Tinder

Britt Meijer 14 juli 2015 5
Tinder
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Tinder is een van de meest populaire dating apps in Nederland en België. Via de gratis app kun je in contact komen met singles bij jou in de buurt. De dating app is een leuke en interessante manier om nieuwe mensen te leren kennen. De Dating App is locatie gebaseerd en door te ‘swipen’ kun je iemand ‘liken’ of  afwijzen. Wanneer twee mensen elkaar leuk vinden (zonder dat je weet dat de ander jouw al leuk heeft gevonden) heb je een match en kun je via de chat met elkaar in contact komen.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Tinder

Op Tinder zijn heel veel mensen actief. Op het platform heerst een actief beleid tegen nep profielen. Echter is het moeilijk te achterhalen of iemand een oplichter is of niet. Ons advies is daarom om geen gevoelige of persoonlijke informatie te delen. Op het moment dat je iemand in het echt wilt gaan ontmoeten zonder dat je die persoon erg goed kent, adviseren wij om op een openbare plek af te spreken en niet alleen naar de date te gaan. Neem bijvoorbeeld een vriend of vriendin mee.

Inschrijven op Tinder

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Tinder is het nodig om de App te downloaden en een profiel aan te maken. Het is aan te raden om je profiel zo volledig mogelijk met echte naam, profiel foto en locatie in te vullen. Op die manier vergoot je de kans op een match. Op de app is de kans groot dat je bekende uit jouw omgeving tegenkomt.

Gratis aanmelden

Kosten Tinder

Het gebruik van Tinder is geheel gratis. Echter is het aantal profielen dat je kunt zien beperkt. Je moet enige tijd wachten tot je weer nieuwe profielen kunt bekijken. Wil je onbeperkt gaan? Dan moet je hiervoor betalen. De kosten zijn afhankelijk van de duur van het abonnement en de functies vanaf 1,99 euro tot 19,99 euro.

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen op de app de pagina’s dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Tinder

Door je account af te melden en je profiel te verwijderen ben je niet langer zichtbaar op Tinder. Vergeet daarbij niet om de app van je telefoon te verwijderen. Let op: Alle matches zijn verdwenen op het moment dat jij je profiel verwijderd. Ook gesprekken zijn daarna niet meer terug te lezen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

5 Reviews »

 1. Maruit 20 december 2016 op 08:31 -

  Ik heb mij 1.5 jaar geleden ingeschreven uit nieuwsgierigheid… Een hoop rare reacties maar toch heb ik een ontzettende leuke man ontmoet via Tinder. We zijn nu al bijna 1,5 jaar bij elkaar en wonen nu 6 maanden samen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. ImmaLover 26 januari 2016 op 08:50 -

  Veel nep accounts tegenwoordig zeg! Kunnen ze die niet weren? Anders stap ik ook over naar Lovoo of Lexa gewoon ofzo. Schiet eens op Tinder en haal die shit weg!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Royke 23 januari 2016 op 23:13 -

  Beter ga je voor LOVOO. Tinder is geweest, en voornamelijk lelijke zielige 30ers op zoek naar een laatste beetje levensgeluk (ja sorry vind ik echt)

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Pratertje22 24 december 2015 op 21:02 -

  Prima app voor als je op zoek bent naar een leuke date. Deze app is een groot gevaar voor alle datingsites als je het mij vraagt. Tenzij ze natuurlijk zelf ook een app hebben, dan zou ik denk ik weer voor een Lexa of Pepper gaan. Dat is toch completer en uiteindelijk kwalitatief beter dan Tinder.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Henk 5 augustus 2015 op 23:25 -

  Veel profielen, soms ook van bekende haha. Goede app ook voor de dertig plusser

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »