Tinder

Britt Meijer 16 maart 2018 13
Tinder
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Tinder is een van de meest populaire dating apps in Nederland en België en eigenlijk van de gehele wereld. Tinder heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen actieve gebruikers. Ook was zij een van de eerste apps waar je kon swipen. Via de gratis app kun je in contact komen met singles bij jou in de buurt. De dating app is een leuke en interessante manier om nieuwe mensen te leren kennen.

De Dating App is locatie gebaseerd en door te ‘swipen’ kun je iemand ‘liken’ of  afwijzen. Wanneer twee mensen elkaar leuk vinden (zonder dat je weet dat de ander jouw al leuk heeft gevonden) heb je een match en kun je via de chat met elkaar in contact komen. Behalve een App voor je mobiel heeft Tinder sinds kort ook een webapp ontwikkeld voor op je desktop, laptop of tablet. Zo kun je Tinder bijvoorbeeld ook gebruiken op je werk.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Tinder

Op Tinder zijn heel veel mensen actief. Op het platform heerst een actief beleid tegen nep profielen. Echter is het moeilijk te achterhalen of iemand een oplichter is of niet. Tinder doet echter wel heel erg haar best om dit te voorkomen. Zo kun je slechts een account aanmaken met een facebook account, of door het verifiëren van je telefoonnummer. Dit zorgt al voor een behoorlijke drempel om een account aan te maken.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook je facebook of instagram koppelen aan je profiel. Zo zien andere gebruikers dat je een echt persoon bent. Uiteraard zijn er altijd nog mensen die zich anders voordoen dan dat ze zijn en die blijven onmogelijk om er uit te filteren. Ons advies is daarom om geen gevoelige of persoonlijke informatie te delen. Op het moment dat je iemand in het echt wilt gaan ontmoeten zonder dat je die persoon erg goed kent, adviseren wij om op een openbare plek af te spreken en niet alleen naar de date te gaan. Neem bijvoorbeeld een vriend of vriendin mee.

Inschrijven op Tinder

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Tinder is het nodig om de App te downloaden en een profiel aan te maken. Het is aan te raden om je profiel zo volledig mogelijk met echte naam, profiel foto en locatie in te vullen. Op die manier vergoot je de kans op een match. Op de app is de kans groot dat je bekende uit jouw omgeving tegenkomt. Je kunt er voor kiezen een account aan te maken zonder facebook. Je zult dan je telefoonnummer moeten gebruiken om je profiel te verifiëren en kunt alle informatie op je profiel zelf invullen. Kies je er voor om een account aan te maken met je facebook profiel dan wordt een groot deel van je gegevens al ingevuld via de informatie die je op facebook deelt (o.a. je leeftijd). Tinder zal echter nooit iets op jouw facebook timeline zetten. Je hoeft je daar dus geen zorgen over te maken.

Gratis aanmelden

Kosten Tinder

Het gebruik van Tinder is geheel gratis. Echter is het aantal profielen dat je kunt liken beperkt. Je moet dan 24 uur wachten totdat je nieuwe likes kunt uitdelen. Wil je onbeperkt gaan? Dan moet je hiervoor betalen. Je kunt dan een Tinder Gold abonnement kopen. Hiermee kun je unlimited likes uitdelen en bijvoorbeeld ook superlikes. Je kunt dan bijvoorbeeld ook een dislike ongedaan maken.  De kosten zijn afhankelijk van de duur van het abonnement en de functies vanaf 1,99 euro tot 19,99 euro.

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen op de app de pagina’s dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Tinder

Door je account af te melden en je profiel te verwijderen ben je niet langer zichtbaar op Tinder. Vergeet daarbij niet om de app van je telefoon te verwijderen. Let op: Alle matches zijn verdwenen op het moment dat jij je profiel verwijderd. Ook gesprekken zijn daarna niet meer terug te lezen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

13 Reviews »

 1. Rick 19 juni 2019 op 01:04 -

  Ruim 2 jaar geleden een profiel aangemaakt na een zoektocht op diverse sites, waarvan ik wel een paar leuke vriendschappen overhield. Ook op Tinder een aantal dames leren kennen na een paar maanden , een super leuke dame . Wij zijn nu 2 jaar samen ,over een week lekker op vakantie . Geen Haast maken en uiteindelijk vind je iemand waarmee het geweldig klikt !

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Gonzalez 17 juni 2019 op 21:26 -

  Ik heb vandaag mijn Tinder account verwijderd en ben er klaar mee. Dit voorjaar had ik maar eens puur uit interesse een account aangemaakt. Ik ben niet van dit soort “dating”. Na alles te hebben ingevuld, wat foto’s bij mijn profiel te hebben gezet kon ik starten met “swipen”. En daar gaat het soms al fout. Soms gaat het te snel en like je of dislike je iemand. En soms wil je dat net niet. Telkens wordt je ook platgebombardeerd met aanbiedingen zodat je nog meer mogelijkheden heb met de app. Het kost je wel een fortuin.

  En ja, ik heb in die periode een aantal leuke contacten opgebouwd, zelfs een leuke date gehad. Maar aangezien ik mij ergerde aan de manier van “vleeskeuren” ben ik gestopt. Ik dacht door de app van mijn smartphone te deleten dat ik er wel klaar mee was, dus niet. Regelmatig kreeg ik van Tinder de melding dat mijn profiel nog zichtbaar was maar doordat ik me niet meer aanmeldde in de vergetelheid dreigde te raken. Dus maar drie weken geleden die app op mijn smartphone weer geïnstalleerd.

  Opeens krijg ik geen matches meer te zien terwijl er 10+ vrouwen mijn profiel hebben “geliked”. Daarnaast snap ik werkelijk geen ene moer van de afstandsberekening die Tinder hanteert. Deze dame zit nog geen km van jou af binnen jouw zoekgebied. Mijn zoekgebied heb ik ingesteld op maximaal 35 km van mijn locatie (nu gaf die app vandaag ook nog eens aan dat mijn locatie uit stond toen ik me weer via verificatie code moest aanmelden. Foutje bedankt).Nu kreeg ik dames voorgeschoteld die volgens mij toch echt 75 tot 80 km van me afwoonden. Heb net nog even een website afstand berekenen gecheckt. Eentje woonde zelfs meer dan 400 km van me vandaag (terwijl er 35 km stond bij profiel) en een ander 1200 km!!! Leuk, zo’n app.

  Nee, ik ben er klaar mee. Deze “vleeskeuring” is niet aan me besteed. Daarnaast kun je nog niet eens een vraag stellen of klacht indienen. Handig he van dit soort aanbieders. Lekker geld verdienen maar verantwoorden ho maar. En ja, je hebt gelijk: moet je er maar geen gebruik van maken. Daarom stop ik er ook mee.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Henk 28 januari 2019 op 17:11 -

  Nauwelijks matches (minder dan 10). En de matches reageren niet. Wel biedt Tinder aan om mijn profiel vaker aan vrouwen te tonen voor meer matches, alleen dat kost geld. Heb na een aantal maanden nog geen date kunnen regelen via Tinder. Dat lijkt me een beetje de essentie, dus vandaar maar 1 ster. Gelukkig gaat het me in de echte wereld beter af, je zou bijna onzeker worden van Tinder.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Ans 19 december 2018 op 23:34 -

  Veel nepprofielen en weinig serieuze mannen.
  Mannen die denken met een vis, sportauto of ontbloot bovenlijf vrouwen te imponeren.
  Een aantal hele vervelende ervaringen gehad en met rare types gechat.
  Of ze stalken je plat met mooie praatjes, doen alsof ze serieus zijn, proberen je vertrouwen te winnen door met je mee te kletsen en uiteindelijk willen ze alleen maar sex.
  Of ze zijn ongeduldig (denk arrogant) en heffen zonder pardon de match op.
  Ze willen alleen thuis afspreken, zeggen last minute de date af.
  Ze hebben al een relatie, en zo nog veel meer ellende waardoor mjjn vertrouwen in dit platform behoorlijk is gedaald naar 0.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. martin 2 november 2018 op 09:39 -

  Vrouwen zoeken alleen naar de knapste 20%van de mannen. Heb je een normaal uiterlijk met goede tekst dan krijg je amper een match. Ik heb ook een nepprofiel aangemaakt van een of ander model en dan kun je de meest ranzige dingen zeggen en vinden de vrouwen dat allemaal prima. Dus dat gezeik dat mannen maar op 1 ding uit zouden zijn is gewoon onzin, vrouwen zijn evenzo oppervlakkig. Dus vrouwen stop met dat gezeik over ‘geen ONS’ en verwante opmerkingen die ik in bijna de helft van jullie profielen moet lezen en schrijf eens een leuke, normale of originele tekst.

  Er zitten ook veel golddiggers en vrouwen met rare ziekten en problemen op tinder. Vrouwen van 40 met rammelende eierstokken je kan het zo gek niet verzinnen. Nog nooit een normale vrouw gedate via Tinder. De organisatie achter Tinder bedondert ook de boel zodat je minder snel matches krijgt in de hoop dat jij een betaald abonnement gaat nemen. Zie ook telkens dezelfde vrouwen voorbij komen. Net iets te doorzichtig en een onderschatting en minachting van klanten.Gelukkig ben ik buiten een datingsite om iemand tegen gekomen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. José 30 september 2018 op 08:22 -

  Het draait maar om 1 ding bij mannen. Op alle datingsites. En ze willen alleen maar victoria secrets modellen. Als gemiddelde vrouw kan je het schudden. Dan ben je maar goed voor 1 ding. Mannen zijn zeer kritisch en kijken alleen maar naar het uiterlijk. Is zo’n vrouw stapelgek, een golddigger of is ze hun niet trouw? Zal de man een worst wezen, als ze maar mooi is.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Lili 17 juli 2018 op 16:44 -

  Ik heb de liefde van mijn leven via Tinder leren kennen en na 3 jaar op 10 Juni 2018 zijn we in huwelijksbootje gestapt. Nog nooit was ik zooo gelukkig geweest.😍😍😍

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. jeroen r 13 april 2018 op 22:41 -

  tinder is net als lexa , badoo etc een grote corrupte machine met oplichters en spammer en doortrapte trucjes om je betaald lid te maken.

  zoals het toelaten en niet controleren van leden op hun echtheid of ze maken zelf promoot accounts aan om je snel aan de max likes te helpen.

  nog een doortrapte move is dat als je net lid bent je profiel een boost krijgt en dan heb je snel een paar likes eenmaal na 2 dagen krijg je weken niets meer. heb dit al paar keer getest. maak je weer opnieuw account aan dan heb je al snel weer een aantal likes binnen 2 uur te maken.

  net als op alle datingsites en apps blijft de uitkomt hetzelfde mooie vrouwen zijn zeer selectief en je krijgt als man alleen de afdankertjes.

  kortom zoals overal hebben vrouwen geen last van deze toestanden aan aandacht zelfs voor de minder dan gemiddelde meiden (waar er een hoop van zijn op zulke sites en aps) geen gebrek.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Maruit 20 december 2016 op 08:31 -

  Ik heb mij 1.5 jaar geleden ingeschreven uit nieuwsgierigheid… Een hoop rare reacties maar toch heb ik een ontzettende leuke man ontmoet via Tinder. We zijn nu al bijna 1,5 jaar bij elkaar en wonen nu 6 maanden samen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. ImmaLover 26 januari 2016 op 08:50 -

  Veel nep accounts tegenwoordig zeg! Kunnen ze die niet weren? Anders stap ik ook over naar Lovoo of Lexa gewoon ofzo. Schiet eens op Tinder en haal die shit weg!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »