer op te laten vallen bij andere gebruikers. De Datingsite zet je op de kaart zodat je de kans krijgt miljoenen nieuwe mensen te ontmoeten en je populariteit te vergroten. Bij betaling van de credits slaat Meet Me geen creditcardnummers op. Je kunt bij ons met één klik aankopen doen via de betaaldienst van PayPal. Dat zijn over het algemeen veilige betaal methoden.

Meetme app

De meeste mensen, zo’n 80%, die op Meetme actief zijn gebruiken de mobiele applicatie voor smartphone of tablet. De dating app is geoptimaliseerd voor zowel iPhone als iPad en is beschikbaar voor Android. Je kunt dus overal en altijd gemakkelijk en snel in contact zijn met al je connecties via MeetMe.com.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen Meetme.com

Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Meetme.com

Wanneer je bent voorzien of wanneer je de diensten van MeetMe.com niet meer wenst te gebruiken kun jij je profiel verwijderen. Let op: Het verwijderen van de app alleen is niet voldoende. Je moet hiervoor ingelogd zijn en vervolgens ga je naar de pagina ‘profiel bewerken’ -> instellingen -> profiel verwijderen. Pas wanneer jij je profiel definitief hebt verwijderd worden ben je niet meer zichtbaar voor andere leden op Meet Me.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Geen Review »

 1. Xyloto 25 juli 2015 op 12:31 -

  Weinig Nederlandse leden actief. Ik zie in ieder geval niet veel mensen van 20 of ouder bij mij in de buurt… Ligt dat aan mij?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »