Hearts.nl 

Britt Meijer 22 juli 2015 0
Hearts.nl 
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Hearts.nl is een datingwebsite voor iedereen. De dating site is er speciaal op ingericht om mensen voor een langere duur bij elkaar te brengen, maar op de datingsite zelf staat dat je er ook terecht kunt voor alleen maar een date. Hearts geeft aan dat het ledenaantal groeiende is. Op hearts.nl kan iedereen van 18 jaar of ouder zich aanmelden om op zoek te gaan naar zijn of haar droompartner. Het aanmelden is gratis.

Gratis aanmelden

 

Betrouwbaarheid Hearts.nl

Op datingsite Hearts.nl is een algemene voorwaarden met privacy policy beschikbaar (te lezen onder het kopje ‘voorwaarden’ onderin de pagina). Hierin staan de veiligheidsmaatregelen die genomen worden om de privacy van gebruikers te waarborgen. Datingsite Hearts.nl vermeldt duidelijk dat leden voorzichtig moeten zijn met het vrijgeven van persoonlijke informatie op de datingsite en neemt daarbij geen enkele verantwoordelijkheid om de privacy te waarborgen. Het is bijvoorbeeld zonder in te loggen mogelijk om profielen van leden te bekijken. Echter om te kunnen zoeken op leeftijd en geslacht is het nodig om een profiel aan te maken en in te loggen.

Wij van datingsites.nl adviseren dringend om zo weinig mogelijk vertrouwelijke informatie op deze datingsite te delen. Het is wel mogelijk om jouw profiel in ‘ghost’ modus te zetten. Op deze manier is jouw profiel niet zichtbaar voor andere leden. Let op: Voor deze modus moet je wel een betaald VIP account afsluiten. Daarnaast is het zo dat als je dit doet is de kans klein dat je opgemerkt wordt en in de meeste gevallen verlaagd dit jouw slagingskans.

Inschrijven op Hearts.nl

Om gebruik te kunnen maken van de diensten die Hearts.nl biedt, is het nodig om een profiel aan te maken. Registratie is geheel gratis en kan vanaf de homepage van hearts.nl. Het is bij aanmelden op deze datingsite verplicht om een gebruikersnaam (mag fictief) in te vullen, daarnaast zijn geboortedatum, woonplaats en e-mail adres verplicht. Om na te gaan of jij een echte gebruiker bent, wordt je account geverifieerd door middel van je e-mail adres. Je ontvangt een link waarmee jij je account kunt activeren. Wanneer je op de link in de e-mail klikt kun je direct starten met daten. Het sturen van 3 berichten per dag is gratis. Wil je meer? Dan wordt hiervoor een vergoeding gevraagd.

Gratis aanmelden

 

Kosten Hearts.nl

Het aanmelden en registratie van een account is geheel gratis. Daarbij kun je gratis 3 berichten per dag sturen. Als dit voor jou niet voldoende is dan is het mogelijk om een betaald account (VIP) af te sluiten. Met een VIP account kun je onbeperkt berichten sturen, extra foto’s bewonderen en gebruik maken van de ghost modus. De prijzen hiervan zijn:

 • 1 week VIP € 15,00
 • 1 maand VIP € 25,00
 • 3 maand VIP € 50,00
 • 1 jaar VIP € 100,00

Om je profiel wat extra in de spotlight te zetten is het mogelijk om diamanten te kopen. Met deze diamanten kun je voor een dag bovenaan de zoekpagina staan, virtuele bloemetjes sturen en privé foto’s sturen naar andere leden. De prijzen zijn als volgt:

 • 70 diamanten € 15,00
 • 150 diamanten € 25,00
 • 400 diamanten € 50,00
 • 000 diamanten € 100,00

Betaling is mogelijk in een veilige omgeving via iDeal. Het is ook mogelijk om een post betaling (je krijgt 10% korting) te doen, maar dat raden wij niet aan. De datingsite werkt overigens niet met een incasso systeem. Zo zit je niet (zonder dat je het weet) aan een langdurig abonnement vast. VIP dagen en diamanten zijn niet overdraagbaar.

Hearts.nl app

Op het moment van deze review beschikt hearts niet over een dating app. Wel is de pagina geoptimaliseerd voor zowel laptop, computer, tablet als mobiel. Alle functionaliteiten werken ook op deze platformen naar behoren.

Gratis aanmelden

 

Acties en kortingen

Regelmatig heeft datingsite Hearts.nl acties en kortingen voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Hearts.nl

Wanneer je bent voorzien of wanneer je om een andere reden je profiel op Hearts.nl wilt beëindigen dan kun jij je afmelden. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Ga vervolgens naar ‘mijn profiel’ rechtsboven. Klik op ‘instellingen’ en aan de rechterkant in de kolom kun je klikken op ‘verwijder account’. Er wordt tot 2 maal toe gevraagd of je wel zeker je account wilt verwijderen. Er worden ook 10 diamanten aangeboden als je wilt blijven. Dit is een handige manier om gratis 10 diamanten op te halen. Maar wil klik je door en wil je definitief verwijderen dan kan dat ook. Let op: Eventuele VIP dagen of diamanten die nog op je account stonden worden ook verwijderd en niet terug betaald.

Gratis aanmelden

 

datingsites advertenties review

Schrijf een review »