Get2Gether

Britt Meijer 17 september 2015 0
Get2Gether
1
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

De datingsite Get2gether is voor alle Nederlandse mannen en vrouwen die ouder zijn dan 18 jaar en op zoek zijn naar een nieuwe relatie, een leuke date of een nieuwe vriendschap. Voor deze mensen biedt Get2gether een toegankelijk, betrouwbaar en veilig online platform voor online dating. Op deze manier hoopt Get2gether dat alle leden van de datingsite hun ideale partner vinden.

Datingsite Get2gether niet heel is duidelijk en overzichtelijk en bevat enkele grote technische fouten. Zo worden niet alle onderdelen van de homepage goed getoond, waardoor de datingsite er wat raar uit ziet. Dit duurt al langere tijd. Verder zijn wel alle onderdelen van een goede datingsite aanwezig maar ziet de datingsite er onprofessioneel uit.

Gratis aanmelden

Get2Gether Betrouwbaarheid

Datingsite Get2gether heeft geen keurmerken, zoals het Keurmerk Veilig Daten of het Keurmerk Thuiswinkel Waarborg. De datingsite doe wel wat om de privacy van leden te waarborgen. Dit doet men door persoonlijke gegevens van leden te beschermen, door deze op te slaan in een veilige omgeving. Op deze manier kunnen de gegevens van leden niet worden gebruikt of gestolen door derden, die de gegevens eventueel misbruiken. Omdat Get2gether is ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (onder het nummer m1230237) kan men garanderen dat jouw gegevens niet verstrekt worden aan derden en je dus geen ongewenste e-mails of berichten kan ontvangen van andere partijen. Overigens is dit bij de wet verboden.

Daarnaast vindt Get2gether het erg belangrijk dat jouw privacy op de datingsite zelf ook gewaarborgd wordt. Om van het online daten bij Get2gether een positieve ervaring te maken, vindt de datingsite het belangrijk om jouw gegevens te beschermen en niet alles prijs te geven op de datingsite. Zo wordt in het zoeksysteem op de website alleen gebruik gemaakt van je roepnaam, die je zelf op kan geven. Andere gegevens, zoals je volledige nam, je adres en je e-mailadres, kunnen niet ingezien worden door andere leden. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor de web beheerders van Get2gether, die deze gegevens goed beschermt. Op deze manier wordt de privacy van de leden van Get2gether gewaarborgd.

Een groot probleem in de wereld van online dating is de aanwezigheid van fake leden of nep leden. Dit zijn leden die voornamelijk geld willen verdienen aan online dating, zonder dat men op zoek is naar een nieuwe partner of vriendschap. Door fake leden zo veel mogelijk te mijden op de datingsite, heb je minder last van deze vervelende, onbetrouwbare leden. Op de datingsite van Get2gether staat niets vermeld over het mijden van fake leden. Er is dus geen beleid wat betreft fake leden. Andere datingsites controleren bijvoorbeeld de gegevens van nieuwe en bestaande leden om neppe, onbetrouwbare leden uit de database te filteren, maar Get2gether doet dit niet. En omdat iedereen een gratis oproep kan plaatsen op de datingsite, is de kans vrij groot dat er tussen de leden van Get2gether enkele rotte appels zitten. Krijg je direct te maken met deze rotte appels, dan kun je dit misbruik van de datingsite gemakkelijk melden aan de redactie van Get2gether. Eigenlijk is het beleid voor het mijden van fake leden dus een passief beleid en een groot minpunt voor de datingsite.

Kortom: de datingsite Get2gether is onbetrouwbaar. Er zijn geen keurmerken en het heeft een passief beleid tegen fake leden. De datingsite kampt met technische mankementen en we raden niet aan om op deze datingsite een profiel aan te maken. 

Inschrijven en inloggen Get2Gether

Om je bij Get2gether in te schrijven, dien je eerst een persoonlijkheidstest te doen. Deze persoonlijkheidstest is gebaseerd op de bevindingen van de psychiater Carl Gustav Jung. Als je de persoonlijksheidstest, die uit 70 vragen bestaat, doet krijg je één van de 16 persoonlijkheidstypes toegewezen. Deze kun je gebruiken om gericht op zoek te gaan naar een partner met hetzelfde persoonlijkheidstype.

Na het invullen van de persoonlijkheidstest en het ontvangen van jouw persoonlijkheidstype, kun je starten met online dating bij Get2gether. Nu kun je namelijk gratis en anoniem een oproep plaatsen. In deze oproep is alleen je roepnaam zichtbaar, maar je kunt er wel een foto bij zetten. Als jouw oproep eenmaal geplaatst is, krijg je drie gratis flirties. Met deze flirties kun je direct reageren op andere oproepen in het bestand, om in contact te komen met andere singles.

Gratis aanmelden

Kosten Get2Gether

Op het moment dat jij je inschrijft bij Get2gether krijg je drie gratis flirties. Deze flirties gebruik je alleen voor het eerste contact met een andere single. Reageert een single op jouw flirtie, dan hoef je geen nieuwe flirtie in te leveren om weer een bericht terug te sturen. Verder contact met een single die op jouw flirtie heeft gereageerd, is dus gratis. En ook als jij een flirtie ontvangt van een andere single, kun je hier gratis op reageren.

Om meer flirties te ontvangen en dus berichten te sturen naar singles in de database van Get2gether, kun je eenvoudig nieuwe flirties kopen. Voor 5 nieuwe flirties betaal je €6,50, voor 10 nieuwe flirties betaal je €11,00, voor 15 nieuwe flirties betaal je €13,50, voor 20 nieuwe flirties betaal je €16,50 en voor 30 nieuwe flirties betaal je €21,00. Hoe meer flirties je bestelt, des te lager de prijs per flirtie is. Bestel je bijvoorbeeld maar 5 nieuwe flirties, dan is de prijs per flirtie €1,30. Bestel je 30 flirties tegelijk, dan is de prijs per flirtie maar €0,70. Op deze manier kun je veel geld besparen door in één keer meerdere flirties te kopen. Om de flirties te betalen, kun je kiezen voor de betalingsmogelijkheden telefonisch betalen, betalen met SMS of betalen met iDeal.

Get2Gether App

De datingsite Get2Gether heeft ten tijde van deze review geen mobiele dating app ontwikkeld voor je smartphone of tablet. De datingsite is ook niet geoptimaliseerd voor mobiel of tablet gebruik. Houd hier dus rekening mee bij je keuze voor de datingsite.

Nieuws en kortingen Get2Gether

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Get2Gether

Als je jouw lidmaatschap voor de datingsite Get2gether op wil zeggen, is dit zo gebeurd. Dit doe je namelijk door jouw profiel op de datingsite geheel te verwijderen. Als je dit hebt gedaan, zijn jouw eventuele lidmaatschappen beëindigd en wordt jouw oproep niet meer getoond op de datingsite van Get2gether. Uiteraard is het nu ook niet meer mogelijk om berichten te ontvangen van andere leden. Wanneer je jouw profiel op de datingsite verwijderd, krijg je geen geld terug van eventuele openstaande flirties. Heb je bijvoorbeeld net 30 flirties gekocht en ben je van plan om jouw profiel te verwijderen, dan krijg je het geld van deze flirties niet meer terug. Hier dien je rekening mee te houden bij het verwijderen van het account op de datingsite en het kopen van flirties.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »