Tinder

Britt Meijer 16 maart 2018 11
Tinder
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Tinder is een van de meest populaire dating apps in Nederland en België en eigenlijk van de gehele wereld. Tinder heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen actieve gebruikers. Ook was zij een van de eerste apps waar je kon swipen. Via de gratis app kun je in contact komen met singles bij jou in de buurt. De dating app is een leuke en interessante manier om nieuwe mensen te leren kennen.

De Dating App is locatie gebaseerd en door te ‘swipen’ kun je iemand ‘liken’ of  afwijzen. Wanneer twee mensen elkaar leuk vinden (zonder dat je weet dat de ander jouw al leuk heeft gevonden) heb je een match en kun je via de chat met elkaar in contact komen. Behalve een App voor je mobiel heeft Tinder sinds kort ook een webapp ontwikkeld voor op je desktop, laptop of tablet. Zo kun je Tinder bijvoorbeeld ook gebruiken op je werk.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Tinder

Op Tinder zijn heel veel mensen actief. Op het platform heerst een actief beleid tegen nep profielen. Echter is het moeilijk te achterhalen of iemand een oplichter is of niet. Tinder doet echter wel heel erg haar best om dit te voorkomen. Zo kun je slechts een account aanmaken met een facebook account, of door het verifiëren van je telefoonnummer. Dit zorgt al voor een behoorlijke drempel om een account aan te maken.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook je facebook of instagram koppelen aan je profiel. Zo zien andere gebruikers dat je een echt persoon bent. Uiteraard zijn er altijd nog mensen die zich anders voordoen dan dat ze zijn en die blijven onmogelijk om er uit te filteren. Ons advies is daarom om geen gevoelige of persoonlijke informatie te delen. Op het moment dat je iemand in het echt wilt gaan ontmoeten zonder dat je die persoon erg goed kent, adviseren wij om op een openbare plek af te spreken en niet alleen naar de date te gaan. Neem bijvoorbeeld een vriend of vriendin mee.

Inschrijven op Tinder

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Tinder is het nodig om de App te downloaden en een profiel aan te maken. Het is aan te raden om je profiel zo volledig mogelijk met echte naam, profiel foto en locatie in te vullen. Op die manier vergoot je de kans op een match. Op de app is de kans groot dat je bekende uit jouw omgeving tegenkomt. Je kunt er voor kiezen een account aan te maken zonder facebook. Je zult dan je telefoonnummer moeten gebruiken om je profiel te verifiëren en kunt alle informatie op je profiel zelf invullen. Kies je er voor om een account aan te maken met je facebook profiel dan wordt een groot deel van je gegevens al ingevuld via de informatie die je op facebook deelt (o.a. je leeftijd). Tinder zal echter nooit iets op jouw facebook timeline zetten. Je hoeft je daar dus geen zorgen over te maken.

Gratis aanmelden

Kosten Tinder

Het gebruik van Tinder is geheel gratis. Echter is het aantal profielen dat je kunt liken beperkt. Je moet dan 24 uur wachten totdat je nieuwe likes kunt uitdelen. Wil je onbeperkt gaan? Dan moet je hiervoor betalen. Je kunt dan een Tinder Gold abonnement kopen. Hiermee kun je unlimited likes uitdelen en bijvoorbeeld ook superlikes. Je kunt dan bijvoorbeeld ook een dislike ongedaan maken.  De kosten zijn afhankelijk van de duur van het abonnement en de functies vanaf 1,99 euro tot 19,99 euro.

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen op de app de pagina’s dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Tinder

Door je account af te melden en je profiel te verwijderen ben je niet langer zichtbaar op Tinder. Vergeet daarbij niet om de app van je telefoon te verwijderen. Let op: Alle matches zijn verdwenen op het moment dat jij je profiel verwijderd. Ook gesprekken zijn daarna niet meer terug te lezen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

11 Reviews »

 1. Henk 5 augustus 2015 op 23:25 -

  Veel profielen, soms ook van bekende haha. Goede app ook voor de dertig plusser

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »